Ryska marinen har mött vattenlevande humanioder i Bajkal sjön!

Lake Baikal Aliens 2

February 5, 2020
https://humansarefree.com/2020/02/russian-navy-divers-lake-baikal-aliens.html

I sydöstra Sibirien, mot Mongoliets gräns, ligger planetens äldsta och djupaste sjö. Nästan en fjärdedel av jordens färskvatten finns här. Fantastiska djup på över fem tusen fot har uppmätts i vissa områden.

En myriad av unika växter och djurarter bebor det arktiska territoriet, av vilka många inte finns någon annanstans i världen. Forskare uppskattar denna enorma bassäng som bildades som en gammal sprickdal för mer än tjugofem miljoner år sedan.

Under århundraden har Bajkal-sjön varit hem för en mängd oförklarliga fenomen. Lokalbefolkningen hävdar att otaliga märkliga UFO-möten förekommer ofta i denna avlägsna region i Ryssland. Vissa teoretiserar att en utomjordisk bas lurar under den pittoreska utsidan.

En av de mest bisarra rapporterna inträffade 1982 under ett rutinmässigt sovjetiskt militärt träningsdyk. Medan man navigerade i den förmodade vattenvärlden, såg marinpersonalen anomala figurer som simmade i närheten.

Förvirrade såg de i förvirring när flera nyfikna varelser närmade sig dem. Trots att de var stationerade på ett djup av över 164 fot bar dessa humanoider ingen modern utrustning.

Var och av dem var ikädda, tättslutande metalliknande dräkter kompletta med en hjälmliknande apparat som helt täckte huvudena. Vid närmare granskning märkte trupperna att utomjordigarna var nästan tio meter långa. Men de kolossala sjöinvånarna försvann snart tillbaka in i den dunkla avgrunden.

Genom att följa denna spöklika inledning väckte det intresse hos befälhavaren som beordrade sina rekryter att fånga en vattenlik utomjording. Sju dykare med syrgasapparater gick ner i glaciärsjön och började sin upprivande nerstigning. Strax efter att de hade navigerat i en hiss av sjunkande temperaturer, dök flera väsen upp. En grodman försökte fånga det överjordiska exemplaret i ett stort nät.

Lake Baikal Aliens

I det ögonblicket bröt hela helvetet loss för den intet ont anande flottiljgruppen. Plötsligt kämpade icke-människorna emot genom att skjuta intensiva sonarvågor. Ett kraftfullt tryck gjorde varje besättningsmedlem medvetslös och drev dem snabbt upp till ytan.

Genom att skjutas uppåt som ur en katapult från extrema djup kan ha förödande effekter på våra kroppar, vilket kan resultera i ett tillstånd som ofta kallas ”böjarna”. Tre ur skvadronen skadades allvarligt men dukade inte under av denna olycka. De återstående kamraterna behövde omedelbar överföring till en tryckkammare.

Tyvärr fanns det bara en tryckkammare i regionen och den var utformad för bara två personer åt gången. Av ren desperation gick fyra män in samtidigt i ett försök att rädda sina liv. Tragiskt nog gick det här  inte som planerat. Tre personer omkom till följd av deras överordnades hastiga beslut. De som överlevde den skrämmande prövningen skulle sitta kvar med livsförändrade funktionsnedsättningar.

Image result for vladimir azhazha Image result for vladimir azhazha

Image result for vladimir azhazhaEfter denna hemska katastrof upphörde KGB-agenter att ytterligare försöka att förvärva ett USO (Unidentified Submerged Object). I decennier förblev de inträffade och skrämmande händelserna som läckte ut, men hölls i det fördolda av högt rankade myndigheter. Vladimir Azhazha, före detta sovjetisk sjöfartsofficer och aktad ufolog, förklarade att ryska regeringschefer nyligen släppt avklassificerade filer.

I dessa dokument beskrivs Bajkal sjöfolket i detalj. Inte förvånande hade marinledarna extensivt övervakat omfattande många undervattensfordon som navigerade i sjön. Sådana tekniska förmågor fascinerade dem mycket; om ingenjörerna skulle kunna direkt återskapa en sådan farkosts otänkbara hastigheter skulle man få oöverträffade militära fördelar.

Image result for vladimir azhazha

Image result for vladimir azhazhaUnder olika tidpunkter har Bajkal inte varit främmande för mystiska UFO-aktiviteter. Under slutet av 1950-talet kraschade en TU-104-jet i sjön efter att den hade förföljts av ett okänt metallföremål. Den upphetsade piloten sände ett upprörd radiomeddelande till flygledningen och informerade dem om denna påstådda attack.

Enligt informatörerna tvingades all personal i tjänst vid den tidpunkten att underteckna ett avtal om icke-avslöjande. Många lokala fiskare bekräftade att de tittade på den skrämmande attacken. Fiskarna beskrev hur ett silverfärgat flygande tefat jagade ett flygplan tills den kraschade i vattnet och försvann ur deras synfält. Trots betydande vittnesmål har inga avgörande bevis eller officiella uppgifter angående denna händelse någonsin dykt upp.

Nasa Released Photos Taken From The International Space Station In 2009. Some Believe They Show A Uso Emerging From The Water.

NASA släppte bilder tagna från den internationella rymdstationen 2009. Vissa tror att den visar ett USO som kommer upp ur vattnet.

I april 2009 gjorde den gåtfulla sibiriska sektorn stora globala rubriker än en gång. Astronauter ombord på en internationell rymdstation fotograferade två cirkerformade konvektionsavbrott, som man trodde producerades av enorma vattenfarkoster. Det ena låg nära sjöns centrum medan den andra var placerad mot Bajkals södra ända. Båda tycktes vara skapade av något uppåtgående under det tjocka istäckta yttre skiktet.

Paret med dessa skivformade baddare var perfekt symmetriska och mätte förvånansvärt tre mil i diameter. Dessa enorma brytningar var så exakt gjorda, vilket gjorde dem omöjliga att tillverka eller återskapa. Vissa forskare tror att de av NASA producerade bilderna är bevis på rymdskepp som dyker upp från det mörka vattnet därunder.

För bara några år sedan gjorde premiärminister Dmitrij Medvedev ett chockerande tillkännagivande vid World Economic Forum. I sitt offentliga uttalande beklagade han hur ”tiden har kommit” för världen att få veta sanningen om utomjordiska besökare.

Faktum är att Medvedev tror att utomjordingar redan bor mitt ibland oss och har gjort det under en ganska lång tid. Ännu fräckare varnade den politiska ledaren om de amerikanska tjänstemännens vägran att komma fram med denna monumentala information. Ryska representanter kommer att göra det själva.

Med tanke på de nyligen utgivna ufologi-relaterade och avslöjade filer, är det helt troligt att Kreml är redo för ett fullständigt avslöjande. Kanske tidigare än vi kanske anar, att den överraskande sanningen mellan interplanetära varelser äntligen kommer att erkännas av dem som har känt till dem hela tiden.

Reference: DdownTheChupacabraHole.com (excerpt) — Make sure to follow their Facebook page here.

Här finns en massa släppta KGB UFO-filer:

https://www.theufochronicles.com/2005/12/kgbs-secret-ufo-files-finally-made.htmlKategorier:Rymden

Etiketter:, , , ,

%d bloggare gillar detta: