Desperat sionistiskt drag för att starta WWIII stöter på drastiskt bakslag

6 januari 2020

Benjamin Fulford, Veckobrev
https://benjaminfulford.net/

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Image result for qasem soleimaniDet amerikanska mordet på den iranska generalen Qasem Soleimani var antingen ett ”briljant schackdrag” eller ett mycket dumt misstag, men i vilket fall som helst har det skadat sionisterna allvarligt.

”Soleimanis martyrdöd kan ha varit ett lysande schackdrag av USA:s president Donald Trump för att släppa den globala antisemitismen och avsluta Israel, Saudiarabien, sionismen, Exxon och den djupa staten med hjälp av Iran, Ryssland, Kina, Turkiet, EU, och dess allierade”, det är vad en Pentagon-källa sammanfattade situationen.

Emellertid fick den brittiska underrättelsen en mycket annorlunda historia från sina amerikanska motsvarigheter, som berättade för dem att Soleimani dödades för att ”han tänkte avfyra kärnvapen i ett försök att starta det tredje världskriget och inrätta Mahdi eller Messias.” Britterna tror inte på denna ursäkt och noterar att ”Det var mycket ovanligt att Pentagon inte varnade Storbritannien,” säger MI6-källor.

Oavsett, trots det otroligt sionistiska slåendet på krigstrummorna, är Pentagon, ryska och kinesiska källor eniga om att denna incident inte kommer att tillåtas eskalera till WWIII.

Som Einstein sa: ‘Jag vet inte med vilka vapen det tredje världskriget kommer att utkämpas med, men det fjärde världskriget kommer att utkämpas med pinnar och stenar”. Vi måste se till att situationen i Iran inte hotar den moderna civilisationen, var vad en Asian Secret Society-källa beskrev Kinas syn på denna konstruerade krisen.

russian
(klicka på rubriken för att läsa artikeln)

”… Att eliminera tjänstemän i en annan FN-medlemsstat …  bryter uppenbart mot principerna i internationell rätt och borde fördömas,” var den ryska utrikesministern Sergey Lavrovs svar på händelsen. Världssamfundet kommer att stödja iranska anklagelser om krigsbrott mot Trump och han kommer så småningom att hamna i fängelse för detta brott, lovar ryska FSB-källor.

veteran

Veteran’s Today rapporterar att den amerikanska regeringen begick ett krigsbrott genom att officiellt inbjuda Soleimani, under löfte om diplomatisk immunitet och upphävande av sanktioner mot Iran, bara för att ligga i bakhåll och döda honom.

Pentagon källor säger att eftersom Trump ”lurades att beordra anfallet [på Soleimani] under falsk israelisk underrättelse”, har han nu orsak och kan avsätta …
… sionistiska agenter [statssekreterare Mike] Pompeo, [försvarssekreterare Mark] Esper, [CIA-chef Gina] Haspel, och till och med Javanka [Jared Kushner och Ivanka Trump].

”Den röda jihadflaggan har deklarerats mot Israel och Saudiarabien, eftersom Iran har fått casus belli och globalt godkännande, medan Trump har politiskt skydd för att dra amerikanska trupper och amerikanska medborgare ur skadligt beteende”, säger källorna.

Dessutom kan “USAs specialstyrkor till och med jaga israeler i det kurdiska Irak, Syrien eller någon annanstans innan de lämnar, och kan verkställa Internationella brottmålsdomstolens arresteringsorder mot israeliska krigsförbrytare”, förutspår källorna.

”Eftersom förseglade åklaganden närmar sig det bibliska antalet av 144 000, kan kinetisk krigföring kombineras med lagstiftning genom International Criminal Court (ICC) och militära domstolar för att föra ett totalt krig mot sionisterna”, fortsätter de. ”ICC kan också åtala Israel och Saudiarabien för krigsförbrytelser i Jemen, brott mot mänskligheten i Syrien, Irak och Libyen och alla sionister eller djupa statens agenter som hjälper eller stöder ISIS [Daesh]”, säger de.

syrian

Sionisterna kan ha gjort detta desperata försök att inleda ett krig mot Iran på grund av att dragnäten har stängt in på dem. Exempelvis visas bevis i mainstream-pressen om att kemiska vapenattacker mot Syrien förfalskades av den sionistkontrollerade organisationen för förbud mot kemiska vapen. Detta innebär att deras informationsstyrningsrutanät kollapsar.

Detta rapporterade vi om tidigare här på Bakom kulisserna:

Medias dödstystnad gällande det senaste WikiLeaks avslöjandet bidrar till deras egen skandal

I vilket fall som helst är försöket att starta WWIII med Iran definitivt kopplat till de pågående konkursförhandlingarna från U.S. Corporation, håller olika hemliga sällskapskällor med om. Hittills har det amerikanska företaget inte hittat någon finansiering för att fortsätta sin verksamhet den 31 januari, och det kan vara den verkliga anledningen till att de spelade sitt krigskort ännu en gång, konstaterade en asiatisk källa för ett hemligt sällskap.

Visst har mediehysterin över Iran distraherat folk från det faktum att den amerikanska ekonomin befinner sig i ett fritt fall, sämre än under Lehman-krisen 2008. Här är några tecken på detta.

bloomberg2

Baltic Dry Index har sjunkit med 64 % (nu nere på 69 %, red.anm) under de senaste tre månaderna då världen slutar handla med USA.

truck

Amerikanska priser på begagnade lastbilar sjönk med 50 % från året innan i december, medan järnvägsfrakten sjönk med 11,5 %.

rail

Amerikanska fabriksproduktionen har sjunkit till sin lägsta nivå sedan 2009, omedelbart efter Lehman.

nasa

En annan indikation om att U.S. Corporation är i desperat behov av medel är det faktum att NASA (inte Space Agency) söker överlevnadspengar från Japan.

U.S. Corporation kunde lura Kina och få finansiering för att hålla sina operationer igång efter Lehman-krisen genom att lova en svart kommunistpresident – Barack Obama.

Denna tid kan vara annorlunda, för hittills är det bara Federal Reserve Board som köper amerikanska aktier och det amerikanska skatteverket.

FRB: s roliga pengar är emellertid inte acceptabla för U.S. Corporation:s internationella betalningar som förfaller den 31 januari.

Faktum är att amerikanska skulder är i stigande medan befolkningsbomber och förnekelser av verkligheten med roliga pengar inte kommer att lösa problemet.

Det, det amerikanska folket behöver förstå, är att världen försöker befria dem från U.S. Corporation:s babyloniska skuldslaveri och återställer republiken Amerikas förenta stater. Detta kommer att leda till ett stort hopp i amerikansk levnadsstandard, liknande den nära fördubblingen av ryska levnadsstandard som sågs efter det att Vladimir Putin sparkade ut den khazariska maffian ur sitt land.

Även om U.S. Corporation finansieras den 31 januari, är världen på väg mot extrem turbulens och en stor rening när det sionistiska odjuret läggs ned, säger Pentagon-källorna.

Situationen i Iran har distraherats av många radikala händelser som äger rum någon annanstans i världen. Till exempel ignorerar den sionistiska pressen nyheten om att deras venezuelanska oppositionsledaren och den självutnämnda ”presidenten” Juan Guaidó har tagits bort från sin tjänst som chef för nationalförsamlingen, vilket flera venezuelanska medier har rapporterat om. Det betyder att de inte kommer att kunna använda venezuelansk olja för att betala sina räkningar.

austraia

Samtidigt betecknas de australiska skogsbränderna som hotar Australien av australiensiska polis- och militära källor som en avsiktlig attack mot landet. Denna mordbrand åtföljs av en stor företagsmediekampanj som syftar till att försöka tvinga den australiensiska regeringen att betala en koldioxidskatt till kabbalisterna, rapporterar australiensiska källor för hemliga underrättelsetjänster. Polisen säger att de flesta bränderna har orsakats av mordbrännare och inte på grund av ”global uppvärmning.”

Vehicles gutted by fire in Lake Conjola

Liksom i Kalifornien ser några av de australiensiska bränderna onaturliga ut. Varför bränns bara fordonen, som ses på bilden ovan?

france.jpg

Frankrike, å sin sida, står inför en revolution när sionisterna försöker hålla sig flytande genom att stjäla franska pensionsmedel precis som de redan stal Japans pensionsfonder. De massiva strejkerna och demonstrationsåret förstärks bara när de franska levnadsstandarderna fortsätter att stupa under regimen av Rothschilds slavpresident Emmanuel Macron.

https://www.rt.com/news/477466-paris-pension-reform-protest/

P3 frimurerkällor säger att Frankrike kommer att uppleva regimförändring under år 2020. ”Det är en bra tid att investera i guillotiner”, skämtade en källa sjukligt.

P3 har också avslöjat lite mer om sig själva. De säger att P1 skapades för två århundraden sedan och ersattes av P2 för sextio år sedan. P2 har ersatts av P3 år 2020. Den största skillnaden mellan P3 och P2 är att P3 inte har någon Maffia i sitt medlemskap, säger de.

P3 säger att tyskarna under Angela Merkel nu är det största hindret för världsfreden och skapandet av en framtida planeringsbyrå. Det betyder att Merkel kommer att vara satt under stort press för att avgå under 2020, säger en av källorna. Detta kommer att ses i formen av ett alltmer destabiliserat EU, säger de.

sars

Den andra underrapporterade men drastiska händelsen som äger rum är hemlig krigföring mellan kineserna och de khazariska satanisterna. Kinas livsmedelsförsörjning drabbades av ”gris ebola” och ”armmaskar”, och nu kommer kineserna att få en SARS-liknande sjukdom.

sars2

Dessutom dödades Taiwans högsta militära general i en helikopterkrasch som nästan säkert var ett mord.

Kineserna svarar på dessa attacker genom att använda skalärvapenteknologi för att träffa vissa amerikaner, säger brittiska underrättelsesrapporterna.

stumble

Sionisterna rasslar nu också om sin kärnkraftsabel eftersom satanistens premiärminister Benjamin Netanyahu av misstag säger att Israel är en ”kärnvapenmakt.”

fuji.jpg

De har också riktat flera hot mot Japan nyligen, hävdar japanska högerorienterade och andra källor. Det senaste är ett förnyat hot om att använda riktade energivapen för att förorsaka att Mt. Fuji får ett utbrott.

Gnostic Illuminati och andra hotar att vedergälla mot varje ny attack riktad mot Japan genom att spränga Washington, DC, Rom och Jerusalem med 500-megatonkärnbomber. Den khazariska folkmassan påminde också om att hundratals jordbävningar rapporterades på ön La Palma omedelbart efter attacken den 11 mars 2011 på Fukushima. Om La Palmas osäkra klippformation faller i havet, kommer USA:s och södra Europas ostkust att drabbas av en tsunami på 100 meter.

Trots alla dessa hot och mothot ska vi inte glömma verkligheten att världsfreden är mycket mer trolig än världskriget. Världens människor avvisar överväldigande sionisterna och deras motsvarigheter i Iran att provocera WWIII. De amerikanska militära och europeiska allierade avvisar uppmaningar till krig med Iran. Kineserna och ryssarna berättar också om iranska hårda linjer om att de inte kommer att luras in i WWIII.

gulf

Irans regering har varit i fredssamtal med Saudiarabien och USA. Det är därför Irans president Hassan Rouhani nyligen besökte Japan. Efter attacken mot Soleimani krävde Gulfstaterna inklusive Saudiarabien fred.

Visst kan det finnas fler provokationer från sionisterna när deras satanistiska projekt kollapsar runt dem. De har dock tappat förmågan att lura och manipulera världens militära styrkor till ett världskrig. Detta betyder att det står skrivet på väggarna för sionisterna, och där står det ”Fred på jorden, mänsklig välvilja”.

 Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , , ,

1 svar

Trackbacks

  1. Desperat sionistiskt drag för att starta WWIII stöter på drastiskt bakslag — Bakom kulisserna – Life, Death and all between
%d bloggare gillar detta: