Könsförvirring växer med 1500 % bland svenska barn

Åter igen en artikel som de svenska medierna inte exponerar. Vad jag själv tror, är att det också ligger något i alla de vacciner våra barn tvingas till att ta … Kanske något för er föräldrar att börja fundera över??
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Transgenderism växer med 1 500% bland svenska barn

https://humansarefree.com/2020/02/transgenderism-grows-by-1500-among-swedish-children.html

Hjärntvätten och den svenska regeringen som kämpar på med könsförvirring, som börjar redan innan dagis, fungerar uppenbarligen – väldigt bra, faktiskt.

Enligt de senaste siffrorna har antalet flickor som påstår sig vara ”transgender” i Sverige ökat med cirka 1 500 procent under bara de senaste tio åren. Och experter säger att det värsta står vi ännu inför.

De senaste uppgifterna om explosionen av så kallad ”könsdysfori”, uttrycket som används av kvacksalvar-psykiatriker för att försöka normalisera könsförvirringen, kom från en rapport från den svenska regeringens ”Socialstyrelse.”

Liknande ökningar, även om de inte är lika stora, förekommer i alla länder där regeringen systematiskt hjärntvättar barn med propaganda.

Men svenska regeringsdokumentet beskriver och undersöker vad som verkar vara en enastående ökning av antalet personer som påstår sig känna ”obehag” och ”olycka” eftersom deras antagna ”könsidentitet” inte stämmer överens med deras ”biologiska kön tilldelat dem vid födseln”, även känd som deras verkliga kön. Om den lämnas okontrollerad, når den skyhöga nivåer.

”Ökningen som har observerats under de senaste tio åren beror främst på barn och unga vuxna, och särskilt hos dem som är registrerade som flickor vid födseln,” sade byrån. ”Antalet nya fall av diagnostiserad könsdysfori bland registrerade flickor i åldern 13-17 år har ökat med nästan 1 500 procent sedan 2008.

”Överbetalda regeringstjänstemän hävdade att de inte visste vad som förorsakade denna massvillfarelse.

”Ja, att ökningen är klar, det råder det ingen tvekan om, men vi vet inte vad ökningen beror på”, hävdade Peter Salmi, en utredare vid Socialstyrelsen som antingen är en idiot eller en lögnare.

I den verkliga världen vet vem som helst med två hjärnceller att gnugga ihop exakt vad ökningen orsakas av: Oändlig propaganda och indoktrinering av fångar intagna på institutionen i den svenska regeringens radikaliserade skolor, där man börjar driva könsförvirring redan innan småbarnen ens kan prata och fortsätter med bedrägeriet tills de uppnår en examen.

Bortsett från det ständiga främjandet av könsförvirring inom regeringens ”skolor” har andra regeringsgrenar även bombarderat befolkningen med propaganda.

För några år sedan skildrade, det svenska statsägda barnens ”nyhets” -programmet ”Lilla Aktuellt”, en förvirrad ung flicka som någon slags hjältinna efter att hon utgett sig som en pojke. Detta kompletterades med vuxna som visade på en förvirring angående det förvirrade barnet och berömde henne för hennes ”mod”.

Regeringens forskare fann också att transgenderism är starkt korrelerat med andra ”mentala problem” inklusive autism, depression, ångeststörningar och så vidare.

Dessa förvirrade barn är också mycket mer benägna att begå självmord, som hbtq-extremister och etableringsmilliardärerna bakom rörelsen, tillskriver oärligt bristen på ”acceptans” av varje enskild person på planeten.

Liknande resultat har hittats i Kalifornien, som ligger i USAs framkant för att driva könsförvirring på barn som fångats i statliga skolor.

Enligt en nyligen genomförd studie från University of California, Los Angeles (UCLA), har mer än 27 procent av barnen i staten, mellan 12 och 17 år, identifierat sig nu med ”kön som inte överensstämmer” med dem själva. 

Naturligtvis, i praktiskt taget vilket annat sammanhang som helst, skulle en uppmuntran av människor att oåterkalleligt stänga in sig själva i ett meningslöst försök att få verkligheten att överensstämma med sina villfarelser, anses vara grym, om inte en kriminell handling.

Till exempel skulle varje kvacksalvar- ”läkare”, som uppmuntrar en dödligt anorexisk eller bulimisk tjej till att tro att hon var övervikt, med största säkert åtalas och fängslas – dessutom om de erbjuder dem fettsugning och bantningspiller!

Miljardärerna bakom HBTQ & Transgender-agendan: George Soros, Peter Buffett, Tim Gill och Stryker-dynastin, har donerat hundratals miljoner till uppkomsten.

Image result for peter buffett foundation  Image result for george soros  Image result for tim gill
Peter Buffett                           George Soros                            Tim Gill

Slobodan Randjelovic And Jon Stryker 2  William Johnston Ronda Stryker
Slobodan Randjelovic och Jon Stryker (höger) / William Johnston and Ronda Stryker

Att bortse

 

Vad dessa förvirrade barn behöver är kärlek, och ännu viktigare, sanningen – bokstavligt talat varje cell i deras kropp vittnar om att de antingen är manliga eller kvinnliga.

Däremot är det sista i världen som de behöver, oärliga och vansinniga vuxna som hejar på dem, när kvacksalvar-”läkare” pumpar dem fulla med hormoner och på ett kirurgiskt sätt stympar deras könsdelar i ett bestående så kallat ”könsbyte.”

Det är dags att galenskapen får ett slut, innan den 1 500 procentiga ökningen blir en
15 000 procentig supernova. Som American College of Pediatricists förklarade, är det frågan om hjärntvätt av barn till att tro att det är normalt och hälsosamt att utge sig för att vara av det motsatta könet med hjälp av hormoner och kirurgi, vilket är misshandel av barn.

Misshandlarna måste hållas ansvariga innan fler liv förstörs.Kategorier:Hälsa, Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , , ,

2 svar

  1. Man kan även lägga till att ADHD existerar i Frankrike på en sådan låg nivå att ADHD anses där vara försumbart!

    Gilla

Trackbackar

  1. Könsförvirring växer med 1500 % bland svenska barn — Bakom kulisserna – Life, Death and all between
%d bloggare gillar detta: