Viruset som eliten vill ta bort och den nya världsordningen

Glöm allt det om Corona-viruset för en stund och läs detta! Det pågår något mycket större och hemskare och du kan vara en av dem som drabbas!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

2020-02-10
Smurfen
http://www.nyhetsspeilet.no/2020/02/viruset-eliten-fjerner-og-den-nye-verdensorden/

10 ord berättar allt om vad som händer i Kina nu: George Soros!

Kina kommer att vara ledaren för den nya världsordningen.

Viruset som eliten vill ta bort är inte det icke-existerande Corona-viruset, utan å andra sidan människor som de betraktar som virus. Det är medicin som kommer att rädda världen, deras satanistiska nya världsordning.

Den nya världsordningen.

Den berättelse du nu får dig berättad kommer aldrig att höras i de NWO-kontrollerade informationskanalerna, men du kommer att bli en del av den här berättelsen inom en snar framtid.

Vad som händer i Kina har inget med något virus att göra. Å andra sidan kallas den rening. Sjukhus är inte sjukhus. Det finns fängelser och dödsläger, utrotningsläger om du så vill. Om du tittar inuti dem ser de ut som amerikanska högriskfängelser.

Specialgrupper från myndigheterna går från dörr till dörr och sparkar in dörrar. Människor dras skrikandes ut ur sina hus och läggs i burar för att köras till närmaste läger. De plockar upp dem på gatan och kastar dem i lådor. Stora folkmassor bränns för att man inte ska få reda på att de inte var virusinfekterade.

Vem är det man tar?

Under flera år har det genomförts massdemonstrationer i Kina mot totalitära åtgärder som massövervakning, sociala poäng, pressfrihet och allmän frihet.

De människor som tas är alla människor med låga sociala poäng i det övervakningssystem som de kallar Social Credit System. Människor som ses som en fara för regimen eller inte längre är användbara, människor som har deltagit i demonstrationer, funktionshindrade, äldre etc., i princip samma personer som nazisterna städade i sina läger.

400 miljoner har hittills satts i ”karantän”. Stad för stad rensas på oppositionella och de andra som regimen ser som ett hot. Det är lika många människor som det bor i Europa.

De kinesiska myndigheterna har beordrat att alla dödsfall ska kremeras ”så snart som möjligt och omedelbart” när infektionshastigheten ökar.

National Health Commission förbjuder också begravningar för att förhindra spridning av ”viruset”.

Som jag sa tidigare började FN:s Agenda 2030 vid nyåret. Från och med nu kommer allt bara att eskalera. Snart är det vi som får våra dörrar insparkade och våra familjer luras skrikande ut. Först inför de undantagstillstånd, sedan tar de kontrollen över all information, sedan blir städerna isolerade som i Kina, sedan tar specialpoliser och militärgrupper på sig vita dräkter och går från hus till hus och plockar upp dem som har hamnat ”på listan”. Militären omger städerna där och alla som försöker komma in eller ut skjuts, detta för att förhindra infektion.

Således kommer människor med bundna händer att ledas till en guillotin i långa köer där de kommer att halshuggas en efter en.

I USA har det varit känt under många år att militären har köpt 30 000 guillotiner, miljoner likkistor, kremeringskistor med plats för fyra i vardera. De har byggt FEMA-läger och har 600 miljoner Brevik-kulor (ihåliga punktkulor).

500 000 likkistor med plats för 4 i vardera bara i detta läger här. Sådana högar med kistor finns över hela USA.

När allt kommer omkring, kommer alla med ett friskt sinne att avslöja bedrägeriet. Vi vet alla att människor i miljoner år har skyddat sig mot fara. Om de blir sjuka eller hör de om andra som är sjuka, ja, då stannar man ju hemma tills faran är över eller tills man blivit frisk igen. Det finns inget behov – och har aldrig funnits ett behov – för de totalitära och auktoritära åtgärder vi nu ser. Vi behöver inte myndigheter för att skydda oss. Av den anledningen är det så lätt att avslöja bedrägeriet.

Problemet är att människor aldrig lär av historien och någon som inte lär sig av historien är dömd att upprepa den. Idag övervakas vi en miljon gånger mer än vad som var fallet under Hitlers Tredje rike.

De flesta tycker att det är bra för då kan de se att du inte är en terrorist. Tidigare var alla oskyldiga tills det motsatta bevisades, nu är det motsatt, alla är skyldiga tills det motsatta har bevisats.

Har du en mobiltelefon i sovrummet när du pippar så registrera den när du pippar, hur länge du pippar, hur många stönar du har när du pippar, längden på stönen, tonhöjningen, är det mörkt eller ljust när du pippar, temperaturen i rummet, hur länge orgasmen varar, hur många stötar, vem kommer först, hur ofta du gör det, vilket rum du gör det i, vem du gör det med, hur lång tid det tar innan du somnar, etc., och det handlar bara om att ha en mobil. Samma med PC, surfplatta, bärbar dator och ett Fitbit-register ännu mer.

Mycket mer data skickas ut om dig och vad som händer omkring dig än de data du laddar ner. Nu kanske du förstår varför det inte finns någon gräns för hur mycket data du kan skicka ut. Ett företag testade en vanlig mobil och fann att det fanns över 4 000 koder och program som skickade ut all information de kunde få om dig under en natt när mobilen inte var i bruk.

All denna information matas in i en superdator som kör algoritmer, och allt som kan användas mot dig kommer att användas mot dig.

Många har varnat och varnat, få och ingen av dem finns idag bland oss, de är snabba med att ta bort dem de ser som ett hot med varningar från supermaskiner som tittar på uppgifterna, här har vi en som måste tas bort och man ger några varningar.

Ett exempel är David Crowley som började producera en film han kallade Gray State som en varning till världen om vad man kan förvänta sig. Här David, Komel och lilla Rani Crowley.

David älskade sin lilla dotter och hustru överallt på jorden. Innan filmen var klar hittades alla tre dödade i sitt eget hus, mördade under mer än misstänksamma omständigheter.

På några minuter avskrevs detta som mord och självmord, på samma sätt som med Jan Wiborg och 22 juli-fallet. All utredning saboteras på alla nivåer, som alltid är fallet med frimureriet.

Här förklarar David själv varför han producerade filmen på 2 min.

Varför han och familjen dödades och varför filmteamet inte slutförde filmen på 30 miljoner dollar förstår man när man tittade på trailern. Dessa var avslöjanden som frimurarna gick över lik för att förhindra att folk blev medvetna om (ser du logotypen på förklädet på honom som står och halshugger människor?)

För dem som inte vet är frimurarsekten en satanistisk sekt. De har 6 miljoner medlemmar från eliten globalt och cirka 22 000 i Norge. Alla i viktiga elitpositioner med extrem lojalitet och mål att bygga en världsordning, NWO, kallar de den. Albert Pike introducerade 8 nya grader, från 25 grader upp till 33. De kallar sig också Illuminati.

Morden på Crowley och familjen fick människor som brydde sig till att öppna en FB-grupp som omedelbart fick 800 000 medlemmar. Det är också en av orsakerna till att människor i USA nu hamstrar vapen som aldrig tidigare och tränar i små milisgrupper. Här är en liten nyhetssändning om trippelmordet.

MÅSTE SE https://newsvideo.su/video/3677087

Inget mer hemligt än att de har sin egen hemsida. https://steigan.no/2018/02/council-on-foreign-relations-det-virkelige-partiet-for-overklassen-i-usa/

Det som händer i Kina nu, kommer också hit snart. Huruvida människor vill göra som befolkningen gjorde i Tyskland på 1930-talet och hyllar sina egna massmördare och hjälper dem till makten eller lär de sig av historien och står emot det, återstår att se.

Troligtvis kommer de att klappa i händerna när grannarna får sina dörrar insparkade och de som bor där kommer att dras ut skrikande i sina fötter och in i burar innan de transporteras till dödsläger som i Kina.

Så bra att de tar hotet om viruset på allvar tänker de och sedan tittar de lite på TV och ser hur WHO berömmer myndigheterna i väst upp i skyarna för att de tar virushotet på allvar innan de återvänder till sport och Idol.

Visste du att 2/3 av folket torterar dig om de får order från en myndighetsperson?

Du tycker inte synd om kineserna, de kommer hit på nolltid på exakt samma sätt.

Nu vet du orsaken till den vattniga massövervakningen av oss och massinsamlingen av data om oss. De extrema politiska meningslösa politiska besluten, globaliseringen, maktens centralisering.

Vi hamnar alla i grupper och på listor med algoritmer om vem som ska rensas ut beroende på hur stort hot vi är och vilken nytta de har av oss. Den dagen människor inser vad det handlar om,  kommer det att vara för sent, så gör något, njut medan du kan.

Så länge vi är få kan de enkelt ta oss ut som vi såg hände med David, Komel och Rani Crowley, såväl som många, många andra. R.I.P.

Sammantaget handlar det om att bygga en ny världsordning, en global diktatur med en diktator som kommer att regera över alla andra som de två figurerna på bilden nedan som kommer att vara viktiga brickor vid framtidens kaos, krig, terror och katastrofer. En ny värld under den ljusbringande Lucifer.

Det tredje världskriget måste främjas genom att man drar nytta av skillnaderna orsakar av ”agentur” eller ”Illuminati” mellan de politiska sionisterna och ledarna för Islamiska världen. Kriget måste bedrivas på ett sådant sätt att islam (den muslimska arabiska världen) och politisk sionism (staten Israel) ömsesidigt förstör varandra. Samtidigt kommer de andra nationerna, återigen att vara delade om denna fråga, att tvingas flyga till punkten av fullständig fysisk, moralisk, spirituell och ekonomisk utmattning … Vi kommer att släppa nihilisterna och ateisterna och vi ska provocera en formidabel social katastrof som i all sin skräck kommer tydligt att visa nationerna, effekten av absolut ateism, vildsinthetens ursprung och den mest blodiga oron. Då överallt kommer medborgarna, som är tvungna att försvara sig mot den globala minoriteten av revolutionärer, att utplåna de förstörare av civilisationen, och mångfalden, desillusionerade av kristendomen, vars deistiska andar från det ögonblicket kommer att vara utan kompass av riktning, oroliga för ett ideal, men utan att veta vem de ska beundra, kommer det att få det sanna ljuset genom den universella manifestationen av den rena läran om Lucifer, som slutligen tas ut i allmänhetens åsikt. Denna manifestation kommer från den allmänna reaktionära rörelsen som kommer att följa förstörelsen av kristendomen och ateismen, både erövrade och utrotade på samma gång.

Glöm aldrig att de är 0,1% och vi är 99,9 %. Om vi är så dumma att vi låter dem starta sin Luciferiska världsordning och vi andra slaktas, ja, då har vi inte förtjänat bättre.

Källor:

https://en.wikipedia.org/wiki/Social_Credit_System

https://www.news.com.au/lifestyle/health/health-problems/chinese-authorities-ban-burials-and-funerals-in-favour-of-instant-cremation/news-story/b0e7a912de24528b9e8bf5af628aa449

https://www.eutimes.net/2020/02/undercover-journalists-report-china-is-cremating-hundreds-of-bodies-per-day/

https://www.uglytruth.info/david-crowley-family-deaths/

http://www.nyhetsspeilet.no/2009/10/5589/Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , , , , , , ,

4 svar

 1. Operation ”Corona virus” eliminering av människor med 5G – under sponsring av Bill Gates Fond och Co…. – 5G tar bort det normala immunförsvaret (alla människor har massor av virus). Vid 5G minskar immunförsvaret och aktiverar alla befintliga virus, svampar och baciller. I Schweiz har befolkningen slagit sönder alla 5G master – de säger att första hjälpen mot operation ”Corona virus” är skruvmejsel och hammare!!!!!!!!

  Gilla

 2. Huvudet på spiken – det hela har startat.

  Gilla

 3. Jeffrey Epstein is still Alive, He just Withdrew Millions of Dollars from His Bank Account
  https://www.eutimes.net/2020/02/jeffrey-epstein-is-still-alive-he-just-withdrew-millions-of-dollars-from-his-bank-account/
  – man kan inte lita på våra ledare och officiell media idag – Epstein kunde plastik opereras och fortsätta att vara lydig bödel / hund hos s.k. NWO
  – Detta är känd nu att på Epsteins ö vid det stora betong klockan var utförda bestialiska rituella mänskliga offrande – barn var dissekerade och brända under sataniska riter – detta ville de tysta -då många kända människor och ledare har deltagit (bundits/komprometterats med mord – allt dokumenterades och filmades) – ingen vill att det kommer ut offentligt – Vad tror ni att dessa övermätta på allt rika människor samlades rond klockan där för att titta på himmelen? – nix – de nitades med bestialiska MORD ritualer!!!!!!
  – allt kommer ut så småningom….

  Gillad av 1 person

  • – varför de kan ha lämnad Epstein levande – då varje kändis eller politiker i ledande position som varit på Epsteins ö kan under strikta förhör börja prata – det är massa människor och de såg alla mord, var passiva eller aktiva deltagare under drogpåverkan….
   – för exempel Clinton, som var där många gånger …. han kan tas i förvar och ordentligt förhöras – kommer mycket intressant info… eller vem som helst deltagare, absolut alla som varit där …. skandal utan like…. om det skulle vara fungerande rättssystem …..

   Gilla

%d bloggare gillar detta: