OPERATION CORONAVIRUS-PANDEMI: 16 skäl för spridande av detta förödande biovapen 2020

http://stateofthenation.co/?p=7517

Särskild notering: Just nu är Internetrymden full med allehanda teorier och hypoteser, spekulationer och misstänksamhet, all tänkbar debatt och argument, om ursprunget och syftet med Wuhan-coronaviruset. Men vid denna tidpunkt är allt som verkligen betyder något svar på två viktiga frågor: Vem el. vilka låg bakom det? Och varför gjorde de det?

Det finns en tredje fråga som också kan ställas och som avsevärt underlättar arbetet med
att hitta förövarna – ”Cui bono?” Därmed kan de verkliga förövarna bakom denna globala psyop* lätt identifieras genom att skarpsinnigt observera alla de olika konsekvenser och framträdande resultat, vilka kommer att bli allt tydligare för varje månad som går. Många av dessa konsekvenser och resultat anges nedan,
och kommer tveklöst att rikta misstanke mot den enda stam kapabel att genomföra en sådan ”maggiore operazione”.

Läs artikeln här: OperationCoronavirus Kategorier:Hälsa, Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:

%d bloggare gillar detta: