Bloombergs mål: World War III

Image result for bernie sanders

By Richard Cook for VT
2020-03-03

https://www.veteranstoday.com/2020/03/03/bloombergs-goal-world-war-iii/

Bloomberg och Buttigieg – alias, B&B, ockrare och sodomiter – har varit kandidaterna framskjutna av Deep State för att stjäla det Demokratiska partiets nominering till president från Bernie Sanders. Naturligtvis vet vi ännu inte om Zombien Joe Sanders ‘South Carolina-seger kommer att tillåta honom att mödosamt ta sig tillbaka in i kampen, men det spelar ingen roll. På ett eller annat sätt måste Sanders populistiska revolution stoppas.

Buttigieg’s Deep State-hanterare har nu tagit bort honom från fler primärval. Efter South Carolina slösar han bara bort sina pengar. Men han har tjänat sitt syfte, efter att ha tagit flera snörvlande försök på Sanders på sin väg mot utgången. Antagligen kommer han att stanna kvar på hyllan någonstans, kanske på ett Wall Street-aktiebolag, tills han behövs igen, även om han har visat sig vara för fånig och frånstötande för att någonsin väljas till ett nationellt ämbete. Många amerikaner har verkligen några riktiga värderingar.

Huruvida Bloomberg eller Biden så småningom nomineras, huruvida antingen kan besegrar Trump, eller om Sanders supportrar kommer att gå ur konventet eller dela upp partiet spelar ingen roll. Grejen är, hur länge kan Sanders förhindras från att vinna en nominering med en majoritet av delegaterna från Milwaukee?

När allt kommer omkring driver Deep State landet redan med en majoritet av valbara väljare som inte ens bryr sig om att dyka upp vid ett val. Förlusten av några ytterligare miljoner till – Sanders valkrets – kommer inte att göra någon skillnad. Och om någon av dem drar ut på gatorna, vilket gjordes för Occupy Wall Street-rörelsen, kommer det inte att vara svårt att upprepa. Totalitarismen lär sig sina läxor väl.

Det underliggande målet med alla dessa intriger är att ge Deep State fri hand när de vill fullfölja världskriget mot Iran, Ryssland och Kina som redan är på gång. Kriget har fått mandat av Satans egna penningmakt som är avsedd att förslava hela mänskligheten till den onda matrisen av ocker, skuld, fiatpengar och sexuella avvikelse. De arbetar som hand-i-handske med de ockulta ledarna för det brittiska frimureriet, sionismen, amerikansk evangelisering, muslimsk wahhabism, etc.

Deep State drar ur alla proppar. På högväxel går anti-Sanders-blixtkriget i form av företagsägda kabelnyhetskanaler, TV-nätverk, webbplatser och tryckta media. Var och en av dessa har sina Deep State-tänkare som försäkrar att endast godkända talande ledare och kolumniser har en röst. Alternativa röster hörs bara på en handfull internetkällor.

Som ett exempel på Deep State-strategin, kolla in en artikel från förra söndagen som visas i The Hill av någon med namnet Douglas Schoen med titeln “A Battle Between Trump and Sanders Cuts Democracy Out.”

Vid första anblicken kanske läsaren tror att artikeln kritiserar tillvägagångssättet för hur Trump och Sanders blev kandidater i presidentvalet, förutsatt att Sanders är den nominerade av det Demokratiska partiet. Men vi vet, att om de två ställs mot varandra beror det på att deras respektive partier nominerade dem genom att bli framröstade av väljarna – demokrati på jobbet. Så vad pratar Schoen om?

Här är den verkliga kärnan. Både Trump och Sanders är enligt Schoen förälskade av auktoritära figurer. För Trump är det Putin och den filippinska presidenten Duterte. Ryssland, säger Schoen, är ”ett autokratiskt land vars ledare Trump har vägrat att fördöma.” För Sanders gäller det uttalanden för länge sedan om Castro och Nicaraguans sandinister.

Resultatet för Schoen är, att om antingen Trump eller Sanders väljs, kan USA överge sitt ärevördiga historiska uppdrag att främja ”demokrati” runt om i världen. Jag antar att han menar vad vi idag skulle kalla ”regimförändrings” krig. ”Demokrati” för folket, såsom Schoen menar, betyder en förstörelse av en nationens inhemska ledarskap – särskilt om den har en populistisk bas – och dess ersättning med amerikanskt-stödda generaler och oligarker på lönelistan för västerländska banker, företag och utvinningsindustrier.

Så Gud hjälpe oss för ett omval av Trump eller ett förstahandsval med Sanders som skulle kunna stoppa Deep States mest älskade mål: Världskrig III.

Så vem är Douglas Schoen? Kolla in hans biografi på Wikipedia. Schoen är en långvarig politisk hyrdroska som arbetade för Bill och Hillary Clinton, han är konsult för många utländska regeringar, särskilt Israel, och var vid en tid registrerad lobbyist för en ukrainsk oligark.

Idag är Schoen en betald konsult för Michael Bloomberg.

 Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: