Illuminati kämpar nu

Även om denna artikel är från 2016, är den värd publicering. Eller kanske just därför för att vi ska förstå vilka som ligger bakom allt det som sker runt omkring oss. Kom alltid ihåg: Ingenting sker av en slump – allt är planerat!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Hans Gaarder

http://www.hansgaarder.info/illuminati-sliter-na/

Det mystiska och tidigare praktiskt taget allmänt hemliga sällskapet ILLUMINATI kämpar nu på olika fronter.

Här är 10 exempel på händelser och trender som strider mot Illuminatis intressen år 2016.

1. Illuminati kraftlager åldras och håller på att släppa blod (linjer)

Delar av toppskiktet i dagens Illuminati är ålderstiget; riktigt viktiga gamla människor, men lika fullt äldre. De saknar tillväxt av nya Illuminati-kadrer med vitalitet och cynism i maktpositioner.

Här är några av dagens mäktiga Illuminati som alltmer kämpar på för att hålla masken bakom sina fasader:

Viktige deler av toppsjiktet i Illuminati utgjøres av oldinger; riktignok vitale oldinger, men like fullt oldinger.

Sedan den bilden togs, har David Rockefeller, Zbigniew Brezinski och George HW Bush avlidit

 

2. Brexit – Storbritanniens EU-tillkännagivande är en linje i propositionen för NWO-projektet (NWO)

Brexit – det brittiska EU-tillkännagivandet – var som en pinne som kastades in i ekarna i ett av hjulen på Illuminatis långsiktiga planer för en världsregering; som är känd som den nya världsordningen.

Det britiske folket valgte å ta tilbake sin selvstendighet fremfor å forbli i et stadig mer udemokratisk EU

Det brittiska folket valde att återfå sitt oberoende snarare än att stanna kvar i ett allt mer krisutsatt och odemokratiskt EU

Ironiskt nog var det den brittiska Illuminati-politikern David Cameron som startade idén om en folkomröstning för / emot det brittiska tillbakadragandet från EU; en möjlighet som mer än 17 miljoner brittiska medborgare utnyttjade genom att rösta JA för Storbritanniens EU-utträde – BREXIT i folkomröstningen i juni 2016, varefter Illuminati-Cameron avgick som premiärminister …

David "read my hands" Cameron (Illuminati-topper kommuniserer gjerne med tegnspråk i det offentlige rom) holdt i alle fall sitt ord om å gjennomføre BREXIT-referendum. Exit Cameron...

David ”läs mina händer” Cameron (Illuminati-toppar kommunicerar med teckenspråk i det offentliga rummet) höll åtminstone sitt ord om att genomföra BREXIT-folkomröstningen … Avsätt Cameron …

3. Assad-regimen i Syrien har ännu inte störtats av Illuminati

Styrningen runt om i världen har länge varit praktiserad som en ”rutinmässig olaglig väpnad intervention” under regi av Förenta staternas militära styrkor och den amerikanska underrättelsebyrån CIA med partners.

2003 tog det mindre än två månader från att väpnade handlingar inleddes tills Saddam Husseins regim i Irak hade störtats. 2011 tog det mer än 6 månader från att väpnade handlingar inleddes tills Muammar al-Gaddafis regim i Libyen hade avsatts.

Det tog lite längre tid att störta den stabila regimen i Libyen eftersom den använde ”smutsig kamouflage”, kallad ”uppror” och ”inbördeskrig” för att dölja att det var Illuminati-järnhanden som återigen stod bakom ett kupp. Det faktum att Illuminati-Rothschild redan hade rensats ur vägen innan Gadaffi-regimen hade infört Libyens centralbank och skapat en ny centralbank i Benghazi bevisar detta med all tydlighet …

Nu har Illuminati-USA:s ”smutsiga koalitionskrig” mot Bashar al-Assads regim i Syrien pågått i mer än fem år utan att ha lyckats orsaka något annat än praktiskt taget obegränsat mänskligt lidande för den civila befolkningen.

Ett regimeskifte i Syrien är minst lika långt borta som 2011 … Kraftfulla militära styrkor som Ryssland, Kina och Iran har alltmer och mer aktivt gått in och stöttat den legitima regimen i Syrien.

Det som kan ha vært "en koselig forbrødring" mellom etterretningspersonell fra USA, Storbritannia, Qatar, Israel, Saudi-Arabia og Tyrkia - På felles kriminelt Illuminati-oppdrag med å fjernstyre ISIS-terrorister fra sine base inne i Syria - fikk en brå slutt da de ble slått ut av en russisk bunker-busting krysserrakett den 20. september 2016.

Det som kan ha varit ”ett mysigt broderskap” mellan underrättelsebyråer från USA, Storbritannien, Qatar, Israel, Saudiarabien och Turkiet – på ett gemensamt kriminellt Illuminati-uppdrag för att fjärrkontrollera ISIS-terrorister från deras bas i Syrien – kom till ett plötsligt slut när de slogs ut av en rysk bunker-busting kryssningsmissil den 20 september 2016.

Upplysta syriska medborgare är helt medvetna om de mörka krafterna bakom förstörelsen av deras land, och VARFÖR detta händer …

4. Illuminati springpojken Barack Obama måste snart avstå från makten

USA:s president Barack Obama – som av mystiska skäl tilldelades Nobels fredspris under sitt första presidentår 2009 – har bedrivit en aktiv krigs- och provokationspolitik som eventuellt har överträffat hans föregångare George W. Bush från Illuminati-dynastin Bush.

President Barack Obama - med eller uten gyldig fødselsattest - har med sin slikke og nazi-aktige fremferd gitt mange assosiasjoner til Hitler. Om få måneder - i januar 2017 er det slutt for Obama som nøkkeloperatør for en rekke livsfiendtlige Illuminati-operasjoner; fra microchipping og GMO-dyrking til krigsprovokasjoner...

President Barack Obama – med eller utan giltigt födelsecertifikat – har, med sitt slick och nazi-liknande beteende, gett Hitler många föreningar. Om några månader – i januari 2017, kommer Obama att sluta som nyckeloperatör för ett antal fientliga Illuminati-operationer; från mikrochipping och GMO-odling till krigsprovokationer …

5. DEN SVARTA påven i Vatikanen har gett upp makten

Vatikanens högsta befälhavare är inte påven (”den vita påven”), utan jesuitgeneralen. När påven kallar sig Francis är detta ännu tydligare, eftersom han själv (Jorge Mario Bergoglio från Argentina) är jesuit, och därmed underkastas jesuitfältets kommandostruktur med kadaverdisciplin.

Många anser att jesuitgeneralen, känd som den SVARTA påven, är den mäktigaste mannen i världen.

Under jesuitmötet, kallat ”jesuitkongregationen” eller General Congregation (GC), valde den då sittande jesuitgeneralen Adolfo Nicolás Pachon från Spanien att avgå. Information om valet av hans efterträdare till den SVARTA PÅVE-stolen finns på jesuittmötets egen webbplats här: http://gc36.org/how-will-the-congregation-elect-the-new-superior-general/

How will the Congregation elect the New Superior General?

Huruvida denna eleganta konfrontation av jesuitgeneralen ”på platt mark” var en bidragande orsak till att Adolfo Pachon valde att kasta in handduken är inte sagt. Den här videon visar att jesuiterna inte kan arbeta fritt från scenerna med sina avancerade former av mörkerkraft -.

Det är Vatikanen och i synnerhet jesuitorden som utgör det översta lagret av den dolda makten i Illuminati-pyramiden:

Jesuitt-ordenen utgjør toppsjiktet i den skjulte maktens pyramide

6. Illuminati-kandidaten Hillary Clinton kämpar med hälsan och valet

Hillary Clinton - den homoseksuelle ektefellen til tidligere president Bill Clinton - er en initiert heks ("witch") i det okkulte Illuminati. Her gjør hun tegnet "the horns" i all åpenhet; et tegn som betyr "jeg dyrker djevelen", "jeg er en ekte heks" m.v.

Hillary Clinton – den tidigare presidenten Bill Clintons homosexuella make – är en initierad häxa (”witch”) i det ockulta Illuminati. Här gör hon karaktären ”hornen” helt öppet; ett tecken som betyder ”Jag dyrkar djävulen”, ”Jag är en riktig häxa”, etc.

Fler och fler människor stannar och snubblar över vad som verkar vara betydande hälsoproblem i Hillary (”Illary”?) Clinton. Här är några videor som belyser detta:

Hillary Clinton Faints 11. september 2016:

Hillary Clintons sjukdom avslöjades:

PARKINSONS EXPERT: Hillary hade MULTIPLE TREMORS (skakningar)  under den första debatten:

7. Nya miljoner jordens medborgare fortsätter att ”vakna”

Tidigare topp-Illuminaten som här Zbigbiew Brzezinskii – som är president Obamas mentor (!) – kommer hit med ett hjärtslag i en stängd församling om hur förvånansvärt svårt det har varit att kontrollera befolkningen idag …

Zbigniew Brzezinski bland sina egna: Tidigare var det lättare att kontrollera en miljon människor än att döda dem – men nu har det blivit så svårt att kontrollera dem …

8. Putins Ryssland och BRICS-länderna GÅR MOT Illuminati

Den ryska presidenten Vladimir Putin som världen över med ständigt ökande karisma, finess och ansvarsskänsla har under lång tid plågat och delvis blockerat olika Illuminati-attacker.

BRICS-samarbetet är en del av detta.

BRICS-länderna representerar en betydande del av världens befolkning, område, värdeskapande och finansiella resurser.

BRICS er en forkortelse for disse landene: Brazil 200 millioner innbyggere - Russia 140 millioner - India 1300 millioner - China 1400 millioner - South Africa 55 millioner. Bildet er fra BRICS-toppmøtet i Brasil i 2014.

BRICS är en förkortning för dessa länder: Brasilien 200 miljoner invånare – Ryssland 140 miljoner – Indien 1300 miljoner – Kina 1400 miljoner – Sydafrika 55 miljoner. Bilden är från BRICS-toppmötet i Brasilien 2014.

9. Ännu fler vänder (Illuminati-kontrollerade) MSM-media ryggen

En gång i tiden var norrmännen världens mest tidningsläsande människor; många av oss använde TV och tidningar som de viktigaste källorna till information ”för att förstå mer om vad som händer i världen”.

09-hovedmedia-sliter-620

Norska pappertidningar som VG, Dagbladet och Dagens Næringsliv befinner sig i fritt fall och TV2 är i sin värsta kris någonsin. Ska vi gråta? Varför inte torgföra fler VERKLIGA avslöjanden om Illuminati och den dolda makten och mycket mycket mer – eller åtminstone erkänna att det norska huvudmediet inte driver mycket mer än ett smutsigt spel för att föra massorna bakom ljuset …?

Nu har det blivit allt tydligare att propaganda, intetsägande, vilseledande och direkta lögner är fasta och viktiga element också i de norska huvudmedierna, som hittills har riggats och kontrollerats av Illuminati (i praktiken av västerländsk underrättelse som CIA har sista ordet i vad och hur information ska kommuniceras. Tusentals norska journalister, redaktörer och underrättelsemedarbetare har bidragit till denna bedrägliga journalistik där det viktigaste alltid har varit – att dölja hur huvudmediet faktiskt drivs …)

10. Fortfarande nya försök att starta det tredje världskriget misslyckas …

Att planera och genomföra stora krig har länge varit en Illuminati-specialitet. Detta var fallet med både första världskriget och andra världskriget, som beskrivs ganska exakt i en korrespondens mellan topp-Illuminaten Albert Pike och Giuseppe Mazzini många år innan krigarna ägde rum.

http://www.nyhetsspeilet.no/2011/11/vil-jesuittene-og-frimurerne-klare-a-starte-3-verdenskrig/

Det är nu fem år sedan jag publicerade den här artikeln på Nyhetsspeilet.no, och trots några buller- och bångprovokationer från USA och Nato-militären 2016 befinner sig det stora kriget lika långt borta …

"Titanenes kamp" forløper istedet som årets farse fra måned til måned... Stadig nye militære nøtte-provokasjoner fra USA og NATOs side mot det fredelige Russland blir møtt med fasthet og finesse; både psykologisk og militært fra Russlands side. Den russiske bjørn lar seg ikke plukke på nesen av noen småmygg eller spyfluer... Men DET MÅ SIES at nå bør sannelig flere borgere i vestlige land få opp øynene og for hva som faktisk skjer: Det er jo VÅRE INTERESSER som president Putin ivaretar... Eller ønsker du virkelig et Norge i krig...?!

Istället pågår ”Titans slag” som ”årets fars” från månad till månad … Nya politiska och militära mutterprovokationer från Förenta staterna och Nato mot fredliga Ryssland möts med fasthet och finess, både psykologiskt och militärt. Den ryska björnen kan inte plockas på näsan av några små eller spionflugor …

Men det måste sägas att fler och fler medborgare i västländer bör öppna sina ögon nu för vad som faktiskt händer framför våra näsor: Ser de inte att deras egna regeringar, militär och underrättelse samt deras ljugande och propagandistiska huvudpress försöker provocera ett stort krig (detta är sant) inte minst ”Norges bidrag” från regering, militära och huvudmedier) …? När allt kommer omkring är det VÅRT intresse som president Putin skyddar genom att visa att han väljer fred …! Bara några få Illuminati-toppar tror verkligen att de vill ha krig … Om du inte delar deras åsikter, hur är det att se situationen med deras ögon …?Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:

2 svar

 1. ”The purpose of United States psychological operations is to induce or reinforce behavior favorable to U.S. objectives. They are an important part of the range of diplomatic, informational, military and economic activities available to the U.S. They can be utilized during both peacetime and conflict. There are three main types: strategic, operational and tactical. Strategic PSYOP include informational activities conducted by the U.S. government agencies outside of the military arena, though many utilize Department of Defense (DOD) assets. Operational PSYOP are conducted across the range of military operations, including during peacetime, in a defined operational area to promote the effectiveness of the joint force commander’s (JFC) campaigns and strategies. Tactical PSYOP are conducted in the area assigned to a tactical commander across the range of military operations to support the tactical mission against opposing forces”.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Psychological_operations_(United_States)
  – Alla ockuperade medier i USA och EU skriver om att Iran erkände att det var felaktigt agerande och okunnighet vid incident med Ukrainska passagerarplan …. de bilder om raket vid flygplan nedslag kunde vara tagna inte i Iran och själva platsen strax bakom grindanda på flygplatsen ser ut att vara falska (det finns även ingen grop av planets fall i marken) – Mest skrattretande att Iran nekar att det var Iransk raket ( av rysk tillverkade raket) – men globala media fortsätter att ljuga —- med falska uppgifter om erkännande med ord av Iranska militärledare med och spekulationer samt rena sagor!!!!!! – Detta är spel i spelet av Israels och global sionist infiltrering i alla länders ledning spel för galleriet – och spelet fortsätter … ALLA MEDIER LJUGER I UNISON!!!!
  Samma som enorm djur och människors offrande till ”Baal”= Moloch = Satan i Australien vid anlagda bränder i hela landet – som vissa säger detta är ingången till annat plan i spelet och större offrande …. den falska Greenpeace International (som är globalists utrotnings vapen org) i Australia slänger morötter från i skogarna – låtsas att hjälpa hungriga känguru etc. (samma org och tänder på)

  Gilla

 2. http://www.whitetv.se/en/no-free-medium-in-sweden/2398.html
  Epstein Trafficking Network Still Active – Lolita Express Currently Recruiting

  Gilla

%d bloggare gillar detta: