Bomb: QAnon-inlägg länkar Clintons & CIA till JFK Jr flygplansolycka

bombshell

WRITTEN BY DR MICHAEL SALLA
ON 

Den 8 april publicerade QAnon två meddelanden som kopplade Clintons och CIA till John F. Kennedy Jr:s flygplanolycka och hur hans död beredde vägen för Hillary Clinton att starta sin politiska karriär genom att kunna ställa upp oöverträffad av någon större demokratisk rival för den nyligen tillgängliga senatsplatsen för New York.

Om Clintons var inblandade i JFK Jr:s död, skulle det vara ironiskt eftersom Bill Clinton försökte ta reda på vem som dödade president Kennedy strax innan hans invigning i januari 1993, förmodligen för att undvika ett liknande öde. De svar som han fick senare hjälpte Hillary Clinton att starta hennes politiska karriär.

Det är värt att upprepa att QAnon representerar flera personer som är förknippade med amerikansk militärunderrättelse som arbetar genom Trumps Vita huset för att släppa känslig information och för att hjälpa till med att avslöja och övervinna makten i Deep State genom dolda operationer. Därför öppnar QAnons inlägg för läsaren den sällsynta världen av handlingsbar amerikansk militärunderrättelse.

Vidare avslöjar QAnons inlägg tanken på militära underrättelsetjänstemän som ledande politiska personer likt Clintons och byråer likt CIA. Vi är nu redo att granska vad QAnon hade att säga om JFK Jr:

De två första raderna i inlägget avslöjar att Donald Trump hade en relation med JFK Jr. Detta är inte så förvånande eftersom det finns bilder som visar Trump och Kennedy tillsammans på hans exklusiva Mar-a-Lago-klubb den 29 februari 1996.

Det faktum att de förmodligen var vänner är betydelsefullt, därigenom att Trump sannolikt skulle vara mycket motiverad av att få veta sanningen om vad som egentligen hände.

Nästa rad i inlägget hänvisar till Kennedys flygplanolycka den 16 juli 1999, som dödade honom, hans fru och svägerska. Kraschen inträffade strax efter att JFK Jr hade berättat för två vänner att han planerade att ställa upp för den amerikanska senatsplatsen som hade blivit tillgänglig efter Daniel Patrick Moynihans pensionering.

Bara månader före kraschen hade Hillary Clinton förklarat sin kandidatur till senatsplatsen, men fick kritik för att hon var en politisk lycksökare eftersom hon och Bill Clinton inte var invånare i New York.

Enligt en New York Daily News-artikel som publicerades den 20 juli 1999 planerade JFK, Jr., i hemlighet att ställa upp för senatsplatsen trots att Hillary redan hade förklarat sin kandidatur. Men en privat undersökning 1997 visar att ”John F. Kennedy Jr. var statens överlägset populäraste demokrat.” Det är mycket troligt att han kunde lyckas.

Kennedys beslut att ställa upp i valet till senaten skulle ha förhindrat Hillary från starten som hon sökte till för sin politiska karriär strax innan Bills kommande presidentpensionering.

QAnon kopplade tydligt flygplanskraschen till början för Hillarys politiska karriär. Medan vissa kanske anser att detta är enbart av en slump, antydde QAnons nästa inlägg att något olyckligtvis hade hänt.

Länken gick till ett dokument från januari 1956 i CIA:s läsesal som diskuterade ett Earth Satellite-program som var kopplat till Guided Missiles och CIA-operationer. CIA-direktör Allen Dulles nämndes som en del av programmet.

QAnon antydde att JFK Jr:s flygplansolycka på något sätt var kopplat till detta eller ett liknande avancerat flyg- och rymdprogram, CIA och Dulles. Dulles-förbindelsen är mycket betydelsefull eftersom det finns mycket dokumentation som länkar honom direkt till mordet på president John F. Kennedy 1963.

Mer specifikt finns det ett memorandum som innehåller en uppsättning bestående av åtta policydirektiv som utarbetats av Dulles för uppdrag av en mystisk kommitté som heter Majestic 12 (MJ-12) med ansvar för avancerade flyg- och rymdprogram. Ett av de åtta direktiven, Project Environment, gav kryptiskt tillstånd för mord på varje offentlig tjänstemän som hotade Majestic 12-operationerna.

Texten till ovanstående direktiv har följande lydelse:

Utkast – direktiv om projektmiljö – När förhållandena inte bidrar till tillväxt i vår miljö och Washington inte kan påverkas ytterligare, vädret saknar överilning … det borde vara vått.

Image result for Robert Wood+MJ12

Image result for Robert Wood+MJ12Dr Robert Wood, som är den främsta experten på att analysera MJ-12-dokument med hjälp av kriminaltekniska metoder, har dragit slutsatsen att det delvis brända dokumentet är ett morddirektiv. I en intervju som diskuterade det brända dokumentet påpekade han att den kryptiska frasen ”det bör vara vått” härstammar från Ryssland, där frasen ”våta verk” eller ”våta affärer” betecknar någon som har dödats och är genomdränkt av blod.

I boken, Kennedy’s Last Stand, analyserade jag vittnesmålen, omständigheterna och dokumenten som stödjer slutsatsen att Dulles hade ordnat att MJ-12-direktiven skulle tillämpas på Kennedy-administrationen i allmänhet och på president Kennedy i synnerhet.

Image result for james jesus angleton

CIA:s Counter Intelligence-chef, James Jesus Angleton, fick befogenhet att genomföra MJ-12-direktiven, vilket dokumenterades i ett läckt PM från den 12 november 1963, som släpptes bara 10 dagar före Kennedy mordet.

Image result for john mcconeDetta Top Secret Memorandum instruerade den dåvarande direktören för CIA, John McCone (bilden), att dela all klassificerad UFO-information med NASA för att uppfylla dess krav enligt vad som anges i National Security Action Memorandum (NSAM) 271.

I korthet skulle de två PM:en som Kennedy utfärdade den 12 november 1963 säkerställa att tillgången till klassificerade UFO-filer skulle utvidgas till fler myndigheter, vilket i slutändan skulle leda till direkt presidenttillträde.

Sådan direkt tillgång hade förnekats president Kennedy av McCones föregångare, Allen Dulles, som gick i pension som CIA-direktör i november 1961, men fortsatte troligen i sin andra position som chef för MJ-12-kommittén, vilket föreslogs i de åtta MJ-12-policy direktiven.

Det är sannolikt att MJ-12-direktiven som utarbetats av Dulles och godkänts av MJ-12-kommittén inte bara användes för att mörda president Kennedy 1963, utan också för att hans son skulle avlägsnas, 36 år senare.

Det har ställts många frågor angånde Kennedys flygplanskrasch och huruvida den helt enkelt berodde på hans oerfarenhet som pilot, blandad med äktenskapliga och ekonomiska problem, vilket föreslogs i en officiell rapport från National Transportation Safety Board. Var rapporten en täckmantel för att planet skjutits ner eller saboterats i ett riktat mord utfört av CIA? Detta är exakt vad QAnon verkar föreslå.

Så varför skulle CIA vilja hjälpa Hillary Clinton att uppnå offentligt ämbete, och var det på något sätt relaterat till Dulles mystiska MJ-12-direktiv?

För att få ett svar, kan vi börja med Clintons engagemang i en CIA-drogoperationer från Mena, Arkansas, under Bills guvernörskap. Det har funnits flera vittnen och dokument som visar på hur den dåvarande guvernören Clinton skyddade och underlättade Mena CIA-operationen.

I slutet av 2017 släpptes en film baserad på verkliga händelser som visar hur en före detta TWA-flygplanspilot, Barry Seal, rekryterades av CIA för en hemlig operation från Mena, Arkansas, som involverade olaglig vapen- och droghandel, och hur guvernör Clinton skyddade hela operationen.

 

Mer fördömande är vittnesbörden och dokumenten som tillhandahålls av Roger Morris, en utredande journalist, som avslöjade hela omfattningen av Clintons engagemang i CIA-droghandelsprogrammet och Seals engagemang.

I en bok, intervjuer och dokumentär avslöjade Morris hur de tusentals dokumenten och många vittnen i hans utredning aldrig publicerades av mainstream media, eller undersöktes av FBI eller den amerikanska kongressen.

Anledningen till att Morris undersökningsinsats inte kom någonstans är att drogpengarna användes av CIA till att finansiera MJ-12-operationer som i hemlighet genomfördes i hela USA i utvecklingen av avancerade flyg- och rymdprogram. Många UFO-observationer var faktiskt avancerade flyg- och rymdfarkoster som var en del av hemliga rymdprogram som utvecklats av det amerikanska flygvapnet och marinen, med hjälp av US Air Force and Navy.

Efter att ha visat sin användbarhet i CIA-drogoperationen på statsnivå rensade MJ-12-gruppen vägen för Clinton att bli president så att han kunde göra detsamma på nationell nivå.

Image result for webster hubbell

Chelsea Clintons riktiga pappa är Webster Hubbell (alltså inte Bill)

Strax innan han började sin första mandatperiod den 20 januari 1993, gjorde ”President Elect Clinton” en mycket konstig begäran till en nära familjevän och advokat Webster Hubbell: ”Om jag ställer dig där för rättvisa, vill jag att du ska hitta svaret på två frågor till mig: Ett, vem dödade JFK. Och två, finns det UFO:n”. Enligt Hubbell, som beskrev  händelsen i sina memoarer, Friends in High Places, ”var Clinton gravallvarlig”.

Hubbell sa att han inte lyckades hitta ett tillfredsställande svar. Han tvingades så småningom att avgå som biträdande rättsadvokat på grund av den politiska skandalen i Whitewater och fängslades i juli 1995 i 18 månader.

I slutet av Bills presidentskap beräknades CIA:s ”inofficiella” svarta budget uppgå till en biljon dollar per år, vilket var mer än dubbelt så mycket som Pentagons budget vid den tiden.

Clintons hade blivit en kritisk del av CIA / MJ-12-operationerna på både statlig och nationell nivå under Bills politiska karriär. När Bills presidentskap avslutades erbjöd Hillarys politiska karriär ytterligare en möjlighet för en tillmötesgående och kraftigt kompromitterad politisk ledare som skulle stödja CIA:s olagliga insamlingsmedel för hemliga MJ-12-operationer.

Hemliga avtal träffades därefter och CIA / MJ-12 (alias Deep State) stödde Hillarys uppstigning till politisk makt, och New Yorks senatsäte planerades att vara hennes lanseringsplatta för högt politiskt ämbete.

Följaktligen, när JFK Jr var på gränsen till att offentligt förklara att han skulle ställa upp för senatstolen, hotade han inte bara Hillarys framväxande politiska karriär, utan han hotade också de noggrant utformade planerna för framtida CIA-finansiering av MJ-12-operationerna. Följaktligen kan samma eller liknande policydirektiv för Project Environment, som använts för att mörda president Kennedy, nu användas mot JFK Jr för hans hot mot MJ-12-operationer.

QAnons inlägg som länkar JFK Jr:s flygplanolycka 1999 med Hillary Clinton och CIA utgör verkligen en bomb. Närmare granskning av Clintons historia och CIAs-hemliga Deep State skådespelare som MJ-12 ger en kraftfull logisk grund för varför JFK Jr uppfattades som ett hot och mördades i en flygolycka som såg ut som en olycka.Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , , , , , , ,

1 svar

  1. Тhe U.S. military and its warfighting command centers in the Pentagon are prepared to continue operations even if there is a local outbreak of the new coronavirus, Defense Secretary Mark Esper said Thursday, as the department began finalizing its response plans. https://www.militarytimes.com/news/coronavirus/2020/03/06/esper-says-new-virus-wont-prevent-military-operations/
    – naturligtvis- biologiska krigande – corona- attacker pågår mot EU – ”Tourism is 10% of GDP in France, 13% in Italy, 15% in Spain. And Now it’s in Free Fall”… etc

    Gilla

%d bloggare gillar detta: