Här är framtidsutsikterna!

2020-03-10

Jag är kaptenen. Trumps signalerar med gul slips. Jag följer planen.

Corona är en täckmantel för den största amerikanska militära underrättelsetjänsten som världen någonsin har känt till. Planen är att helt stänga ner hela världen. Göra massiva arresteringar, ta bort den onda regeringen, bankirer, globalisteliter, Hollywood & sportstjärnor som är inblandade i Epstein och Epstein Island. Också många andra skandaler.

Tar bort fiat-valutan och går över till guldstödd valuta. Återställer global valuta och aktivera sedan Nesera / Gesara-lagen som avskriver alla skulder och ersätter USA med Teslas framtid. De ger USA 6000 medicinska botemedel, fri energi och mycket annat vackert.

Det kommer att bli upp till 6 veckors nedstängning. Militären kommer att visa vägen.

Image

Image

 Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:

1 svar

  1. vad gör folk utan mat i sex veckor?

    Gilla

%d bloggare gillar detta: