Corona Bologna Italien: Sanningen börjar läcka ut… lögnerna gällande Corona – bara 2 döda! Läs: Fake News!

av Jon Rappoport

17 mars 2020
https://blog.nomorefakenews.com/2020/03/17/corona-bologna-the-truth-begins-to-leak-out/

Italiens regering har, som alla vet, stängt in hela landet på 60 miljoner människor.

Så hur många italienare har dött från COV?

Även med standarderna för de värdelösa och vilseledande diagnostiska testen?

Är du redo?

Såvitt den italienska högskolan för hälsa känner till, vid denna tidpunkt:

Kanske två stycken.

Kanske.
Låt det sjunka in.
Lycka till.

Verkar som presidenten för det italienska högre institutet har några smarta där. Han förstår att människor som redan har andra allvarliga hälsotillstånd, har ingenting att göra med COV, de kan dö av andra orsaker, oavsett om de har testat positivt (på värdelösa tester) för COV.

Han får till det. Jag förutspår en stor framtid för honom. Om han fortsätter att glappa med munnen, kan han komma att arbeta som en ogräsrensare i en skog. Eller så kan han plötsligt diagnostiseras med viruset och befinna sig isolerad.

Gnissla med tänderna och plöj igenom detta stycke från Rom, 13 mars 2020, Agenzia Nova: ”Coronavirus: ISS [italienska National Institute of Health]: i Italien har det förekommit bara två dödsfall som konstaterats hittills på grund av Covid-19″ (italienska, engelska).

Image result for silvio brusaferro”Det kanske bara är två personer som dog av coronaviruset i Italien och som inte presenterade andra patologier. Detta är vad som framgår av de medicinska register som hittills granskats av Högre Hälsoinstitutet, enligt vad som rapporterades av institutets president [Istituto Superiore di Sanità (ISS), italienska National Institute of Health], Silvio Brusaferro, (bilden) under en presskonferens som hölls idag på Civil Protection in Rome.

‘Positiva avlidna patienter var i genomsnitt över 80 år – 80,3 för att vara exakt… Majoriteten av dessa människor är bärare av kroniska sjukdomar.

Endast två personer var för närvarande inte bärare av [andra icke-COV-sjukdomar”, men även i dessa två fall är undersökningen av handlingarna inte avslutad och därför kan dödsorsakerna skilja sig från Covid-19. ISS-presidenten har angett att ”lite mer än hundra medicinska journaler” hittills har kommit från sjukhus i hela Italien”.

”… För närvarande kan faktiskt myndigheterna inte skilja på dem som dog av viruset, från dem som å andra sidan kommunicerar dagligen med allmänheten, men som mestadels var bärare av andra allvarliga sjukdomar och som därför, inte skulle ha dött från Covid-19.

Som svar på en fråga från ‘Agenzia Nova’ kunde Brusaferro faktiskt inte ange det exakta antalet dödsfall pga coronaviruset. Men professorn klargjorde att, enligt de analyserade uppgifterna, hade den stora majoriteten av offren ”allvarliga [icke-COV] patologier och i vissa fall kan infektioner i luftvägarna lättare leda till döden”. Han klargör denna punkt och tillhandahåller riktiga data, ”när vi förvärvat flikarna kommer vi att kunna gå vidare. De populationer som är mest utsatta är dock ömtåliga, bärare av flera sjukdomar”.

Översätter vi detta till icke-medicinskt språk:

De människor som dör i Italien har andra mycket allvarliga traditionella sjukdomar som inte har något att göra med COV, och det är uppenbart att de kunde ha dött och förmodligen dog av de andra sjukdomarna.

Ändå stänger vi ner hela landet.

Så för dessa människor som anstränger sig för att hitta ett skäl för ”ödeläggelsen” som går över hela Italien – det är karma från det antika Rom som försöker erövra halva den kända världen; det är spöket från Martin Luthers tid som får sin hämnd mot Vatikanen; det är ett biovapen med makten att stänga ner miljontals människor över en natt; det är ett virus som kom in med en liten meteor och kraschade utanför Milano; det är kinesisk hämnd mot Marco Polo för att han stal begreppet nudlar—

Ta dig en paus, koppla av, ta en tallrik med pasta, slå på TV:n, och eftersom alla arenor är tomma, se en inspelning av en fotbollsmatch från 1979.

PS:
För de människor som tror att denna chef för det italienska institutet ljuger med sina fakta och siffror, stanna upp och tänk igenom det.

Kommer han att meddela sådana förödande nyheter som väsentligen motsäger allt som den italienska regeringen gör med dessa nedstängningar  och karantäner i hela landet?

Det skulle vara som om chefen för Centers for Disease Control meddelade:

”Det finns totalt nio dödsfall i USA som vi tror kunde ha förorsakats av COV, och även där är vi inte säkra, eftersom ni ser, dessa nio var äldre människor som knappt kunde komma ur sängen långt innan COV uppstod…

Dessa nio hade en extremt allvarlig lungsjukdom som inte orsakats, jag upprepar, INTE orsakats av COV … men ändå, gå inte ut, arbetar hemifrån, rör inte vid en annan människa, se vår webbplats för extrapriser på toalettpapper och åh ja, glöm inte att ta ditt vanliga influensavaccin om du kan glida in i en Hazmat-kostym och köra snabbt till ditt närmaste apotek, där injektionsombuden väntar … ”

 Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:,

2 svar

 1. Stanfordprofessorn John P.A. Ioannidis har gjort en kritisk analys av det västliga ledarskapets hanteringen av den aktuella Corona-pandemin i tidskriften STAT som starkt ifrågasätter den totala panik som drabbat främst västvärlden och som nu kommer att trigga en betydande ekonomisk recession. Skadan är tyvärr redan skedd och den kommer inte bara att underminera vår ekonomi utan även förtroendekapitalet för hela det västliga etablissemanget – dvs om Ioannidis har rätt? Om det är som han antyder kommer det att få oerhörda geopolitiska konsekvenser.
  https://anthropocene.live/2020/03/17/ett-totalfiasko-under-uppseglande/

  Gilla

 2. Nu försöker globalisterna koppla samman Coronaparanojan med klimathysterin
  ► Klimathysterin och Coronaparanojan är kalibrerade för att sprida ängslan och oro och genom detta accelerera den globalistiska agendan. Omdanandet av jorden till en fängelseplanet är bara möjlig om mänskligheten väljer detta genom kollektiv handling – i praktiken passivitet och följsamhet inför rådande maktstrukturer. Nu tar globalisterna offensiven ett steg längre. Klimathysterin och Coronaparanojan är inte längre blott systrar i den här världsomspännande påverkansoperationen. Nu skylls orsaken till Covid-19 på en påstådd global uppvärmning som gör att virus från förhistorisk tid infrusen i is på Antarktis finner sin väg ut i atmosfären…
  https://www.corbettreport.com/coronavirus-and-climate-change-propagandawatch/

  Gilla

%d bloggare gillar detta: