Personligt med Lennart Matikainen: Petrit Latifi om förorter och utanförskap

Den här filmen är tillgänglig för alla, vilket är möjligt tack vare donationer från våra följare. Vill du se mer liknande material i framtiden?

En kommentar ur kommentarerna: Tänk så mycket skada Socialdemokrater o kommunister har gjort mot Svenskarna och Sverige. Denna trevlige man berättar sanningen men honom låtsas fortfarande det röda packet inte om.

Ps. Han kan säga EGENTLIGEN det inte många svenskar under 30 klarar av eller VILL se.Kategorier:Uncategorized, Video

Etiketter:, , , , , ,

2 svar

  1. Gängen, uppstår inte de när var och ens outtalade förmåga att kunna tillfredställa en tjej, sexuellt. Man förnedrar sig själv och till slut umgås man bara med killar, omedvetet likasinnade. De är totalt handikappade när det gäller relationer till det motsatta könet. Man tar ut sina aggressioner på andra, oss svenskar. De hade aldrig tidigare sett en naken kvinna/tjej varken på bild eller i verkligheten. Sexualundervisningen är väl i det närmaste TABU och därmed obefintlig, beroende på vilket land du kommer ifrån. Typexemplen haglar speciellt vid större folkansamlingar som t.ex. Konserter. Kvinnans plats är i hemmet och ges nog stryk om hon inte tar hand om barnen. De är inte mannens uppgift, förutom att avreagera sig på dem då och då. Olika Migranters syn på hur man behandlar kvinnor kan nästan likställas som hundar.

    Gilla

Trackbackar

  1. Personligt med Lennart Matikainen: Petrit Latifi om förorter och utanförskap — Bakom kulisserna – Life, Death and all between
%d bloggare gillar detta: