Den sjuka multimiljard- industrin

Människor är inte medvetna om hur subtilt deras liv har påverkats
Den farmaceutiska marknaden för mänskliga sjukdomar
Förebyggande hälsovård är förbjudet

Peter B. Meyer
5 januari 2020
http://finalwakeupcall.info/en/2020/01/08/the-multi-billion-sickness-industry/

Ingen sjukvård men sjukdom är målet

Sjukvården är en patologisk lögn, den har aldrig varit avsiktlig att bota människor från sjukdomar, eftersom hälsovården har konfiskerats av Rockefellers Big Pharma-industri. Den har initierats av John D. Rockefeller (1839-1937) som fann konkurrensen som en synd och var en enkel förespråkare av monopolet, bort från den fria marknaden.

Som han förklarade;  att konkurrens kommer på bekostnad av överdrivna vinster. Så Rockefellerna började köpa upp alla rivaler i sina branscher, som antingen införlivades som partners eller som aktieägare. De som inte ville delta blev krossade. Så de blev monopolägare och upprepade det också i branscher, liksom; Bank- och finansinstitut, energi, kemikalier, läkemedel, hälso- och sjukvård, livsmedelsbearbetning, media, vapenhandel och produktion, informationsteknologi, utbildning och några fler.

Det finns många studier tillgängliga som motiverar kritiskt ifrågasättande av vår livsmedels- och hälsoindustri, och som är känd; de Rockefeller ägda företagen är villiga att göra vad som helst, inklusive att ljuga, om det betyder att deras produkter kommer att fortsätta att generera stora vinster. Det finns snabbmatställen runt varje hörn, automater på varje kontor och upptagna människor som köper förkokt mat hem. Enkel åtkomst till en lat livsstil skapar ohälsosamma vanor för många av oss, inklusive våra barn.

”Genetiskt modifierad mat är en viktig del av den hemliga agendan och de i skuggorna bakom den demoniska biotekniska kabbalen, mest beryktade Monsanto, vet exakt vad de gör och varför. Monsanto är företaget som berättade för världen att PCB, DDT och Agent Orange – alla dödliga – är säkra. Stor bioteknik förstör redan den genetiska grunden för naturen och människorna, och deras mål är att göra det över hela planeten.”

För detta ändamål har en sammankopplad plattform skapats mellan Facebook, Google och Alfabetet för att föra alla enheter under Neural-länken. Vilket tillåter Deep-Mind-kontroll för en optimal digital hjärna som ansluter till internet; alla digitala och bio-digitala nätverk, mänskliga kroppar, maskiner, robotik etc. Tillgänglighet; förstorad verklighet; Virtual Reality, Mixed Reality, Holograms och annan teknik som kan användas tillgängligt för övervakning, för att spåra, manipulera, kontrollera, social engineering, re-engineering, omprogrammering, hjärntvätt, pedofili, karantän, hot, arresteringar, att begå kulturellt folkmord och dödandet av människor med maskiner. Bio-Digital AI, Digital AI, gör robotik ansluten till 5G, 6G och andra nätverk och Deep State kommandocentraler.

Det har varit motstånd mot denna plattform, men nyligen och i hemlighet har EU gjort allt klart för alla dessa typer av mänskliga ingripanden, eftersom samma familjer som kontrollerar alla dessa företag och många andra också kontrollerar EU.

Deep State, genom Rothschilds och Rockefellers, sökte kontrollen inte bara över olja och alla andra nya energikällor för världsekonomisk utveckling, utan de utvidgade också sitt inflytande över medicinutbildningen och psykologin, liksom att öka deras kontroll över autentisk vetenskap om själva livet, biologi, hälsovård och dess tillämpningar i världen av växter, örter och jordbruk.

Människor är inte medvetna om hur subtilt deras liv har påverkats

För det mesta har deras olyckliga ansträngningar gått obemärkt av befolkningen i stort. Få människor var medvetna om hur deras liv blev subtilt och ibland inte så subtilt, påverkat av ett eller annat projekt, finansierat med Rothschilds och Rockefellers enorma rikedom. Efter att ha undersökt detta ämne blev det snart klart att historien om dessa typer av utveckling var oskiljbara från den mycket mäktiga familjens politiska historia.

Rockefeller-bröderna började med att skapa själva konceptet multinationell bio-agribusiness. Det är historien om genteknik och patentering av växter och andra levande organismer.

De finansierade den gröna revolutionen inom jordbrukssektorn i utvecklingsländerna för att bland annat skapa nya marknader för petrokemiska gödningsmedel och petroleumprodukter samt för att utvidga beroendet av energiprodukter. Deras engagemang är en oskiljbar del av historien om genetiskt modifierade grödor idag.

Egentligen är historien om GMO:s maktutveckling till eliten, under vilken tid det bestämdes att de skulle föra hela världen under deras kontroll, oavsett vilka kostnader det blev. För årtionden sedan baserades den makten på Archon-familjerna Rothschild och Rockefeller. I dag har tre av de fyra bröderna från Rockefeller för länge sedan avlidit, flera under speciella omständigheter, men i linje med deras önskemål, deras projekt om global dominans; full spektraldominans som Pentagon senare hänvisade till den, hade spridit sig, ofta med demokratins vilseledande retorik, och fick då och då hjälp av Deep State imperiets råa militärmakt när det ansågs nödvändigt. Deras projekt utvecklades till en punkt där en liten maktgrupp under de första åren av detta århundrade var fast besluten om att kontrollera allt nuvarande och framtida liv på denna planet i en grad som aldrig man tidigare drömt om.

Den farmaceutiska marknaden för människors sjukdomar

Läkemedelsorienterad medicin drivs uteslutande av Deep State-ägda och kontrollerade företag, motiverade av girighet. Därför har det verkliga medicinska yrket förstörts genom att utnyttja friheten för nästan varje läkare.

På grund av detta består numera ”avhjälpande medicin” i princip av användning av farmaceutiska och kemiska läkemedel som inte botar, men som orsakar fler sjukdomar, vilket har visat sig med Softenon / Thalidomide-skandalen.

Dessa skandaler orsakas av orättvisa aktiviteter inom hälsoorganisationer som har ingått halvtydliga partnerskap med giriga kommersiella läkemedelsföretag som vill optimera sin makt och vinst på bekostnad av allt och i slutändan, på bekostnad av medborgarnas hälsa.

Läkemedelsindustrin har utvecklat och organiserat en logistisk struktur med målet att få kontrollen över det globala hälsosystemet genom att systematiskt ersätta naturliga icke-patenterbara behandlingsmetoder med patenterbara, mer lönsamma, syntetiska läkemedel. I syfte att skapa en läkemedelsmarknad värd miljarder euro / dollar. Med den mänskliga kroppen som sin skyddade marknad, genererar enorma vinster för Big Pharma. Och av den anledningen motsätter sig läkemedelsföretag hälsoförebyggande åtgärder och utrotning av ofta självutformade sjukdomar, som aids, ebola, spanska sjukan, etc.

Förebyggande hälsovård är förbjudet

Regeringar och läkare på alla nivåer tvättas av lobbyister och tidigare läkemedelschefer. I årtionden har lagstiftningen korruperats och missbrukats för att stödja flera miljarder sjukindustrier, bevarade av hälsotillståndet och livet för hundratals miljoner oskyldiga människor som misshandlas. Patienter misshandlas gnom att man förstör sitt immunsystem i syfte att företagens materialistiska vinstmotiv. I slutändan tjänar detta Agenda 2030 genom att utrota 90 % av befolkningen.

Även om det finns behandlingar och naturliga läkemedel som har framgångsrikt använts i århundraden för att bota patienter tillfredsställande. Men dessa är kategoriskt motarbetade och avvisade för att vara ohälsosamma och en farliga behandling av människokroppen för att förhindra att deras terapi tillämpas. Undvik, vanlig användning, eftersom dessa framgångsrika behandlingar så småningom kommer att förstöra läkemedelsindustrin.

När vi pratar om läkande egenskaper hos växter eller andra holistiska metoder är många av oss redan så mycket indoktrinerade att deras förespråkare förklaras vansinniga. Liksom allt annat har politik och pengar använts för att förvrida människors sinnen och uppmuntrat dem att omfamna det som är dåligt för dem.

Förebyggande hälsoutbildning har tagits ut ur läroplanen eftersom den skadade Rockefeller-monopolet. Med andra ord är läkare inte längre utbildade i behovet av hälsosam mat för att berätta för sina patienter att de kan leva längre utan sjukdomar. Idag utbildas läkare för att skära in dig genom operation. Eller pumpa patienter fulla av läkemedel som har hemska biverkningar. De utbildas aldrig och får inte ta itu med grundorsaken till smärta och sjukdomar! Men lyckligtvis finns det några modiga undantag:

Image result for tullio simonciniSom t.ex. den italienska läkaren Tullio Simoncini, en lysande och beslutsam läkare som vägrade böja sig för det enorma trycket han har utsatts för och fortsätter att möta – efter att han insåg vad cancer är och hur det kan botas. Hans brott, för vilket han sattes tre år i fängelse, var att upptäcka att cancer faktiskt är en svamp orsakad av Candida, en jästliknande organism som lever i kroppen i små mängder även hos friska människor. Immunsystemet håller normalt kontrollen, men när Candida omvandlas till en kraftfull svamp kan några allvarliga hälsoproblem orsakas – inklusive cancer.

Även andligt helande utförs med stor framgång, se den här videon där man andligen tar bort en ondartad tumör. Visas i realtid på skärmen med splitskärmar. Utan tvekan sant och imponerande.

Följaktligen var klanen tvungen att bekämpa naturliga / växtbaserade läkemedel eftersom dessa var mycket populära tidigare. Nästan hälften av läkarna och medicinska högskolorna praktiserade holistisk medicin, grundad på forntida kunskap. Att utbilda läkare i förebyggande av sjukdomar genom att ge näring genom hälsosam mat, ta balanserade kosttillskott för att upprätthålla en hälsosam livsstil, måste utrotas grundligt.

Så Rockefeller-klanen utformade ett system för att bli av med den största konkurrensen genom deras problem-reaktion-lösning-strategin genom att infiltrera medicinsk utbildning och sjukhus och etablera modern medicin sådan som den är känd idag. Genom att omorganisera och centralisera de flesta av alla medicinska institutioner, i syfte att stänga alla andra institut som inte följde.

Homeopati och naturliga mediciner blev förlöjligade och demoniserade; även läkare som inte följde deras tankegång fängslades. För att smörja övergången och förändra sinnena hos läkare och forskare, finansierade Rockefeller flera hundratals miljoner till högskolor, sjukhus och grundade en filantropisk grupp som kallas ”General Education Board” (GEB). Med andra ord har hela branschen mutats.

På en mycket kort tid strömlinjeformades och homogeniserades medicinska högskolor. Alla studenter lärdes samma sak, och medicin handlade om att använda patenterade läkemedel.

Forskare fick enorma bidrag för att studera hur växter botade sjukdomar, men deras mål var först att identifiera vilka kemikalier i växten som var effektiva och sedan återskapa en liknande kemikalie – men inte identisk –  utan genom att lägga till en molekyl i labbet och resultatet kunde patenteras . Ett piller för varje sjukdom blev mantrat för modern medicin.

Det är värt att nämna att människors livslängd har förkortats mycket. Eftersom människor som lever friska och inte får kemiska medel i mat och mediciner, kan de förvänta sig en livslängd på upp till 120 års ålder.

Rekommenderas

Eftersom den här artikeln är viktig för alla som är intresserade av sin egen hälsa och accepterar vikten av förebyggande hälsoutbildning och tillämpning. Läsarna kan vara villiga att dela denna information med andra. Överväg; vårt mål är att tillhandahålla användbar information till så många människor som möjligt. Det bästa sättet att hålla sig informerad är att prenumerera gratis.

 Kategorier:Hälsa, Naturen, naturförstöring, Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , , , ,

3 svar

  1. Detta har varit den bästa läsning om fakta. Tack så mycket. Tyvärr är jag pensionär o lever på smått. Men delar gärna info.

    Gilla

  2. Det måste väl folket märkt att dom är köpta. Fast många tror på läkarvård som om dessa vart gudar..

    Gilla

Trackbacks

  1. Den sjuka multimiljard- industrin — Bakom kulisserna – Life, Death and all between
%d bloggare gillar detta: