Till dig som fortfarande är medlem i det socialdemokratiska partiet, SAP m fl.

2020-02-12
Olle Ljungbeck

 

Image result for Ann-Sofi HermanssonDu som fortfarande är medlem i det Socialdemokratiska partiet, SAP, bör om Du är demokrat, efter det självklara frikännandet av Ann-Sofi Hermansson ta ditt medlemskap  under övervägande. Inte nog med att socialdemokraterna i Göteborg röstade bort henne som  kommunstyrelsens ordförande i Göteborg. Partiledning såväl som flertalet   medlemmar har inte på något vis stött henne i kampen mot islamism och religiös diktatur.

Det blir för var dag mer tydligt och mer skrämmande hur det socialdemokratiska partiet med Stefan Löfven i spetsen faller till föga för de invandrade islamisterna/barbarerna och låter dessa riva ner allt det vi svenskar byggt upp av demokrati, välfärd, trygghet, rättsmedvetande etc. För var dag som går ökar morden, våldtäkterna rånen (inte minst våldet mot våra svenska kvinnor/ barn) , bränderna, skjutningarna från de barbarer som kommit in i Sverige efter 2000-talet.

Det ytterst allvarliga är att landets regeringsparti Socialdemokraterna, SAP i stort sett låter detta ske som om det inte förekommer!

Precis på samma sätt som man låter de invandrade islamisterna härja  fritt utan att agera för att återställa rättsstaten Sverige – lämnar man denna hedervärda kvinna –
Ann- Sofi Hermansson att ensam försvara Sverige mot de individer utifrån – islamister och de som vill göra Koranen till lag – åt sitt öde. Socialdemokraternas agerande i massinvandringsfrågan och partiets överslätande attityd mot de invandrade brottslingarna får mig att fundera  på om det finns ett syfte och vad är i så fall detta?

Dessa funderingar ger mig då plötsligt en historisk återkoppling. Det slår mig nämligen att vårt grannland Norge under nazistisk ockupation under fyrtiotalet hade ett nazistiskt parti Nasjonal Samling under ledning av norrmannen Vidkun Quisling. För att denne skulle få vara ”regeringschef” lovade han Hitler att ge honom fria händer att agera mot norrmännen.

Kan vi svenskar hitta något mer likartat beträffande Sverige? Det vi nu ser av total eftergivenhet mot de invandrade barbarerna är ju att Stefan Löfven så gott som aldrig reagerar mot deras terror. Hans ”ickeagerande” tydliggör ju att  invandrade mördare etc från muslimska länder är överordnade trygghet för svenska folket.

Han är i detta fall en kopia av Quisling. Han har redan för att kunna behålla makten gett islamisterna frihet att terrorisera svenska folket. Om han får behålla denna är han beredd att gå hur långt som helst i eftergivenhet mot dem som terroriserar och mördar vårt folk.

Detta räknar han med att få göra om han håller islamisterna om ryggen och överser med deras terror. Och därför kommer han inte att bekämpa deras terror. Vidkun Qisling lät Hitler/nazisterna bedriva en total terror mot norrmännen. Inga förbrytelser hur fruktansvärda de än var bekämpades av Quisling. På samma vis tolererar Stefan Löfven i Sverige i dag vilken brutalitet och kriminalitet som helst från sina presumtiva medlemmar islamisterna.

För att försvara sitt förräderi mot svenska folket kommer han med bortförklaringar och undanflykter om att det beror på utanförskap etc etc. En av hans lakejer den totala nollan – Damberg – kan t ex uttrycka sig på följande vis om rånare som urinerar på sina svenska offer; ”De känner hopplöshet”!

Reinfeldt var regeringschef och den som släppte in flera hundratusen individer 2015. Flertalet av dessa är bekännare av islam och har Koranen – den grymmaste av alla religiösa skrifter som också har de mest ohyggliga  straffen och mest primitiva levnadsregler för en miljard människor – som rättesnöre. Där Koranen är statsreligion finns inte heller någon individuell frihet och kvinnans situation är ohygglig.

Större delen av de inkommande vägrar följa de regler den svenska grundlagen anger och anser att de även i Sverige skall leva efter Koranens antidemokratiska och grundlagsstridiga regler. Men inte nog härmed. De anser att även vi svenskar skall tvingas till detta.

Detta har resulterat i en kriminalitet och brottslighet som Sverige aldrig varit i närheten av tidigare. Mord, våldtäkter, rån skjutningar, bränder  – utförda av utifrån kommande individer – har en sådan omfattning i dag att vissa talar om regelrätta krigszoner.  Stefan Löfven är ju som regeringschef (enligt grundlagen) skyldig att med alla tillbudsstående medel skydda svenska folket från dessa fasansfulla brottslingar – men gör det inte. Han gör det inte, därför att han liksom Vidkun Quisling är förblindad av makten. Liksom Quisling fick regera Norge på nåder av nazisterna, om han tillät vilken slags grymhet som helst, tror sig Stefan Löfven kunna bibehålla makten i Sverige om han inte straffar invandrarna om de dödar, våldför sig etc på svenskar.

Ett ex. I Sverige finns i dag ett antal islamister som anses vara ett hot mot det svenska samhället. De skulle enligt lagen utvisas men så sker inte. Stefan Löfvens motiv till detta är att de kan dömas till döden i sitt hemland! Flera av dem går i dag lösa i samhället och kan vilken dag som helst döda svenskar? Var finns logiken. Borde inte skyddet till liv och lem i första hand gälla svenskar?

Stefan Löfvens skuld till svenska folkets lidande är inte mindre än den Vidkun Quisling bär till norrmännen genom sin eftergivenhet mot Hitler och nazismen. I antalet offer är den tom större än Quislings. I dag redovisade TV hur rånen mot minderåriga svenska barn har ökat katastrofalt. Merparten av detta våld står invandrare för. Men Du som läser detta skall också vara medveten om att Stefan Löfven, utan stöd av Annie Lööf, Nyamko Sabuni och Per Bolund samt Isabella Lövin inte skulle kunna rasera Sverige som han i dag gör. De är därför hans medbrottslingar. En röst på dessa jämte Stefan Löfven kommer att innebär det svenska samhällets kollaps och barbarerna i stället tar över.

Vill Du verkligen riskera en sådan framtid för dina barn, anhöriga, ja hela svenska folket?

Till slut till dig som läser detta, vill jag ställa följande fråga. I Norge avrättades Vidkun Quisling för sina fruktansvärda brott. Man avrättade honom trots att han inte var den direkte mördaren men ansågs likväl den ansvarige för de brott som begicks på hans order.

På vilket sätt anser Du att Stefan Löfven bär skulden till den katastrofala kriminalitet och våldsvåg med tusentals offer efter invandringsvågen 2015? Om Du anser honom skyldig. Vilket straff bör han och de tidigare nämnda medlöparna då ha. Märk väl att dödsstraff ingår inte i den svenska straffskalan.Kategorier:Svensk politik, Uncategorized

Etiketter:, , , ,

5 svar

 1. Och som den Italienska maffia har tagit över så bra som de flesta restauranger och hotell i Sverige och vässar klor på att infiltrera medicin /sjukhus branschen samt i samspel med NWO förbereder sig att känna pengar på fängelseliknande hotellboende vid Karolinska Slakthus och nära framtids planerade concentrations läger områden omkring Karolinska Slakthus – där är lätt bara sätta trådstängsel omkring och fram att utföra slakt och experiment på mänskliga offer ….. enligt NWO planen – 5G är redan omkring fungerande… (har ngn redan info vart de placerade masslakt ugnar (som vid avstängning av kärnkraftsverk skall värma områden omkring = klimatsmart kretslopp, man kan säga den sista tågstation utan återvändo)
  https://alltomstockholm.se/stadsliv/vasastan-professionell-lagenhetstestare/
  https://arbetsformedlingen.se/platsbanken/annonser/23863843

  Gilla

 2. Äntligen en person som har ryggrad att visa vad Svensk demokrati ska vara när hennes eget parti viker ner sig och låter landet raseras. Bugar och lyfter hatten för henne. Mvh/Stefan

  Gilla

 3. ”Det blir för var dag mer tydligt och mer skrämmande hur det socialdemokratiska partiet med Stefan Löfven i spetsen faller till föga för de invandrade islamisterna/barbarerna och låter dessa riva ner allt det vi svenskar byggt upp av demokrati, välfärd, trygghet, rättsmedvetande etc. För var dag som går ökar morden, våldtäkterna rånen (inte minst våldet mot våra svenska kvinnor/ barn) , bränderna, skjutningarna från de barbarer som kommit in i Sverige efter 2000-talet”! Jag som trodde att det var ALLIANSEN som öppnade dammluckorna, både då som för de kommande framtida inflöden av Migranter. Att jag inte tänkte på det är Löfven som är den skyldige. Då har det absolut inget att göra med om vi kontrolleras av utländsk makt eller att ALLIANSEN inte kan klassas som medskyldiga!!!

  Gilla

 4. ”Det blir för var dag mer tydligt och mer skrämmande hur det socialdemokratiska partiet med Stefan Löfven i spetsen faller till föga för de invandrade islamisterna/barbarerna och låter dessa riva ner allt det vi svenskar byggt upp av demokrati, välfärd, trygghet, rättsmedvetande etc. För var dag som går ökar morden, våldtäkterna rånen (inte minst våldet mot våra svenska kvinnor/ barn) , bränderna, skjutningarna från de barbarer som kommit in i Sverige efter 2000-talet”! Jag som trodde att det var ALLIANSEN som öppnade dammluckorna, både som för de kommande framtida inflöden av Migranter. Att jag inte tänkte på det är Löfven som är den skyldige. Då har det absolut inget att göra med om vi kontrolleras av utländsk makt eller att ALLIANSEN inte kan klassas som medskyldiga!!!

  Gillad av 1 person

Trackbacks

 1. Till dig som fortfarande är medlem i det socialdemokratiska partiet, SAP m fl. — Bakom kulisserna – My name is Lena
%d bloggare gillar detta: