Att en person kan ha flera personnummer och flera samordningsnummer är ett demokratiproblem, ett problem för hela landets förvaltning och är djupt orättvist.

SveaNews

Den fråga som borde vara på alla politiska partiers bord, om de vill värna om den representativa demokratins legitimitet, är att om samma fysiska person innehar flera personnummer så ser jag inte varför denna fysiska person inte skulle kunna rösta flera gånger.

Detta är ett demokratiproblem. Hela vår representativa demokratis grund bygger på devisen ”en man en röst”. Det är staten som ska garantera detta. De har en absolut skyldighet att åtgärda de problem de skapat genom att gå med i EU utan att åtgärda de osäkra system vi har för socialförsäkringarna, där systemet förutsätter att alla som ingår i systemet är födda här och omfattas av svenska normer och värderingar.

Den som slår ifrån sig att detta i första hand rör sig om samordningsnummer inser inte att samordningsnummer är första steget till personnummer. Vad är det som säger att samma person inte kan söka asyl på var och en…

Visa originalinlägg 1 188 fler ordKategorier:Uncategorized

2 svar

  1. Jag förstår inte..problem / orättvist…+ ? Det måste väl för fan vara brottsligt / omöjligt.. 🤬

    Gilla

Trackbackar

  1. Att en person kan ha flera personnummer och flera samordningsnummer är ett demokratiproblem, ett problem för hela landets förvaltning och är djupt orättvist. — Bakom kulisserna – Life, Death and all between
%d bloggare gillar detta: