Jag är en hög kinesisk militär underrättelsetjänsteman och jag vet sanningen om Coronavirus-utbrottet: Det är mycket värre än media berättar för dig!

Det här är den viktigaste informationen du kan få just nu, läs den! Sprid den, så att alla får korrekt information – det är DIN skyldighet!

reddit.com liknar vår Flashback
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

hubei

2020-02-12

https://www.reddit.com/r/nosleep/

Jag är en kinesisk medborgare i Wuhan som innehar – eller kanske innehade – en högt rankad position inom militär underrättelse. Jag är också medlem av det kinesiska kommunistpartiet. Som högre tjänsteman nära partiets topp har jag tillgång till mycket klassificerad information och jag har varit inblandad i många topphemliga regeringsprojekt. Jag har en doktorsexamen från ett ledande universitet i ett västerländskt land, varför jag kan skriva på engelska på mitt konto .

Jag har information som jag tror kan leda till att min regering avsatts. Den är också relevant för miljarder människor utanför Kina, som alla nu befinner sig i existensiell fara.

Det kommer inte att överraska dig med att låta dig höra, att om min identitet skulle avslöjas skulle mitt liv vara i allvarlig fara, liksom min frus och sons. Jag ber er att respektera det faktum att jag har tagit bort alla fakta från det här kontot som skulle göra det lätt för dem att identifiera mig.

Nu kommer du att känna till det senaste utbrottet av 2019-nCoV, även känt som NCP, eller helt enkelt ”Coronavirus”. Du har hört att det härstammar från Wuhan, en industristad i Kina, och att det kommer från ett djur – troligen en fladdermus eller en pangolin – som såldes på en vild djurmarknad. Du har fått höra att det är en influensaliknande sjukdom som i svåra fall kan orsaka lunginflammation, andningsfel och död. Slutligen kanske du har hört att även om sjukdomen är mycket smittsam, är den bara farlig för äldre eller för dem som har ett nedsatt immunsystem. Den officiella dödlighetsgraden är ungefär 2 % eller så.

Allt detta är ett gäng lögner som är sammanlagda av den kinesiska staten med tyst stöd från den amerikanska Deep State och dess vänner inom den Europeiska unionen, Ryssland och Australien, och sprids av fogliga medier i alla dessa länder.

Låt mig börja med att berätta att världen inte fungerar som du tror att den gör. Även om länder som USA och Kina strävar efter global dominans är den konkurrensen begränsad till vissa begränsade områden. På de flesta sätt är de två länderna mer intresserade av ett samarbete så att de kan hindra andra konkurrerande länder från att få mer makt. De har också ett gemensamt intresse av att hålla verklig makt utanför sina ”vanliga” medborgares händer. För detta ändamål har de många olika mekanismer genom vilka de kontrollerar den överväldigande majoriteten av sina medier. Amerikanerna i synnerhet, kan fulländat konsten att skapa sammansatta ”uppdelningar” mellan sina två huvudpartier (Demokrater och Republikaner, red.anm) som är utformade för att dölja det faktum att båda tjänar samma mästare.

Dessa samma nationer har också en teknik som är mycket mer avancerad än du kan föreställa dig och som hålls noggrant dold från allmän insyn. Detta inkluderar avancerad konstgjord underrättelse som kan undergräva och besluta val i världen; biologiska och kemiska medel som kan manipulera och kontrollera medborgarnas tankesmönster och beteenden i skrämmande grad; mycket sofistikerade manipulationstekniker som använder hypnotiska metoder helt okända för allmänheten; och andra saker som jag inte kommer att gå in på nu. Min poäng är att de stora nationerna inte tävlar så mycket som att de arbetar tillsammans. Deras huvudsakliga mål är att skydda världens verkliga verksamhet från den ”oinitierade” allmänheten.

Bara för att ge dig ett exempel, finns det faktiskt inga kärnvapen någonstans i världen. USA och Sovjetunionen skrotade dem alla på 1970-talet, liksom deras medlemsstater. Alla insåg att dessa vapen inte kunde användas utan att förstöra hela världen, så det fanns inget behov av dem; men genom att låtsas att de fortfarande har dem kunde de stora aktörerna hålla en kärnvapenfri linje.

Låt mig återgå till viruset.

A riot police officer pushes journalist away using his baton.

Ifjol utbröt storskaliga anti-regeringsprotester i Hong Kong. Ständiga kommittén för det kinesiska kommunistpartiet ansåg dessa vara ett allvarligt hot mot moderlandets integritet och stabilitet. Den amerikanska regeringen och EU visste båda att kineserna i hemlighet arbetade med ett biologiskt medel som skulle göra demonstranerna fogliga och lydiga. Utan att gå i detalj arbetade jag med det projektet. Vi försökte utveckla ett slags spray som kunde spridas från helikoptrar eller drönare och som skulle leda till mental fördröjning och beteendeförändringar.

Eftersom Hong Kong är en av de mest öppna och internationella städerna i världen beslöt partiet naturligtvis att det var för riskabelt att släppa medlet in i Hong Kong utan att först ha testa det. För detta behövdes ett stort antal mänskliga marsvin. Två grupper identifierades för detta.

council

(titta på vems hemsida artikeln är publicerad! Deep State! red.anm)

Xinjiang Re-education Camp Lop County.jpg

Bild från ett sådant ”träningsläger”

Först samlade vi in ett stort antal så kallade ”islamistiska extremister” i Xinjiang-provinsen och tog in dem till det vi kallade ”träningsläger”. Vi hade redan använt dessa läger för mänskliga experiment under många år, men Hong Kong-protesterna innebar att vi fördubblade våra ansträngningar. Vi utsatte fångarna för olika ”alfa” experimentella medel. Eftersom dessa var luktfria och osynliga, var personerna inte medvetna om att de deltog i medicinska experiment. Detta resulterande i ett högt antal av cancer, för tidig demens, självmordsdepressioner och dödsfall genom organsvikt vilka lätt kunde undertryckas, eftersom lägren ligger i mycket avlägsna delar av vårt moderland.

bioware

När de första experimenten hade gett företräde för ett ”beta” -medel vilket transporterades till Hubei-provinsen, där det placerades i en speciell militär testanläggning utanför staden Wuhan. Detta var inte ens en särskilt väl bevarad hemlighet: förekomsten av denna anläggning har rapporterats i internationella nyheter. Till och med det faktum att det ligger nära marknaden för vilda djur är ett känt faktum.

credit2

Då hade vår president redan infört ett ”socialt kredit” -system som gjorde det möjligt för oss att identifiera illojala, kontrarevolutionära och borgerliga element i vårt samhälle. Med hjälp av poäng för sociala krediter – som är hämtade från onlineaktivitet, elektroniskt shoppingbeteende och rapporter från informatörer i det civila samhället – valde vi några av de värsta gärningsmännen. Dessa inkluderade advokater och aktivister för mänskliga rättigheter, kristna, homosexuella, konstnärer, intellektuella, personer som talar främmande språk och andra oönskade.

När dessa bråkmakare hade samlats in och placerats i testanläggningen, utsatte vi dem för ”Medlet”, som är biokemiskt till sin natur och sprids in en osynlig aerosol, liknande ett visst virus. De första resultaten var uppmuntrande, eftersom vi såg en betydande kognitiv nedgång och en minskning av högre mentala bearbetningsmöjligheter. I huvudsak blev våra oönskade effekter mentalt funktionsnedsättande, vilket är just den effekt vi ville ha för att lugna den bångstyriga befolkningen i Hong Kong.

Tyvärr visade det sig snabbt att medlet också hade andra effekter. Med ungefär en veckas fördröjning, startade och utvecklade våra försökspersoner stora ångest- och panikattacker. Så småningom utvecklade de symtom som liknar dem som finns hos paranoid schizofreni. Vid den tidpunkten försämrades kropparna snabbt. De utvecklade massiva inre blödningar; deras artärväggar upplöses; de blödde ur ögon och öppningar och deras vävnader sönderdelades.

För att uttrycka det på ett mer direkt västerländskt sätt, började de smälta.

Döden inträffade vanligtvis genom multipel organsvikt. Detta föregicks av minst fem dagar med svår ångest som inte kunde lindras av smärtstillande medel. Det var vid denna tidpunkt som jag först bröt mot vårt protokoll: ett offer, en äldre dam som hade publicerat ärekränkande teckningar av vår president, hon bad mig om döden med ett sådant insisterande att jag tyckte synd om henne och sköt henne. Jag blev tillrättavisad, men lyckligtvis återtogs anklagelsen när jag gick med på att ersätta kostnaderna för skotten. Jag svor för mig själv att aldrig att visa så onödiga känslor.

Vi beslöt att vårt medel var oanvändbart. Det var alldeles för destruktivt för våra syften. Vi ville att befolkningen i Hong Kong skulle underkasta sig oss; vi ville inte utrota dem. Naturligtvis hade våra amerikanska vänner då intresserat sig för vårt arbete och bad oss om ett prov för sina egna forsknings- och teständamål. De antydde att de ville använda dem för att lösa vissa svårigheter i Venezuela.

Normalt sett skulle vi ha kommit överens, eftersom vi upprätthåller vänliga relationer med CIA, men med tanke på medlets extremt giftiga karaktär, avböjde vi.

Detta visade sig vara ett allvarligt misstag. CIA var övertygad om att vi hade utvecklat något mycket kraftfullt och ville hålla det för oss själva. De erbjöd oss en hel del pengar till en av våra forskare. Tyvärr accepterade han att sälja ett prov till dem. Vi fick reda på det precis i tid för överlämnandet och försökte förhindra det från att hända. I den efterföljande ”shoot-out” – bry dig inte om att leta efter detta i nyheterna, rapporterades det aldrig någonstans – flera dussin dödades.

Ännu viktigare är att medlet rymde.

tests

Iscensättandet ägde rum på marknaden för vilda djur, vilken har rapporterats som platsen för överföringen – ”från djur till människa” vilken startade utbrottet. Men naturligtvis fanns det ingen sådan överföring; den var bara platsen för där CIA skulle få den förseglade injektionsflaskan innehållande ämnet. Flaskan krossades när den tappades av förrädaren som hade gått med på att sälja den till amerikanerna.

Nu förstår jag att du kommer att vara skeptisk. Om jag verkligen är den jag utger mig för att vara, varför skulle jag dela denna information på internet? Låt mig försäkra er om att jag inte är någon vän av det västerländska styrsystemet. Jag älskar mitt moderland och är lojal mot kommunistpartiet. Det har lyft hundratals miljoner av mina landsmän ur skandaler och fattigdom.

Men jag är också en människa och jag har ett samvete. Det viktigaste är att jag har en fru och en son.

När vi förstod att medlet hade rymt och skulle börja spridas, stängde vi snabbt ner hela Wuhan. Jag var en av dem som hade till uppgift att hantera nedfallet av föroreningen. Naturligtvis kunde vi inte hålla ett så stort företag hemligt, så vi beslöt att beordra våra statliga medier att rapportera att ett ”Coronavirus” hade brutit ut i Wuhan.

I verkligheten finns det naturligtvis inget ”coronavirus”.
Allt fabricerades.

Det var en av mina kollegor som kom med den geniala tanken att låtsas att människor med den vanliga influensan led av Coronaviruset. Detta gjorde det möjligt för oss att dölja sjukdomen. Låt mig förklara.

Det är för närvarande influensasäsong i Kina. När vi insåg att vi inte längre kunde kontrollera spridningen av medlet skickade vi våra män till alla sjukhus och instruerade alla läkare att diagnostisera varje fall av den vanliga influensan som ”coronavirus”. Vi kom fram till ett nytt namn – 2019-nCoV – och delade ut ”faktaark” som beskrev en komplicerad sjukdom.

nedtstangning

Resultatet av detta beslut var att tiotusentals individer som helt enkelt drabbades av en förkylning eller influensa nu diagnostiserades som att ha ett mystiskt coronavirus som, även om de smittades, ofta inte var dödligt. Medan detta skrämde allmänheten, tillät de oss att driva berättelsen om att sjukdomen inte var så dödlig; det gav oss också tid att förbereda oss för den katastrof som säkerligen skulle komma genom att införa en nedstängning av Wuhan och andra städer i Hubei-provinsen.

life

dod2

Du har inte hört talas om detta på nyheterna – och med tanke på Wuhan, med en befolkning på 11 miljoner, är det inte ens känt för många av invånarna – men inom några dagar var tusentals och åter tusentals smittade och led sedan länge av de plågsamma dödsfallen som jag redan har beskrivit. Inom en vecka fanns det så många lik att vi inte visste vad vi skulle göra med dem, så vi beordrade de överlevande sociala kreditfångarna att köra kropparna ut på landsbygden och begrava dem i massgravar. Men det var väldigt svårt att hålla denna aktivitet hemlig, och vi kunde inte ens hålla med, eftersom det fanns så många lik. Vi planterade en berättelse om att fem miljoner invånare hade ”flytt” från Wuhan. I verkligheten hade naturligtvis många av dessa människor dött av medlet.

Jag arbetade dygnet runt och hjälpte till att orkestrera denna cover-up. När jag tänker tillbaka på mina handlingar nu, känner jag en stor skam. På den tiden trodde jag fortfarande att jag kämpade för mitt moderland och att partistyret var rätt och rättvist. Men innerst inne hade jag redan börjat tvivla.

doctor

Min tro på partiet skakades ännu djupare när jag fick veta vad som hände med Dr Li Wenliang. Han var en av de få läkare som felaktigt vägrade att diagnostisera influensapatienter med ”Coronavirus”. Som straff skickades han för att hjälpa till med att transportera döda kroppar till massgravar. Förväntningen var att han skulle smittas av medlet och dö en plågsam död, men till vår stora överraskning fick han inte sjukdomen.

Du har naturligtvis läst att han dog av ”Coronaviruset”. Du har blivit felinformerad. En sergant från folkets beväpnade polis injicerade honom med en blandning av heroin och kvicksilver som fick hans lungor att tömmas på luft.

När jag fick reda på detta blev jag osäker på om jag gjorde rätt sak eller inte. Samtidigt som jag tror att det är lämpligt för en regering att regera med fast hand, tror jag inte att det var rätt att döda Dr Li. Han var en medkännande och vänlig man och han brydde sig om sina patienter; hur kan inte vårt moderland dra nytta av att ha en sådan läkare?

Jag delade min oro med min fru, men hon övertygade mig om att jag inte skulle säga något till mina överordnade. Hon sa att det var för farligt; att de värderade lojalitet framför allt annat; och att jag bara skulle stöta på problem om jag medgav mina tvivel om deras praxis. Hon påpekade också att vi gynnades av prioriterad medicinsk behandling. Som högre tjänstemän fick vi regelbundna leveranser av de mycket sofistikerade hazmatmaskerna som är den enda kända tekniken som kan förhindra en infektion. Hon bad mig att tänka på vår son, som fortfarande är liten. Om jag pratade och fängslades skulle våra liv vara i fara.

Ungefär vid samma tid blev det tydligt att medlet var helt utanför vår kontroll. Det spreds som en löpeld över hela Hubei-provinsen och därefter, smittade det tiotals miljoner och fick alla att dö.

Jag förstår att det jag just berättat är svårt att tro på, eftersom du har fått höra att det bara har funnits cirka 50 000 infektioner och mycket färre dödsfall. Men det är dessa influensainfektioner som falskt har utgetts som det icke-existerande ”Coronaviruset”. Medlet är långt, mycket mer smittsam än så, och dess dödlighet, till skillnad från ”Coronaviruset”, är inte 2 %.

Nej, dess dödlighet är 100 %. Ingen återhämtar sig från det. Alla som kommer i kontakt med det dör.

Och många människor kommer i kontakt med det.

hubei

Hubei-provinsen ligger i ruiner. De olika reserestriktionerna och nedstängningarna som har införts, skapades inte för att stoppa medlets spridning – ingen av dem kan stoppa det, inga embargon, inga ansiktsmasker eller handsprit – utan för att hindra de överlevande från att se katastrofen med sina egna ögon.

Jag utgör en del av den största täckningen i mänsklig historia: dolda dödsfall på tiotals miljoner. Mycket snart kommer Hubei-provinsen vara inget mer än ett gigantiskt bårhus, och sanningen kommer att komma ut.

Image result for Huoshenshan Hospital

För mig kom vändpunkten när partiet berättade ännu en lögn, och den lögnen var för fruktansvärd även för mig att acceptera. Du kanske har hört att Kina byggde ett nytt sjukhus, kallad Huoshenshan Hospital, i Wuhan för att ge ytterligare karantän- och isoleringsanläggningar för infekterade patienter. Du kanske har hört att de byggde det på bara tio dagar.

Det är också en lögn.

Visst, de byggde något på sex dagar. Men det var inte ett sjukhus. Byggnadens verkliga natur var topphemlig. Inledningsvis var jag naiv nog att tro att partiet visade sin medkänsla och vård av folket. Men sedan skickade mina överordnade mig till Huoshenshan. Jag visades runt installationen av en militär polis som heter korpral Meng (detta är inte hans riktiga namn). Det var där jag såg sanningen.

Som jag nämnde är det enda sättet att skydda sig mot ämnet, är genom att bära en speciell skyddsmask som är helt och hållet olik den som finns kommersiellt. Inte ens läkare har tillgång till den. Den är endast tillgänglig för forskare inom biomedicinsk krigsföring och den innehåller extremt avancerad teknik.

Dessa masker måste bäras vid en viss temperatur för att ge fullt skydd och förlorar effektiviteten mycket snabbt. Som jag redan har sagt var en av fördelarna med min position att både min familj och jag hade tillgång till regelbundna förnödenheter, varför det var säkert i jämförelse med civila, läkare och till och med lägre myndighets-representanter, som alla hade på sig helt ineffektiva kirurgiska masker i den felaktiga tron att de skulle skydda dem.

Och så, med den här specialutrustningen, åkte jag till Huoshenshan med korporal Meng.

Image result for Huoshenshan Hospital  The first patients arrived at the Huoshenshan Hospital at 10am on Monday, according to state media. [Shepherd Zhou/EPA]

Vad du än vill kalla den platsen, så är den inte ett sjukhus. Visst, ingången ser ut som ett sjukhus och på avdelningen framför komplexet finns det som verkar vara normala medicinska sängar. Där ligger tusentals infekterade patienter, alla i de tidiga stadierna av sjukdomen. Jag gick längs de långa, vita korridorerna bredvid Korpral Meng, hans kantiga ansikte visade opartiskhet i sina militära arbetskläder, och vi såg hundratals och åter hundratals identiska sjukhussängar med patienter som vred sig livrädda, dessa sjuka invånare från Wuhan. Deras skrik och enträgna böner spökar för mig under de långa nätter när jag nu inte kan sova.

Men detta var bara början. Så småningom tog korpralen mig till baksidan av den här främre sektionen. Där ledde låsta metallportar till vad han kallade ”Mellansektionen”. Patienterna är i början inte medvetna om dess existens. Det är där de mer avancerade fallen hålls, i det som mest liknar en mental asyl.

Omedelbart när jag kom in i denna del av Huoshenshan slogs jag av den svaga belysningen och stanken av spyor och mänskligt bajs. Här flackade de olyckliga fritt omkring, deras sinnen var gradvis sönderfallna i oändliga panikattacker och psykotiska anfall. Även här fanns det inte fler läkare, snarare bara gorilla-ansiktesmän i svarta uniformer som tillhörde någon hemlig gren inom militärpolisen jag aldrig hade hört talas om.

De tycktes ha valts ut för sin grymhet, för att de slog och förnedrade patienterna på det mest sadistiska sättet. Många av fångarna hade gått tillbaka till till barnliknande tillstånd och låg på golvet gråtande som spädbarn och bad om en medkänsla som de inte fick. Det lyste ett grymt nöje i ögonen på dessa banditer när de misshandlade offren. De slog dem med batonger, sprutade pepparspray i ögonen på dem och sparkade dem med sina stålhättade stövlar. Eftersom jag kom från militärunderrättelse försökte vakterna inte ens dölja sin verksamhet. De bjöd till och med in mig att ansluta mig; på alla sätt behandlade de mig som en av dem.

Ja, en av dem. Jag stod i det grå personalbadrummet i Huoshenshan och tittade in i en billig spegel och frågade mig själv – är det verkligen vad du vill? Är du verkligen som dem?

Men våldet var inte bara ett uttryck för sadism, för de fattiga fångarna var inte där för att tas omhand.

De var där för att arbeta.

kremeringar-wuhan

Kremeringar i Huoshenshan

Det fanns ytterligare ett antal dörrar, och bortom dem låg vad korporalen kallade ”kärnan”. Och det var där jag såg det – högar och högar med döda kroppar, staplade ovanpå varandra hela vägen till taket. Det fanns män, kvinnor och barn, äldre barn och småbarn, rika och fattiga, vackra och missformade, stolta och ödmjuka.

De var alla döda. Vår agent gjorde ingen skillnad mellan någon av dem.

Jag flämtade till när korpralen ledde mig till Kärnan. Jag kan inte räkna hur många där fanns, men det var många, många tusentals. Och mitt i likhögarna låg en slags stig, och jag hörde ett brusande ljud i fjärran. De eländiga patienterna från mittensektionen plockade upp de döda och bar och drog dem bort i mörkret, även när vakterna slog dem med batonger.

Det tog mig en liten stund innan jag förstod vad som hände. Jag kunde helt enkelt inte tro vad som fanns i slutet av den stigen av Kärnan.

Det var en enorm smältugnar med stora eldar som brusade inuti.

En och var förstördes deras sinnen och deras kroppar var snedvridna, de döende männen och kvinnorna bar liken till ugnen och kastade dem inuti som i ett dömt försök att dölja den fruktansvärda sanningen. Jag såg flera av dem hur de kollapsade av utmattning, endast för att deras livlösa kroppar skulle läggas till på bergen av lik på båda sidor. I en till synes oändlig linje gick de, deras utmärglade kroppar klädda i grå overaller, böjda ryggar under vikten av deras fruktansvärda last. Många gallskrek och stönade av skräck och deras röster förenade sig i en sorglig kakofoni som övergick brändernas brus.

I djup chock stirrade jag på den gränslösa fasan framför mig. Bredvid mig stod korpral Meng, hans nyrakade ansikte var lika känslolöst som tidigare. När jag vände mig mot honom såg han på mig. Hans mun log, men hans ögon gjorde det inte.

”Vi använder energin till att driva Huoshenshan,” sade han. ”Vi sparar staten avsevärda resurser på detta sätt. Och titta,” – han pekade mot de dödas galleri – ”det finns så många av dem här. Du kan nästan beskriva det som förnybar energi.” Han skrattade och viftade med handen i en konstig bisarr gest.

Jag stod mållös och stirrade på de infernala scenerna framför mig. Män i svarta uniformer skrek som demoner på uslingarna som kasserade liken för dem. De klädde av de döda på allt som var av värde – smycken, kontanter, dyra kläder – och kastade dessa föremål på en enorm hög bredvid ugnen. När jag frågade Korpralen vad som skulle göras med föremålen, sa han att de skulle användas till att betala för ”hälsovårdskostnader” som uppstått för patienternas vistelse i Huoshenshan.

Jag kräktes på toaletten. När jag spolat och kom ut ur båset stod korporal Meng vid dörren och tittade på mig. Hans ansikte var lika blankt som tidigare, men i hans ögon tror jag att jag registrerade ett mycket svagt spår av förakt. Du är tio år äldre än jag, sa utseendet, men jag är mjuk.

Jag tackade honom för hans tjänst och åkte hem.

När jag kom hem, såg jag att jag hade fått hundratals uppdateringar på den krypterade enhet som partiet använder för att kommunicera med insiders. Nyheterna var otänkbart dystra. Statens juridiska och ekonomiska kommission hade avsatt medel för byggandet av ett dussintals anläggningar liknande Huoshenshan i hela Kina. Medlet hade spridit sig inte bara till varje enskild provins i moderlandet, utan också till de flesta andra länder i världen. Lyckligtvis hade vi avtal med andra regeringar – de gick med på att låtsas att infektionerna berodde på ett Coronavirus. De var lika oroliga som vi, att panik skulle kunna bryta ut i deras länder. Särskilt amerikanerna var rädda för att S&P 500 skulle kunna minska. Detta, sa de, skulle vara oacceptabelt under ett valår, så vi kan räkna med deras fulla stöd.

Image result for who coronavirus wuhan

Naturligtvis hjälpte Världshälsoorganisationen (WHO) oss också. Under en lång tid, har det enda som WHO har släppt ut, varit att vi har varit inlåsta i en tävling med amerikanerna om vem som mutar dem mer. De släppte alla typer av sofistikerad felinformation, om att de hade avkodat DNA:et från det så kallade Coronaviruset. Allt detta har gjort att vi har kunnat avvärja en global panik.

Tills vidare.

audience

Tedros Adhanom Ghebreyesus, director general of the World Health Organization, attends a meeting with Chinese President Xi Jinping at the Great Hall of the People in Beijing in late January. (Naohiko Hatta/Pool/EPA-EFE/Shutterstock)

Ändå förvärrades situationen med häpnadsväckande hastighet. Jag är ovillig att avslöja för mycket på denna punkt, eftersom det skulle göra det för lätt för mina fiender att identifiera mig, men vi började snabbt genomföra åtgärder för att skydda våra viktigaste ledare. Om du tittar på världsnyheterna kommer du att se att vår president Xi Jinping försvann i ungefär en vecka efter utbrottet, innan han återigen ses med ledaren för Kambodja.

Du borde veta att personen som träffade den kambodjanska ledaren inte var president Xi. Det var en dubbelgångare som under många år har tränats till att se ut och låta precis som vår president. President Xi är naturligtvis inte slarvig nog, för att riskera sin egen död. Han är säkert gömd i en hemlig bunker under Zhongnanhai, partiets huvudkontor i Peking.

chinese

Han var inte heller den enda ledaren som gömmer sig. I själva verket kan jag försäkra er att över hälften av alla äldre partimedlemmar för närvarande är oäkta utbildade skådespelare som följer instruktioner som de ges via särskilda implantat. Tror du verkligen att vår premiärminister skulle riskera sitt liv genom att åka till Wuhan?

Allt detta innebär att vår regering har blivit fullständigt förlamad och statens funktioner har tagits över av militären.

Det blev klart för mig att våra ansträngningar var meningslösa. Ja, nedstängningar, reseförbud och riktade mord på upproriska journalister tillät oss att dölja den verkliga situationen i Wuhan; men jag visste att detta inte kunde pågå. När massdöden börjar i resten av världen – enligt vår uppskattning bör detta hända inom nästa vecka eller så – kommer alla att få veta sanningen. Det kommer att bli tydligt att vi inte kan skydda oss mot medlet. Kirurgiska masker, handsprit, handskar – ingenting kan stoppa det. Ingenting förutom dessa speciella hazmatmasker, men de kan inte tillverkas i tillräckliga mängder. Du, en vanlig person, kommer aldrig ens att kunna ta emot en, än mindre ett tillräckligt antal för att kunna ta dig igenom den kommande förintelsen.

För dem som läser detta är allt jag kan föreslå, att du håller dig nära dina nära och kära. Krama dem, berätta vad de betyder för dig. Njut av tiden du har kvar tillsammans med dem. Det är inte typiskt för kinesisk kultur att uttrycka känslor på detta sätt, men jag har lärt mig vikten av sådana gester.

Jag lovade min fru att jag skulle visa detta dokument för henne innan jag publicerade det.

Men jag bröt mitt ord.

Jag hör henne gråta högt, hest skrikande från sovrummet, och tangentbordet på min bärbara dator är våt av mina egna tårar. För inte så länge sedan fick vi resultat av de regelbundna testerna som ingår i vår ”prioriterade medicinska behandling”, och vi fick veta att min son hade smittats av medlet.

Den militära polisen som har försett mig med den speciella skyddsmasken och som man hade gett till min son, hade gått ut och gjort masken ineffektiv. Masker som högre tjänstemän redan hade burit och sedan kasserats när de upphört att skydda dem. Mina egna masker hade å andra sidan alltid haft den nödvändiga kvaliteten.

Jag antar att de beslöt att min son hade en lägre prioritet än jag. Jag antar att min son inte kunde hjälpa dem med att tysta dem.

Vi hade för länge sedan beslutat att vi skulle vara annorlunda – vi skulle alltid vara ärliga mot honom. Och så när han frågade oss, berättade vi för honom sanningen. Vi sa till honom att han var mycket sjuk. Han frågade mer, och vi sa till honom att han inte skulle bli bättre.

Han fortsatte att fråga och vi sa till honom att han skulle dö. Han är väldigt liten, men han var tillräckligt gammal för att förstå.

Hans förskräckta tjut kommer för alltid att spöka inom mig under resten av mina eländiga dagar i den här världen.

Låt dem komma. Låt dem göra med mig som de vill. Jag bryr mig inte längre.Kategorier:Världspolitik

Etiketter:, , , , ,

6 svar

 1. frukta inte viruset, det är en fälla #mediadeception #endtimedeceptions

  https://vk.com/wall518846902_3642

  Gilla

 2. Det låter som en skrämmande stor bluff. Inte okej att luras på detta sätt för att skrämmas.

  Gilla

 3. SMOKING GUN: China Bought Weaponized Wuhan Virus From U.S.
  https://banned.video/watch?id=5e4d9a96ceaa970024aa6fbf
  – Biovapen borde förbjudas överallt. – Kina försöker vidare utveckla det de kommer åt överallt – påminner om ”apa med granaten” – kineser är mentalt och intelligensmesig efterblivna och outvecklade som människor – de skall nyttjas i produktion, och (pedantisk) kopiering under andras ledning men icke tillåtas blanda farliga och dödliga för mänskligheten uppfinningar ….. – man skall inte tillåta de närvara vid vetenskapliga studier .(de hjälper inte mera än den ”apan med granaten”!!!!

  Gilla

 4. Det här var det mest fruktansvärda artikeln jag läst i hela mitt liv!!! 😢😢😢Snälla Gud ,hjälp oss alla på denna jord! Låt inte ondskan ta över,DU är den Alltmäktige som kan utföra mirakel,snälla gör ett nu så våra barn och barnbarn inte får dö på det sätt jag läst här. Vi måste alla gå på våra knän och be till vår Alltmäktige Gud om förlåtelse! Vi måste vända våra ansikten mot Honom. Detta är priset av att människan regerar sig själv,utan Gud. Snälla Gud,förlåt oss våra synder! Amen!

  Gilla

 5. Det låter nästan som Munchausen eller en broderad desinfo från Langley.

  Gilla

%d bloggare gillar detta: