Avsnitt #41 ”Är Sverige utsatt för högförräderi?” (del 1 av 5)

Del 1 av 5: ”EU bedrägeriet och statskuppen”

Är Sverige utsatt för högförräderi? Har Sverige utsatts för en statskupp? Är Sverige ockuperat och under attack? Detta är frågor som jag kommer att ställa och försöka besvara i denna miniserie om fem avsnitt.

Fyller på sedan när de övriga publiceras…

 Kategorier:Svensk politik, Uncategorized, Video

Etiketter:, , ,

3 svar

 1. Ja, det är inte ofta som jag fått lyssna på ett föredrag där jag kunnat sitt och nicka, igenkännande, medhållande, sagt ”ja!”, ”precis!”, ”så är det!”, ”så har det varit!”, ”vi är förda bakom ljuset!”, ”vi är grundlurade av våra folkvalda!” osv.
  Jag kommer särskilt ihåg vilken skillnad det var under valrörelsen FÖR ett medlemskap till EU och hur oerhört påkostat Ja-sidan presenterades på våra gator och torg och utanför våra köpcentra. Men där nej-sidan oftast lyste med sin frånvaro och där de fick förekomma var det i samband med en gammal ombyggd postbuss som nej-sidan fick åka land och rike runt i.
  Medan ja-sidan dök upp med en oerhört påkostad, modern, blänkande semitrailer, uppkörd på torget, försedd med ett ”teleskop-konstruerat” flak som gick att skjuta ut i sidled i hela flakets längd, med en bred gångtrappa upp till ett mycket välförsett utrymme ombord på semitrailerns falk, där all modern informationsteknik förekom och en mycket riklig förekomst av färgglada folders och kunniga informatörer om fördelarna med att vara med i EU.
  Nej-sidan förekom aldrig vad jag såg samtidigt med Ja-sidan och när de dök upp så väckte de ingen större uppmärksamhet. Det var uppenbart vad makthavarna och eliten ville att vi svenskar skulle ta till oss, och det var INTE att lägga vår röst på nej-sidan utan på ja-sidan. Det hade nämligen spenderats massor av pengar och resurser på just ja-sidans möjligheter att positivt sprida sitt budskap, medan nej-sidan fick nöja sig med vad de själva kunde förmå och prestera.

  Gilla

 2. För en tid sedan lät företrädare för en ”mycket dominant och våldsförhärligande kultur” som vi släppt in i vårt land, att man är mycket lyckliga med att bli försörjda av oss svenskar, under tiden så man kommer att kolonisera vårt land! Detta med motivet att vi svenskar skulle ha koloniserat deras länder och att man nu ska ge igen.

  Man undrar hur det står till med historiekunskaperna hos dessa ”kolonisatörer”? För finns det några som verkligen koloniserat andra länder, särskilt de kristna eller andra med annan kultur och övertygelse, som med våld förtryck, summariska avrättningar, stölder, bedrägerier och allt vad som går att få in i dessa begrepp tagit över, så är det företrädare för denna kultur och det har de hållit på med i runt 1 400 år!

  För dessa är sluga som en skallerorm och bedrägliga och aktar vi oss inte så blir vi slukade med hull och hår!
  Så visst är vi under en hotfull och dominant kolonisation. Men det ruskiga är att de politiker vi valt att försvara och ta ansvar för vårt land, inte tycks bry sig ett dyft om detta förräderi mot sin egen befolkning.

  Görs inget mycket snart är det för sent att göra något alls. För vi kan ju se hur dessa ”kolonisatörer” burit sig åt i andra länder som de ”koloniserat”, ta tagit över. Det har resulterat i inbördeskrig, grymt förtryck och ständiga mord och fruktansvärt grymma och blodiga avrättningar av oskyldiga, bara för att majoritetsbefolkningen vägrat underkast sig denna våldsförhärligande kultur. Samtidigt höjs krav på att dessa ockupanter ska få bygga sina helgedomar på den ena platsen efter den andra i vårt land.

  Nu senast hade höjts krav på att mitt i ett lugnt fint bostadsområden med köpta lägenheter och villor, ville man bygga en av landets största helgedomar. De fick avslag efter avslag hos de olika myndigheterna och instanserna, detta efter en folkomröstning med 98 procents motstånd. Men inte förrän idag (8/2) meddelades via lokala nyheter att man fått det sista avslagsbeskedet. Dock fanns det ett parti som hade stött byggandet av denna helgedom genom hela processen, för mer än 1000 tillbedjare, och det var Centerpartiet!

  Gilla

Trackbacks

 1. Avsnitt #41 ”Är Sverige utsatt för högförräderi?” (del 1 av 5) — Bakom kulisserna – Life, Death and all between
%d bloggare gillar detta: