Soleimanis mystiska ring – en frimurarring som bärs av andra eliter

Soleimanis-red-ring

Av  

http://freeworldeconomicreport.com/the-mystery-of-soleimans-red-ring-a-masonic-ring-also-worn-by-other-elites/

 

Den 3 januari riktade president Trump en dödande missil som skjutits från en amerikansk drönare mot den iranska generalen Qassem Soleimani  i Bagdad, Irak.

Soleimani var en stor general inom Irans Islamistiska Revolutionära Guard Corps och befälhavare för Quds Force, en division som huvudsakligen var ansvarig för militära och hemliga operationer utanför Iran. Han beskrevs som en före detta CIA-operativ och som ”den enskilt starkaste operativa i Mellanöstern idag” och den främsta militära strategen och taktikern i Irans ansträngning med att bekämpa västerländskt inflytande och främja utvidgningen av ett shiamuslimskt och iranskt inflytande i hela Mellanöstern.

Trump motiverade mordet på grund av att Soleimani var en terrorist som utgjorde ett ”överhängande hot” mot amerikanska liv. Det amerikanska försvarsdepartementet sa att Soleimani hade godkänt attackerna på den amerikanska ambassaden i Bagdad den 31 december 2019 och planerade ytterligare attacker mot amerikanska diplomater och militärpersonal.

Den 3 januari förbrände drönarattackerna de två fordonen som bar Soleimani och hans följeslagare. Vi får höra att det som återstod av Soleimani var hans hand som bär en ring med en stor, oval, röd sten likt den som ses på otaliga bilder av Soleimani.

Men som Deplorable Patriot visar i sitt inlägg, ” Kan den iranska generalen Qassem Soleimani förfalska sin död genom att någon gav honom en hand? , ”Den röda ringen på den avskurna handen är inte samma ring som vi har sett på bilder av Soleimani när han levde. Den silvermetallinfattning som håller den röda stenen är annorlunda: infattningen i den avskurna ringen är räfflad, medan infattningen är slät på foton med Soleimani.

Soleimanis-ring

Lägg till intriger och mysteriet med upptäckten av örnögon-stenen som  Mimi B  och andra amerikanska kändisar ( Oprah Winfrey, Tom Hanks ) och politiska eliter ( Hillary Clinton, rep. Sheila Jackson-Lee, John Podesta ), såväl som Irans nuvarande president,  Hassan Rouhani, också har setts bära ringar med en stor oval röd sten som liknar Soleimanis. (Observera: Arnold Schwarzenegger ska inte ingå i kompositionsbilden nedan – ringen han bär har en blå sten.)

kollage-ring

Gå hit för att se närbilder av de röda ringarna på Oprah, med flera.

Vad betyder den röda ringen? Medlemskap i någon hemlig organisation?

Ytterligare intriger.

Enligt smyckeswebbplatsen La Blingz är Soleimanis ring en gratis frimurerring – Sterling Silver Masonic Masonic Red Onyx Statement Ring, med ett värde på från $150 till $69.99.

Masonic-ring

Twittraren Mike Bravo påpekar att Soleimanis medarbetare också leker med den röda frimurarringen.

Soleimani-associates

Lägg märke till på bilden ovan, här bär Soleimani TRE liknande snygga ringar med röda ovala stenar. Nedan visas en närbild av hans två händer:

Soleimani-wore

Eftersom han ägde och ibland bar flera stora röda stenringar samtidigt, kan ringen på den avskurna handen som sägs vara Soleimanis vara en av dem. Betyder det att handen tillhörde Soleimani och är han verkligen död?Kategorier:Svensk politik, Uncategorized

Etiketter:, ,

%d bloggare gillar detta: