Den kristna Frälsaren är faktiskt Lucifer!

Med risk för att få protester från kristna ska jag här publicera något anmärkningsvärt. Förhåller det sig egentligen så, att kristendomen under alla årtusenden egentligen har tillbett Satan? Varför har Vatikanen en hel del djävulsstatyer i Peterskyrkan? Kanske det är dags att börja fundera och tänka efter…
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  
http://www.renegadetribune.com/the-christian-savior-is-actually-lucifer/

Du vet hur Jesus kallas ”världens ljus”? Avslöjar Bibeln  att Jesus i själva verket är Lucifer!

Jag, Jesus, har sänt min ängel till er för att vittna om detta i församlingarna. Jag är skottet från Davids rot och hans ättling, den strålande morgonstjärnan.”

Uppenbarelseboken 22:16

Tidigare i Bibeln omnämns Lucifer som morgonstjärnan.

Ack, fallit har du från himlen, lysande stjärna, gryningens son, du har krossats mot jorden, du som betvingade folken.

Jesaja 14:12

Jesus / Lucifer är också känd som ”dagstjärnan” i Bibeln.

Nu kan vi ännu mer lita på profetorden. Dem bör ni låta lysa för er som en lampa i ett mörkt rum, tills dagen gryr och morgonstjärnan går upp i era hjärtan

2 Petr 1:19

Albert Pike avslöjar denna sanning i Morals and Dogma of the Ancient and Accepted Scottish Rite of Freemasonry , sid 321, 19th Degree of Grand Pontiff:

Lucifer, ljusbäraren! Konstigt och mystiskt namn att ge mörkerns ande! Lucifer, morgonens son! Det är han som bär ljuset, och med dess praktfulla outhärdlighet, förblindar de svaga, sensuella eller själviska själar? Tvivla  inte på det! ”

Denna Shriner (frimurare) ifrågasätts av en kristen om Lucifer, men den kristna förstår inte att de faktiskt tillber samma Gud!

Vem bryr sig om vad som är ditt problem, Sir. Jag är kristen och jag är ren och dygdig och hälsosam och oskyldig. Hur kan du säga något för att sälja det till mig. Du måste födas på nytt. Jag är pånyttfödd. Sa du bara att du är Lucifer?

Jag är Lucifer. De definierar Lucifer för mig som en ren dygdig, hälsosam, oskyldig individ utan hjälp. Gott folk, Lucifer är, jag säger det ingen, Lucifer är ren, helig och dygdig. Se nu Lucifer som har skapar det här samma, åh, det är så fantastiskt. Jag ska lägga ut det på internet. Mycket välsignar er broder, för det är precis vad Shriners och frimurarna lär ut angående Lucifer. Lucifer är som ingen och det vatten som kommer till våra sjukhus.

De vet inte vem de tjänar eftersom Jesus sa, att många kommer att säga till mig den dagen att Herren gjorde det inte. Vi gör inte dessa goda gärningar i ditt namn och du kommer att ta avstånd från mig, dina orättfärdiga arbetare som jag inte känner. Jesus sade i Matteus 5 kap. vet att det är svårt att tro, så du som är kristen, du vet inte att jag är verkligen normal, är inte ren och dygdig. Med andra ord är du perfekt utan Jesus just nu.

Okay, berätta om Jesus och Jesus har rätt. Han är min ledare, han är Guds Son och är den enda tillbedjande mästaren.

Ja, har du någonsin kallats tillbedjande mästare, nej. För jag har varit för upptagen, jag har jobbat för att hjälpa människor med olika slags arbeten. Säg att detta är vad en Shriner och frimurare erkänner, att Lucifer är ljuset.

För att slutföra detta bevis presenterar jag en storslagen ceremoni i Vatikanen, där ledningen för den katolska kyrkan öppet dyrkar Lucifer på latin!

https://www.bitchute.com/embed/a0LFk3XeGhh1/”>https://www.bitchute.com/embed/a0LFk3XeGhh1/

Det engelska språket är kodat för att avslöja den verkliga karaktären hos den kristna frälsaren.

74 ses vara GUD. Intressant hur vi tillber den ”oberoende” eller 74, eller hur?

Jag vet att den kristna hasbaran kommer att försöka bortförklara dessa förbindelser, men det finns helt enkelt ingen annan förklaring. De dyrkar Lucifer, oavsett om de gillar att erkänna det eller inte.


Relaterat: 

https://bakomkulissernabiz.wordpress.com/2019/07/30/vem-ar-lucifer-den-skrammande-sanningen-som-upptacktes-i-vatikanstaten-dokumentar/

https://bakomkulissernabiz.wordpress.com/2019/05/18/vad-i-he-ar-det-som-gommer-sig-under-vatikanen/

https://bakomkulissernabiz.wordpress.com/2020/01/16/vatikanens-bedragerier/

https://bakomkulissernabiz.wordpress.com/2020/01/06/alberto-riveras-avslojanden-om-jesuitorden-och-den-verkliga-historien/Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , ,

2 svar

  1. Vatikanen var ett luciferianskt bedrägeri från början. Deras strategi är just att sätta Lucifer i Jesus ställe. Jordens kristendom är perverterad. Som tur är, har jag mött kristna utomjordiska människor, vilka grundligt har bekräftat sann kristendom. De har en vetenskaplig beskrivning av själen, och har i modern tid hittat och mätt Jesus själ. Vår Jesus, för 2.000 år sedan, är densamma som deras. Jesus själ har gudomliga egenskaper. Lille Lucifer är jämförelsevis primitiv och svag. Den tröst jag kan ge alla som läser artikeln ovan är att det finns en äkta Jesus, och en äkta Gud — vetenskapligt bekräftat av Plejares.

    Uppenbarelseboken beskriver vår bedrägliga tid, där även de främsta kan förledas från sann kristendom. De som söker Jesus och Gud, skall inte leta i kyrkan, utan i den själsgnista från Gud var och en har längst inne. Håll i er, ty den yttersta tiden blir en vild skitstorm!

    PS: Jag är nästan helt säker på att Plejares gav en svensk översättning av sin egen, betydligt sannare bibel till Svenska kyrkan c:a 1980, och att kyrkan hemlighåller den. Kyrkan är totalinfiltrerad av mörka krafter, men en sant kristen allmänhet kan kräva att ”plejaresbibeln” offentliggörs. En äkta bibel är vad vår tid behöver.

    https://tlarsson64se.wordpress.com/2018/10/11/forfoljelse-av-kristna-%e2%9c%9e/

    Gilla

Trackbacks

  1. Den kristna Frälsaren är faktiskt Lucifer! – morganstankar
%d bloggare gillar detta: