Synonymer till hjärntvätta: Indoktrinera, tvinga på åsikter, mata med åsikter, påverka ensidigt…

Ingen fotobeskrivning tillgänglig.

Av Peter Krabbe
2020-02-04
Saxat från Facebook

 

1: Vår planet har funnits i cirka 4,5 miljarder år. Över 4,1 miljarder (90 %) har varit varmare.

2: Vi lever just i slutet av en istid. Det finns is på jorden.

3: Vi är i en nedåtgående trend co2.

4: Vi har haft mycket högre co2 i atmosfären långt innan människan ens fanns. För hundratals miljoner år sedan hade vi 7000 PPM till exempel.

5: Människan har cirka 0.5 % – 2 % möjlighet att påverka klimatet globalt.

6: Om vi skulle trycka på en magisk knapp nu och sluta förbränna fossila bränslen så skulle vi få 0,0001 grad kallare (en myriaddel eller en tiotusendel). Människan är så irrelevant för klimatet.

7: Koldioxidutsläppen har gjort jorden grönare än vi sett på generationer. Till och med alltmer politiserade NASA har erkänt detta. Återigen co2 ÄR näring för växtligheten på jorden!

8: Tack vare ett lite varmare klimat har vi färre naturkatastrofer än på mycket länge. Bortsett från torka. Torka har ökat något på platser som varit varma redan tidigare.

9: Växterna skulle må bra av mycket högre koldioxidnivåer vilket diskvalificerar teorin om att det skulle vara dåligt för oss, om så inte utesluter när det är för mycket. Inte ensamt men tillsammans med att vi lever i symbios med växtlighet och det jag nämnde i punkt 3.

10: Om du har ett växthus och du vill att dina växter i det växthuset ska växa optimalt, vad gör du? Du sprutar in massor av co2.

11: De stora bankerna framförallt vurmar för detta påhittade klimathot. Självklart vet de om att det bara är ett påhitt. Handling talar mer än deras falska ord. Varför, kära någon, skulle de dela ut långfristiga lån om de trodde att jorden skulle gå under om 11 år som AOC säger här? Vilken bank skulle då ge dig ett huslån på 20-30-40 år? För det har bankerna såklart inga problem att göra.

12: Nummer 12 är ganska talande. Om du uppriktigt ville suga upp mer co2 från atmosfären, så plantera fler träd bara. Sådär! Finito, så är ”problemet” löst direkt. Träd och växter konsumerar som sagt koldioxid så planterar man fler träd, konsumeras mer koldioxid. Men de vill inte göra det, för det ger inte globalisterna mer makt och ingen världsregering.

13: Många har fått för sig att: ”97 % av forskare anser att människan är ansvarig för global uppvärmning.” Denna siffra är helt tagen ur luften och den faktiska siffran är att 11 984 forskare tillfrågades och 64 av dem ansåg det. Och dessa 64 är helt anonyma. Du kan inte se vilka de ens är, någonstans. Hur kommer det sig? Det är nonsens, det är smörja, det är struntprat, vad du än vill kalla det är nonsens, det är smörja, vad du än vill kalla det. Men sant är det alltså inte. Däremot har 31 487 forskare tröttnat och skrivit på detta. Och de är inte anonyma, inte heller deras yrkesområden.

14: Först kallades det ”global cooling” men temperaturen började stiga. Så globalisterna bytte taktik. Nu skulle man istället säga ”global warming” men 1998 slutade den globala medeltemperaturen helt att stiga. Vilket i i sig också motbevisar någon form av kausalitet mellan koldioxidutsläppen och den globala medeltemperaturen eftersom våra koldioxidutsläpp har ökat SAMTIDIGT som alltså temperaturen stått stilla. För att återgå, först sa de ”global cooling”, sen ”global warming” fram till man förstod att temperaturen stod still.

Nu kallar man det alltjämt för ”climate change”. DN skrev 1972 att vi hade 10 år kvar innan vi skulle dö.Kategorier:klimatet, Svensk politik, Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:

1 svar

Trackbackar

  1. Synonymer till hjärntvätta: Indoktrinera, tvinga på åsikter, mata med åsikter, påverka ensidigt… — Bakom kulisserna – Life, Death and all between
%d bloggare gillar detta: