VARNING! Polisstaten byggs i spåren av Corona

Titeln på den här videon signalerar ett mycket allvarligt läge i Sverige och världen och det är det jag ser just nu. Mycket stora inskränkningar på våra friheter genomförs för att, som dom säger; ”skydda oss” mot Coronaviruset Covid-19. Viruset är en realitet men vad ligger bakom och framförallt; vad händer i spåren av det som många ser som en skapad krissituation. Land efter land stänger ner sina normala funktioner som skolor och folk beordras att gå hem från jobb utan lön i våra grannländer.

Man ser till så att människor inte samlas i större grupper samtidigt som man inför undantagstillståndslikande situation pga en epidemi. Media skrämmer folket till köppanik och i rädslan så accepterar vi som vanligt begränsning av våra friheter. Det är smutsigt och det är listigt men alltfler ser igenom vilket också är orsaken till att allt går så fort nu. Om vi inte agerar nu så riskerar vi att tappa våra friheter och om allt vill sig illa så kan människor som pratar sanning ”försvinna” i kölvattnet av det som nu sker. Med största sannolikhet kommer militären att rulla ut för att hålla ordning.

Något man försökt åstadkomma under en längre tid och nu har man åstadkommit situationen där folket accepterar det vi aldrig någonsin skulle acceptera utan rädsla och en känsla av kris. Mer än någonsin måste vi se igenom detta smutsiga spel och förstå att om vi inte använder vår kraft och vår röst att tala sanning så kan den möjligheten försvinna permanent.

Jag är optimist som person men också realist. Låt oss samlas som folk och exponera detta en gång för alla. Vill ni köpa masker så gå in på https://www.lashesbynanna.se. Det är ett begränsat lager vi fått tag på så först till kvarn gäller.Kategorier:Uncategorized, Video

Etiketter:

3 svar

 1. NWO familjer (och frimurare leker med dessa kunskaper) tror sig att det är bara de som hanterar isoteriska kunskaper….
  Kalender – Purim 9-10 Mars- börsfall- många markerade den kaos (som kallas ”NinA” i innersta kretsar)-som styrs under kontroll, corona-virus propaganda maskin igång, Pesach 8-16 April – kabbalistiska träden Siferot krönas av ”Corona”
  – (google översättning)-”KaoS NunA få sitt förtydligande i form av den eviga kullen Ben-Ben antipod till ”corona-virus” som existerar längre sedan och världsbefolkning skall bli nöjd med falska medicineringen som skall propageras och med aktiv PR och lögner – då Medicinska conglomerated företag skall känna enorma vinster som och planerats längre sedan…!!!!
  -OBS- vaccinera er inte – detta är vapen mot befolkningen som skall betala för sin egen mordvapen…
  – Rothschild har sitt huvud bolag under namnet ”Corona” samt deras symbol är ”Corona” – detta är sista ansträngning av global sionism att sparka apokalyptiska händelser – deras medical biologiska laboratorium finns rond i världen. (då folk vaknar snabbare just nu och de har det bråttom, folk sluttar titta på ockuperade TV och sluttar läsa ockuperad media….)
  – under medeltiden sionister spred Pest och när folk fångade de med tydliga komprometterade föremål -de brände de i stadens utgrävda gropar …. – kom ihåg när de judiska kolonisatörer av Amerika transporterade kläder och sängkläder till amerikanska urbefolkningen smittade med sjukdomar…..

  Gilla

  • enligt senaste info: virus är sprid …. masker måste man använda (lyssna inte propaganda att masker hjälper inte- de hjälper! – om man kan inte köpa masker (undra varför tillgång till masker är obefintlig) – de är lätta att sy själva och även masker kan man tvätta ) …. följ restriktioner angående elementära skydd och hygien- vistas inte i folk samlingar tills smitta lägger sig ner…. – virus är skapad som militär vapen

   Gilla

%d bloggare gillar detta: