3 svar

 1. Info- i Italia epidemi av Corona virus är stoppad…. – inte mera än vanligt influensa …. och mera info: dessa tester för Corona virus är meningslösa…
  – I Kina enligt info industrier öppnas och alla så småningom återgå till arbete
  En grupp av ansvariga läkare från London, Milano, Rom, NY som håller kontakt med varandra meddelar att virus fått överdriven PR och troligt stora medicin-företag vill få mera pengar för falsk vaccin (mot influensa kan inte skapas vaccin)…. och troligt det pågår ekonomisk krigande och vissa krafter vill bättra på just sina ekonomiska affärer- dessa läkare säger att i London typ samma virus varit 3 år sedan. – …..enligt info den virus var sprid på Canaria öarna 2-3 år sedan också – just med samma pneumoni symptom – den testades och sprides lite varstans under senaste 2-3 år – vist den är inte normal och speciellt skapad i laboratorie … men det är inte det som marknadsförs enligt PR. I Kina var något annat de prövade samtidigt (utnyttjade den läge/situation för sina mål) när det visades att människor hade konvulsion men alla läkare sprang bredvid utan masker etc. – allt är mycket konstigt…

  Gilla

 2. Var ifrån sådana ”experter” – dummaste man har inte hört – i pest tider man kan stoppa farkost med smittade när som helst för att inte epidemi skall blossa mera okontrollerad- att stoppa flyg absolut underlättar bekämpning av smitta…
  https://www.aftonbladet.se/nyheter/samhalle/a/rA104w/experten-for-sent-att-stoppa-flygen-taget-har-gatt

  Gilla

<span>%d</span> bloggare gillar detta: