Robert David Steele: WHO ljuger, beväpnat sig mot allmänheten – Fake Pandemic, men reellt hot…

 

Robert David Steele, fd CIA-agent

https://phibetaiota.net/2020/03/robert-steele-world-health-organization-lies-weaponized-against-the-public-should-usa-leave-who-fake-pandemic-but-real-threat/#more-150587

Världshälsoorganisationen (WHO) ljuger och har beväpnat sig mot allmänheten.

Jag spekulerar i att en ordentlig utredning kommer att upptäcka att WHO:s tjänstemän har mutats eller utpressats till att förklara en pandemi.

Detta är en sista ansträngning och direkt dikeskörning från den satanistiska kabbalen för att överleva Donald Trump genom att förstöra för honom. Vi lider INTE av en pandemi, det här är en FAKE-pandemi.

Vad vi har är en kombination av fem saker:

01 Verkligt bio-tillverkat virus, minst tre typer, med Kina, Italien och Iran som avsiktliga mål av sionister och Gladio-element (frimurare, red.anm)  i Europa.

02 5G minskning av immunitet överallt. 5G är närvarande (sammanfaller med alla utom ett utbrott) med strålningssjuka som felaktigt diagnostiseras som biologiskt virus.

03 Allvarlig okunnighet, i allmänhet, i förväg planerad ondska, i medicinskt samhälle som ägs av Bill Gates och läkemedelsföretagen som förlustar sig med att sälja ett falskt toxiskt (giftigt) vaccin som ett universellt obligatoriskt vaccin. De flesta av dem som diagnostiserats med coronaviruset har antingen haft en normal influensa eller strålningssjuka – de flesta obduktioner av de som påstås ha dött av coronaviruset har visat på negativt resultat – de dog inte av coronaviruset.

04 Media har beväpnats av Deep State mot Donald Trump såväl som mot länderna i Kina, Italien och Iran, allt i förhållande till ökad oro, inklusive Italien som har förhållit sig öppet för One Belt One Road, och motsätter sig Artificial Intelligence .

05 Underlåtenhet från regeringar – särskilt regeringarna i Kina, Iran och USA – som behandlar detta som en krigs- och kontraspionageutmaning. Som jag först rekommenderade, behöver vi en gemensam multinationell arbetsgrupp och vi måste börja avslöja dessa människor som strider mot denna globala panik för att sätta dem i fängelse.

WHO har troligtvis fått en massa hundra miljarder dollar i muta från Bill Gates och diverse illgärningsmän för att övertala WHO:s kombination av obligatorisk ångest och stympad etik. Detta är inte mer en pandemi än alkoholism är en pandemi.

Om president Trump förklarar en nationell nödsituation kommer han att skada sig själv och landet. Det han borde förklara är att den är en FAKE PANDEMI, och uppmana alla att gå tillbaka till skolan och tillbaka till jobbet, och börja  med att ta bort varje medieföretag som fortsätter att ljuga om denna FAKE PANDEMIC.

Det finns en verklig fara i den meningen att sionisterna och Gladio verkar släppa nya bioinfektioner, och det kan hända att vissa 5G- och satellit-mikrovågsmoduleringar håller rädslan vid liv. Dessa människor måste identifieras och stängas ner – eftersom 5G och omodulerad satellitmikrovågsugn måste stängas ner.

Goda nyheter: det finns svaga tecken på att president Trump vet exakt vad som händer och använder denna globala situationen som täckning och sammanhang för vissa drakoniska åtgärder mot individer, organisationer och system. Jag ber för att det är så.Kategorier:Hälsa, Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , ,

2 svar

  1. Hela upplägget ger samhället större skada än själva epidemin för fler dör av andra orsaker.

    Framåt Maj vet vi hur pass allvarligt detta var

    Gilla

%d bloggare gillar detta: