Pompeo och Maffians mordstrategi – USG Maffian mördade Qassem Soleimani

mafia träffade strategi mordod

Mike Pompeo har omskrivit mordet på Soleimani (en del av USG-maffians -mordstrategi) som verkligt avskräckande, trots att det var ett förebyggande mord  ”Act of War”.

Publicerad den 

Av 

https://thefreedomarticles.com/pompeo-and-the-mafia-hit-strategy/?owa_medium=feed&owa_sid=

 

USG Maffian mördade Qassem Soleimani som en del av en större mordkampanj, säger utrikesminister Mike Pompeo. För den tidigare tankbefälhavaren är mord – inte bara frågan om en dubbelåtgärd mot föremålet genom användandet av skjutvapen, utan det gäller även att spränga honom i köttsliga bitar med en Hellfire-missil – ”vilket är verkligt avskräckande”. Pompeo sade under ett tal vid Stanford Universitys Hoover Institute att det ingick i en större strategi bakom dödandet av Soleimani, befälhavaren för Quds-styrkan, Irans elit för utländskt spionage och paramilitär styrka.

”President Trump och de av oss inom hans nationella säkerhetsteam vill återupprätta avskräckandetverkligt avskräckande – mot den islamistiska republiken Iran,” sade han.

”Din motståndare måste inte bara förstå att du har kapacitet att skjuta på kostnader utan man är också villig att verkligen verkställa dem,” sade Pompeo och tillade att de iranska kärnkraftsavtalen från år 2015 som Trump drog sig tillbaka 2018 hade präglat Teheran.

USG Maffians mordstrategi för steroider begränsas dock inte bara till att hota Iran. Pompeo undviker att Rysslands och Kinas ledare mördas.

”Betydelsen av avskräckandet begränsas inte bara till Iran,” sade Pompeo. ”I alla fall måste vi avskräcka fiender för att vi ska kunna försvara friheten. Det är hela poängen med president Trumps arbete med att göra vår militär till den starkaste den någonsin har varit”.

Han citerade återupptagandet av dödligt militärt bistånd till Ukraina för att försvara mot Rysslandstödda separatister, Trumps tillbakadragande från en vapenkontroll-överenskommelse med Moskva och tester av en ny amerikansk mellandistans-kryssningsmissil.

Pompeo pekade också på ökade amerikanska flottövningar i Sydkinesiska sjön som ett svar på Kinas militarisering av omtvistade öar och Trumps införande av tullar på kinesisk import som aspekter på administrationens avskräckningsstrategi.

”Vi återställer trovärdighet genom avskräckning,” sade han.

Pompeo kom inte ut och sa att Trumps regering kommer att styra Hellfire-missiler specifikt mot Vladimir Putin, Xi Jinping eller till och med Kim Jung-un. Meddelandet är emellertid oundvikligt, specifikt för människor som motsätter sig den neoliberala kronkapitalistiska dominansen av sina nationella ekonomier, industrier, offentliga tjänster och naturresurser

Iran vill ha kärnvapen för att förhindra en attack från USG i samarbete med den sionistiska regeringen i Israel. Detsamma gäller Nordkorea. De kommer ihåg när USG bombade praktiskt taget varje stad och by i landet och dödade en tredjedel av befolkningen. Utan tvivel minns mullorna i Teheran Muammar Gaddafis öde. De kommer också ihåg hur CIA samverkade med britterna för att störta den demokratiskt valda regeringen i Iran och installerade en monarkisk tyrann.

Det är helt rationellt att söka det mest effektiva avskräckandet mot utländska invasioner och massmordskampanjer som obevekligt har genomförts av den kroppskapitalistiska neoliben USG och dess lilla onda klient, Israel, den rasistiska staten där bara judar betraktas som förstklassiga medborgare och araberna torteras och dödas – eller i bästa fall blir lytta (under anti-ockupationsprotester där israeliska skyttar instueras att ha siktet inställt).

För de neokonservativa, Trump-anhängarna och Fox News-sufflörerna, var det ”att ta bort” Soleimani ur ren maffiastil ”ett lysande drag”.

Ja, naturligtvis betraktas mördarledare från oberoende nationer som ett ”lysande drag” av psykopater. Den italienskt-judiska maffian dödade motståndare, en efter en eller i små grupper, medan USG dödar motståndare i tusentals, till och med miljontals. Familjen Gambino och Kosher Nostra som grundades av Arnold Rothstein (som själv mördades) skulle ha älskat att ta ut sina motståndare med Reaper-drönare och Hellfire-missiler, med tillstånd av amerikanska skattebetalare och genom skuldtjänster.

Tjänstemän inom inrikesministeriet som är involverade i USA-ambassadens säkerhet gjordes inte medvetna om det överhängande hotet mot fyra specifika amerikanska ambassader, sade två tjänstemän vid utrikesdepartementet, vilket ytterligare undergräver Trumps påståenden om att Soleimani utgjorde ett överhängande hot.

— Kyle Griffin (@kylegriffin1) January 13, 2020

USG-ambassader var inte och befinner sig inte under hot från Iran. I Irak är de människor som protesterar utanför ambassaden irakier. De vill ha USG och dess entreprenörer ut ur sitt land som fortfarande befinner sig under Bush den yngres invasion, en uppföljning av mer än ett decennium av barnadödande (över 500 000) sanktioner och en tidigare invasion av Bush den yngres far, den tidigare CIA chefen som skulle bli president.

Företagskrigspropagandamedia driver på berättelsen om att Trump impulsivt beslöt att slakta Soleimani, som om det helt enkelt kom till honom helt ur det blå.

. @ douglaslondon5, som gick i pension från CIA i slutet av 2018, skriver att han och hans team ”ofta har kämpat för att övertyga presidenten om att erkänna de viktigaste hoten” på grund av Trumps ”fokus på ryktbarhet, rubriker och omedelbar tillfredsställelse.

— Natasha Bertrand (@NatashaBertrand) January 15, 2020

Knappast. Detta är helt enkelt ytterligare ett anti-Trump-trick. Om du tittar bortom denna endimensionella cirkus inför valet, ser du Trumps ortodox-judiska svärson, Sheldon Adelson och en roll av sionistisk karaktär som leder presidenten i krig med Israels fiender. Faktum är att Trump drivs av ett patologiskt behov av uppmärksamhet och detta har framgångsrikt utnyttjats av de neokonservativa i en liten nations tjänst baserad på ras och religiös överlägsenhet.

Den grundläggande metoden som Trump använde för att döda Soleimani utvecklades av israelerna för 30 år sedan. Här är en skärmdump från ”Rise and Kill First: The Secret History of Israel’s Targeted Assassinations”, av den israeliska författaren Ronen Bergman, som beskriver den israeliska utvecklingen i slutet av 1980-talet pic.twitter.com/MWKifPPjP

Det neo-liberala USG med sin ”Israel-först” neokonservativa fraktion är den största och dödligaste maffiorganisationen i världen. Den amerikanska regeringen har dödat miljoner sedan slutet av Franklin D. Roosevelts krig under falsk förespegling och har kullkastat länder överallt. De utbildar och gör det möjligt för sadistiska paramilitärer, de har beväpnade galna Wahhabi-jihadister och är det enda landet som har använt kärnvapen mot oskyldiga civila.Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:,

%d bloggare gillar detta: