FN-UTREDARE: HÖG SVENSK POLIS FABRICERADE BEVIS MOT JULIAN ASSANGE

http://blueshift.nu/fn-svensk-polis-fabricerade-bevis-mot-assange/

Ännu ett inslag som aldrig kommer att visas i svensk TV.

Den tyska TV-kanalen ZDF rapporterar om hur FN:s särskilda utredare mot tortyr undersökt Julian Assanges fall och kommit fram till att höga svenska poliser (bl a Mats Gehlin) ljugit på Assange, brittisk polis torterat honom och att när det kommit till den djupa staten gäller inga lagar, regler eller mänskliga rättigheter…

assange

https://www.expressen.se/nyheter/sa-driver-den-svenska-polisen-assange-utredningen-om-misstankta-sexbrott/

Artiklar:

 Kategorier:Svensk politik, Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , ,

3 svar

 1. Då ska VI väl få en gedigen opartisk utredning om det hela, eller hur Carl Bildt och Reinfeldt? Du/ni var väl de som hade ANSVARET? Eller VEM är det som begått detta hemska brott mot mänskligheten? Fram med ER!

  Den svenska advokaten Elisabeth Massi Fritz säger att hon och hennes klient är glada och lättade över att förundersökningen mot Julian Assange gällande våldtäkt återupptas.

  Vice överåklagare Eva-Marie Persson tror att målsäganden är besviken över beskedet att förundersökningen om våldtäkt mot Wikileaksgrundaren Julian Assange läggs ner.

  Advokat Claes Borgström, målsägarbiträde till de kvinnor som anmält Assange, begär överprövning av åklagarens beslut om att lägga ned förundersökningen om våldtäkt. Överprövningsbegäran skickas till Utvecklingscentrum Göteborg.

  Kronologi i Assangeärendet finns i länken längst ned.

  Jag förväntar mig att ALLA inblandade skall ÅTALAS. Om detta inte sker då måste VI det svenska folket ställa oss bakom Assange genom att KRÄVA en sanningsenlig oberoende utredning. Alla vet väl att Excellensen är CIA:s man sedan Fälldins tid. Det borde vara dags att det svenska folket agerar genom att kräva att ÅTAL om den dåvarande regeringen har begått LANDSFÖRRÄDARI eller inte! Nu när det är bekräftat att man ställt sig över Lagen genom att MANIPULERA hela processen, DÅ skall de också HA FÄNGELSE. Man har till och med mage att utrycka sig om att INGEN STÅR ÖVER LAGEN! Visa då det! Den svenska RÄTTSAPPARATEN anses nu INTERNATIONELLT, som ett enda stort SKÄMT.

  https://www.hbl.fi/artikel/advokat-massi-fritz-om-fallet-assange-ingen-star-over-lagen/
  https://omni.se/aklagaren-om-beskedet-jag-tror-att-hon-ar-besviken/a/e8RbQg
  https://www.aklagare.se/nyheter-press/for-media/assangearendet/kronologi/

  Gillad av 1 person

Trackbacks

 1. FN-UTREDARE: HÖG SVENSK POLIS FABRICERADE BEVIS MOT JULIAN ASSANGE — Bakom kulisserna – Life, Death and all between
%d bloggare gillar detta: