Dr Steven Greer: Tre från mitt team, inklusive Ex-CIA direktör mördades

Allt fler sanningar börjar komma fram nu när Deep State faller samman. Det finns utomjordiskt liv därute och det finns andra energiformer än de vi har idag. Problemet är det makroekonomiska petrodollarsystemet som råder idag.

Kom detta ut, skulle både ”Greta” och Miljöpartiet gå ut i arbetslösheten… Så hjälp till och sprid!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Dr Steven Freer

6 Mars 2020
https://humansarefree.com/2020/03/dr-steven-greer-3-people-from-my-team-including-ex-cia-director-were-assassinated.html

Sophie Shevardnadze: Dr. Steven Greer, chef för Center for the Study of Extra Terrestrial Intelligence, välkommen till showen, fantastiskt att ha dig med oss. Så Dr. Greer, du säger att vi inte är ensamma i universum, och att det har redan varit många kontakter mellan oss och utomjordingar.

Du måste dock erkänna att för de flesta är detta påstående ganska långt ute. Vad kan göras för att bevisa en gång för alla att utomjordingar är verkliga och redan upptäckta?

Steven Greer: Det är en fantastisk fråga, och det har faktiskt hänt. Om du ser det, finns det en dokumentär som just släpptes 2017 kallad Unacknowledged . Och det är det första ordet i icke erkända specialtillgångsprojekt, som är en term som används inom USA:s militär för mycket topphemliga projekt som handlar om UFO och utomjordiska frågor.

Och du kommer att se att där har vi över 950 topphemliga militära människor som kommer fram med vittnesdokument, fotografier, vi har till och med gjort analyser på ett utomjordiskt biologiskt prov. Och det finns obestridliga bevis på att vi besöks. Och ärligt talat, alla är mycket högklassigt klassificerade projekt så ni vet detta.

Allmänheten har inte fått höra om detta, eftersom de ville hålla dessa hemliga av teknika skäl och det makroekonomiska petrodollarsystemet. Sekretessen har verkligen inget att göra med, offert på offert, utomjordingar, det har allt med den geopolitiska makten och pengarna att göra, som vanligt.

SS: Vi kommer att få det till geopolitisk makt och varför tystar vi ner utomjordingarna på grund av det, men ändå, skulle du inte förvänta dig över att en händelse av denna kosmiska storlek är ganska omöjlig att täcka?

SG: Den har inte varit det. Jag menar, en av de intressanta sakerna, åtminstone i USA och i de flesta länder, mer än hälften av folket tror att vi besöks, 65 % av allmänheten tror att det finns ett intelligent liv där ute. Faktum är att 43 % av amerikanerna tror att vi för närvarande aktivt besöks av icke-mänskliga avancerade civilisationer.

Så människor använder ordet ”cover-up”, men i verkligheten är det doldt för ögat. Du måste göra en åtskillnad mellan officiellt erkännande av något och vad allmänheten redan vet. Mitt jobb … Jag är en akutläkare, trauma, men jag lämnade min medicinska karriär för att avslöja denna stora täckning, som du kallar det, för några år sedan, och vi har sammanställt detta positiva bevis efter bevis.

Du kan gå till vår hemsida, siriusdisclosure.com, och du kommer att se tusentals sidor med regeringsdokument och dussintals topphemliga militära vittnesmål om fakta. Och så säger jag till människor, det här handlar inte om ett trossystem, det handlar om vad fakta är.

Frågan som du ställer dig är, varför  har inte officiella regeringar erkänt detta. Det är en annan fråga än om ämnet har avslöjats eller inte. Vi har arbetat i över 25 år för att avslöja denna information, och allmänheten har accepterat det faktum att vi inte är ensamma i universum, den stora majoriteten.

I själva verket, om du tittar på, även på Unacknowledged, den här dokumentären, den finns på Netflix nu, runt om i världen, hade den tiotals miljoner människor som sett den. Och på piratkopierade webbplatser, förmodligen hundra miljoner människor. Så vad jag påpekar för människor är att denna information finns där ute, men regeringarna har inte ansett det lämpligt att officiellt erkänna den eftersom den skulle störa status quo.

SS: Okej, så låt oss ta en titt på världsbilden som du målar upp och ställa några frågor om den. Först, besöker utomjordingar bara jorden, eller har de bosatt sig här permanent?

SG: Nej, det här är rekognosering, och civilisationer som besöker planeten ökade säkert efter att vi började spränga atomvapen, det finns tydliga bevis på att de har en oro för våra destruktiva förmågor och massförstörelsevapen, och om du tittar på modern tid av observationer av så kallade UFO:s, ökade de markant efter att vi utvecklat atom- och kärnvapnen och vätebomben.

Det är ett faktum, och vi har många topphemliga vittnen som var närvarande vid kärnkraftsanläggningar där dessa utomjordiska fordon kunde komma in för att observera och se vad vi gör.

Så jag tror att det finns … Det finns många människor, som naturligtvis science fiction, som skulle få dig att tro att det finns en risk för någon form av främmande invasion eller hot. Det är tvärtom, vi betraktas som hotet, den mänskliga civilisationen just nu betraktas som en mycket instabil civilisation som inte har uppnått en fredlig världssituation, vilket borde ha hänt i slutet av andra världskriget och ändå inte hände.

Så jag tror att dessa civilisationer väntar på att vi ska växa upp som en civilisation, och fram till dess kommer det inte att bli någon öppen handling från dem om inte någon katastrofhändelse skulle hända.

SS: Så hur många olika främmande arter finns här och besöker Jorden? Hur ser de ut? Hur är deras kultur? Vilka kommunikationsmetoder föredrar de eller använder de?

SG: Tja, de här är alla riktigt komplexa frågor, nummer ett … Det senaste jag hörde är att det fanns dokumentation av mer än femdussin olika civilisationer eller olika arter, och de sträcker sig från alla typer av former och storlekar. Många av de rymdskepp som har setts är inte de typiska runda UFO:na, några är triangulära, andra är cirkulära sfärer.

Dessa civilisationer sträcker sig från hundratusentals- till miljoner år mer utvecklade än våra, och det verkar som om de på något sätt arbetar tillsammans för att observera planeten. Men karikatyren av, så att säga, en utomjording som har placerats där ute, det är mestadels ett motintelligensperspektiv som har gjorts av CIA.

För att vara ärlig mot dig, skulle jag säga att de flesta av de uppgifter som folk ser ute angående ämnet är desinformation som skapats av underrättelsefältet för dess psykologiska krigsföringsvärde. Men ET:na, dessa civilisationer sträcker sig i … Vissa har dokumenterats vara så korta som en fot, en och en halv meter långa, och en del som är mer än 12 meter höga. Och det finns många olika arter från olika stjärnsystem.

Nu, kommunikationen, det är här det blir intressant. Eftersom du och jag pratar med ljusets hastighet, i princip, elektromagnetiskt eller mindre. Om du har att göra med civilisationer från ett annat stjärnsystem, fasar vissa tekniker transdimensionellt över dimensioner, utöver ljusets hastighet.

Nu har detta varit något som inte önskas bli utsatt, eftersom det har stora konsekvenser tekniskt. Till exempel skulle vi ofta säga att den senaste tekniken för kommunikation för oss är en iPhone eller ett telekommunikationssystem eller ett satellitsystem. Dessa är faktiskt mycket föråldrade system baserade på mitten av 1800- till sena 1800-talets telekommunikationsradiofrekvenser etc.

Vi har att göra med civilisationer som kommunicerar med teknologier som går utöver ljusets hastighet, men också interagerar intressant med riktad och sammanhängande tanke. Så du måste ställa frågan: vad är hastigheten för medvetande och tankar?

Så detta kommer in i några mycket avancerade begrepp och post-kvantmekanik, och så kallad förfiltring, där du kan gå utöver ljusets hastighet, vilket teoretiskt har påståtts av västerländska forskare inte är möjligt.

Men jag skulle hävda att det bara argumenteras utifrån myopien av det nuvarande vetenskapliga paradigmet. Du har att göra med civilisationer som är så långt mer avancerade än oss att nästan alla manifestationer av hur de kan se ut kan vara magiska, men det är inte det, det är vetenskap.

SS: Så om de är så avancerade, och du säger att utomjordingar har besökt Jorden på rekognoseringsuppdrag, är det bara det, eller vill de ha något från planeten? Om det finns en civilisation som hanterar interstellära flygningar, för det oss till ett riktigt bakvatten i rymden …

SG: Ja, det är, det som är problemet: vi åker ut i rymden, eller hur? Vi har en rymdstation, vi åker till Mars med obemannade och så småningom bemannade farkoster, vi har landat på månen. Min farbror hjälpte till med att utforma den som landade på månen med Neil Armstrong i den, månmodulen.

Här är ett vittnesmål:

https://imgur.com/a/ggIFTfQ

Det jag säger till människor är att när vi började åka ut i rymden, i kombination med massförstörelsevapen, gick en röd flagga över jorden som sa: vi är vid den tidpunkt där denna civilisation potentiellt kan vara ett problem. Så jag tror att vi ses som en problemcivilisation som är under utveckling.

Och den stora uppgiften för mänskligheten är att gå från en sprucken, du vet, ap-liknande civilisation där vi bekämpar varandra med dumhet till en fredlig civilisation som går fredligt ut i rymden. När vi når det kännetecknet, den milstolpen, kommer du att se en mycket mer öppen kontakt från dessa andra civilisationer och människoarter.

Dr Steven Greer: Dussintals välvilliga ET-arter är här, som vill kontakta

SS: Så enligt dina ord finns det den här speciella organisationen som håller locket på till UFO-historien. Men utomjordingar skulle säkert inte bara hålla sig till Amerika, och om de är ute, borde andra stora regeringar i världen också ha varit medvetna om utomjordingar. Så finns det ett internationellt sekretessavtal, eller har varje regering sin egen utomjordingspolitik?

SG: Det har de. Det är en transnationell organisation, så låt mig göra en åtskillnad mellan internationell, något som FN, och transnationellt. Gränsöverskridande, det överskrider en typ av geopolitiska gränser, och till exempel har vi dokument som visar att det gamla KGB i sovjetiska Sovjetunionen hade samarbete med USA:s underrättelse i denna fråga redan under de kalla mörkaste dagarna. Så, i själva verket har sekretess i denna fråga bibehållits av en samarbetsenhet som är multinationell och transnationell under många decennier.

Nu har kronjuvelen för verksamheten i detta ämne funnits i USA på grund av tekniken och helt enkelt, uppriktigt sagt, den makroekonomiska utmaning som Förenta staterna besitter. Men andra länder har verkligen haft … Jag menar, vi har till exempel haft Chile och brasilianska militärfiler öppnade nyligen, där de har erkänt att de jagade dessa föremål med sina jetflyg. Vi har bilder som har givits oss från chilenska generaler nyligen, av dessa ET-objekt som jagas av deras jetflygare.

Från Mexiko har vi liknande bilder. Så ett antal länder har faktiskt samarbetat med att öppna sina filer, men de verkliga forsknings- och utvecklingsprojekten har varit centrerade i de högteknologiska korridorerna i USA och i de mycket klassificerade projekten som är korrekt kända som de okända specialtillgångsprojekten eller USAP. Och i Kanada och Förenta staterna, Storbritannien, finns det naturliga orsaker för dem, och jag skulle antagligen till viss del i Ryssland och Kina, även om de finns i mindre grad.

Visst har länder över hela världen ett allmänt intresse av att denna information ska komma ut, eftersom det stora samtalet handlar om klimatförändringar, den så kallade globala uppvärmningen och resursutarmningen. Faktum är att teknologierna för att gå från ett stjärnsystem till ett annat involverar mycket avancerad vetenskap och fysik, som skulle få oss från olja, gas och kol mycket snabbt.

Men däri ligger problemet: det är en ekonomisk fråga om miljarder dollar att få fram denna information. Om du erkänner att vi inte är ensamma i universum och att de är här är det första en forskare kommer att säga till någon statlig tjänsteman: vilken teknik använder de för att komma hit? När de ställer den frågan kommer den att besvaras, när den besvaras är det slutet på olja.

SS: Dokumentaren baserad på din bok, ” Sirius ”, börjar med förutsättningen att oljebolagens makt är det som ligger bakom ett orättvist finansiellt system som gynnar de få – och lämnar den amerikanska medelklassen i dammet. Är den här UFO-saken verkligen ditt sätt för att uttrycka extrem frustration över vad som händer i den normala världen?

SG: Nej, det är bara ett erkännande att världen befinner sig i en svag skugga när det kan gälla om teknologierna som vi har utvecklat under de senaste femtio åren i klassificerade projekt och som användes. Jag menar, vi använder alla flygplan och bilar, olja och gas, och vi behöver inte dem. Vi har inte behövt dem på flera decennier.

Det är det beslut som har fattats, eftersom det skulle vara för störande för det nuvarande makroekonomiska systemet att ta fram dessa nya tekniker. Och jag tror att det här är debatten som måste hållas gemensamma eftersom människor alltmer blir bekymrade över klimatförändringarna och föroreningar och dödsfall relaterade till luftföroreningar.

Det här är alla lösbara problem, men de kommer inte att lösas genom att krama runt kanterna med solenergi eller vindkraft. Vi behöver verkligen djärva nya vetenskapliga upptäckter som har studerats i många decennier i klassificerade projekt som har framförts för att gynna människans art.

Viktig! Det militära industrikomplexet kvarhåller nollpunktenergi

SS: I en av dina huvudteorier föreslog du att de befogenheter som inte vill att allmänheten ska veta på grund av oljeintäkter – främmande teknik skulle döda oljeaffären. Men vissa regeringar gillar oljeintäkter och andra, skulle till exempel inte Kina vara mycket nöjda om det inte behövde köpa olja, så det kan inte handla om det, eller hur?

SG: Det handlar om det makroekonomiska systemet som är beroende av petrodollarsystemet, och det kommer från Bretton-Woods i slutet av andra världskriget, om du tittar på historien … Även länder som inte är exportör av oljenät, till exempel Kina eller Japan, är bundna i det makroekonomiska systemet som är mycket beroende av det nuvarande energi- och industriparadigmet och särskilt petrodollaren. Det här är saker som skulle förändras mycket snabbt med avslöjandet av det faktum att vi inte är ensamma i universum.

Vi har studerat och vi har kommit fram till hur dessa maskiner fungerar. Låt oss vara väldigt uppriktiga: de använder inte Exxon Jet-A-bränsle, eller rysk eller saudisk olja för att gå från ett stjärnsystem till ett annat, detta är sunt förnuft. Och gott folk, jag har pratat med forsknings- och utvecklingsvärlden i klassificerade projekt, och som jag nämnt har vi över 900 av dessa topphemliga visselpipor i vårt team, det är ganska tydligt att denna teknik har utvecklats fullt ut , men att ta dem ut skulle störa status quo.

Mark McCandlish - Flying Wing UFO - Mstar enh

Så det stora ekonomiska intresset över hela världen skulle behöva anpassa sig mycket snabbt till ett helt nytt ekonomiskt system.

SS: Du säger också att den amerikanska presidenten inte får höra om alla sådana fynd. Du har till och med förberett en speciell orientering för president Obama och du talade inför kongressen – hur gick det?

SG: Du vet, vad jag hittade är att alla vill veta. Jag är i Washington just nu angående det här problemet. Det är den största icke-hemligheten som någonsin är. Alla vet att detta pågår.

Patent finns för en antigravitationsfarkost

Hela vägen tillbaka till när jag först samlade informationen för president Clinton och hans CIA-direktör, var det välkänt att det finns djupa hemligheter i denna fråga. Men för det mesta får inte de valda tjänstemännen åtminstone i detta land kontrollen över dessa projekt. Om du tvivlar på det, kom ihåg vad Jimmy Carter sa efter att han blev president, när han försökte undersöka detta.

När någon frågade hur det är att vara den mäktigaste mannen i världen sa han:

”Jag var inte den mannen, för det fanns saker som de inte skulle berätta om för mig och jag hade ingen kontroll.” Så detta är ett riktigt stort problem för en demokrati och för styrningen över hela världen – denna nivå av sekretess. Och den nådde punkten åtminstone i USA, Storbritannien och ett antal andra länder där hemligheten inte i sig är kriminell, jag säger detta mycket specifikt, den har undergrävat konstitutionen, rättsstaten och rätt tillsyn.

Och det är vad vi hittade med president Obama, och Clinton. Och om du tittar hela tiden ända tillbaka till Eisenhowers tid, blev han mycket frustrerad över att hantera denna fråga, och det är därför han höll sitt berömda tal ” Akta dig för det militära industrikomplexet ”. Han var general, han var inte anti-militär, jag är inte heller, jag kommer från en militär familj.

Men det finns intressen som har blivit mycket odemokratiska och har varit ett hot mot världsfriheten och även nu för vår geofysiska existens när det gäller den biosfär som har tillåtits fortsätta för länge. Och detta har varit ett problem hela vägen tillbaka till president Eisenhower i detta land och på liknande sätt i andra länder runt om i världen – denna sekretessnivå.

http://exopolitics.org/archived/Study-Paper-8.htm

SS: Okej, berätta för mig detta, om den här historien hålls så hemlig att även presidenten inte informeras om frågan, varför lever du fortfarande? Varför får du göra dokumentärer som strömmar på Netflix? CIA har dödat människor av mycket mindre orsaker än att avslöja en enorm regeringsöverdrag …

SG: Ja, och det var tre personer i mitt team som blev mördade, som hjälpt mig, inklusive en tidigare CIA-direktör … Och jag vill inte gå in på det just nu. Men vi har system för att skydda det vi gör. Jag har mycket information om att om något hände mig skulle det slå ut på internet och det skulle vara katastrofalt för dessa människor. Det är bara något vi införde för cirka 20 år sedan.

Min åsikt är, och det är den andra saken, det finns människor i Pentagon och CIA som jag har haft att göra med och som är mycket för att avslöja denna information . Så detta är inte en monolitisk oss mot dem, det finns ett stort antal människor som är på sidan för att ta fram detta över hela världen.

carol-roslinJag har en vän till mig, Carol Rosin, som har arbetat mycket nära med äldre ryska kontakter som vill se detta avslöjas av samma skäl som vi gör. Så har vi liknande människor i Kina, Storbritannien och Kanada . Så jag tror inte att det är en monolitisk fråga, det är mycket i flödet.

Det jag ser är att detta inte kommer att hända förrän människor blir medvetna om att detta är ett allvarligt problem, men det har också inom sig allvarliga lösningar för världens miljö- och styrelseproblem och ekonomiska problem runt om i världen.

SS: Det har varit högt rankade militära och statliga tjänstemän som kommit fram och pratade om utomjordinar i cirka 60 år. Jag talade personligen med en tidigare försvarsminister i Kanada …

SG: Åh ja, han är en vän till mig.

SS: Rätt, han sa till mig att det finns dussintals främmande arter som besöker denna planet. Ingen av dem kunde lämna hårda, obestridliga bevis, men jag vill bara veta, hur många vittnen det måste finnas? Ska det verkligen till att ett främmande tefat landar på Röda torget eller Pentagon för att alla ska erkänna existensen av yttre civilisationer?

Paul Hellyer

SG: Nej, det krävs inte. Men det gäller att människor bli utbildade på ett sätt som är meningsfullt. Det är därför vi lägger ut dessa pedagogiska filmer och produkter. Jag tror att Paul Hellyer, Kanadas försvarsminister, en mycket god vän till mig, han och jag höll en presskonferens i Toronto, och jag var en av människorna som presenterade för honom detta ämne. Och han vet detta för ett faktum att han hölls i mörkret i egenskap av Kanadas försvarsminister.

Jag har delat med mig till Storbritanniens försvarsminister, Lord Hill-Norton, en 5-stjärnig admiral, som också ljög om dessa projekt. Nu, när det gäller hårda bevis, har vi dem. Jag har radarspår och jag har spår av fysiskt material. När du säger att vi inte har fysiskt material och bevis, gör vi det, men vem tittar på det? Vem avslöjar det?

Det borde finnas en serie shower som inte gör annat än att lägga fram det. Det är vad vi har börjat göra eftersom det finns – inte bara myndighetsdokument och vittnesmål, utan fysiska bevis som radarspår.

Nyligen släppte Pentagon ett radarfall utanför Kaliforniens kust, där en av våra jaktflygplan följde ett av dessa föremål som rörde sig på ett sätt som inget konventionellt flygplan eventuellt kunde röra sig, och det var i The New York Times och på CNN och någon annanstans.

Min poäng är att det finns en enorm mängd bevis som denna och till och med fysiska hårda bevis. Vi har det, jag har samlat det i decennier. Frågan är vem som ska göra en berättelse om detta? I slutändan vad som händer är att åtminstone i USA om du börjar göra ett djupdyk i bevisen på detta kommer showen att avbrytas. Alla tror att vi har en fri press i Amerika, det gör vi inte. Vi har en styrd press.

Och om CNN började borra i detta ämne skulle de få höra att de ska avstå från det. Och jag har sett det hända. ABC News förföljde detta med oss, jag gav dem 35 timmars digital tejp med topphemligt vittnesbörd och hårda bevis, och den verkställande producenten av ABC Nyheter lät höra: ”Du kommer inte att få göra den här historien.”

Vi har en underrättelsetjänsteman från flygvapnet som sa: ”Vi brukade hämta amerikanska påsar med kontanter till människor i media för att säkra vår samarbete för att hålla det här hemligt.”

Detta är ett faktum.

Den här killens vittnesmål finns där för alla att se. Och han arbetade i många år i ett klassificerat projekt på Kirtland Air Force Base och hanterade motintelligens när han försökte stoppa läckor i denna fråga. Dessa fakta finns ute för allmänheten att se.

Nu hoppas jag att folk kommer att titta på detta. Och jag tror att människor måste förstå att vi måste skapa en ny typ av media som faktiskt är ärliga och kommer att berätta sanningen för allmänheten om detta.

SS: Okej, Dr. Greer, mycket tack för denna insikt och intervjun. Vi pratade med Dr. Steven Greer, chef för Center for Study of Extraterrestrial Intelligence, och pratade om främmande civilisationer och våra möjligheter att komma i kontakt med dem när som helst snart.

SG: Tack.Kategorier:Böcker, Naturen, naturförstöring, Rymden, Världspolitik

Etiketter:, , , , ,

%d bloggare gillar detta: