Pandemi-showen syftar till att starta en världsregering, Project Blue Beam nästa

Benjamin Fulford, Veckobrev

2020-03-02
https://benjaminfulford.net/
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Den falska Coronaviruspandemin som nu marknadsförs över hela världen syftar till att skapa en världsrepublik, säger P3 Frimurarkällor. Coronavirus-rädslan används också av U.S. Corporation som en ursäkt för deras underlåtenhet att betala sina räkningar den 16 februari. Precis som ordspråket med skolpojken som sa: ”Hunden åt mina läxor”. Dessa människor säger: ”Viruset åt mitt finanssystem”. Det är mer ansiktsbesparande än att säga, ”Jag blev avstängd eftersom jag inte har betalat mina räkningar på 40 år”. I vilket fall som helst betyder det här att de har tappat förmågan att skapa roliga pengar från centralbanken för att stötta upp marknader och för att hålla sig vid makten.

Ägarna till U.S. Corporation har använt ett slumpmässigt omnämnande av ett dödligt virus i en bok från 1980-talet för att sprida meddelandet om dessa händelser som de har planerat för flera år sedan. De använde detta för att tala om för asiaterna ”antingen för vi över våra skuldsedlar till er eller så får ni möta musiken”.

”Propagandaskämtet Popular Mechanics, of 9.11 BS infamy (Populärmekanik, 9.11 BS-berömmelse), har bidragit till deras skrämseltaktik med följande rubrik:

”Welp, forskare hittade 28 nya virusgrupper i en smältande glaciär. Så här slutar världen. ”

welp
(klicka på rubriken för att läsa artikeln)

Svaret som kom var att ”vi kommer att möta musiken”, säger Asian Secret Society-källorna. ”När den nuvarande striden om mänskligheten kontra viruset slutar, kommer med stor säkerhet en ny strid att börja” erkänner de, vilket indikerar på att de ändrar sig på lång sikt.

De goda killarna i väst, för sin del, känner till de kinesiska tecknen för kris 危機 vilka betyder både ”fara” och ”möjlighet”, och man använder detta standard för att försöka föra in ett mer välvilligt system för att ta hand om planeten Jorden.

För detta ändamål har White Dragon Society föreslagit för anglosaxerna”Five Eyes-alliansen”, att en händelse av typen ”Blue Blue Beam” ska aktiveras, säger WDS-källorna. Project Blue Beam är ett falskt undergångsscenario med hologram, datorgrafik och riktiga militära uppvisningar, säger de. Tanken skulle vara att arrangera det som kallas en liminal *) händelse, något som ett bröllop eller en planetarisk ceremoni för den kommande tiden, förklarar källorna. Förslaget har inte ännu slutförts, tillägger de.

*) liminal = avser ett övergångs- eller inledande skede av en process

blue-beam

Space Odyssey Exhibit

Även om det har gjorts försök med att avslöja Project Blue Beam, råder det ingen tvekan om att det är tekniskt möjligt. Förmågan att projicera ett jättehologram på himlen bevisades i strid under det andra Irak-kriget. Användningen av datorgrafik på TV-nyheter kan numera enkelt skapa ett WWIII-scenario. Genom att lägga till militära styrkor i drabbning, skulle det vara lätt att övertyga den sovande majoriteten att händelsen var verklig.

Insiders som läsarna till detta nyhetsbrev kan bara koppla av och njuta av showen.

I vilket fall som helst röra det sig utan tvivel om, att den pågående Coronaviruspaniken är utformad för att bana vägen för en militär nödlägesregering och för att starta en världsrepublik. Men vad människor behöver tänka på är, att allt är falskt. Här är till exempel, en rapport från frontlinjen i Italien angående pandemin:

Den italienska guvernören Zaia från Veneto-regionen sa:

”80 % av alla sjuka läker ut av sig själva, 15 % behöver medicinering och 5 % behöver uppmärksam sjukhusvård. Alla 17 personer som redan dött hade avancerade hälsoproblem. Ingen frisk person som fick Coronaviruset har dött. Det är alarm utan grund. I början reagerade de som de gjorde eftersom de inte hade någon riktig information om viruset. Men efter att ha sett vad det är, är informationen överdriven”.

Innan vi beskriver mer fejk måste vi också påpeka att några mycket allvarliga specialstyrkors sammandrabbningar har utvecklas på flera viktiga platser runt om i världen. Den viktigaste åtgärden pågår nu i …

Zug, Schweiz, enligt MI6-källor. En senior MI6-källa sa:

Image result for Nathaniel Rothschild+zug

Image result for natanael rothschild”Vi tror att Baron Nathaniel Rothschild har härbärgerat sig i på ett gods i Zug, Schweiz. SIS har skickats för att ”storma” detta sista hinder. Schweiz är knepigt eftersom det är ett hem för CIA. Som jag är säker på att du redan känner till, och även inom den mer esoteriska världen, finns det en grupp som kallar sig Schweiziska Octagon, vilka är det som återstår av de faraoniska blodslinjerna och de är ganska tuffa / mörka karaktärer”.

Det är intressant att notera att japanska kungafamiljekällor har tidigare berättat att de också kom från egyptiska faraoniska blodlinjer. Det är därför det också pågår en allvarlig strid i Japan, berättar japanska högerkällor. För att tvinga Shinzo Abes sionistiska marionettregering från makten kommer OS i Tokyo 2020 att ställas in, säger japanska högerkällor. Detta kommer att förorsaka enorma ekonomiska förluster för Abe och hans gangstervänner och lämnar därmed dem öppna för återbetalning, tilllade källorna.

På ytan i Japan pågår det redan en djup panik angående det så kallade ”nya Coronaviruset”. Hittills har skolor varit stängda över hela landet, konserter och offentliga evenemang har ställts in och butiker har slut på leveranser. Bilden är från den lokala stormarknadshyllan och visar till exempel att allt toalettpapper och ansiktsmasker har försvunnit från hyllorna.

CIA-källor bekräftar att den ”sionistiska kabbalan monteras nu ner (det har pågått i över ett år redan).”De säger att de högsta sionisterna har samlats vid ”Den Zug” Schweiz, där de samlas upp och är redo för militära domstolar.

Den sionistiska kabbalan kämpar bokstavligen för sina liv och iscenesätter ett massivt propagandeangrepp mot Kina med falska videor av människor som hänger sig eller kastar sig ut ur fönstren, plus falska nyheter om hur halva landet redan har dött.

Men människor som jag pratat med i Kina, säger att livet återgår till det normala. Japanska affärsmän som handlar med Kina berättar för mig att dussintals fabrikschefer som de har pratat med berättar att arbetet återupptas. Det som dock inte återupptas är handeln med U.S. Corporation, eftersom de har fått sin kredit avstängd, säger kinesiska källor. Det är därför, som den sionistiska propagandan, istället för att erkänna att de inte kan få saker från Kina, som de anger som skäl att ”alla i Kina dog”.

Den fd CIA- och U.S. marinoperativa Robert David Steele beskriver den amerikanska situationen på följande sätt:

”President Donald Trump har offentligt förklarat Coronaviruset som ett spratt, men har tvingats ta tillbaka sin åsikt på grund av den politiska cirkusen. Han vet att detta var en falsk flagga, han vet vilka som är ansvariga, och han vet att man har ljugit från både CDC (som förvaltas av Never Trumper Nancy Messonnier som är Rod Rosensteins syster) och CIA (som förvaltas av John Brennan-lägrets följare Gina Haspel) …

… berättelsen i alla dess nyanser inkluderar en kombination av biologisk krigsföring, 5G och av satelliter som sänker immunförsvaret och ökar strålningssjukan, vilka felaktigt har diagnostiserats som det nya viruset (som inte är värre än tidigare virus), och informationskriget leddes av City of London och Wall Street för insiderhandel och i vinstintresse”.

contamined

Det förekommer rapporter om att falska virustestningskit har skickas runt omkring i USA som en del av bedrägeriet för att skylla konkursen på en pandemi. Det finns också rapporter om att viruset innehåller HIV och Ebola.

hiv

Image result for påven+sjuk

Påven har anslutit sig till cirkusen genom att säga att han har fått det nya Coronaviruset och pratar med allmänheten bakom ett glas.

Image result for fukushima disaster

Innan du ger dig hän och får panik, var snäll och tänk tillbaka på Fukushima och tiden efter den 11 mars 2011. Media, särskilt de falska medierna, var fulla av berättelser om hur detta var ”en händelse på utrotningsnivå”. Ändå sitter jag här 200 kilometer från Fukushima och kan rapportera i första hand, att det inte förekommer någon ovanligt hög strålning och i själva verket förekom det inte ens något dödsfall i Tokyo som härrör sig från strålning på grund av denna sionistiska skrämselpropagandan.

Det som är verklighet är dock att nära 20 000 människor dog av en tsunami förorsakad av kärnvapen planterad på havsbotten. Var så säker på att militära domstolar kommer att föra förövarna till rättvisa. Markera mina ord … Benjamin Netanyahu et al kommer att möta en rättegång i Nürnberg.

Striden om planeten Jorden går nu in i en saneringsfas. En grupp som fortfarande inte har gett sig är den tyska fraktionen. MI6 sammanfattade situationen på detta sätt:

”Tyskarna hoppar och är ilskna på grund av Brexit, så de kommer att sparka och skrika när deras EU-projekt bryter samman framför deras ögon. Vatikanen är redan över och färdigt”.

jho-low

Jho Low

Image result for Flight 370-17

Relaterat till detta, pågår en enorm kamp i Malaysia som syftar till att förhindra ett offentliggörande av Flight 370-17 som skulle avslöja Bilderberger-nazistiska-holländska kungligheter. Premiärminister Mahathir Mohammed har tillfälligt tagits bort från makten och som ett resultat av detta, men striden är långt ifrån över. Det är verkligen av ingen tillfällighet i detta sammanhang att den till Goldman Sachs-kopplade flyende finansmannen Jho Low upptäcktes i Wuhan, Kina, precis när ”Coronaviruset bröt ut.”

refugees

Under tiden, börjar vi se en de facto-allians i Mellanöstern mellan Turkiet och Israel, eftersom de båda länderna inser att de bara tillsammans kan förhindra Ryssland och den amerikanska militären från att ta bort deras regeringar från makten. Turkiet har börjat översvämma Europa med flyktingar igen, samtidigt som de hotar med att stänga Bosporen-sundet. Israel använder naturligtvis sin vanliga utpressning, oavsett om den är biologisk, sexuell, nukleärt eller på annat sätt.

quinin

corona-rothschild

När du kämpar mot dessa människor, kom håg att du inte har något att frukta, men rädda sig själv. Kärleken är den mest kraftfulla kraften i universum och den kommer med säkerhet att vinna.Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , , , , ,

1 svar

  1. Communist Bernie Sanders naked with his Soviet friends in 1988

    Gilla

%d bloggare gillar detta: