Sanningen bakom rösträkningen i Iowa

Igår kollade jag faktiskt in både Aktuellt och Rapport på SVT för att se hur de rapporterar om rösträkningen i primärvalet i Iowa. Inte ett ord om de faktiska uppgifterna…

För den som inte känner till Judicial Watch kan jag nämna att de har bl a hjälpt till i Mueller-utredningen med att ta fram uppgifter i Clintonhärvan och Hillarys
e-postbedrägerier.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Åtta Iowa Counties (län) har ett större antal inregistrerade valdeltagare än det totala antalet röstberättigade. IA Secretary of State rapporterar.


https://www.thegatewaypundit.com/2020/02/eight-iowa-counties-have-total-registration-rates-larger-than-eligible-voter-population-more-than-18600-extra-names-on-voter-rolls/?utm_source=Email&utm_medium=the-gateway-pundit&utm_campaign=dailypm&utm_content=daily

judical

Från Judicial Watch ljöd larmet om ett potentiellt väljarbedrägeri på måndagen angående Iowas valkommitté.

Den konservativa vakthundgruppen Judicial Watch meddelade på måndagen att åtta Iowa-län har fler väljarregistreringar än valbara väljare.

Det finns minst 18 658 extra namn i röstlängderna i Iowa, rapporterade Judicial Watch.

Vakthundgruppen rapporterade också att Polk County har en ovanligt hög nivå på 95,9 % av de totala valbara väljare som är registrerade.

Via Judicial Watch:

Judicial Watch meddelade att åtta Iowa-län har fler väljarregistreringar än deras berättigade befolkning i röstningsför ålder. Enligt Judicial Watchs analys av data som släppts av US Election Assistance Commission (EAC) 2019 och den senaste amerikanska folkräkningsbyråns femåriga American Community Survey, finns åtta Iowa-län på listan med 378 län i hela landet som har fler väljarregistreringar än medborgare som bor där och som är gamla nog att rösta, det vill säga län där registreringsnivån överstiger 100 %. Dessa 378 län hade tillsammans cirka 2,5 miljoner registreringar med över 100 % -registrerade röstberättigade. I Iowa finns det minst 18 658 ”extra namn” på röstlängderna i de åtta aktuella länen.

Diagrammet nedan beskriver de åtta Iowa-länens procentsatser för registrering:

rates

”Smutsiga röstlängder kan betyda smutsiga val och Iowa måste göra en allvarlig ansträngning för att ta itu med sina röstlängder,” sade Judicial Watch-president Tom Fitton.

Judicial Watch är i frontlinjen och arbetar med att rensa upp smutsiga valsedlar över hela landet inför valet 2020. Du kan stödja Tom Fitton och hans team genom att klicka här.

UPPDATERING…. Iowa statssekreterare motbevisade rapporten idag.

The Hill rapporterade: I ett pressmeddelande sade Iowas statssekreterare Paul Pate att gruppen, Judicial Watch, matar en ”felaktig informationskampanj” när dess ledare och följare fortsätter att sprida en avslöjad rapport som påstår att åtta Iowa-län har totala registreringsnivåer som är större än deras valbara befolkning.”Det är olyckligt att denna organisation fortsätter att lägga ut felaktiga uppgifter om väljarregistrering, och det är särskilt oroande att de valde att göra det dagen för primärvalet i Iowa,” sade Pate i ett uttalande.Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , , ,

2 svar

  1. NÄR ska vi få sanningen om valröstfusket av valet 2006? Vid föregående val fick Moderaterna 809.000 röster. Valet 2006 erhöll man 1.456.000 röster!!! Hur kunde man få c;a 650.000 fler rösterän vad man fick i det tidigare valet? M:s väljarkår ÖKADE med 80%, var nu DE kom ifrån? Det är så orimligt att jag anser att alla röster borde räknas om, men det spelar ju längre ingen roll för man har väl ”bytt ut” de riktiga valsedlarna. Det finns INGEN svensk som skulle tro på Moderaternas ”plötsliga” ÅTTIO-procentuella ökning har skett under ”normala” omständigheter. Det var en kupp. Valsiffrorna gick via nätet och precis som i USA fick vi vänta i TIMMAR innan resultatet kom. Varför har ingen granskning gjorts? Svar: De är lika korrupta allihopa.

    Gilla

%d bloggare gillar detta: