Öppet brev till Hanna Stjärne, SVT: Är SVT vänstervridet?

Godmorgon Hanna Stjärne!

Ser att du brukar läsa tittarnas mejl på morgonen så jag förmodar att du läser även detta en morgon.

Idag har jag sett på Go’ kvälls program på youtube med en intervju av Inger Ljung Olsson och dig, där ni frågar er om SVT är vänstervridet. Mitt tydliga svar är:
Ja, SVT ÄR vänstervridet! 

Själv har jag av nämnda orsak slutat upp att se på era nyhetsprogram, Aktuellt och Rapport, just för att de är så vänstervridna och berättar bara en sida av sanningen utan att aldrig någonsin släppa fram den andra sidan. Ibland dristar jag mig dock till att titta: ”vad ska SVT ljuga om idag då?” för att hålla mig ajour med dagens strömningar. Men de verkliga nyheterna hittar man idag på alternativa medier och ute på internet.

Först lite historiskt: Ni får förmodligen era nyheter från de stora mediebolagen (Reuters, AFP, TT osv) och dessa är alla Rothschild anslutna bolag som tillåter endast EN vinkling och det är den globalistiska som är vänster. Tittar man sedan på vilka ”experter” ni bjuder in så är det alltid vänsterfolk. Här ingår Anders Lindberg och Göran Greider som i det närmaste är inventarier hos SVT. Även intevjuade personer på gatan, som borde vara slumpvist utvalda, har visat sig vid närmare granskning ha varit ditplacerade vänsterfolk!

När ska SVT börja bjuda in experter som ingår i grupper som har en avvikande åsikt i många frågor? De får aldrig några inbjudningar för att få ge sin syn på saken. Och då påstår ni på SVT att ni är en oberoende mediekanal. 

Låt mig ta ett exempel:

Nu är det bara Greta Thunberg för hela slanten i alla program och det propageras för klimathysteri och människor ska manipuleras till att tro att CO2 är farligt för oss människor. Vad vi vet är, att detta kommer från vänstern (!). Globalism är vänster! Det var Romklubben och Rockefeller som bestämde att man skulle införa klimatpropagandan för att därigenom lättare kunna införa en global världsordning. Och den är ni nu medansvariga till att ska införas!

skolstrejk

Detta är från Melodifestivalen i Linköping, 1 februari, 2020

Ni hjärntvättar folket så till den grad att inte ens program som På Spåret och Melodifestivalen går fria utan måste få sig en släng av klimatpropaganda med skyltar på Greta. Skulle ni inte vara oberoende, sade du ju?

OM ni nu är så oberoende då, varför lyser Sveiges främsta klimatexperter med sin frånvaro i era program? De får aldrig en inbjudan till debatter. Eller har ni bjudit in Lars Bern, Lennart Bengtsson och alla de andra nån gång? Varför bjuder ni inte in Jacob Nordangård som har forskat i Rockefellers inblandning i klimathysterin? Det finns idag väl dokumenterat i hans bok Rockefeller en klimatsmart historia. 

Istället får man sådana fakta på youtube, SwebbTV och internet. Förstår du inte, att det ni sysslar med – för skattebetalarnas pengar – som jag inte har blivit tillfrågad om, om jag vill bekosta, är ren vänsterpropaganda med felaktiga uppgifter som ni på bästa sändningstid levererar till det svenska folket? Istället för att ge en allsidig bild av ”problematiken” väljer ni globalisternas plan på kontroll och överstatlighet, inte fritt tänkande och fri information.

Jovisst, när en lögn upprepas tillräckligt många gånger, upplevs den som sann. Det antydde du ju om i intervjun också. Det vad det som man använde sig av under Ryska Revolutionen, känns den inte ingen som VÄNSTER?

Varför ska ni delta i propagandan om att CO2 är farligt för människan och skrämma upp människor? Om du själv följde med på biologilektionerna i skolan fick du lära dig att växterna behövde CO2 för att kunna växa och de i sin tur avgav syre till oss människor och djur. Detta är direkt avgörande för allt liv på jorden överhuvudtaget ska kunna existera! Ni idiotförklarar även alla dessa lärare i våra skolor med att gå globalisternas ärenden! När ska ni sluta med det?

För att er vänsterpropaganda ska få fullt genomslag stänger Morgan Johansson och co ner SwebbTV med motiveringen att ”de är för farliga”. För vem då? Jo, för vänsterfolket och SVT-propagandan!

Nu ska yttrandefriheten som är implementerad i vår grundlag, även naggas i kanterna och vi inte längre från säga vad vi tycker och tänker utan risk för att bli åtalade. Även detta är ju vänster!

Går man sedan in och ser på vilka partier som era journalister på SVT sympatiserar med, finner man att de till övervägande delar tillhör Vänstern och Miljöpartiet! Hoppsan! Ni var ju inte vänster…

Varför har ni inte en journalistkår som är blandad med representanter ur alla partier? Då hade ni åtminstone varit mer oberoende.

När ska era journalister börja ställa de obekväma frågorna till våra politiker istället för att gå maktens ärenden? Er uppgift som ”den tredje statsmakten” har ni definitivt lämnat dithän. Ni är inte längre värda namnet journalister utan de flesta av er är medlöpare. Några undantag finns såsom Janne Josefsson t ex men de ryms på en hand idag. Alla andra är medlöpare till det globalistiska tänkesättet.

Att värna om sitt eget land och dess folk, betecknas idag som något i närmaste brottsligt. Hur kunde det bli så?

Ja, jag kunde skriva mer men stannar här och inväntar ditt svar med spänning. Men jag anar, att det förblir obesvarat för det är så som vänstern behandlar åsikter som inte faller dem i smaken så att säga.

Mvh
Yrsa Häggström


Hej Yrsa

tack för att du tar dig tid att skriva till oss.

Jag sänder vidare ditt mail till vår avdelning Publikdialog som hanterar frågor och synpunkter från våra tittare och de återkommer till dig med svar. Publikdialog sammanställer alla inkommande synpunkter, tankar och idéer och det hjälper oss att utveckla vår verksamhet och bli ännu bättre.

Önskar dig en fin vecka!

Bästa hälsningar

Sofie Salmén

Sofie Salmén
Assistent till VD Hanna Stjärne

Sveriges Television AB
Oxenstiernsgatan 26/34
105 10 Stockholm
T +46 87848051
sofie.salmen@svt.se


Hej och tack för att du hör av dig!

Tråkigt att du känner så och använd gärna andra medier som ett komplement till SVT.

Vänligen,

Marcus
Kommunikatör / SVT

Sveriges Television
Vi jobbar med att göra SVT mer tillgängligt och välkomnande genom att svara och lyssna på våra tittare och föra deras röster vidare inom SVT. Tillsammans gör vi SVT bättre.


Kategorier:klimatet, Svensk politik, Uncategorized

Etiketter:, , ,

6 svar

  1. För tydlighetens skull. Ordet ”vänster” används 20 gånger i brevet, utan någon förklaring. Vad betyder ordet ”vänster” i det här sammanhanget?

    Gilla

  2. Väl talat, Yrsa! Det är detta som en stor del av svenska folket ser var och varannan dag och det är därför det finns alternativa medier på nätet.

    Gilla

Trackbacks

  1. Öppet brev till Hanna Stjärne, SVT: Är SVT vänstervridet? — Bakom kulisserna – Life, Death and all between
%d bloggare gillar detta: