Thérèse Juel kämpar hårt för att domstolar inte dömer oskyldiga, rättsrötan blir allt värre

Sunday, 09 February 2020
Henning Witte
http://www.whitetv.se/en/no-free-medium-in-sweden/2409.html

Thérèse Juel har skrivit två böcker för att alarmera samhället att rättsväsendet dömer alldeles för lättvindigt och omdömeslös. Det sitter alldeles för många oskyldigt dömda i svenska fängelser. Hon och andra anser att det krävs en slags specialdomstol utanför de vanliga domstolar som bestämmer om resningar.

Fällda för sexövergrepp  : om rättsfall i Sverige (häftad) Dömda : om rättssäkerheten i Sverige (häftad)

Thérèse Juel är en känd frilans-journalist som fick jobba för alla etablerade media i Sverige, men när hon kom 2010 med sin första bok Fällda för sexövergrepp ratades hon av gammelmedia. Hon uttrycker det som ”att katten släpade in något”.

Har hon snubblat över ett osynligt kriminellt nätverk i Sverige som styr domstolar, polisen och åklagare?Kategorier:Böcker, Svensk politik, Uncategorized

Etiketter:, , , ,

2 svar

  1. Det är bara att söka på ”svenska frimurare” där antalet domare, högre Poliser m.m. som tillhör denna ordenssällskap. Poliskåren har alltså en ”inre” överhöghet! Dessa Frimurare har förmodligen en egen agenda inom Poliskåren. Likadant är det inom rättsväsendet. Avskeda omedelbart ALLA som är verksamma inom Polisen och Rättsväsendet som tillhör ordenssällskapet Frimurarna eller annan. Vad detta innebär behöver man inte många IQ för att förstå.

    Gilla

Trackbacks

  1. Thérèse Juel kämpar hårt för att domstolar inte dömer oskyldiga, rättsrötan blir allt värre — Bakom kulisserna – Life, Death and all between
%d bloggare gillar detta: