Säkerhetsexpert om den farliga utvecklingen i Sverige: Polisen var god dröj!

Från 30 nov. 2015 Intervju med säkerhetsrådgivaren Olle Fjordgren Våldsmonopolet har tappat greppet. Statens ände av det mytiska sociala kontraktet blir allt mer utspädd. När skydd inte längre erbjuds måste man ta ansvar själv.

Olle Fjordgren, säkerhetsrådgivare, grannsamverkanssamordnare, diamantjägare och internationell äventyrare presenterar den nakna sanningen om monopolets skrämmande svaga tillstånd. Han förklarar också skillnaderna längs den glidande skalan från grannsamverkan via medborgargarde till milis och hur man går till väga för att organisera sig.Kategorier:Uncategorized, Video

Etiketter:, ,

1 svar

Trackbackar

  1. Säkerhetsexpert om den farliga utvecklingen i Sverige: Polisen var god dröj! — Bakom kulisserna – Life, Death and all between
%d bloggare gillar detta: