Replik till Tryggve Emstedt: ”Sverige ställer upp på denna moraliska härdsmälta”

2020-03-05
Olle Ljungbeck

Tryggve Emstedt jag tror inte alls på din ”moraliska upprördhet” över vad som nu sker gränsen mellan Turkiet och EU. Jag tror helt enkelt att din upprördhet mer handlar om ekonomi och din möjlighet att ”sko” dig på en vansinnig invandringspolitik. Och vet Du varför jag tror att det är så? Men också att din falska medkänsla med de människor som kom hit 2015 och de som nu försöker ta sig till Europa inte är moraliskt äkta.

Jo, av den anledningen att Du inte någon gång berörs eller brännmärker de individer som sedan 2015 mördat, våldtagit, rånat, terroriserat men också bränt och sprängt hus och bilar för svenska folket – som tagit emot dem. Som också våldtagit ett så stort antal svenska kvinnor som historiskt sett aldrig förekommit tidigare. Ja, t o m urinerar i offrens mun när de slagit dem till marken och rånat dem.

En människa – bl a Du – som trots de hemskheter av brottslighet och kriminalitet ett stort flertal av dessa begått mot oss svenskar så har jag aldrig hört dig använda ett enda ord för att fördöma dem.
Du har i stället aldrig brytt dig det minsta om vad dessa invandrare gjort mot svenska folket vilket också visar att Du i verkligheten är en känslokall individ som tolererar nästan vilka brott som helst  bara Du får tjäna pengar på dessa individer som borde utvisas och inte försvaras. Det finns många myntade ord för denna slags falska humanism som ni ständigt ger uttryck för. Några är Godhetssyndrom, Snällism, Tycka-synd-om-ism.

De står med andra ord för en total falsk godhet. En falsk godhet med vilken ni vill lura oss andra att ni är de överlägset mest humana människorna. Det utmärkande för dig och de övriga är att ni aldrig med ett ord eller känsla berör de tiotusentals svenskars lidande som i flertalet fall drabbats av dina ”goda” invandrare. Denna falska godhet är något som kännetecknar en stor del av de grupper vi kallar Politiskt korrekta. PK.

Nedanstående kan mycket väl bli verklighet om sådana människor som Du får inflytande på ”flyktinginvandringen”.

Houari Boumediene i ett tal i FN:s generalförsamling 1974:

”En dag kommer miljoner människor lämna den södra hemisfären för att tränga in i den norra. Men inte som vänner. Ty de skall komma för att erövra och de skall erövra genom att befolka västvärlden med sina barn”. Segern skall komma till oss genom våra kvinnors livmoder”.

 Kategorier:Svensk politik, Uncategorized

Etiketter:, ,

3 svar

  1. How to Fake a Pandemic for a World Wide Police State

    Gilla

%d bloggare gillar detta: