Robert David Steele: CIA använder 1000 av USA:s utomeuropeiska baser för att underlätta smugglingen av droger, kontanter, guld, vapen och små barn för eliten

Den här artikeln är mycket viktig, för den återspeglar något av vad som komma ska inom den amerikanska politiken och situationen i landet. Den är viktig för att den får säkert även återverkningar i övriga världen och även i Sverige som är ett ”lydland” till USA. Även om den är skriven år 2017 tror jag den är än mer akutell ju närmare vi kommer det amerikanska presidentvalet. Läs den, ladda ner den, för att ha den på din dator för framtiden.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

The Open-Source Everything Manifesto: Transparency, Truth, and Trust (Manifesto Series Book 2) by [Steele, Robert David] Robert Steele 5 fa8d1

Vem är Robert David Steele?

Robert David Steele, en före detta Central Intelligence Agency (CIA) clandestine servicecase officer. Han arbetade inom Marine Corps som 0203 Ground Intelligence Officer. Efter att ha arbetat i fyra år gick han med i CIA där han arbetad i 10 år
(3 utlandsresor med fokus på extremistiska och terroristmål). Han avgick från CIA för att acceptera en Marine Corps inbjudan att vara den högsta civila som ansvarar för att skapa Marine Corps Intelligence Center (idag ett kommando) och fungerade som en studiekatalog för flaggskeppsstudien,  Overview of Planning and Programming Factors for Expeditionary Operations in the Third World.

Han avgick från Marine Corps civilförvaltning 1993 för att leda den moderna Open Source Intelligence (OSINT) revolutionen och är författare till DIA, Nato och SOF OSINT Handbooks samt personligen ansvarig för att utbilda 7 500 officerare från 66 länder. Steele har examen i internationella relationer och offentlig administration från Lehigh University och University of Oklahoma. Han har också fått ett intyg i underrättelsespolitik från Harvard University och ett examensbevis i försvarsstudier från Naval War College.

Robert D. Steele är pro bono Chief Enabling Officer (CeO) för Earth Intelligence Network, som ägnar sig åt att undervisa i holistic analytics (HA), true cost economics (TCE) och Open Source Everything engineering (OSEE). Han försöker skapa en internationell byrå för öppen källkod (Technologies) för lokal till global informationsdelning och förståelse samt OSEE-innovation. Hans idéer skulle möjliggöra uppnåendet av målen för hållbar utveckling – först inom USA och sedan globalt – inom ett decennium eller två till en kostnad av 10-20 % av den rådande industri dontionsmodellen.

Han rekommenderades till Nobels fredspris för 2017 av Jan H. Kalvik, vilket avslöjades i hans uppsats Intelligens & Nobels fredspris”, ”Defense and Intelligence Norway”. PR1

Hans blogg Phi Beta Iota Public Intelligence Blog är där han samlar över 80 bidragsgivare som tror att sanningen till varje pris sänker alla andra kostnader. Hans viktigaste blogginlägg hittills är det här: Memorandum for the President – Warning on a Violent American Spring, Eight Actions for Donald Trump to Make America Great Again


Mohsen Abdelmoumen: Du skrev boken The Open-Source Everything Manifesto: Transparency, Truth and Trust. Dess innehåll och det faktum att du har distribuerat den gratis på webben är revolutionerande. Kan du förklara ditt begrepp Open Source för våra läsare?

Robert David Steele: Först, även om jag förstår att det finns en piratkopia av boken gratis på webben, är den den enda av mina tio böcker som jag inte äger de engelska rättigheterna till. Jag kan ge en gratis digital kopia till alla som vill publicera den på andra språk. Det har översatts till kinesiska. Mina andra böcker är både gratis online och även till salu på Amazon.

Den enklaste förklaringen av open source hemfaller till Richard Stallman och hans tidiga banbrytande insatser med programvara som både är gratis för alla att använda, och som också är fritt öppen för modifiering och förbättring av någon förutsatt att de erbjuder samma friheter för andras innovationer. En för alla och alla för en. Den bästa onlineöversikten tillhandahålls av Peer to Peer Foundation Wiki-sidan, Category: Open Source Everything.

I din bok  Information Operations: All Information, All Languages, All the Time, som gör en relevant rapport om underrättelsevärlden, föreslår du ett annat tillvägagångssätt, särskilt när det gäller samarbete mellan byråer, datadelning, etc. Tror du att underrättelsetjänsterna är föråldrade och ineffektiva?

Boken du citerar handlar om informationsoperationer, inte underrättelser. Jag har många andra böcker, bland vilka de mest användbara för dina läsare skulle vara de senaste, Intelligence for Earth: Clarity, Diversity, Integrity and Sustainability (2010), och den andra, The New Craft of Intelligence: Personal, Public, & Political (2002). Alla mina böcker kan ses på min boksida online.

Det enklaste sättet att förstå min vision i en enda bild är att titta på den här nedanför.

OSE 067b5

Jag måste göra två markeringar här. För det första, enbart när vi talar om de amerikanska spionerna som jag känner mycket väl, bearbetar vi bara 1 % eller mindre av det vi samlar in, och vi tillhandahåller ”i bästa fall” enligt general Tony Zinni, USMC (Ret), mindre än 4 % av vad en stor befälhavare behöver. Jag skulle tilllägga, ingenting för alla andra. Min artikel,  “Intelligence for the President–AND Everyone Else,” CounterPunch, 1 mars 2009, utvidgade jag denna punkt. Se även kapitlet där ovanstående grafik först dök upp, The Evolving Craft of Intelligence, av Robert Dover, Michael Goodman och Claudia Hillebrand (red.). Routledge Companion to Intelligence Studies, Oxford, Storbritannien: Routledge, 31 juli 2013.

Du är en tidigare CIA-officer som personligen utbildade 7500 agenter i 66 länder, och du hävdar att CIA och NSA befinner sig utom kontroll. Hur förklarar du denna drift och, enligt din åsikt, vilken lösning finns för dessa myndigheter om de ska vara en statlig myndighet?

För det första utbildade jag 7500 män i karriären på ett etiskt, juridiskt, öppet sätt. Medan jag rekryterade över 25 agenter (fem gånger det regionala genomsnittet på min CIA-avdelning), har jag aldrig rekryterat en agent sedan jag lämnade CIA. Tänk på att i min värld är agenter människor som begår förräderier. Det är inte en term vi använder lätt.

Dessa 7 500 officerare kom vanligtvis från Nordatlantiska fördragsorganisationen (NATO) och Partnerskap för fred (PfP) -länderna, delvis ditlockade för att jag var anställd för att skriva NATO Open Source Intelligence Handbook och tillhandahöll också det mesta av innehållet för NATO Open Source Intelligence Reader. Dina läsare kan hitta många handböcker om Open Source Intelligence (OSINT) på Phi Beta Iota, listade under bloggsidan.

McCain, John-012309-18421- 0004  Graham-080106-18270- 0005  edgar-hoover
John McCain                           Lindsey Graham                    J. Edgar Hoover

För det andra befinner sig NSA och CIA verkligen utom kontroll, och i själva verket som jag skriver, försöker dessa högre NSA- och CIA-tjänstemän störta den amerikanska regeringen i en uppenbar kupp d’Etat. De använder sin långvariga förmåga att spionera på alla politiker under straffrihet genom utpressning mot politiker som John McCain och Lindsey Graham (Wayne Madsen bröt den här historien). En del av problemet är att FBI också är en del av Deep State – kom ihåg att FBI grundades av J. Edgar Hoover, en pedofil med dragning för drag queen – och uträttar inte något allvarligt kontraspionage, de fungerar mer som en teaterbyrå och det går genom båda rörelserna.

Driften kan förklaras med en kombination av Wall Streets omstörtning av den amerikanska regeringen, från att skapa Federal Reserve till en federal beskattningsenhet till skapandet av CIA som en hemlig lilja för Deep State, och samtidigt fördumma allmänheten –skolor inklusive universitet ingår som en del av kampanjen för överväldigande kontroll som hanteras av CIA och finansieras av Wall Street.

Allmänheten tillät sig att gradvis stängas ute från politiken, och politiken har kopplats bort från ekonomin. Hur dumt är det att skilja politikundervisning från ekonomi? Eller kultur? De flesta ekonomer är idioter – ingen av dem gör en holistisk analys och verklig kostnadsekonomi, och naturligtvis gör regeringar ingen bevisbaserad styrning, de driver mutbaserad styrning.

Du skickade ett Memorandum till president Trump där du lämnade flera rekommendationer genom att varna honom om en våldsam amerikansk vår. Du rekommenderar att han avsätter General Flynn, medan General Flynn enligt våra källor neutraliserades av neokonerna, bland annat var han anklagad för att vara pro-rysk. Tror du inte att neokonerna är de verkliga makthavarna i USA, även under Trump-eran? Tror du inte att neokonprojektet har överlevt alla de på varandra följande presidenterna sedan Bush?

Senate Armed Services Committee

General Flynn

Flynn är borta. Mina andra förutsägelser kan läsas här: ”Donald Trumps nästa rörelser:
7 förutsägelser från Robert David Steele
,” ryska rådet för internationella frågor, 18 februari 2017. Visst skulle jag vara nöjd om dina läsare granskade mitt Memorandum för presidenten och även underliggande spioner sedan länge, överraskade med ett julmeddelande till Trump som publicerades på The Mind Unleashed.

Priebus_ReinceDetta innehåller grundläggande reformer som skulle göra varje befolkning lyckligare och mer välmående. Julmeddelandet levererades via Certified Mail till Reince Priebus (bilden), Judas i Vita huset, han levererade naturligtvis inte det till den valda presidenten (det var meningen att han skulle göra invigningsanförandet till ett enhetsanförande) eftersom Reince Priebus högsta prioritet är att hindra att president Trump avriggar systemet. Jag uppmuntrar dina läsare att undersöka #unrig på Twitter och dela mitt Memorandum för presidenten till @realDonaldTrump inklusive hashtaggen #unrig.

 

cheneyDick Cheney (bilden) och neo-con en av de amerikanska förrädarna som är mest förknippade med sionisterna, och de är också intimt integrerade med saudierna, Wall Street och det militärindustriella komplexet. USA är en webb bestående av kriminella komplex som har legaliserats av en amerikansk regeringen som befinner sig i fångenskap. Matt Taibbi förklarar det bäst i sin bok Griftopia. Jag gillar också Chris Hedges bok, Empire of Illusion: The End of Literacy and the Triumph of Spectacle.

 

Hur förklarar du Trump-administrationens förbud mot inträde av medborgare från sju muslimska länder (Syrien, Libyen, Iran, Irak, Sudan, Somalia och Jemen), medan den verkliga generatorn för Wahhabi-terrorism är Saudiarabien som Trump skonade? I min intervju med Dr. Bruce Riedel, själv en tidigare CIA-officer, Obamas rådgivare i frågor angående Pakistan och Afghanistan, han sa till mig att förbindelserna mellan USA och Saudiarabien aldrig skulle påverkas. Hur förklarar du de misslyckade förbindelserna mellan Förenta staterna med Saudiarabien och Israel?

Detta är en riktigt utmärkt och viktig fråga med ett tvådelat svar.

Först skapades detta förbud av Trump-lojalister med begränsad kunskap och ingen erfarenhet inom detta område, och det förankrades inte ordentligt genom byråkratin. Hur som helst, många litar kanske inte på Donald Trump, byråkratin har många experter och en process som fungerar. Detta förbud borde aldrig ha fastställts innan Rex Tillerson blev inrikesminister. Jag skulle ha lagt till, inte bara Saudiarabien och Pakistan och Afghanistan, utan också Storbritannien (bara naturaliserade medborgare från de andra länderna).

Jag kommer att notera att domarna hade fel när de sa att dessa länder inte har skickat terrorister till USA, 72 av de terrorister som arresterats i USA kommer från dessa specifika länder som valts ut av Kushner. Fortfarande var allt en barnslig åtgärd.

Vad de borde ha gjort var:
a) väntat på Tillerson och bemannat det ordentligt;
b) slutat utfärda visum snarare än att avbryta visum, särskilt för långtidsboende med etablerade roller här i USA; och
c) tänkt igenom ett djupare koncept som avlyssning av människor födda i dessa länder oavsett medborgarskap (t.ex. har Storbritannien nästa terrorister med legitima brittiska pass, och naturligtvis har Tyskland och Frankrike varit lika dumma).

För det andra är det viktigt att förstå att sionistiskt inflytande i USA bygger på mutor och utpressning samt en extraordinär förmåga att penetrera alla amerikanska elektroniska system inklusive NSA. Allt som NSA samlar in kopieras till Tel Aviv och allt som många av våra brottsbekämpande myndigheter över hela USA samlar in kopieras också till Tel Aviv.

lolita

Lolita Island

Vi har bara nio miljoner judar i USA. De är i allmänhet lojala men för många av dem är alltför villiga att förråda USA för att hjälpa Mossad. Och naturligtvis har du Jeffrey Epstein, Mossad-agenten som skapade Lolita Island och ett elithotell utan namn i NYC – båda är trådbundna för ljud och video och hans uppdrag var att samla in videor av amerikanska eliter som våldtar barn av båda könen. Han fick båda Clintons och jag skulle inte bli förvånad över om han också har Chuck Schumer på band. Saudierna har bestått alla – de köpte Syrien och Jemen från Clinton Foundation. Saudierna är också på något sätt en vasallstat till Israel.

Om vi valt Clinton, vet vi att hon är en krigsherre, hon var på väg mot ett oundvikligt totalt krig, särskilt mellan USA och Ryssland.  Kan vi påstå att världen är immun mot detta alternativ mot Ryssland, Kina och Iran med Trumps administrering? Även om förvaltningarna och presidenterna ändras, behöver inte det militärindustriella komplexet ett totalt krig till förmån för dessa 1 %?

Trump-administrationens öde kommer att avgöras under de kommande två månaderna. Om Donald Trump utser en nationell säkerhetsrådgivare – särskilt om han utser en person som är under påverkan av sionisterna som de två ledande kandidaterna är – och om han inte avsätter Preibus och kräver en valreformlag som jag rekommenderar, då är Donald Trump rostat bröd. Han kommer inte att avsluta sin mandatperiod.

Uppror kommer att börja i slutet av mars när vädret blir varmare. De kommer att spridas över hela landet med betalda agitatorer (det finns till och med tidningsannonser som efterfrågar människor som vill lära sig att få betalt för att störa rådhusmöten) och detta kommer att kulminera i 3 miljoner människor som bussas till Washington DC för May Day (1 maj).

Related image

Som jag noterar i mitt Memorandum för presidenten har han 30 dagar på sig att rätta till landet. Jag vet hur man gör det men jag vet inte hur man får Donald Trump att lyssna. För det befinner vi oss i Guds händer.

Vad har jag inte frågat? Några ytterligare tankar?

Tack för den öppna frågan. Jag skulle säga tre saker.

För det första är USA den största leverantören av våld på planeten. Jag är mest orolig över detta och tror att vi behöver en massiv rening av 500 förrädare inom regeringen samt en nedskärning av den federala budgeten med 50 %.

Image result for usa baser utomlands

Vi måste stänga de 1 000 utomeuropeiska baserna vars verkliga funktion är att underlätta smuggling av droger, kontanter, guld, vapen och små barn för eliten, av CIA med hjälp av inkallade militära flygplan, och vi måste ta hem vår armé. Mina tre monografier för US Army Strategic Studies Institute ger en översikt över den stora strategin, den globala verkligheten och konceptet för att återuppfinna den amerikanska armén och allt annat. Dina läsare kan hitta dessa tre monografier gratis online såväl som hos Amazon.

För det andra, kommer ingen att fråga efter – vare sig om klimatförändringar eller handel med kvinnor och barn eller förbindelser mellan nationer eller ekonomisk och social rättvisa.

– Man måste få tillstånd en rättvis utfrågning av någon befintlig regering. Alla regeringar är korrupta och kontrolleras av en falsk tvåparts tyranni som blockerar 70 % av allmänheten från ett meningsfullt deltagande. Alla valsystem är riggade på tolv olika sätt. Valreformen är ”grundläggande reform” – om valreformen åtföljs av en underrättelsesreform är det möjligt att göra en bevisbaserad styrning som tar hänsyn till verklig kostnadsekonomi som ger full sysselsättning – fred och välstånd för alla.

För det tredje har jag räknat ut hur jag lyfter fram de fem miljarder fattiga från fattigdom med Open Source Everything Engineering (OSEE). Jag har beräknat kostnaden ner till 500 dollar per person, en engångskostnad som ger dem tegelhus, solenergi, avsaltat vatten, vattenförsörjning och gratis internet med gratis öppen källkodskommunikation och internetbaserad utbildning.

Detta är naturligtvis en förbannelse för de regeringar som förlitar sig på mutor och de industrier som förlitar sig på krig och avfall för sin vinst. I själva verket finns det mer vinst att hämta genom fred, den vinsten fördelas mer jämnt till oss alla. Jag skulle mycket gärna vilja se människor studera, förstå och anta mina idéer för en framtidsorienterad hybridstyrning. En samling av mina senaste artiklar kan hittas här: The Future: Recent “Core” Work by Robert Steele.

Jag önskar alla allt gott och kommer att be för fred i vår tid. Mitt motto är ”Sanningen till varje pris sänker alla andra kostnader”.

Memorandum for the President: http://tinyurl.com/Memo4Trump

Personal web page: http://robertdavidsteele.com

Subscribe free: http://phibetaiota.net

Donations advancing public intelligence: http://paypal.me/EarthIntelKategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , , , , , , ,

3 svar

 1. Iraqis march in ‘millions’ to call for expulsion of US troops
  https://www.presstv.com/Detail/2020/01/24/616953/Baghdad-anti-US-rally
  – De stjäl Irakisk Olja till USA och till Israel…

  Gilla

 2. Nya förslaget: Ha Rotarys superkonferens i Göteborg (OBS!- mördar NWO sektens framfart)
  https://www.expressen.se/gt/rotarys-superkonferens-kan-komma-till-goteborg/
  – Under Rotarys årliga femdagarsevent uppskattas 17 000 besökare spendera runt 300 miljoner kronor.
  Om ett nytt förslag blir verklighet kommer Göteborg stå som värdstad i framtiden.
  – Vad jag vet så har vi aldrig haft någonting större, säger Stefan Gadd på Göteborg & Co.

  Gilla

Trackbacks

 1. Robert David Steele: CIA använder 1000 av USA:s utomeuropeiska baser för att underlätta smugglingen av droger, kontanter, guld, vapen och små barn för eliten — Bakom kulisserna – Life, Death and all between
%d bloggare gillar detta: