6 svar

 1. In 2010, David Crowley worked on a film about a future in which the government crushes civil liberties. When Crowley and his wife and child are found dead in 2014, conspiracy theorists speculate that they have been assassinated by the government.
  A Gray State Trailer – https://www.youtube.com/watch?v=kNv9ipjU5Pw

  Gilla

 2. Illuminati – vänd om Itanimulli och kolla vart ni hamnar:
  itanimulli.com

  Gilla

 3. Jens Stoltenberg son var också bland de ungdomar när det brutala överfallet på Utöya den 22 juli 2011 ägde rum. Varför skonande man honom? Var det i utpressningssyfte? Var avsikten med detta massmord att få kontrollen över Jens Stoltenberg i och med att han senare placerades som FN:s överhuvud. D.v.s. man hade installerat en 100 % kontrollerad marrionet (Jens Stoltenberg) som bara hade att följa alla order från de som skonade hans son. Han blev den 13th General Sekreteraren av NATO 2014. Allt planerat utifrån dödshotet mot hans son, eftersom han skonades på Utöya den 22 juli 2011. Dessutom var INTE Breivik den enda skytten på Utöya. Det var MINST 3 skyttar och det bekräftades av de första överlevande som kom från ön till fast mark. Det finns flertal filmer tagna med mobiler där de första överlevande tidigt säger att det sköts från flera håll på Ön! Ole Dammegård tror jag om jag minns rätt har väl haft detta som tema under en av sina föreläsningar. Jag såg dessa filmer när det begav sig. Polisen kom till platsen för att ta sig över till ön. De åkte sedan bort och återkom långt senare åkandes i vattnet i en överbelastad uppblåsbar båt! Som om den låg en bra bit bort och väntade på att användas. Jag såg även de första som kom i land helt utmattade men DE berättade att det sköts från fler håll på ön! Oavsett så hade man NU en 100 procentig kontroll över den kommande (tilltänkta) NATO Generalen. När man ser Jens Stoltenberg i medier och hur han agerar råder det ingen tvekan om att han kapades för att göra alla kommande skitjobb och därmed vara den som får ta ansvaret för de kommande gärningar som ska verkställas av NATO . Men vilka är det som kontrollerar NATO (bakom kulisserna)? Det är väl de som utfört morden! En skrämseltaktik som fungerar tydligen VARJE GÅNG där man utser andra som får ta smällarna efter order från de bakomvarande, VILKA de nu är?

  Gilla

%d bloggare gillar detta: