George Soros framträder som den viktigaste finansiären för ”Global Climate Strike” -grupper. Gav dem mer än $ 24 miljoner

George Soros Master Manipulator

https://humansarefree.com/2019/12/george-soros-global-climate-strike.html

 

Medan 17-åriga Greta Thunberg har blivit ansiktet utåt för klimatstrejkrörelsen gäller den inte längre sammankomster för barn.

En litania av välfinansierade, vänsteraktivistgrupper har samarbetat för att generera en veckas klimatprotester, känd som ”Global Climate Strike:” mellan den 20 september och 27 vilka ägde rum under FN:s klimatkonferensen.

Åtminstone 22 av dessa partners har finansierats av den liberala miljardären George Soros som spenderar nästan 1 miljard dollar per år på grupper som driver en mängd olika vänster-propaganda.

Tillsammans erhöll 22 organisationer listade som internationella eller nordamerikanska partners till Global Climate Strike minst 24 854 592 dollar från Soros ‘Open Society Network mellan 2000-2017.

George Soros Davos

De liberala medierna firade Thunbergs ankomst till New York och de globala protesterna hölls den 20 september och kommer sannolikt att göra samma sak ytterligare en gång.

ABCs Maggi Rulli skrek, ”Se nu vad hennes rörelse har blivit!” MSNBC främjade till och med groteska handlingar som när tyska demonstranter ”simulerade hängningar.” Kallar dem ett ”slående visuellt meddelande för att driva till handling”.

Berlinare stod på isblock med snaror runt halsen. Ett starkt krav på förändring innan det är för sent, rapporterade MSNBC:s Yasmin Vossoughian den 20 september.

Demonstrationer [ägde rum] i 150 länder den 27 september. Utan tvekan hjälpte främjandet och partnerskapet mellan hundratals liberala grupper inklusive 350.org (som är värd för webbplatsen Global Climate Strike), EarthJustice och Friends of the Earth att demonstrationerna växte i storlek .

Den 20 september demonstrerade cirka 4 miljoner aktivister, med 2500 protester planerade i 163 länder runt om i världen, berättar Vox. Den demokratiska kandidaten Tom Steyers NextGen America var också en partner, tillsammans med Sierra Club som har fått miljoner av den före detta borgmästaren Michael Bloomberg.

Under de senaste åren gick Soros-finansieringen till minst 22 av de samarbetsgrupper som inkluderade 350.org, Amnesty International, Avaaz, Color of Change och People’s Action.

Dessa grupper hade olika klimatrelaterade agendor som innefattade allt från att minska de globala koldioxidutsläppen till mindre än 350 delar per en miljon, och kampanjade för 100 procent ”ren energi” och förbjöd nya fossila bränsleprojekt till förmån för en ”grön medborgerlig rörelse.”

Soros Climate Strike Partners

Image result for bill mckibbenEco-domedagsprofeten Bill McKibben grundade 350.org år 2008. Organisationens namn kommer från det önskade målet om koldioxidutsläpp på mindre än 350 delar per en miljon – nuvarande utsläppsnivåer ligger redan på 415 ppm.

McKibbens tidigare klimatförutsägelser var så extrema att Scientific American utropade honom år 2011, till att vara ”överhettad” och ”skapare av rädsla.” Gruppen kämpade mot kolkraften i Indien, de försökte stoppa Keystone XL-rörledningen i USA och har främjat avyttrandet av fossilt bränsle.

Image result for amnesty internationalAmnesty International, som är mer känt som förespråkare för abort, pro-vapenkontroll, HBTQ-rättigheter och motstånd mot Israel, var en annan av Soros-finansierad demonstrationspartner.

Deras webbplats bekräftade att de ”kommer att delta i klimatdemonstrationerna”, eftersom ”de mänskliga rättigheterna är intimt kopplade till klimatförändringar på grund av dess förödande effekt på inte bara miljön utan även  på vårt eget välbefinnande”.

Related imageMindre känd grupp, är Avaaz som är en ”global” e-befrämjande ”ideell organisation vars huvudfunktion är att främja vänsterpolitiska agendor genom webbaserad uppbyggnad av rörelsen och kampanjer”, beskriver Discover The Networks. En Avaaz-kampanj samlade in petitionsunderskrifter för att få världens samhällen och ekonomier till 100 procent ren energi år 2050.

De gick ut med varningen, ”En toppforskare varnade just för att vi alla är” f * cked ”om den globala uppvärmningen släpper enorma mängder metangas från den arktiska tundran.” Gruppen hoppades göra det till den ”största Avaaz-framställningen någonsin”.

Image result for color of change logoOnlineorganisationsgruppen Color of Change grundades av den liberala CNN-värden och före detta ”green jobs czar” för Obama-administrationen Van Jones och James Rucker, tidigare chef för mobilisering av gräsrotsnivå för MoveOn.org.

Enligt Influence Watch ”driver Color of Change” kampanjer som syftar till att attackera konservativa individer, tysta konservativa mediamotståndare och besegra konservativa organisationer. ”Men det är också aktivt i klimatfrågor och förespråkar ”rasbaserad miljöaktivistlagstiftning”.

Enligt sin egen webbplats skriver de ”svarta samhällen och andra färgade samhällen lämnas dessa sårbara för de värsta effekterna av klimatförändringar och miljörasism”. De anklagade också det republikanska partiet för att ”stå i vägen för framsteg”.

George Soros framträder som den viktigare finansiären för ”Global Climate Strike” -grupper

https://humansarefree.com/2019/12/george-soros-global-climate-strike.html

George Soros finansierade radikala miljögrupper som deltog i veckans ”Global Climate Strike” till en summa av nästan 25 miljoner dollar, enligt en ny rapport.

Åtminstone 22 av de vänsteraktivistgrupper som anges som partners i Global Climate Strike fick de 24 854 592 dollar i finansiering från den liberala miljardären George Soros mellan 2000–2017 genom sitt Open Society Network, rapporterade Joseph Vazquez på torsdagen för Media Research Center.

Även om protesterna uppenbarligen antänds av  den 17-åriga Greta Thunberg, har Global Climate Strike från början haft de outplånliga fingeravtrycken från välfinansierade, radikala miljöaktivister. Som det har visat sig, har mycket av finansieringen kommit från den professionella splittraren George Soros.

Medan barn marscherade, sjöng och dansade till förmån för Global Climate Strike, vädjade en grupp på mer än 500 forskare och yrkesverksamma till FN om en förlängd, öppen debatt angående klimatförändringar.

”Klimatvetenskapen borde vara mindre politisk, medan klimatpolitiken borde vara mer vetenskaplig,” sade forskarna i sin förklaring som skickades till FNs generalsekreterare.

”Forskare borde öppet ta itu med osäkerheterna och överdrivningarna i sina förutsägelser om global uppvärmning, medan oberoende politiker ska räkna ut de verkliga fördelarna såväl på de föreställda kostnaderna för anpassning till den globala uppvärmningen, och de verkliga kostnaderna, samt även de föreställda fördelarna med lidande”, sa de.

Undertecknarna insisterade också på att den offentliga politiken måste respektera vetenskapliga och ekonomiska verkligheter och inte bara återspegla dagens trendigaste trend.

”Det finns ingen klimatnödsituation. Därför finns det ingen anledning till panik och larm, ”konstaterade de. ”Vi motsätter oss starkt den skadliga och orealistiska koldioxidpolitiken som föreslagits för 2050.”

”Om bättre tillvägagångssätt dyker upp, och de kommer säkert att göra det, har vi gott om tid att reflektera och anpassa oss. Syftet med den internationella politiken bör vara att tillhandahålla tillförlitlig och prisvärd energi hela tiden, och över hela världen”, sade de.

 Kategorier:klimatet, Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , , , ,

2 svar

 1. Zionism versus Bolshevism. – http://www.fpp.co.uk/bookchapters/WSC/WSCwrote1920.html
  – A Struggle for the Soul of the Jewish People
  By the Rt. Hon. Winston S. Churchill.

  Gilla

 2. Bränderna i Australien orsakad av vattenbrist genom Fracking(+anlagda avsiktligt), inte Global Warming
  http://www.whitetv.se/en/no-free-medium-in-sweden/2402.html

  Gilla

%d bloggare gillar detta: