Meghan o Harry bor hos en miljardär kopplad till Clintons uranskandal o får råd av Obamas

Tänkte de ”flydde” undan alla pedofiliskandaler som kommer att drabba det engelska kungahuset, men jag undrar om inte detta är som att komma ur askan i elden…

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++


Meghan Markle och prins Harry har vistats under de senaste sex veckorna hemma hos den kanadensiska miljardären Frank Giustra, som har nära band till Clintons.

Page Six bröt historien idag.

Emily Smith från Page Six gick med i FOX News i eftermiddags.

 

Miljardären Frank Giustra var involverad i Clintons första uranskandal, före Uranium One-skandalen.

Image result for frank giustra

Frank Giustra, Megan Markle och Harry

Som The Gateway Pundit rapporterade 2017 var Bill Clinton involverad i ett annat uranavtal som ledde till miljoner för Clintons.

Från en artikel i New York Times 2008:

Sent den 6 september 2005 hämtade ett privatplan den kanadensiska gruvfinansiären Frank Giustra i Almaty, en robust pittoresk stad i sydöstra Kazakstan. Flera hundra mil västerut väntade en förmögenhet: mycket eftertraktade uranavlagringar som skulle kunna driva kärnreaktorer runt om i världen. Och Giustra strävade efter en exklusiv affär för att utnyttja dem.

Till skillnad från mer etablerade konkurrenter var Giustra en nykomling i uranbrytning i Kazakstan, en före detta sovjetrepublik. Men vad hans nya företag saknade i erfarenhet, det komponerade han i kontakter. Med på Giustras lyxigt utrustade MD-87-jet den dagen fanns en före detta president i USA, Bill Clinton.

När de landade på det första stoppet på deras tre-länders filantropiska turné, togs de två männen av för att dela en överdådig midnattbankett med Kazakstans president, Nursultan A. Nazarbayev, vars 19-åriga följe har allt utom att hon ogillat politiska meningsskiljaktigheter.

Herr Nazarbayev gick bort från bordet med en propagandakupp efter att Clinton uttryckt entusiastiskt stöd för den kazakiska ledarens bud om att leda en internationell organisation som övervakar val och stöder demokrati. Clintons offentliga förklaring underkastade både amerikansk utrikespolitik och skarp kritik av Kazakstans dåliga mänskliga rättigheter av bland annat Clintons hustru, senator Hillary Rodham Clinton i New York.

Inom två dagar visar företagsregister att Giustra också blev en vinnare när hans företag undertecknade preliminära avtal som gav det rätt att köpa in tre uranprojekt som kontrolleras av Kazakstans statliga uranbyrå, Kazatomprom.

Och Michelle och Barack rekommenderar Meghan Markle om livet utanför kungafamiljen.

Meghan vill efterlikna sitt liv efter Barack och Michelle.

Express.co rapporterade:

Hertigen och hertuginnan av Sussex är vänner med före detta USA:s president och första dam och nu har det framkommit att Meghan och Harry skulle enligt uppgift vilja efterlikna sig själva med paret, som har behållit sin profil efter Baracks presidentskap.

Michelle och Barack deltar fortfarande i högprofilerade evenemang och har fortsatt att tjäna pengar genom sina biografier, med Michelle som sålde 1,4 miljoner exemplar under den första veckan.

Hennes bok ”Becoming” är på väg att bli den mest sålda självbiografin genom tiderna och Michelle har också varit på en lukrativt föreläsningsturné världen över.

 Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , , , , ,

%d bloggare gillar detta: