FN börjar undersöka förbud mot cybertortyr

Magnus Olsson, Genève 8 mars 2020
https://nanobrainimplant.com/category/implant-for-synthetic-telepathy/                                                                                         

FN: s särskilda rapportör för mänskliga rättigheter (HRC) om tortyr avslöjade under den 43: e HRC att cyber-teknik inte bara används för internet och 5G. Det används också för att rikta in sig på individer – genom hot, trakasserier och skam från allmänheten. 

Den 28 februari i Genève har professor Nils Melzer, FN:s särskilda rapportör för tortyr och annan grym omänsklig nedbrytande behandling och bestraffning, officiellt bekräftat att cyber-tortyr existerar och det pågår nu en utredning om hur man ska hantera det lagligt.

Elektromagnetisk strålning, radar och övervakningsteknologi används för att överföra ljud och tankar till människors hjärna. FN inledde sin utredning efter att ha fått tusentals vittnesmål från så kallade ”riktade individer” (TI).

Professor Nils Melzer är expert på internationell rätt och sedan 2016 innehar han mänskliga rättigheter ordförande vid Genève akademi för internationell humanitär rätt och mänskliga rättigheter. Hans team har hittat bevis för att cyber-teknik används för att orsaka allvarliga psykiska och fysiska lidanden.

”Domare tycker att fysisk tortyr är mer allvarlig än grym, omänsklig eller förnedrande behandling”, sa han till Guardian den 21 februari. ”Tortyr är helt enkelt den avsiktliga instrumentaliseringen av smärta och lidande.” Dessa psykologiska tortyrmetoder används ofta ”för att kringgå förbudet mot tortyr eftersom de inte lämnar några synliga märken”. (1)

Cyberpsykologiska system som kognitiv radio används för att avbryta mänsklig uppfattning och minne. De kan också användas för att spionera på människor som kränker personlig integritet som kan leda till korruption och slaveri i samhället. Cybertortur kallas också för icke-beröring tortyr eller hjärnmaskingränssnitt.

Ett sätt att hantera denna situation är att reglera ny teknik och använda AI-kontrollmekanismer av oberoende och opartiska utredare. De bevis som samlats in kan sedan användas för att döma brottslingar lättare och snabbare i framtiden.

Professor Meltzer och hans team pågår nu för att skapa en internationell juridisk ram som täcker cyberteknologier som kan orsaka tortyr som tidigare var svårt att bevisa. I framtiden kan det vara nödvändigt att inrätta radiofrekvensspektrumpolis för att skydda mänskligheten mot cyberterrorism. Nils Meltzer avslöjade också för mig personligen att HRC kommer att släppa flera rapporter om detta ämne snart i framtiden.

 1. Owen Bowcott, ‘FN varnar för uppkomsten av’ cybertorture ‘för att kringgå fysiskt förbud’ (The Guardian, mars 2020) < https://www.theguardian.com/law/2020/feb/21/un-rapporteur-warns-of -uppgång-av-cybertorture-till-förbikoppling-fysiskt-förbud & gt ;  6 mars 2020


Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , , , ,

2 svar

 1. Globalistregimen Löfven vill införa mötesrestriktioner – skyller på Covid-19
  … Huruvida gränsen för offentliga möten om max 500 personer har sin grund i matematiska formler som beskriver smittspridning eller om det handlar om bedömningen att polis och militär inte kan hantera större folksamlingar än så framgår inte av ”Folkhälsomyndighetens” ”rekommendationer”…
  https://nyadagbladet.se/halsa/folkhalsomyndigheten-vill-forbjuda-storre-folksamlingar/

  Gilla

 2. Den verkliga agendan bakom EU – https://www.vaken.se/den-verkliga-agendan-bakom-eu/
  – Ut ur EU så fort som möjligt!!!! – Den är överkorrupt förstörande av mänskligheten vapen i händerna hos NWO sekten

  Gilla

%d bloggare gillar detta: