Var det en bomb på flygplanet ”som sköts ner”?

Fick detta till mig, men eftersom det är skrivet på ryska och jag inte kan läsa det, så låter jag google göra jobbet. Ha därför överseende med det något märkliga språket.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Maxim Kalashnikov
12 januari 2020
https://m-kalashnikov.livejournal.com/3968795.html

Läs ”versionen” om förstörelsen av passagerarsidan av iranierna – för att studera historien om masskonspiratorisk schizofreni. Den version som oroar i Iran och att hon, i en atmosfär av allmän nervositet, skjöt ner ett enormt flygplan som flög från Teheran flygplats längs en normal väg, är helt städad. Men anglosaxarna och judarna förvandlas allmänt till magiker.

En bomb i Boeing planterad i Borispol? Idioter, inte en enda bomb ombord kan simulera en missilattack av ett luftförsvarsmissilsystem, se serien ”Undersökningar av flygkrasch”. Vraket kommer tydligt att visa den inre explosionen och bristen på handling av luftvärnsmissilelement med missil.

Anglosaxare och judar drog sin ”Thor” i Teheran och sköt ner det på ett bräde? Ja, för all röran att dra ett luftförsvarssystem genom fienden Irans territorium, distribuera det och skjuta ner ett specifikt flygplan – övervägs detta på allvar? Kunde de oskyldigt föra sitt eget luftförsvarssystem till Iran, distribuera det (med IRG-patrullerna som jag själv såg i Iran), skjuta och sedan på något sätt ta det ut ur landet? Är det från samlingen av sagor från världens folk?

Iran och Islamic Revolutionary Guard Corps (IRGC, en analog till SS i Tyskland) erkände sig skyldiga till förstörelsen av flygplanet. Det vill säga, enligt konspiratörernas logik, arbetar IRGC och den iranska regeringen direkt för Israel och anglosaxarna och slog mot sitt eget land? Eller hypnotiserade anglosaxarna dem med judarna?

Förrädaren satt i KSIR-luftförsvar, som sköt ner UIA-flygplanen på ägarnas kommando – och KSIR beslöt att det var bättre att erkänna sidans förstörelse av misstaget än att erkänna förrädarens arbete i deras rader? Idioter, hur kunde fienderna då ge förrädaren en beställning online (genom att gissa UIA:s avgång och rörelse), till och med övertyga honom om att de själva begick de facto självmord? När allt kommer omkring kommer den som satt vid fjärrkontrollen i luftförsvarssystemet förmodligen att förhöras för misshandel och dömas och hängas från en kran. Samtidigt, IRGC och i denna utföringsform, arbetar en djävul fullständigt för Irans fiender. Som regeringen i den islamiska republiken.

I allmänhet, om du tror på sammansvärjarna, så är anglosaxarna och Israel de allsmäktiga trollkarlarna / demonerna som kan allt – och det är meningslöst att motstå dem. Ja, ett schiz har klippt ner dina rangordningar … Enligt de amerikanska baserna i Irak visar det sig att Iran också avfyrade raketer på magikerens kommando?

Den mest grundläggande förklaringen: Irans luftförsvar är en enda röra. Deras senaste kampupplevelse var 1980-1988. Och sedan började det vanliga förfallet i detta land, som i Brezhnevs Sovjetunionen. När gardiner och utåtparader byter ut verklig stridsträning. I en atmosfär av nervositet och på natten sköt de därför på planet, som inte skulle till Teheran, utan som flyger ut ur det. Inte generad av det faktum att den fetaste belysningen från ett enormt flygplan på radardisplayen inte verkar vara ett spår av en fighter, UAV eller kryssningsmissil. Här är den mest verkliga förklaringen för dig. Och all denna hysteri visar hur sjuka hjärnor många har, hur trasig logik och rationellt tänkande propaganda kan koka vad som helst i denna flock: de vet inte hur de ska tänka.

Konspiratörer, du måste köra dig med en kvastens smuts! Du skrek att Tyskland är en komplett marionett till USA, att det finns en hemlig ”kanslerakt” som säkerställer att tyskarna underkastades order från Washington. Så vad? Merkel vägrar öppet att följa Förenta staterna för att stoppa byggandet av Nord Stream-2. Var är den ökända handlingen? Det är dags att sluta lyssna på myntet – och resonera logiskt. Förlita sig på observerade fakta och inte på de galna fabulerna.

рехнувшихся.


Партнёр Пригожина распустил слухи о его аресте в рекламных целях
http://apn-spb.ru/news/article31358.htm

”Нафтогаз” требует от РФ ещё 7 миллиардов
http://www.apn-spb.ru/news/article31356.htm

Кремлевские подхалимы запутались в американских самолётах
http://www.apn-spb.ru/news/article31351.htm

Видеозаписи в грязных делах олигархов в США исчезают, как и в России
http://www.apn-spb.ru/news/article31350.htm

Красный путинист Аграновский уподобился белому путинисту Солженицыну
http://www.apn-spb.ru/news/article31349.htm

Простои иркутских ”Суперджетов” оценены в 1,9 миллиардов
http://www.apn-spb.ru/news/article31347.htmKategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:,

2 svar

 1. I couldn’t refrain from commenting. Very well written! bookmarked!!,
  I love your site! I could not refrain from commenting.
  Very well written! http://www.cspan.net

  Gilla

 2. enligt nytt info –
  1. det är inte Trump /USA som eliminerade den Iranska militära ledare Sulemaini i Irak
  – men tagit det på sig (för att skydda Israel och Mossad)
  2.- Det är inte Iranska militära som eliminerade den ukrainska passagerarplanet
  – men Iran har tagit de på sig……
  Detta är spel bakom spelet – en mycket stor spel bakom kulisserna….. –
  !!!!! – fortsättning följer…
  – om detta i den video:

  Gilla

%d bloggare gillar detta: