THE END OF THE WORLD AS WE KNOW IT… The Fall of the Cabal

Denna video MÅSTE SES!

Den är skrämmande, och är du inte införstådd med vad som sker/skett här i världen får du ta den lite pö om pö för att orka smälta alla fakta som här presenteras. Den är nästan 3 timmar lång, men uppdelad i 10 delar så det är lätt att ta en paus. Särskilt fäste jag mig på Part 7 som avslöjar AVICCIS död – inte så som medierna beskrivit den. En tillfällighet ?? Avgör själv!

Mycket av det som tas fram här, har tidigare berättats om här på Bakom kulisserna, så en del kommer ni att känna igen.

Efter dessa avsnitt kommer de hoppfulla avslöjandena om vår framtid, Part 9 – 10.

Dela denna med dina vänner och bekanta så att också de får veta sanningen som våra medier inte berättar!Kategorier:Uncategorized, Video

Etiketter:, , , , , , , ,

6 svar

 1. info som troligt skall tas bort snabt:
  I am a senior Chinese military intelligence officer and I know the truth about the coronavirus outbreak
  https://freedomrevolutionnetwork.com/i-am-a-senior-chinese-military-intelligence-officer-and-i-know-the-truth-about-the-coronavirus-outbreak/
  – !!!!!

  Gilla

 2. Inside information från Kina (av högt uppsatt Kinesisk militär och vetenskapsman)- Kina fungerar i samspel med Global Illuminati / NWO samt CIA och MI6 – allt politik mellan länderna är spel för galleriet för allmänheten. Ryssland är totalt avindustrialiserad och genocid av befolkningen pågår under många årtionden – i Ryssland regerar kriminella mafia av khazarisk- judisk härkomst och militant sekten Shabad som rånar befolkningen och det pågår massförstörelsen av landet, landets tillgångar hamnar i maffias fickor samt den sionist maffia matar och delar tillgångar med den globala Illuminati/NWO maffia – det finns bara små konflikter mellan ledande maffia klaner. Kina har samma klan struktur som sedan längre förvandlade sin befolkningen till lydiga slavar. USA, Ryssland, Kina, UK, Australia, EU är ledande i samma project av befolkning reducering – Kina och andra ljuger angående corona virus – !!!! Det finns nya teknologiska uppfinningar som hemlighölls från befolkningar med alla ledningar fungerar i samspel! – alla valsystem är triggade – det finns massor utvecklade manipulationer för att fixa valsystem i vilken land som helst!!!! – Det finns bio/kemiska och skalär våg medel som kan manipulera befolkningstillstånd både fysisk/psykiskt, mentalt. De har aerosol-medel som kan degradera befolkningsmängd och göra de outvecklade, fördummade och lätta att manipulera!!!!! Samtidigt
  avsiktligt spridning av cancer, alzheimers och andra sjukdomar. Kina testade på människor dessa aerosoler som minskar intelligens och sedan Beta-aerosol utvecklades till mord-vapen – inre organ smältes och då människor hamnar i panik och deras kroppar skakar i konvulsion. Kina och CIA samarbetar!!!!!!! – Detta var inte utan inre konflikter mellan klaner CIA och Kina säkerhetstjänst… detta hemlighölls i alla nyhetssändningar att amerikanska och kinesiska säkerhetstjänster hamnade i spontant bråk och öppnade vapenkrig med varandra för ballong av detta nya aerosol i Wuhan, Kina -förre s.k. ”virus” spridning…. men detta är bara lokala meningsskillnader mellan CIA och kinesiska säkerhetsstyrkor – ledningar redan samordnade vidare utveckling….. maffia klaner erövrar framtida världsledning över förslavad befolkningen med innebördes små konflikter men politiken utåt är GEMENSAM. Alla ledningar är kapade av korrupta maffia klaner som skapade än så längre övergödda knäböjars som hjälper de driva politik lokalt och leda invånare till självmord – med tiden dessa id-oter skall absolut elimineras – de behövs inte vid genomförd NWO-plan.

  Gilla

  • VG kopiera förre det tas bort:

   – I am a senior Chinese military intelligence officer and I know the truth about the coronavirus outbreak. It is far worse than the media are telling you.
   I am a Chinese citizen in Wuhan who occupies — or perhaps occupied — a high-ranking position in military intelligence. I am also a member of the Chinese Communist Party. As a senior official near the top of the Party, I have access to a great deal of classified information and I have been involved in many top secret government projects. I have a doctorate from a leading university in a western country, which is why I am able to write my account in English.

   I have information that I believe could lead to the overthrow of my government. It is also relevant to billions of people outside of China, all of whom are now in existential peril.

   It will not surprise you to hear that if my identity were to be revealed, my life would be in grave danger, as would those of my wife and son. I ask you to respect the fact that I have stripped out of this account all facts that would make it easy to identify me.
   …..!!!!

   Gilla

Trackbacks

 1. THE END OF THE WORLD AS WE KNOW IT… The Fall of the Cabal — Bakom kulisserna – Life, Death and all between
%d bloggare gillar detta: