EXKLUSIVT: Adam Schiff läckte klassificerad information från Representanthuskommittén för att skada president Trump

Adam Schiff

Demokraten Adam Schiff läckte känsliga och klassificerade huskommittématerial i sin besatthet för att politiskt skada president Trump. I en exklusiv rapport tillhandahåller vi bevisen här nedan.

Den 12 juli 2018 skickade demokratrepresentanten Adam Schiff till John Szobocsan ett brev med ett officiellt brevhuvud där han bad att Szobocsan skulle delta i en intervju framför House Permanent Select Committee on Intelligence (HPSCI):

Som en del av vår pågående utredning angående rysk inblandning i valet i USA 2016 begär vi respektfullt att du deltar i en frivillig intervju. Vi förstår att du arbetade med Peter W. Smith och många har varit inblandade i hans ansträngningar för att få ut
e-postmeddelanden som påstås ha stulits från tidigare statssekreteraren Hillary Clintons privata server. Vi skulle uppskatta möjligheten att få höra dig direkt angående din unika insyn.

Image result for peter w smith clinton

Hillary Clinton och Peter W. Smith

Image result for John SzobocsanHerr Szobocsan (bilden) var en medarbetare till Peter W. Smith som hade försökt att få Hillary Clintons e-postmeddelanden och som rapporterat begick han sedan självmord i maj 2017, ett år före Schiffs begäran. (Naturligtvis, eftersom Smith försökte hitta smuts på Clintons, fanns det misstankar om att hans död kanske inte hade varit ett självmord).

Schiff begärde också att Szobocsan skulle tillhandahålla dokument och information relaterade till ansträngningarna för att få Hillary Clintons e-postmeddelanden och eventuella fakta relaterade till general Michael Flynn, Donald Trump och andra:

Vi ber dig också bevara och producera dokument, journaler och elektroniskt lagrad information som möjligtvis kan leda till upptäckten av alla fakta relaterade till vår utredning, inklusive men inte begränsade till:

1) dem som hänvisar till eller avser ansträngningar för att få e-postmeddelanden som Smith trodde hade stulits av en rysk hackare från den tidigare statssekreteraren Hillary Clintons privata server:

2) handlingar som utförs för att erhålla främmande utländska källor, oavsett indirekt eller direkt information som eventuellt kan skada eller vara pinsam för den fd statssekreteraren Hillary Clinton eller fastställa äktheten av e-post eller annan kommunikation som påstås ha skickats från, om eller om Clinton.

3) aktiviteter som genomförs för att få fram den så kallade ”Dark Web”, oavsett om det är indirekt eller direkt, information som kan skada eller omfamna den tidigare statssekreteraren Hillary R Clinton eller hennes presidentkampanj för, inklusive men inte begränsat till aktiviteter för att få eller etablera äktheten av e-post eller annan kommunikation som påstås sänt till från eller om Clinton och

4) de som inbegriper omväxling med anknytning till Peter W. Smith, Jonathan Satron, Brian Robins, Eric York, Fred Bertlett, generaldirektör (pens.) Michael T. Flynn, Michael G. Flynn, Flynn Intel Group LLC, KLS Research LLA , Charles Johnson, Pax Dickinson, Aaron Nevins, Wikileaks, DCLeaks, Guccifer 2.o, Sam Clovis, Keelyanne Conaway, Steven Bannon, Donald J. Trump Jr. Donald J. Trump och Matthew Tait.

Szobocsan hävdar att han följde Schiffs begäran och gav honom ett svar senast det begärda datumet (26 juli 2018) tillsammans med en USB-enhet som innehåller dokument som uppfyllde begäran. Inom några dagar började Mr. Szobocsan och en familjemedlem få samtal från Anthony Cormier, en reporter på Buzzfeed.

(Cormier är känd för sin rapportering senare 2019 att Michael Cohen ombads av president Trump att ljuga i sitt vittnesmål framför kongressen. Detta påstående motbevisades senare av Mueller-gänget i deras slutrapport om att detta inte skedde).

Szobocsan konstaterar också att ungefär samma tid som han kontaktades av Buzzfeed arresterades Natalie Edwards och anklagades för att ha läckt information till en reporter på Buzzfeed. Den yttersta vänstertidningen New York Times rapporterade den 17 oktober 2018:

De federala myndigheterna arresterade en tjänsteman från finansministeriet på onsdagen och anklagade henne för att olagligt ha visat en journalist hemliga rapporter om misstänkta banköverföringar av president Trumps tidigare kampanjordförande Paul Manafort och andra.

The Times rapporterade också att Edwards anklagades för att ha läckt informationen till Jason Leopold från Buzzfeed:

Åklagare kallade inte journalisten. Rubriker och citat i domstolspapperna matchade artiklar publicerade av BuzzFeed News; varje artikel hade Jason Leopold, en utredande reporter. Han och en BuzzFeed-talesman vägrade att kommentera.

(Vi har rapporterat om Edwards och hennes läckande sekretessbelagda information tidigare, och hur hennes ärende nu förtalas av James Comeys dotter i DOJ:s södra distrikt i New York)

Szobocsan hävdar att medförfattaren av artikel från den 10 augusti 2018 citerade på sidan 6, viii, av Edwards-klagomålet som anges som Reporter-1 i klagomålet, är Buzzfeed-huvudreporter Jason Leopold.

Här är Buzzfeed-rubriken medförfattad av Cormier och Leopold:

Edwards-klagomålet, som börjar på sidan 11 till 12, utvecklar en tidslinje för informationsutbytet mellan Edwards och Reporter-1 från och med 2 augusti 2018. Ironiskt nog producerade dokumenten som Szobocsan gav Schiff ett Excel-kalkylblad som beskriver affärstransaktioner Smith hade gjort 2015 till och med 2017. Edwards-klagomålet, på sidan 12, noterar att Edwards utbytte flera meddelanden med sin handledare, associerad direktör för FinCen, den 31 juli 2018 till och med den 2 augusti 2018.

Efter att Buzzfeed-artikeln har producerats relaterad till Smith började Wall Street Journal-reportrar Byron Tau, Shelby Holliday och Dustin Volz rapportera om historien som började den 7 oktober 2018. Dessa artiklar fortsatte om Smith som finansieringsman och förlitade sig på ett vettigt dokument som hittades i Schiff-produktionen.

Szobocsan hävdar att han blev tillfrågad om detta dokument under sin senaste intervju med Special Counsel i början av 2018, där han förklarade hur han hittade dokumentet. Szobocsan hävdar att han med stor sannolikhet, baserat på WSJ-beskrivningen av hur dokumentet bildades och använts, kan säga att det bara kunde ha kommit från dokumentproduktionen han tillhandahöll Schiff.

Naturligtvis, när detta dokument och en handfull dokument överlämnades till WSJ-reportrar, var Mueller Special Counsel fortfarande en öppen utredning.

Baserat på det uppenbara missbruket av detta dokument och flera mycket felaktiga påståenden från WSJ:s reportrar, slutade Szobocsan till slut med sina krav på frågor. Han hävdar att det var under den processen, i början av november, som Shelby Holliday från WSJ medgav i ett e-postmeddelande att en av hennes medarbetare varit i kontakt med rep. Adam Schiff.

Adam Schiff borde inte på något sätt leda en riksrättsprocess mot president Trump. Schiff bör vara den som tas bort från ämbetet. Han är en läcka och en lögnare.

 Kategorier:Världspolitik

Etiketter:, , , ,

1 svar

Trackbacks

  1. EXKLUSIVT: Adam Schiff läckte klassificerad information från Representanthuskommittén för att skada president Trump — Bakom kulisserna – Life, Death and all between
%d bloggare gillar detta: