Den verkliga agendan för Archon, Annunaki och drakoniska kabbalen


Utomjordingar har spelat en roll i mänsklig evolution
Anunnaki överfördes till Deep State
Den magiska matrisen i den illusoriska världen
Vikten av att vara vaken

Peter B. Meyer
23.12.2019

http://finalwakeupcall.info/en/2019/12/23/from-dark-to-light/

Mänsklighetens stora uppvaknande

Deep State’s Empire kollapsar. Ljuset kommer i vår väg. Centralbankers ekonomi håller på att kollapsa och är redan synlig i en nedåtgående spiral med devalverande fiatvalutor. En krasch är överhängande eftersom bankerna tappar biljoner varje natt. Även överdrivna repor kan inte hålla dem upprätt. Kollapsen kommer att vara kort och intensiv innan QFS tas i drift. – Nu är Brexit en färdig affär, EU är äntligen på väg ut. Varje land kommer att återvända till sin egen ursprungliga valuta. En ny era grundad på folkekonomier börjar och förstör centralbankens ekonomi helt.

Varje dag fortsätter mänskligheten att vakna, på grund av uppgraderingen till högre frekvenser som utgör den 5:e dimensionen på jorden och förändrar de negativa krafterna till positiva. Avslutandet av den 3D-illusionen av kabbalen, som har fungerat på jorden i årtusenden. Deep State befinner sig nu i rädsla och förvrängning överallt för sin överlevnad. Sanningen är ute och avvecklar Illuminatis dolda makter, jesuiterna och alla andra hemliga sällskap.

Snart kommer människor att upptäcka vem och vad som verkligen har hänt, och vem de verkligen är, när de upptäcker sitt verkliga ursprung. – Å ena sidan finns det de mörka krafterna som har haft nästan obegränsad fri regeringstid på planetens yta under tiotusentals år, medan å andra sidan finns det Light Forces – patrioterna som gör stora ansträngningar för att ta bort de mörka negativa krafterna så snart de kan.

Patrioterna har kämpat för en fantastisk framtid, det är verkligt och det händer. För att nämna några saker som kommer; fri energi, interstellära resor, Tele tidsresor, ett monetärt system med tillgångsstöd, naturliga botemedel med läkning, slutet för den skyhöga ökningen av kroniska sjukdomar på planeten, såsom cancer, metoder för att rensa upp atmosfären från giftiga och katastrofala Chemtrails-effekter av geoteknik och exponeringen av farorna med GMO-livsmedel, med en återgång till 100 % ekologiska livsmedel, vilket ger näring utan gifter, avslutande av 5G, samt att man stoppar toxiska vaccinationsprogram, med andra ord en riktig guldålder förestår oss. Många fenomen som doldes kommer att avslöjas, och mycket av den förlorade historien kommer att hittas och avslöjas.

Det finns nio viktiga områden där de mörka dolda krafterna var starkt infiltrerade. Dessa är militären, regeringen, religionen, utbildningen, ledningen, ekonomin, media, hälsovården och vetenskaper.

I huvudsak finns de överallt i det offentliga livet. De har nyckelpositioner inom alla dessa huvudområden, med hjälp av en helt kontrollerad och komplicerad mediamaskin och med sitt ägande av det finansiella systemet och alla stora finansiella institutioner har de praktiskt taget täckt alla baser.

I motsats till det allmänna yttrandet; brittiska kungligheter är inte den mest kraftfulla linjen. Dagens kända namn har inte den verkliga antika kraften. Det finns andra ovanför dessa linjer i hierarkin, dessa namn är hemliga. Omvänt är dessa noggrant utarbetade och dokumenterade i min senaste bok The Great Awakening.

Den verkliga dagordningen för Archon, Anunnaki & Drakroniska kabbalen

Vad är den verkliga dagordningen för Archon, Anunnaki & Drakroniska kabbalen? Vad försöker de verkligen uppnå här på jorden – och varför behöver du veta detta?

De verkliga målen för den djupa statens beslut är mörkare och mer ond än de flesta kan föreställa sig, för det går både ”utanför världen” och sedan förvandlas den bokstavligen, på ett överraskande sätt till Archon Agenda 2030 för att härska vår värld på uppdrag av världen utanför genom Anunnaki och Draco Control Matrix.

Image result for annunaki

Annunaki

Image result for NibiruFör cirka 450 000 år sedan anlände en grupp humanoida utomjordningar med rymdskepp till planeten Jorden. De kom från en planet ungefär tre gånger storleken på jorden, som kallades Nibiru av sumererna. Nibiru beskrevs i forntida sumerisk litteratur som den tolfte planeten i vårt solsystem. Sumererna låg långt före den moderna människan inom astronomifältet, förklarar Detroit News i en artikel. Sumererna räknade också månen och solen som planetkroppar och nådde således totalt tolv, samma antal som församlingen av Anunnaki-suveränerna består av.

Zechariah Sitchin skriver: ”Skapelsens epos” är en mycket trolig förklaring till den nuvarande sammansättningen av vårt solsystem. Därför borde vi inte acceptera detta som en gåva i sig självt, som ingenting mer och inget mindre än att visa kosmologiska fakta som sumererna visste, som det berättades för dem av de utomjordiska varelserna i Nephilim.

De sumeriska texterna beskriver hur Nibiru, en ensam planet, kom in i vårt solsystem för mer än fyra miljarder år sedan, och undkom knappt från en samverkan med en stor planet som hette Tiamat, som bröts av gravitationstrycket. Senare fick Nibiru, som vid den tiden kallades Maldek, dess babyloniska namn, ytterligare ett slätrakat möte med Tiamat. De två himmelkropparna kastades ur balans av tyngdkraften och kolliderade. Tiamat bombades därefter av sina egna medföljande månar och hälften av Tiamat exploderade till miljarder små bitar, som nu bildar vårt asteroidbälte, medan den andra hälften så småningom förändrades till planeten Jorden efter att ha tvingats in i en ny bana närmare solen.

För ungefär 450 000 år sedan, under den andra istiden på jorden, reste de mycket utvecklade invånarna på Nibiru, med namnet Anunnaki i de sumeriska texterna, vilket betyder ”de som kom till jorden från himlen”, reste till jorden vid den tiden när de två planeterna befann sig nära varandra i omloppsbana.

Image result for annunaki

Image result for annunaki

Den tolfte planeten (pocket)Anunnaki hade idkat guldnäring i mer än 100 000 år på jorden när arbetarklassens Anunnaki, som utförde detta utmattande arbete i gruvorna, gjorde uppror. – I sin bok, Den 12:e planeten, skrev Sitchin; Anu, fadern till Enki och Enlil, såg att gruvarbetena var mycket tunga för gruvarbetarna. Han undrade om guldet inte kunde brytas på något annat sätt, till vilket Enki föreslog utvecklingen av en primitiv arbetare för denna uppgift, arbetare som senare fick namnet Adamu som kunde ta över detta tunga arbetet. Enki visste att i Afrika, i det förflutna med namnet Abzu, fanns många primitiva, människoliknande varelser, som han kallade Homo Erectus. Enkis plan var att skapa arbetare från denna art, en plan som godkändes av Anunnaki-ledarna.

Image result for homo erectus

Homo Erectus

Utomjordingar har spelat en roll i mänsklig evolution

Skapandet av människan, i likhet med bilden av Anunnaki, får inte förväxlas med skapandet av en helt ny människa, ska endast ses som en genetiskt manipulerad version av den då existerande arten. Dessa befintliga varelser i Afrika fick i huvudsak en genetisk uppgradering, tillräcklig för att effektivt utföra de önskade uppgifterna, samtidigt som de införde genetiska hinder för att förhindra dem från att utvecklas till självmedvetna varelser, förklarar Sitchin.

Och så skapades Adamu, eller som det sägs i Bibeln, Adam. Han var det första provröret, skriver Sitchin 1978. I hans ögon innebar denna moderna födelse stöd för hans sumeriska översättningar, särskilt på grund av att den moderna vetenskapen bara började bilda ett koncept om manipulation av vår genetiska struktur.

Det är uppenbart att revisionen av antikens historia kommer att ha ett långtgående inflytande och varaktiga effekter, eftersom det med denna nya förståelse verkar som om att de konventionella uttalandena om människans och jordens ursprung är nonsens. Det är tydligt att utomjordingar har spelat en komplex roll här när det gäller människans utveckling.

Image result for annunaki

Enligt Sitchin; ”Den tidiga bibliska mannen” tillber inte sin gud, han arbetade för honom. ”De sumeriska texterna visar tydligt att Anunnaki behandlade slavarna de hade skapat dåligt, genom att helt enkelt utnyttja dem som boskap. Slaveri i det mänskliga samhället var då och är än idag normen …

Det är inte så förvånande att Anunnaki var arroganta, trångsynta, grymma, idkade incest och var förhatliga. Alla negativa adjektiv som kan föreställas, gäller dem. Det finns bevis för att de fick sina slavar att arbeta mycket hårt och hade liten medkänsla för människors svårigheter.

Anunnaki övergick till Deep State

Så småningom beslutade de att låta mänskligheten få sin första civilisation, dvs den sumeriska civilisationen. Men den civilisationen kom först efter att den mänskliga genetiska koden hade manipulerats ytterligare i ett försök att utrota det mänskliga livet.

Tack vare deras Anunnaki-gener nådde ättlingar till den tidiga Adamu livslängder på tusentals jordår. Denna livslängd blev kortare och kortare när korsningen fortsatte och livets effekter på jorden tog sin tribut. På grund av deras extremt långa liv verkade de rena Anunnaki-ledarna emellertid nästan odödliga.

Anunnaki överförde till jorden en grupp härskare som idag kallas Deep State. Som använder sinnestyrda dockor som arbetar mycket effektivt för att stödja den nya världsordningen, medan dessa dockor inte har den minsta aning om att de gräver sin egen grav eftersom de inte har en aning om för vem de verkligen utför sitt jobb! De bestraffas kriminellt av falska pengar och har inte informerats om det slutliga målet från högre upp i hierarkin. De vet inte ens vem dessa individer egentligen är. Varje trasdocka som är inblandad är avdelad även vid de högsta nivåerna, de har inte visdomen, vart den nya världsordningen verkligen leder, eftersom varje fasett är dold i deras ockulta mörker av svart magi.

Hela organisationsstrukturen fungerar på grundval av det världsomspännande korrupta finanssystemet som fungerar på bestickning, utpressning, mord, droghandel, vapenförsäljning, giftiga kemiskt baserade läkemedel som inte läker, människohandel med sex, pedofili och som i slutändan stöds med Sataniska blodutljutande ritualer på små barn.

Den magiska matrisen i den illusoriska världen

Hur kunde en grupp Satanister som dyrkade Lucifer infiltrera de högsta nivåerna av regeringen, Vatikanen, de militära och till och med hemliga sällskapen, såsom Tempelriddarorden, frimurarna, jesuiterna och Malteserriddarna? Deras lögner måste ha varit så djupa att de nästan inte kan skiljas från sanningen.

Sedan årtusenden av design lever mänskligheten i ett konstgjort skapat magnetiskt hologram gjuten i en 3D-miljö som tjänar Deep State Agenda 2030, tidigare kallad Agenda 21. Eftersom 21 stannar i detta århundrade är slutförandet av den där Agendan inklusive en 90 % befolkningsminskning och fullt slaveri av tjänare som får stanna kvar vid liv.

Image result for annunaki

Hologrammet har utformats och drivs av svarta ockultiska trollkarlar av Reptiler från världen, mänskliga som hybrider, mästare på att bedra och med sinnestyrning. Under Enki-eran som omdesignade den organiska och gudomliga människokroppsformen före den stora Syndaflodens ålder och Noas Ark, eftersom människokroppen har genetiskt nedgraderats genom att man kopplat bort majoriteten av DNA-strängarna för att koppla bort mänskligheten från den stora kosmiska intelligensen.

Ursprungligen har mänskligheten skapats av den stora SKAPAREN som odödliga eviga själar. Kopplingen blev nödvändig för implementering och programmering för mind control. Mänskligheten var tvungen att bete sig på ett lågt vibrerande sätt för att uppnå en kontrollerad och illusionär verklighet, vilken inte skulle ha varit möjlig på något annat sätt. Trots att reptilhybriderna inte kunde leva på jorden under sin ursprungliga högre vibration.

Det vi kallar vår verklighet är i själva verket en kollektivt skapad och förändrad dag för dag magisk matris, dvs magnetisk illusorisk miljö, och om den inte ständigt övervakas kommer vibrationen att öka till en högre frekvens, vilket för dem är ohållbart.

Vikten av att vara vaken

Mass mind control uppnås genom kontrollen av Mass Media, att endast avge negativa nyhetsströmmar genom TV, radio, tidskrifter, tidningar för att höja den mänskliga hjärnan, eftersom det är viktigt att behålla kontrollen över människors verklighetsuppfattning. Eftersom kollektivt beteende utförs genom människors tankar. Den noggranna användningen och manipuleringen av hemliga esoteriska och forntida kunskaper har allt att göra med jordens magnetiska rutnät som skär planetens yta och överför människors energier till en visuell holografisk representation av verkligheten.

Folkets medvetande fångas för att kraftfullt skapa en förutformad verklighet. Detta kontrollerade Matrix-fängelse har fungerat tillfredsställande för dem under tusentals år. Tills den Stora Skaparen hade beslutat att nu får det vara nog och instruerade alliansen från jorden att bli aktiva genom att stoppa de mörka sinnena, som agerade mot kosmisk lag, efter att de hade beslutat att ta över jorden för sig själva.

Som nästa steg har jordalliansen instruerat Trump-administrationen om att försiktigt överföra världen ur Rothschilds banksystem till det nya finansiella QFS-systemet.

Det finns tiotals miljoner människor som lever på jorden som är helt i de mörka sinnenas tjänst, medan de inte ens vet om det. För pengar, berömmelse, status och belöning är de villiga att genomföra Agenda 2030. Dessa individer finns i regeringar, media, stora företag, utbildning, religion, militär, vetenskap, Hollywood, praktiskt taget överallt. I det offentliga livet blinkar pyramidsymbolen som, Merkel och Macron gör ofta, genom att visa det synliga ögat, gör hemliga handskakningar för att visa att de är i tjänst för Mörkermakterna, utan att de vet vad Darks verkligen vill ha av dem!

Deep State-kabbalen har varit starkt involverad i skapandet av en helt ny och ännu mer frånkopplad mänsklig kropp för alla själar som fångas inom denna Matrix. Individer som är dumma, långt under dagens nivå, men som är ännu bättre kontrollerbara av datorn, där man tagit bort deras fria vilja utan annat val än den som kabbalan vill ha.

När majoriteten väl har tagits bort, blir de rädda och ber om mer skydd från regeringen, med fler begränsningar för att känna sig säkrare. Detta är den nyligen skapade människokroppen som redan lever omkring oss i miljoner, och det är de varelser som Deep State liknar. Människor som inte vill ha frihet, men säkerhet, som passar matrisfängelset, utformat för att leva i låga och giftiga vibrationer.

För de läsare som tänker att detta är för långtgående, titta dig omkring och observera Chemtrails, farorna från strålningsutsläpp genom strålningen från mikrovågsugnar, smarta mätare, Wi-Fi, 3G, 4G, 5G och snart 6G.

Den verkliga planen för den högsta nivån för kabbalen är att bli av med den gamla frånkopplade människokroppsformen, genom att döda 90 % av den utflyttade befolkningen genom förgiftning genom mat och mediciner, att utrota den gamla kroppskonfigurationen som inte längre fungerar för dem. När detta är avslutat kommer det att vara omöjligt för någon med en sann fri vilja att stå upp mot detta övertagande. Under tiden blir denna begränsning mer och mer synlig för var dag.

De som inte är vakna, lever sina vardagsliv inom matrissystemet, samtycker tyst till det, såvida de inte talar emot det. Alla inkluderas automatiskt oavsett om de gillar det eller inte. Om du inte vidtar åtgärder nu för att välja bort denna Matrix.

Tänka på detta; Den här matrisen kan fortfarande förstöras nu, så gör det omedelbart eftersom det är dags att uppnå fullständig förstörelse eftersom vi kan räkna med hjälp från jordens allians utanför världen. Låt oss göra detta till vår ömsesidiga skyldighet för det nya året 2020, att skapa verklig fred på jorden för mänsklighetens välbefinnande.

Detta är verkligen vår sista chans att låta sanningen råda och att lyckas med övermakten av Deep State. Våra barn kommer att vara tacksamma om vi lämnar dem en fri ärlig värld utan förtryck och inkomstskattebördor, med gott om hälsosam mat, ren luft, ett långt liv och stora möjligheter att leva för.

 

 

 

 Kategorier:Böcker, Hälsa, Naturen, naturförstöring, Rymden, Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , ,

2 svar

  1. Det finns bra bok som handlar om det kosmiska kriget och människans rol i det. Det heter ”Tidskrigarna” av Mikael Kvist.

    Gilla

%d bloggare gillar detta: