Penningmarknadens riggare

2020-02-12
Peter B. Meyer

Experimentera med kvantitativa lättnader och negativa räntor
Vi lever som medeltida trälar
Centralbanker är inte bundna till kontroller och balansrevisioner
QFS har konton för varje människa på denna planet
Riktiga pengar är kopplade till guld
Det stora uppvaknandet är över oss

Tjäna pengar när man faktiskt blir fattigare

Aktierna slutar på högsta nivå. Men tänk igen. När det gäller riktiga pengar – guldbaserade dollar före 1971 – har aktiekapitalen tappat mark sedan början av detta årtusende.

Vi bevittnar den mest anmärkningsvärda episoden i finanshistorien. Investerare tror att de tjänar pengar medan de faktiskt blir fattigare.

President Donald J. Trump berättar för den internationella Deep State Kabbalen i Davos att den amerikanska ekonomin är ”spektakulär”, medan många länder aldrig har återhämtat sig från krisen ’08 -’09. – Var medveten och vaken för att bevittna det kommande finansiella rivningsspelet i global skala.

Fed gjorde det klart rätta valet när de valde att pumpa upp repomarknaden med hundratals miljarder nya pengar varje natt. Annars skulle världsekonomin, aktiemarknaden och hela det finansiella systemet ha gått åt helvetet.

De skulle säkert göra rätt sak nästa vecka och veckorna därefter också. Fed har
$ 6 biljoner kortfristiga lån för att ”rulla” under de kommande sex månaderna. Det är kostnaden för överskridna tillgångar utförda av regeringar på krig, bortkastade subventioner, reklampresenter, onödig verksamhet och annat man har kastat bort pengar på.

Experimentera med kvantitativa lättnader och negativa räntor

Gideon Gono10.jpg

Gideon Gono

Det var Gideon Gono, som – i egenskap av guvernör för Zimbabwes centralbank – han började skriva ut miljarder Zimbabwe-dollarsedlar från 2003 och framåt, och genom att göra det förstörde han landets ekonomi.

President Mugabe i Zimbabwe föreslog en guldstödd dollar. Och han tog sin tillflykt till tryckpressen, sa han, eftersom han behövde ett sätt att betala armén. Var det inte rätt val? Om han inte hade betalat armén, kanske soldaterna hade rusat fram och tagit över regeringen.

Image result for rudolf von havensteinOch sedan var det Rudolf von Havenstein som var Tysklands centralbankschef före, under och efter det första världskriget. Även om han tjänade sitt land tillfullo med sin kapacitet, kommer han i allmänhet att kommas ihåg som arkitekten till Tysklands katastrofala hyperinflation under åren från 1921 till 1923. Hans namn åberopas ofta idag som en försiktighetsberättelse till centralbanker som leker med eld genom att experimentera med kvantitativa lättnader och negativa räntor. Han satt också under en av de mest ökända episoderna i hyperinflationens historia, i Tyskland i början av 1920-talet.

Den nuvarande finansiella krisen har bara en parallell: Wall Street Crash 1929 och den efterföljande Stora Depressionen på 1930-talet, som krossade framtiden för en hel generation och skapade scenen för skräcken från Andra världskriget. Ändå kunde den ekonomiska härdsmältan ha kunnat undvikas, om det inte hade varit för de beslut som fattades av ett litet antal centralbankirer.

Befann sig inte Rudolf von Havenstein i nästan samma situation som USA:s nuvarande Fed-chef, Jerome Powell? Och gjorde inte han också det enda ”rätta”? Von Havenstein stod inför ett verkligt dilemma. Om han vägrade att trycka de pengar som behövs för att finansiera underskottet, riskerade han att orsaka en kraftig räntehöjning när regeringen rusade iväg för att låna från alla källor. Han trodde att massarbetslösheten skulle leda till en inhemsk ekonomisk och politisk kris.

Var von Havenstein enfaldig? Ond? Inte mer än resten av oss. Kanske tog han ett rätt beslut. Men resultaten var katastrofala. När man trycker upp nya pengar, fuskar människor som har arbetat, sparat och litat på de gamla pengarna. Att veta att pengarna är falska, och man vet vad som händer när ett land försöker betala sina utgifter med falska pengar, vilken typ av idiot skulle göra något sådant?

Vi lever som medeltida slavar

Den stora ökningen av ”penningtryckning” av Fed-Central Bank skedde mellan 2008 och 2015 – med 3,6 biljoner dollar i nya pengar. Men man sade att det var en ”nödsituation” förorsakad av krisen ’08 -’09. Motvilligt och trögt började Fed sedan ”normalisera” detta genom att höja räntorna och minska penningmängden. Denna strävan slutade i juli 2019 då Fed började sänka räntorna igen. Och sedan, den 17 september, utan ett moln på himlen, ”pressade de upp tryckpressarna” igen, för att öka med cirka 100 miljarder dollar per månad under de kommande fem eller ännu fler månaderna framöver – helt enkelt för att täcka underskotten.

Det är inflation. Kom ihåg att ”inflation” avser att lägga till mer pengar till den befintliga penningmängden, inte specifikt till den typ av ”inflation” som människor inte gillar – konsumentprisinflation.

Eftersom, det först kommer ett tryckande av pengar. Sedan kommer tillgångsprisökningar. Kraftigt stigande konsumentpriser är oftast det sista och den mest spektakulära fasen av en inflationskatastrof. Som under Weimar i Tyskland (1919-1933), när priserna steg med en årlig ränta på 29 000 %.

I Grekland, år 1944, fördubblades priserna var fjärde dag. Och i Venezuela idag, har priserna ökat med cirka 53 miljoner procent sedan 2016. Ingen vet med säkerhet hur eller varför dessa hyperinflationer händer. Men alla är ganska säkra på att det inte kommer att hända honom. Icke desto mindre händer hyperinflationskatastrofer bland både goda och dåliga människor.

Den genomsnittliga medelklassmedborgaren lider redan av det korrupta monetära systemet och rusar för att hitta det bästa sättet för att skydda sin rikedom och för att säkerställa sin säkerhet under dessa utmanande tider. Inrullningen av historiens största finansiella bubbla står nu inför oss.

Människor måste förstå att vi lever med ett ont och helt orättvist Rothschild-klan-ägt centralbanksystem. Vi behandlas som och lever som medeltida ”slavar”. Så det är viktigt att alla privata centralbanker förstörs till varje pris, och att en lagstiftning antas för att se till att ingen sådan bank någonsin kan upprättas igen.

Planen är, inte bara att följa Deep State, utan att följa källan till deras finansiering som har gjort det möjligt för Deep State att göra vad de gör; trycka lätta pengar. Kort sagt, Rothschilds kontrollerade centralbankerna, tryckte pengar ur tomma intet, regeringar lånar dem med ocker och skattebetalarna finansierar detta bedrägeri.

Centralbankerna är inte bundna till kontroller och balanserande revisioner, så de kan göra vad de vill. Och som vi ser, urartar hela det ekonomiska systemet snabbt. President Trump pekar kontinuerligt och korrekt fingret mot Fed. Han hävdar att de tillåter att ekonomin glider in i en lågkonjunktur, och upprepar ständigt att vad Fed gör så är det fel, och antyder att detta kommer att vara anledningen till om ekonomin försvagas, och till slut faller den i stycken, vilket är centralbankernas fel.

Ett Nytt Monetärt System för att avsluta kabbalens korruption, ocker och manipulation, är tänkt att köras på en kvantdator, baserad på en omloppssatellit, och den skyddas av hemliga rymdprogram, för att säkerställa att den inte kan hackas. Motsvarande kvantteknologi tillhandahölls av välvilliga från Earth Galactics. Syftet med det nya finansiella systemet är, att sätta stopp för kabbalens korruption, och manipulation av hela bankvärlden. Nyckeln är att genomföra begränsningar som förhindrar korrupta bankirer från att få överdrivna och oärliga vinster …

Alla kabbal-tillgångar ska gripas av alliansen och omfördelas för att gynna mänskligheten.

Alliansteoretiker arbetar på daglig basis för att bestämma tidpunkten för frisättningen, Revaluation (RV), med hjälp av matematiska formler baserade på flera faktorer. De många faktorer som beaktas är det aktuella tillståndet för den geopolitiska arenan, den globala ekonomin, de ouppvaknade massorna, aktuella händelser, och framtida planerade händelser.

QFS har konton för varje människa på denna planet

Detta gör att alliansen kan bestämma den optimala tidpunkten för när man ska att släppa RV. Den optimala tiden för att släppa RV är nära förestående, när alla dominobrickor stadigt faller på plats, vilket den stora bilden avslöjar, medan centralbankernas förfalskade penningmarknader snabbt kollapsar.

Under tiden har RV utvecklats utöver en enkel omvärdering och valuta, och kommer inte att vara det som ursprungligen föreställts. Den kommer nu att hanteras via Quantum Financial System (QFS). QFS har för närvarande konton för varje människa på denna planet. Kompensationstillgångar kommer att ges till varje människa, allt som Kabbalen har stulit, kommer att deponeras direkt på enskilda QFS-konton.

Quantum Financial System kommer att förklaras offentligt efter den fullständiga avslöjningshändelsen, liksom antagandet av GESARA – Global Economic Security Reformation Act – kommer då att tillkännages.

Tillgångar kommer att vara anslutna till en riktig algoritm som förutspår faktiska priser baserade på produktion och efterfrågan, vilket slutar marknadens rigging.

Man antar en lag med;

* Implementering av guldstandarden
* Skuldeliminering
* 20 % i plattskatt på nya varor
* Avskaffandet av all inkomstskatt
* Avskaffandet av statligt subventionerade läkemedelslangare

Riktiga pengar är kopplade till guld

I sin högsta manifestation, är riktiga pengar baserade på guld. Medan silver också ses som riktiga pengar, men inte lika bra som guld. Pengar är, och har alltid varit, och kommer alltid att vara en handelsvara.

Kryptovalutor, liksom Bitcoins, likt dollar och alla andra pappersvalutor idag, är inte och kan inte vara riktiga pengar i den meningen, eftersom dessa inte är kopplade till råvaror. Bitcoins och dollar – och alla valutor för den delen – är inte ”råvaror”; de är inget annat än siffror utan substans.

Mänskligheten kämpar i dag för att upprätthålla sig själva, för att främja den industriella och kommersiella verksamheten i världen, såsom den etablerades när guld var pengar. Världens människor måste bli medvetna om det faktum, att det vi har idag, har avsiktligt påtvingats oss, vilket möjliggör totalt kaos och behåller oss i slaveri.

Titta på fastigheter och priset på aktier, de falerar och ingenting antyder om verkligheten. Detta kaos kan råda eftersom mänskligheten inte längre är i kontakt med verkligheten i den fysiska världen: rationell mänsklig aktivitet har kopplats från verkligheten i världen på grund av indoktrinering med falska pengar. Denna indoktrinering med falska pengar står som en skiljevägg mellan oss och den fysiska världen. Det kan inte förväntas att människor ska agera med god uppfattning och med anledning av den fysiska världen, eftersom de använder sig av falska enheter. Dessa är två olika världar och de kan aldrig vara överensstämmande.

Den stora uppvaknande är över oss

Kort sagt, det är en enastående bit av förändring som kommer att äga rum, som kan få människor till tårar av glädje. Det kräver den största utbildningen i livet. Boken, THE GREAT AWAKENING, gräver djupare i de mest relevanta ämnena, liksom till relaterade ämnen och kopplingar.

Försäkra dig om att det kommer att bli en Great Awakening och man förklara hur eliten driver världen med syftet att förslava varje person i alla länder i världen. De hetsar till ekonomiska kriser och krig för sin egen vinning med så många skadade som möjligt, vars detaljer kommer att blåsa ditt sinne. Var tacksam varje dag för att Donald Trump har blivit USA:s president och dränerar träsket varje dag som han utlovat. Det är allas plikt att vara patriot i sitt land i hela världen.

Dessa stora förändringar kan emellertid börja först när mer än hälften av befolkningen är vaken och mer eller mindre förstår hur världen har manipulerats av en liten grupp av globala Mafioso som kallas Deep State. Den stora faran annars, är att det kommer att utbryta kaos bland befolkningen, vilket Deep State kommer att dra nytta av.

Det är därför som sådant måste undvikas under alla omständigheter. Det finns bara en chans att permanent ta bort Deep State. Det är därför som alliansen utvärderar noggrant dag för dag alla parametrar för att avfyra det enda tillgängliga effektiva skottet.

Hjälp andra att vakna genom att dela FWC-artiklar med alla du känner. Det spelar ingen roll om de är omedelbart intresserade, de kommer i alla fall att behöva informeras om att livet på jorden har bestått av slaveri i årtusenden och att man har offrat 99 % av mänskligheten som aldrig någonsin har upplevt verklig frihet.

Tänka på att; Lögner är en kraftfull form av magi; de kan vilseleda stora massor av människor till att göra hemska misstag och samtidigt se till att de förblir blinda för de mest uppenbara aspekterna. Människor vilseleds lätt av lögner, och de tror att de gör rätt sak. Det är faktiskt en hemsk ockult handling av diabolisk magi.

 Kategorier:Världspolitik

Etiketter:, , ,

2 svar

 1. Intressant Statistik ….
  World’s Main Producers of BEEF (1960-2019)

  World’s Top Milk Producers (1960-2019)

  Highest Government Debt (1981-2025)

  Highest INFLATION affected countries | 1960 – 2024 |

  World’s Richest Countries in the Future (2020-2100)

  How many People Died During World War II?

  Gilla

%d bloggare gillar detta: