Epsteins rättegångsprotokoll, videor och ljudfiler publicerade online

Epstein Court Documents

AARON KESEL

https://themindunleashed.com/2020/01/epstein-court-documents-video-and-audio-files-published-online.html

En skattkista med dokument, videor och ljudfiler relaterade till Epstein-fallet har släppts online.

Dokument relaterade till Jeffrey Epstein-fallet 2006-2008 har officiellt publicerats online för allmänheten att granska, rapporterar Sun-Sentinel.

 

Image result for dave aronberg

Dave Aronberg

Dave Aronberg, en statsåklagare i Palm Beach, Florida, tillkännagav den nya onlineportalen fylld med en skattkista av dokument, videor och ljudfiler från 2006-2008 av den beryktade sexöverträdaren vars självmord har bestridits av den privata patologen Michael Baden.

 

Utöver detta avslöjade 60 Minutes nyligen flera nya datapunkter som väcker ytterligare frågor angående Epsteins påstådda självmord.

Epstein varnade sina advokater för att någon försökte döda honom veckorna före sin död och anmälde detta till myndigheterna, rapporterade Washington Post – ett faktum som ofta ignoreras av MSM-media. Märkligt nog rapporterades det att säkerhetsfilmer som registrerats i rättsanläggningen hade förstörts av misstag i december.

Image result for nicholas tartaglione

Nicholas Tartaglione t.v. och Jeffrey Epstein t.h.

En rapport från NY Post har sagt att Epstein hade berättat för sina advokater att hans cellkamrat  – påstådda gangstern och ex-polisen Nicholas Tartaglione – hade försökt kväva honom veckor innan. Detta är anledningen till att Epstein inte befann sig under självmordsövervakning enligt sina advokater. Det är värt att notera att Tartaglione påstås ha förts över till en annan enhet en dag före Epsteins död.

Dessa nyligen släppta handlingar är emellertid relaterade till ”älsklinsgavtalet” som Epstein fick år 2008. Epstein åberopade sig skyldig 2008 till tvåstatliga anklagelser om prostitution och gick med på en 18 månaders fängelsedom där han fick lämna fängelset för arbeta under 16 timmar om dagen. Han tvingades också registrera sig som sexöverträdare och lovade att nå finansiella lösningar med dussintals av sina offer.

Filerna ger förmodligen inte mycket ny information eftersom många av dem redan har varit offentliga, enligt rapporten. Men det uttalande som släpptes med dokumenten är värt att undersökas i sig självt. Aronberg sa:

”Först hade jag ingenting att göra med utredningen som resulterade i att Epstein befann sig skyldig för 12 år sedan för anklagelser om prostitution i stället för federala brott.

För det andra har jag ingen tillgång till en viss fil som söks av särskilda åklagare som utsågs ifjol av regeringsföreträdare Ron DeSantis.

Jag har aldrig sett eller haft tillgång till Epstein Grand Jury-utskrifter, eftersom statsadvokatkontoret aldrig har haft dem”.

Detta antyder att även efter Epsteins död finns det fortfarande en omfattande insats för att undertrycka Grand Jury-utskrifterna som kan innehålla namn eller information om andra personer som är inblandade i den pedofila ringen som skyddades som en del av försvarsavtalet.

Den 66-åriga pedofilen fick ett orättvist avtal, vilket strider mot Crime Victims’ Rights Act som inrättades 2004 genom att inte underrätta de 32 identifierade offren, har advokater för kvinnorna upprepade gånger uttalat sig om. Avtalet var enligt källorna en överenskommelse med FBI i utbyte mot att jaga råttor till finansiella förbrytelse vid Bear Stearns av hedgefondförvaltarna Ralph Cioffi och Matthew Tannin. Det var ett otänkbart utbyte.

Om inte det räcker rapporterade Politico år 2015 att domstolsdokumenten som släppts genom en rättstvist visade på att åklagare samarbetade med Epsteins advokater för att hålla affären hemlig.

Image result for marie villafañaDen biträdande amerikanska advokaten Marie Villafaña (bilden) använde sitt personliga Gmail-konto för att föreslå en av Epsteins advokater att de kunde lämna in lagliga handlingar i en annan jurisdiktion som ett sätt att ”förhoppningsvis minska presstäckningen avsevärt.” Villafaña sa till Epsteins advokat att de skulle ”inkludera vårt standardspråk när det gäller att lösa allt brottsligt ansvar och skulle till och med ha nämnt ”medkonspiratörer.” Men hon ”föredrog att inte lyfta fram för domaren alla andra brott som Epstein anklagades för och andra personer som vi kunde åtala”.

acostaAvtalet förmedlades med hjälp av dåvarande USA advokaten Alexander Acosta (bilden). Affären kritiserades som mild eftersom Epstein kunde ha fått ett livstidsstraff. Det finns också anklagelser om att åklagare hotades lagligt, enligt Acosta.

Acosta förklarade sitt beslut i ärendet i ett brev från år 2011 där han  sa att han drog sig tillbaka från att åtala efter ”ett årslångt övergrepp mot åklagaren och åklagarna” av ”en armé av legala superstjärnor” som representerade Epstein, inklusive Harvard Law professorn Alan Dershowitz, Kenneth Starr och några av USA:s mest framstående försvarsadvokater inklusive Roy Black, Gerald Lefcourt och Jay Lefkowitz.

Acosta skrev:

”Försvarsstrategin var inte begränsad till juridiska frågor

Försvarsadvokaten utredde enskilda åklagare och deras familjer och letade efter personliga småsynder som kunde utgöra en grund för inkompetens”.

Dershowitz berättade för Chicago Tribune att ingen sådan ansträngning för att uppröra åklagarna någonsin ägde rum. ”Det är bara helt fel,” sade han. ”Jag skulle aldrig delta i något sådant. Naturligtvis undersökte vi vittnen men inte Acostas suppleanter. Det är absurdt. ”Acostas” avsikt var att åtala, och han kämpade hårt och försökte göra det bästa han kunde, ”sa Dershowitz. ”Vi har anlitat honom”.

Acostas personal hade dock förespråkat för honom att utöva ett federalt åtal. Istället erbjöd han Epstein ett icke-åtal, utan att någon av offren fick kunskap om avtalet.

Miami Herald grävde också i offentliga register i Palm Beach och i delstaten Florida som visar att Epstein ”försökte ställa in sig själv hos lokala brottsbekämpande myndigheter.”

”Någon gång mellan den 1 juni 2001 och den 31 maj 2002, medan åklagare säger att han drev det som utgjorde ett sexuellt pyramidsystem – genom att locka mindreåriga flickor till sitt hem och sedan få dem att rekrytera andra flickor – gav han 50 000 dollar till Palm Beach Police Scholarship Fondation, som erbjuder undervisningshjälp till advokaternas barn. Detta åtföljdes av en donation till staden Palm Beach för
$ 36 000 den 16 oktober 2003. Slutligen donerade Epstein 90 000 dollar till Palm Beach Police Department den 14 december 2004 – bara några månader innan den första polisutredningen om hans beteende började.

Med Epstein under pågående granskning erhölls 90 000 dollar under förutsättningen att man köpte ny utrustning. Avdelningen resonerade att en återbetalning av pengarna kunde ha stjälpt mot Epstein till det faktum att han befann sig under utredning. Avdelningen gav honom en återbetalning på 90 000 dollar den dagen han inställde sig i det lokala fängelset”.

Epstein betalade också ut till Palm Beach-polisavdelningen mutor på 128 000 dollar genom sin ideella organisation under hans fängelsevistelse mellan 2008 och 2009. Bestickningen betalades till sheriffens kontor som en del av arrangemanget för hans övervakade arbetsbefrielseprogram, som tillät honom att lämna fängelset i 16 timmar om dagen, rapporterade Sun Sentinel.

Image result for michael reiter policeTill och med den tidigare Palm Beach-polischefen Michael Reiter (bilden), vars avdelning genomförde den första utredningen av Epstein, sade i ett civilt rättegångsvittnesmål att Epstein fick det lätt.

”Det var inte en lämplig lösning av denna fråga,” sade Reiter och hävdade att anklagelserna mot Epstein var ”mycket små” jämfört med vad fakta krävde.

Reiter, som var partner till Joseph Recarey, förklarade vidare före 2010 i en exklusiv intervju med Daily Beast att de under utredningen blev medvetna om att de övervakades under flera månader av en okänd källa. Reiter har också tidigare uttalat att statsadvokat Barry Krischer tvekade att åtala Epstein, vilket fick Reiter att skicka ett brev till Krischer med klagomål om ”mycket ovanligt beteende”.

Image result for barry krischer

Barry Krischer

Fakta blir ännu mer störande och kyliga när man får veta att statsadvokat Krischer, som inte ville se åt detta fall, också var ansvarig för Floridas enhet för brott mot barn, en maktposition där han direkt kunde påverka ärenden mot anklagade personer för brott mot barn.

 

I juli 2008 skickade Epstein dessutom en dokumentförstörare till sitt Palm Beach-hem, strax efter att han nått sitt icke-åtal. Han skickade också en kakel- och mattavsugare från Jungfruöarna till sitt Manhattan-hus och silkemattor till sin Zorro-ranch kort efter att en federal domare i Florida ogiltigförklarade hans affär, berättade Intercept.

För många verkar det som om Epstein i själva verket förstörde bevis, hindrade rättvisa, mutade tjänstemän och dolde potentiellt DNA som hårsäckar, blod och kroppsvätskor som kunde ha inbäddats i mattan / plattorna. Det är svårt att förneka att det fanns ett massivt nätverk bakom Epstein som skyddade honom och andra. Vissa har gått så långt som att antyda att det är möjligt att samma individer skulle ha kunnat döda den dömda pedofilen för att hålla sin smutsiga affär hemlig.

 Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , , ,

%d bloggare gillar detta: