DÄRFÖR MÖRDADES OLOF PALME

Den här artiklen publicerades första gången, på den här sajten, 2012. Sedan 2014 är den ett kapitel i boken “Demokrati till Döds – Sveriges väg in i den globala diktaturen”.

Efter att polisens palmeutredare i februari 2020 signalerat att utredningen snart kan komma att läggas ned, ökar vikten av att artikeln ånyo sprids.

Det synes uppenbart att den djupa staten i dag önskar att hela Palme-epoken försvinner i en dimma av lögner som tjänar dagens agenda.

Ett nytt exempel på motiv som inte skadar globalisterna och deras agenda, är påståenden om att mordet på Palme handlade om hans förmenta sexualitet, vilket skulle ha gett honom HIV, och på vilket Socialdemokratins lösning var att iscensätta ett skenmord på honom.

Det föreslagna motivet är “perfekt” i så motto att den ligger i tiden, samt att den förminskar och avdramatiserar både Palme, hans livsgärning och den epok han tillhörde.

Kapitlet “Därför Mördades Olof Palme” från 2012, och som sedan 2014 ur ett kapitel i boken
“Demokrati till Döds – Sveriges väg in i den globala diktaturen”, kan läsas på länken nedan:

darfor-mordades-olof_palme

 Kategorier:Böcker, Svensk politik, Uncategorized

Etiketter:,

4 svar

  1. Jag hoppas att man tar upp USAs biologiska vapen där Ebola, Aids, Hiv, Hjärtattackvapen, dödliga virus framställningar m.m. ingår i deras sortiment. Detta med tanke på OM Palme hade ”fått” aids/hiv. D.v.s. ett enkelt sätt att få bort honom och/eller hela Socialdemokratin. Det är väl bara M som skulle tjäna på det. Eller hur, Excellensen? Inga bilder på Palme efter hans död har visats? Inte ens när han ligger i kistan i kyrkan. Han betraktades som en statsman men minnet av honom är en liten metallplatta på trottoaren där ”någon” sköts. Inte ens den kommissarie som kam först fram kände igen den skjutne!!! Lisbeth byter kappa. Hon kommer efteråt till sjukhuset i en annan bil. Hennes Lögner om Christer Pettersson skedde med all sannolikhet med uppsåt. Mened? En kula hittas dagen efter liggandes på en snöhög! Lisbets och hennes söners lugn vid samtal i Tv/radio visar väl bara på att de vet att Olof lever, eller hur? Sådana ageranden har man inte under normala omständigheter. Varför körde man inte Lisbeth och sönerna genom Lögndetektorn? Med C Pettersson gick det bra. Sedan har vi ”arselet” Aschberg själv som agerade grindvakt med att muta C. Petterson med stålar för att ställa upp i Tv. Allt för att förvilla alla oss andra. Gräv upp kistan istället och låt oss NU få se vem som ligger där. Törs någon intyga på heder och samvete att det är Olof Palme som är begravd, innan kistan grävs upp? Förmodligen inte. De skulle få springa gatlopp tills sitt livs ände.

    Gilla

  2. Anette Kohut heter hon som släppte in Palme i Skandiahuset. Hon varen väninna till Hans Holmér som jobbade som tillfällig nattvakt. Polis/åklagare stoppade förhörsprotokollen med Kohut, Lundgren och Fagerberg i skrivbordslådan?

    Gilla

  3. De får det väldigt svårt med att bortförklara kvinnan som medgav att hon släppte in Palme i Skandiahuset! Faller inte allt då, alla grindvakter?

    Gilla

%d bloggare gillar detta: