Israel begår självmord genom att förklara krig mot Kina

Benjamin Fulfor, Veckobrev

2020-02-10
https://benjaminfulford.net/

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

benue

(klicka på rubriken för att läsa artikeln)

Striden för att befria planeten jorden når ett farligt stadium då den khazariska maffian använder biovapen för att försöka starta ett krig mellan USA och Kina. Den här planen slår emellertid tillbaka, eftersom både kineserna och de Vita Hattarna inom det militärindustriella komplexet vet exakt vem som står bakom biovapenattackerna mot Kina och nu Afrika.

P3 frimurarkällor säger att den israeliska kriminella ministern Benjamin Netanyahu leder det senaste försöket att starta det tredje världskriget och döda 90 % av mänskligheten. Pentagon-källor, även om de inte särskilt namnger Netanyahu, pekar också med fingret mot Israels regering. Om israelerna vill undvika kollektivt straff måste de överlämna Netanyahu och hans massmördande medarbetare till kineserna för förhör, säger CIA-källorna.

Image result for joe dunfordSom ett tecken har ett totalt krig förklarats mot den khazariska maffian. Både Pentagon och det asiatiska hemliga sällskapskällor har tystnat. Flera försök för att få det bekräftat av oberoende källor om vad som händer i Kina till exempel, har mötts med ”radiotystnad.” En vanlig Pentagon-källa säger: ”Andra än tidigare Joint Chief Staff -ordförande Joe Dunford, (bilden) som nu sitter i styrelsen för Lockheed, han har ingen internet och detta kan fortsätta ett tag”.

Det pågår också en aldrig tidigare skådad censurkampanj när det gäller biovapenattacken mot Kina. Till exempel, raderades följande stycke från en Hong Kong-baserad nyhetswebbplats: ”Kinas utrikesministerium har officiellt begärt att Förenta staterna förklarar varför behållare med biohazard hittades nerbegrävda i det evakuerade generalkonsulatet i Wuhan. Folkets säkerhetsstyrkor spärrade av andra amerikanska diplomatiska uppdrag i landet.

Men vi har den på Bakom kulisserna:

https://bakomkulissernabiz.wordpress.com/2020/02/05/begravda-farliga-containrar-som-hittats-begravda-i-usas-evakuerade-konsulat-i-wuhan-kina-behover-en-forklaring/

”Endast den censurerade versionen av artikeln som saknar denna text kan nu ses på:

russian3

I förra veckan rapporterade också de indiska forskarna om att de hade hittat HIV-virus som konstgjort infogats i det nya Coronaviruset som infekterar Kina med dödsfall utförda av Mossad-agenter och de tvingades dra tillbaka sitt papper, uppger Mossad-källorna. Uppenbarligen är det någon kraftfull i Israel som desperat försöker täcka det faktum att detta var en biovapenattack riktad mot Kina.

Naturligtvis köper världen inte historien om att detta är ett naturligt förekommande Coronavirus. Muslimerna vet vad som händer, liksom ryssarna och indierna. Så gör alla andra, utom en krympande grupp hjärntvättade får i väst.

arab

all

Men oavsett vad, kommer USA och Kina inte att luras att gå i krig med varandra. Detta kan till exempel ses i en officiell Xinhua-nyhetsrapport om ett samtal som kinesiska presidenten Xi Jinping hade med den amerikanska presidenten Donald Trump som begärdes av den amerikanska sidan. Trump sa: ”Förenta staterna stöder fullt ut Kinas kamp mot den nya Coronavirusepidemin och är villiga att skicka experter till Kina och erbjuda hjälp i olika andra former”.

xinhua

Faktum är att Trump informerade kineserna om att USA hade arresterat tre individer i samband med biovapenattacken mot Kina, inklusive 60-åriga Dr. Charles Lieber, Harvard University ordförande för avdelningen för kemi och kemisk biologi.

Bakom kulisserna berättade om detta tidigare:

https://bakomkulissernabiz.wordpress.com/2020/02/05/chefen-for-harvards-kemiavdelning-och-tva-kinesiska-medborgare-arresterade-av-fbi-for-att-ha-ljugit-om-kinesiska-kopplingar-smugglat-biologiskt-material/

Robert David Steele, fd U.S. Marines och CIA, skickade i förra veckan följande meddelande till kineserna om Lieber:

Svaga signaler dyker upp om att Wuhan var ett krigshandling utförd av Israel mot Kina, med en dubbelagent, Dr. Charle Lieber, (som är judisk och därför särskilt lättpåverkad för sionistiskt inflytande om inte kontroll) var toppstudent från Kina, var inblandad i Wuhans Tekniska Universitet där han också var en ”strategisk forskare.”

Vi hör också att detta kunde ha varit en insiderhandel med dubbelspel likt det vid 9/11, också utfört av sionisterna. Vem gynnades av börsen i London, Wall Street och Hong Kong och Tokyo?

plummer

I vad som kan ha varit en vädergällningsattack, dog HIV-experten Dr. Frank Plummer som ”igenkänns för sin ledarroller beträffande Sars, H1N1-influensan och Ebola-epidemier”, plötsligt den 4 februari.

central5g

Det kan emellertid finnas en ännu mer obehaglig aspekt till attacken mot Kina som är relaterad till en skurk artificiell intelligens. Strax före virusutbrottet i Wuhan installerade staden 10 000 … 5G-basstationer.

Som vi har rapporterat tidigare, experimenterades det med 5G-teknik i Sydafrika för mass mind control. Med andra ord, kan hela situationen i Wuhan vara ett experiment i mass sinneskontroll där man använde epidemin som tillskott.

Här är vad en källa från Mossad hade att rapportera:

”När det gäller Nipah-viruset, alias Coronavirus, har du allt det senaste inom internet. Kina är klart. Detta ser mer och mer ut som en utrotning av upp till hälften av Kinas befolkning. Det har gjorts tidigare, vilket bekräftats av högt rankade kinesiska regeringstjänstemän och historien”.

En CIA-källa beskrev situationen på detta sätt:

”Kom ihåg att för flera år sedan hörde du knappt någonting om vad som hände i Kina. Det var bara för att de startade stora fabriker, de tillverkade skräp för USA, var allt vi började höra om vad som skedde där. Det är fortfarande ungefär detsamma idag … fortfarande i militärstil hos folket. Ingenting har förändrats sedan ordförande Maos dagar. Det blev bara modernare och man lät folket tro att de har frihet”.

Ett sätt att se på det är, om vi har att göra med en situation som är förorsakad av en falsk AI, är att bestämma ursprunget till den nu virala bilden som visar likheterna mellan det fiktiva Umbrella Corporation i Resident Evil-spel och filmer, och ett i Shanghai (inte Wuhan som vi rapporterade felaktigt i förra veckan) baserat ”Bao Hu San” (kinesiska för paraply) bioteknikföretag.

Det som måste avgöras nu, är om det kinesiska företaget är verkligt eller om detta bara är en manipulering av digitala sinnen. Om företaget finns i verkligheten är nästa sak att undersöka vem som har finansierat det. Man kan gott slå vad om att spåren kommer att leda till Mega-gruppen, med sionistiska oligarker.

https://judas.watch/The_Mega_Group

Prestationer

En liten grupp amerikanska och kanadensiska megamiljardärer, bundna till organiserad brottslighet och högerorienterade sionistiska orsaker, har gått med på försöket att stjäla det israeliska valet den 28 januari på uppdrag av premiärminister Ariel Sharon, som har åtagit sig att dränka hela Fredsprocessen mellan Israel och Palestina i ett hav av blod.

Mega Group, som grundades 1991 av Charles och Edgar Bronfman, Michael Steinhardt, Max Fisher och flera dussin andra multimiljardärer, möts i hemlighet två gånger om året och har sedan grundandet försökt att införa sin top-down kontroll över ”alfabetssoppa” från pro-israeliska politiska handlingskommittéer, självutformade medborgerliga rättighetsorganisationer och skattefria välgörenhetsorganisationer.

Dessa människor pressar också på för att fullborda ekonomisk kontroll genom att eliminera kontanter. Här i Japan erbjuds till exempel ekonomiska incitament som 2 % i rabatt, för att få människor att sluta använda kontanter. Det, kära läsare, är vilddjurets tecken. Detta vilddjur är förmodligen de sionistiska oligarkernas kollektiva underrättelse eller sionisternas grupptänkande och deras finans- och informationsdatornätverk.

Så frågan är … vad är syftet med vad som verkar vara en kombination av 5G och biovapenattacken mot Wuhan?

En del av svaret är att kineserna straffas för att de vägrar hylla sionisterna genom att överlämna sina utländska intäkter. Detta betyder ekonomisk, biologisk och psykologisk krigföring mot Kina.

Evans-Pritchard från Telegraph anser dock att vi står inför en svart svanhändelse som kommer att förinta finansmarknaderna. Han säger:

black-swan

”Världens verkstad är stängd. Kina står helt på randen till ett totalt krig. Kommunistpartiet har framkallat ”1937-andan” och mobiliserat alla instrument i dess totalitära övervakningssystem för att bekämpa både Coronaviruset och sanningen. Gör BNP-prognoser om du vågar.

Från den här veckan förblir två tredjedelar av den kinesiska ekonomin stängda. Mer än 80 % av deras tillverkningsindustri som är stängd, och ökar till 90 % för exportörerna.

Den kinesiska ekonomin utgör 17 % av världsekonomin och är djupt integrerad i internationella leveranskedjor. De utgjorde bara 4,5 % av världens BNP under SARS-epidemin 2003, som vissa gillar att använda som en lugnande modell. Du kan inte stänga ner Kina länge i dessa dagar, utan att stänga av världen … ”

Situationen är redan så drastisk att Baltic Dry Index, fraktkostnaden, har blivit negativ.

Med andra ord, är världshandeln så dålig att avsändarna betalar pengar för att transportera varor på sina fartyg. Priserna på råvaror som koppar och olja sjunker också när världshandeln ökar. Ändå fortsätter på något sätt aktiemarknaderna att nå nya rekordhöjder. Något är på väg att brytas. Om vi tar det ur en optimistisk synvinkel, kan de goda killarna planera en planerad implosion av oligarkernas finansiella kontrollnät. Tiden kommer att visa sig, och det ganska snart.

I vilket fall som helst planerar de sionistiska oligarkerna att flytta sin produktion ut från Kina och till Indonesien. Här är vad en sydostasiatisk baserad CIA-källa hade att säga:”

indonesia

Jag har sett hur Bloomberg News har förespråkat Indonesien under de senaste 6 till 9 månaderna. Nästan dagligen finns det en historia av intresse angående Indonesien och regeringen. Vi har diskuterat detta några gånger redan. Detta ser ut som anledningen till att man pumpar ut Indonesien till framkanten”.

jokoJokowi (bilden) vill att Indonesien ska omvandlas från att vara en leverantör av råvaror till att bli ett tillverkningskraftverk och ta över från Kina. Tidpunkten är perfekt. Naturligtvis är detta INTE bara av en mycket stort slump.

”Mitt råd till indonesierna är att tänka på löfte om stora investeringar från khazariska oligarker som en gratis smak på heroin från dina återförsäljare. Det känns bra till en början, men som du kan se av vad som händer med Kina, kommer det så småningom att förstöra ditt liv”.

Med asiatiska hemliga sällskap på krigsbanan, är det att vara en sionistisk oligark just nu, en av de farligaste yrkena på jorden.

Vi avslutar med några udda bitar av rå information som kom i vår väg.

Image result for prinsessan anneMI6-källor föreslog att drottningen av England har valt prinsessan Anne, hennes andra barn, och enda dotter, till att ta hennes plats som nästa ”drottning av England”. Naturligtvis är Charles rasande. När jag kollade med mina källor, sa en brittisk kunglig källa, att prinsessan Anne skulle endast kunna fungera som regent för hans kungliga majestät George VII.

En annan godbit om det amerikanska valet kom från en Mossad-kontakt i New York:

Image result for Pete Buttigieg,South Bend Indiana borgmästaren Pete Buttigieg (bilden), som demokraterna vill ha till sin presidentkandidat, (efter att ha bedragit Bernie Sanders via röstmanipulation) meddelade offentligt 2015 att han är gay. Majoriteten av hans finansiering kommer från den inre kretsen av Bibi Netanyahus. Han är månadens favorit för den khazariska maffian i detta skede av presidentsagan för år 2020 i USA.

Slutligen, enligt FSB:s källor; även om Rysslands regering har förklarat sin gräns mot Kina stängd: ”I verkligheten åker lastbilschaufförer fram och tillbaka till Kina eftersom ingen vill förlora vinster i sin verksamhet.”

 Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , , , ,

2 svar

  1. Tiotusentals misstänks ha dött av coronaviruset – ”stora mängder organiskt material” bränns i Wuhan
    https://samnytt.se/coronaviruset-extremt-hoga-halter-so%e2%82%82-i-luften-over-wuhan/

    Gilla

%d bloggare gillar detta: