Alberto Riveras avslöjanden om Jesuitorden och den verkliga historien

Solguden

http://www.nyhetsspeilet.no/2014/10/alberto-riveras-avsloringer-om-jesuitt-ordenen-og-den-virkelige-historien/
24.10-2014
Alberto Rivera

Under många århundraden har negativa krafter styrt och härjat på jorden. Vatikanens insider Alberto Rivera har avslöjat att mycket av världens ondska kan spåras tillbaka till Vatikanen och Jesuitorden.


Alberto Rivera (1935-1997) var jesuit under ed när han blev medveten om Vatikanens onda planer för ett världsherrevälde. Rivera vände sedan ryggen mot den katolska kyrkan och valde att bli visselblåsare, vilket i slutändan kostade honom livet.

Nyhetsspeilet ger Alberto Riveras viktiga vittnesbörd om den verkliga historien. Det visar sig att många negativa historiska händelser har organiserats i det dolda av jesuitorden och påven i Vatikanen.

Alberto Riveras berättelse börjar här:

”När jag var jesuit under ed, fick vi veta sanningen om både nazismen och kommunismen. Och jag fick veta varför miljoner försvarslösa judar dödades. Under tre år fick jag lära mig av en briljant intelligent tysk jesuit, kardinal Augustin Bea, som gav oss topphemlig information. Det var en översikt över historiska händelser som aldrig kommer att skrivas i historieböcker!

Kardinal Augustin Bea var ledare för den katolska institutionens ekumeniska rörelse, far till påven Pius XII, liksom jesuiter under den högsta eden och invigningen …

Protestantiska ledare

De flesta av de största protestantiska ledarna, såsom Luther, Melancton, Wycliffe, Calvin, Wesley, Finney, Moody, Spurgeon och andra hävdade att den katolska institutionen är ”skökans mor och jordens fulhet.” Uppenbarelseboken 17 beskriver inte det forna Babylon, utan den Vatikanen vi har idag.

De fleste av de store protestantiske ledere, så som Luther, Melancton, Wycliffe, Calvin, Wesley, Finney, Moody, Spurgeon m.fl. hevdet at den Katolske institusjon er ”Mor til skjøgene og til stygghetene på jorden.” Åpenbaringen 17, beskriver ikke det gamle Babylon, men det Vatikanet vi har idag...

Moderkyrkan

Inget annat religiöst system kallar sig i dag ”Moder”. Till och med hennes färger räknas upp i Bibeln. Scharlakansrött och purpur – symboler för myndighet. Inget annat religiöst system har dubbel makt – politisk och religiös.

Skarlagen og Purpur - symboler på autoritet. Intet annet religiøst system har dobbelt makt – Politisk og religiøs.

Purpur och Scharlakansrött 

Modern för denna styggelse har många barn. Jag kommer att berätta om två av dem. Båda skapades och vårdades av Satan genom Vatikanen för att föra död och lidande till miljoner människor. Dessa två barn till ”modern” är nazismen och kommunismen.

Nazismen og kommunismen er

Nazism och kommunism är ”moderns barn” i Vatikanen …

Till Jerusalem

Men innan jag bevisar detta måste jag förklara varför det judiska folket alltid har varit målet för Vatikanen. Vatikanen har alltid velat flytta till Jerusalem eftersom det var platsen där den verkliga kristna församlingen startades.

De ortodoxa judarna har förhindrat detta och finns därför på Roms dödslista. En djävulsk konspiration kläcktes av Satan själv, inom Vatikanen, för att krossa judarna och deras tro.

Påven välkomnade det omkring år 900. Senare mötte judar över hela Europa skräcken från en katolsk inkvisitionen som fortsatte i hundratals år.

Biologisk infiltration

 

De judiska makarna och fäderna anklagades för kätteri, torterades och dödades, medan mödrar och döttrar våldtogs och misshandlades. De barn som föddes var därför ”illegitima” barn. Avkomma till katolska soldater. Det var ett förödande slag för den judiska tron.

Korstågen

Långt innan korstågen förhandlade Vatikanen i hemlighet med Muhammad och stödde honom ekonomiskt för att få hjälp att förinta judarna. Men när den islamiska armén gick in i Jerusalem i profetens namn hindrades påven från att flytta Vatikanen dit. Muhammad hade kallat påven och judarna misstro. Korstågen började, historien berättar att dessa kristna kämpade för Gud och påven för att befria Jerusalem och det heliga landet från den islamiska dominansen.

Men dessa män var inte kristna i någon mening av ordet. De kände inte Herren eller hans kärlek. De var råa och gudlösa män, ledda av präster för att slutföra Satans plan.

Vad du har gjort mot en av dessa mina små bröder …

De började 1096 genom att först attackera judarna i Europa och utplånade hela samhällen. När de rörde sig mot Jerusalem led de judar som kom i deras väg fruktansvärt. Denna katolska maskinen visade dem ingen nåd. De lämnade ett spår av blod, död, elände och hat, tillsammans med tusentals oönskade barn som växte upp för att upptäcka att deras fäder var katolska soldater.

Detta var planen som kläcktes i Vatikanen. Varje gång korsfararna attackerade det heliga landet, föddes en generation av trasiga judiska barn som förstörde det judiska arvet!

Tvingas till dop

Den psykologiska påverkan på dessa judiska mödrar och deras barn var tragisk. Eftersom deras män dödades, var dessa fattiga kvinnor nära svält när de försökte och  vårdade dessa barn som ständigt påminde dem om den fruktansvärda tragedin som slog dem. Dessa barn tvingades till ett katolskt dop. Vatikanen hade planer med dem.

När de inte hade fäder som kunde vägleda dem gjorde barnen uppror. Alla tittade ner på dem. De kände ingenting för den judiska tron. Dessa barn skadades känslomässigt för hela livet.

Femte korståget

Femte korståget kallades ”barnkorståget” och var en av Satans mest grymma åtgärder mot judarna. Den katolska institutionen höll ett vakande öga på dessa barn i Europa som var halvt judiska och halvt katolska.

När tiden var mogen utbildades de tillsammans med andra för att vinna Jerusalem för påven. Slutligen kände de sig önskade. Präster som håller ett kors i sin hand citerade Psalm 8:3 och inspirerade således dessa barn att följa dem.

”Från småbarns och spädbarns mun har du väckt ett skydd för dina motståndares skull, för att stoppa fiendens och hämndens mun.”

En armé av barn växte till tusentals på sin marsch mot södra Italien. Många dog på resan på grund av den extrema värmen och bristen på vatten och mat. Många led av överbelastning innan de lastades på fartygen. De hade hemlängtan och var olyckliga. Dessa fattiga barn fick den mest brutala chocken i sina liv. De hade gjort ett ödesdigert misstag! De hade litat på påven!

Vi fick höra att ett hemligt avtal hade ingåtts. När barnen var i säkerhet ombord på fartygen, avslöjades först den fruktansvärda sanningen. De hade sålts som slavar till muslimerna. Varför? Dessa barn hade ju döpts. Påven insisterade på att när dessa barn växte upp, skulle de göra uppror mot sina muslimska mästare och gå med i de framtida korstågen för att inta Jerusalem för påven.

Detta brott var avskyvärt i Guds ögon, men kom ihåg att Guds ord kallar den romersk-katolska kyrkan MOR till jordens fulhet. Och vem som hanterar och manipulerar detta system är Satan.

Varför vill Vatikanen flytta till Jerusalem? Varför lämna Peterskyrkan och Peterskyrkan i Rom? Trots allt, korsfästes inte Peter upp och ner utanför Rom som Vatikanen har berättat för oss i århundraden? Finns inte hans kvarlevor i Vatikanen? Tyvärr, under senare tid har saker varit ganska pinsamma.

Image result for dominus flevit israel

Dominus Flevit

Apostel Petrus grav hittades i Jerusalem på platsen för det franciskanska klostret med namnet ”Dominus Flevit”. Vilken godbit för Vatikanen! Det är svårt att hålla detta dolt.

Dödsfiender

Nu ska vi titta på en annan av den katolska kyrkans dödsfiender: den grekiska och den ryska ortodoxa kyrkan. Problemen började runt år 330, men för att få en tydlig bild, låt oss gå tillbaka till korsfästelsen. Efter Jesu död, begravning, uppståndelse och uppstigning led hans sanna församling av en stor förföljelse.

För närvarande visste de inte vad en katolsk präst eller påve var. För att de inte fanns ännu. Trots förföljelsen var Guds Ande över de sanna troende. De ökade i antal. Kejsare efter kejsare försökte stoppa rörelsen, men lyckades inte.

Satan fann således att han ville bygga en falsk kyrka och kontrollera de troende genom rädsla och tradition. Detta skulle förstöra de sanna troende med ett falskt kristet system.

Så här lyckades Satan klara det: Romarriket var i förfall. Kejsarna bytte klädsel för att ta på sig religiösa kostymer och hävdade att han var Peters arvingar. Men deras satanistiska system förblev oförändrat. De gav helt enkelt sina gamla gudar nya namn. Jupiter blev Peter. Venus blev jungfru Maria, etc.

Det underjordiska arbetet

På grund av den stora förföljelsen hade den sanna kyrkan arbetat under jorden sedan år 70. År 313 utfärdade kejsare Konstantin sitt ”toleransdekret.” Vissa kristna kom ut från gömställena och lurades.

När Konstantin etablerade sig som den första påven, visste de kristna att detta var en antikrist. Han försökte förena romarna och de kristna genom en kombination av Sataniska Ba’al-dyrkan och vad Jesus lärde. Resultatet av denna röra blev det onda katolska systemet.

De verkligt kristna visste att Satan hade skapat ett religiöst monster och kallade det kristna. De visste att det var falskt, obibliskt och till och med direkt Satanistiskt. Så för att rädda sina familjer flydde de upp i bergen. Den sanna kristna kyrkan gick ännu djupare under jorden i nästan 1 000 år. När Konstantin gick i pension gav han biskopen i Rom titeln påve.

Konstantin flyttade till Byzantium i Turkiet år 330, gav staden en ansiktslyftning och kallade den Konstantinopel. Han förblev lojal mot det romersk-katolska systemet på de sju bergen.

Men med tiden utvecklades en splittring i den katolska institutionen, mellan Rom i väster och Konstantinopel i öst. Konstantinopel blev centrum för den ortodoxa kyrkan. De blev bittra fiender.

Krig!

År 1204 initierade påven Innocents III fjärde korståget och attackerade Konstantinopel. Korsfararna krossade staden och dess invånare och rånade allt de kunde få i stället för att föras tillbaka under påvens kontroll, förbannade de ortodoxa överlevande påven och drog sig ännu längre. När tiden gick skyddades de östra ryska kyrkorna av de ryska tsarerna. Den katolska institutionen trodde att om tsaren och den ortodoxa kyrkan inte skulle ingripa mot Vatikanen, skulle de förstöras i nivå med det judiska folket.

År 1491 hade påven haft makten över Europas kungar och drottningar i århundraden. Det var en mörk period i historien. Situationen började gradvis bli instabil för påvedömet och det fanns protestantisk oro och åska i luften.

Image result for Ignatius från LoyolaVid den här tiden föddes en liten pojke på Loyola slott i Spanien, han var en spansk basker med namnet Inigo Lopez de Recalde. Namnet han tog senare var det namn han blev känd av, det var Ignatius från Loyola. Han var grundaren av Societas Jesu – Jesu vänner. Han grundade också Allumbrados, idag bättre känd som Illuminate. Han blev den första jesuitgeneralen.

På grund av hur han förstärkte den katolska institutionen blev han ett helgon år 1622. Ignatius från Loyola var ett satanistiskt geni. Han byggde en armé av ”präster” som var helt utsatta för disciplin och ordning. De blev snabbt de mest fruktade religiösa straffkrafterna i historien. De var Vatikanens ”specialstyrkor”.

Jesuiterna har invaderat och krossat nationer. De har startat krig och dödat kungar och presidenter, inklusive Abraham Lincoln. Jesuiterna är villiga att göra vad som helst för att förstöra rykte eller liv för den som kan stå i dess väg.

De har kastats ut från nästan alla länder utom från USA, där de är mycket aktiva med att kontrollera politik, invandringen till Förenta staterna, etc. Deras jobb är att få alla män och kvinnor och barn på jorden att böja knäna och säga att påven är Jesus Kristus här på jorden, underkastade sig sin kraft helt. Jesuitgeneralen kallas ”Den svarta påven” I den verkligheten är han den som styr Vatikanen bakom kulisserna, och Satan kontrollerar den svarta påven.

Bevis saknas

De flesta böcker som avslöjar jesuiternas blodiga historia är antingen försvunna, förstörda eller finns inte längre tillgängliga. Inte bara böcker, utan också tidigare jesuitpräster som ”har fallit bort” är antingen döda eller borta utan spår.

Har jesuiterna varit aktiva under 1900-talet? Följande kommer att få dig att falla av stolen! Under vår utbildning i Vatikanen lärde vi oss den verkliga historien om kommunismen. De lojala medlemmarna i kommunistpartiet, om de hade hört det faktum att deras stora hjältar Marx och Engels, som skrev det kommunistiska manifestet på 1800-talet, faktiskt fick sina instruktioner av jesuitpräster!

Kardinal Augustin Bea, berättade att kommunistpartierna bildades av jesuiterna med ett mål i åtanke. När tiden kom skulle de förstöra den skyddade ortodoxa kyrkans beskyddare, den ryska tsaren. Det var en hämndkampanj. Kommunistpartiet inleddes i hemlighet av agenter från Rom (Illuminater) för att skapa ännu en stormakt som är lojal mot Vatikanen.

kommunistpartiene ble dannet av jesuittene med ett mål for øyet. Når tiden var inne, skulle de ødelegge den forhatte ortodokse kirkes beskytter, den russiske Tsar. (Bildet viser den russiske Tsar Nikolai II, som ble drept av kommunistene i 1918)

Kommunistpartierna bildades av jesuiterna med ett mål i åtanke. När tiden kom skulle de förstöra den skyddade ortodoxa kyrkans beskyddare, den ryska tsaren. (Bilden visar den ryska tsaren Nikolai II, som dödades av kommunisterna 1918)

Det första världskriget

Påven stödde Tyskland, så när kejsaren frågade Vatikanen om han kunde utöka Tysklands gränser, fick han påven Pius X och Jesuiternas välsignelse. Strax efter krigsstart dog Påve Pius X, vilket gjorde plats för nästa gudfar, påven Benedict XV, som ersatte honom i Vatikanen. Han var också en vän till Tyskland, och så började kriget som slutade allt krig.

Genom att styra jesuiterna och påven fick Satan tyska katoliker att döda franska katoliker. Påven brydde sig inte om hur många som dog. Han letade bara efter makt och hämnd! Tyskland kämpade mot Frankrike, England och Ryssland. Då blev USA involverat. Kriget varade i fyra långa år, 1914-1918.

Mens menn skrek i smerte, døde i gjørmen, på piggtråd, flådd i stykker, knust av kuler, kvalt av giftgass, hadde jesuittene det travelt med å planlegge den annen verdenskrig...

Medan skrikande av smärta, död i leran, på taggtråd, rivna i bitar, krossade av kulor, kväva av giftgas, var jesuiterna upptagna med att planera andra världskriget …

Europa förstördes! Med hjälp av Vatikanen hade Satan tagit miljoner med sig till helvetet. Medan män skrek av smärta, dog i leran, på taggtråd, slitna i stycken, krossade av kulor, kvävda av giftgas, var jesuiterna upptagna med att planera andra världskriget. Jesuiterna hade redan offrat det katolska Tyskland, kejsaren och hans regering utan att det tyska folket visste om det. Bara för att starta en ny inkvisition.

Förlusterna från första världskriget

Antalet registrerade dödsfall under första världskriget var cirka 10 miljoner. Antal skadade cirka 20 miljoner. Den totala kostnaden för kriget (världen över):
$ 332’112’500’000 (1919 $). Värdet 2010 skulle ha varit 4’347’352’625’000.

Allt detta tack vare Satan och Vatikanen …

Hämnden ökar

Det protestantiska England och Amerika hade besegrat dem. Jesuiterna försökte ständigt förstöra dem på grund av detta. Här borde vi komma ihåg Abraham Lincolns ord.

Arvingen till den ryska tronen var Alexis, son till tsaren Nikolai och tsarinnan Alexandra. Denna lilla pojke led av sjukdomen som kallas hemofili. Hans blod koagulerade inte när det skadades. Om han föll medan han lekte kunde den minsta chocken orsaka inre blödningar. Hans mammas hjärta var trasigt. Läkarna kunde inte hjälpa, och den lilla pojken led mycket.

Rasputin

Rasputin kallades ”den galna munken” och var en man som hade en speciell helande gåva. Rasputin såg ”Gud och jungfru” i visioner. När han kom nära pojken stannade blödningen. Rasputin var en anhängare av den sexuella satanistiska dyrkan och använde sina sexuellt magiska krafter för att påverka tsaristan och andra. Han hade en anmärkningsvärd makt över henne.

Rasputin hade många fiender i höga positioner. Många tyckte att Rasputin var ett demonbesatt monster, som styrde Ryssland bakom kulisserna. Till och med tsaren var rädd för honom och hans konstiga krafter. Kardinal Augustin Bea berättade för oss att tsaritsan vid ett svagt ögonblick berättade för Rasputin var tsaren hade gömt sitt guld. Rasputin överförde denna värdefulla information till patriarken för den ryska ortodoxa kyrkan, strax innan han avrättades.

I sina regelbundna orienteringar granskade kardinal Bea det förflutna, nuvarande och framtida målen för Vatikanens tillfälliga makt (jordisk makt). Detta hände samtidigt som Vatikanens konstitution uppdaterades, till följd av Vatikanens andra Konsil.

I våra långa och grundliga förberedelser för den ryska revolutionen samarbetade jesuiterna nära Marx, Engels, Trotsky, Lenin och Stalin. Vi flyttade i hemlighet vårt guld till Ryssland och genom Tyskland, via våra nyckelpersoner. Vi trodde att snart skulle vår fiende förstöras och att kommunismen skulle dyka upp som en stark dotter till Vatikanen.

I våre lange og inngående forberedelser for den russiske revolusjon, samarbeidet jesuitter nært med Marx, Engels, Trotskij (ikke på plakaten), Lenin og Stalin.

I våra långa och grundliga förberedelser för den ryska revolutionen arbetade jesuiter nära med Marx, Engels, Trotsky (inte på bilden), Lenin och Stalin.

Lenin var i Schweiz när han hörde nyheten om att revolutionen var på väg att starta i Ryssland. För att hjälpa revolutionen att förstöra deras fiende förberedde det tyska högkommandot och andra i hemlighet ett specialtåg för att transportera Lenin och hans revolutionärer genom Tyskland. Lenin och några av hans nyckelpersoner gjorde resan i detta berömda nyckeltåg, i april 1917.

Image result for Diego Bergen

Diego Bergen

Resans huvudarrangör var Diego Bergen, en hängiven tysk romersk-katolsk, som utbildades på jesuittskolor. Senare blev han den tyska ambassadören i Vatikanen, under Weimarrepubliken och Hitlerregimens dagar.

 

Oktoberrevolutionen

Om revolutionen lyckades skulle det betyda miljoner människors död, inklusive tsarens och hans familjs. När Lenin anlände till Ryssland i april 1917 hade hans konkurrenter kontrollen över revolutionen. Tsaren hade tvingats till abdikering och han och hans familj befann sig under husarrest. Hans regering hade kollapsat och de flesta av hans armé hade övergivit.

Förvirringen var total. Trupperna som fortfarande var lojala mot tsaren kallades ”de vita ryssarna”. Revolutionärerna kallades ”de röda”. De var dödliga fiender och kämpade för att överleva. Lenin fick makten över den revolutionära regeringen och flyttade den till Moskva den 10 mars 1918.

Tsarfamiljen flyttades till Jekaterinburg i Uralbergen i juli av säkerhetsskäl. En del av de ”vita” styrkorna gick mot staden där familjen var belägen. Det fanns alltid en möjlighet att de kunde räddas. Den 17 juli 1918 höll en grupp uralsovjeter en snabb rättegång och dömde tsarfamiljen.

Jesuiter = kommunister

Vi fick höra att några av dem var jesuiter som påstod sig vara kommunister. Slutligen hade rörelsen som påven hade väntat på kommit. Beskyddaren av den ortodoxa kyrkan hade slutligen konfronterats av jesuiterna, och dessa skickade hänsynslöst denna fattiga, räddade familj in i evigheten. Senare på natten placerades kropparna i en lastbil och fördes ner till en öde gruva som heter ”De fyra bröderna”. Där delades de, brändes och löstes upp med syra och kastades i den övergivna gruvan.

Jesuiterna hade arbetat så snabbt att det centrala kommunistpartiet inte ens visste om rättegången och mordet på tsaren innan allt var över. Det var en enorm seger för Vatikanen.

En ny inkvisition

Jakten på patriarkerna, prästerna och nunnorna i den ryska ortodoxa kyrkan började på allvar. Vatikanen väntade ivrigt på nyheter om förstörelsen av sina religiösa rivaler. Sovjeterna attackerade klostren och slakten började. Endast ödets ironi räddade den ryska kyrkan. Den gamla patriarken hade en ESS i ärmen.

[OBS! Rivera hävdar att detta var ett experiment. Om den ryska kyrkan förstördes skulle nästa mål vara den engelska (anglikanska) kyrkan, som fortfarande vacklade på grund av den falska konverteringen till kardinal Newman, som i själva verket var en bra jesuit. Men eftersom detta misslyckades kom den engelska kyrkan i händerna på Vatikanen 60 år senare genom den ekumeniska rörelsen.]

Vi fick höra att när de ”röda” kom för att döda den gamla ärkepatriarken, tog han emot dem med öppna armar och sa, ”kamrater, äntligen kommer ni … Vi har bevarat tsarens guld för er. Mina kära vänner”.

Kommunisterna blev överraskade över hans ord. De satte ner sina vapen och accepterade guld- och patriarkens vänskap och beordrade omedelbart stopp i slakten av ortodoxa präster, munkar och nunnor. Den ortodoxa kyrkan räddades. Kommunisterna behöll inte bara tsarens guld, de behöll också påvens guld. Påvens guld, som kom till Ryssland genom Tyskland, hade också ett märkligt värde.

När påven fick veta detta fick han en hjärtattack. Han hade förråtts av sina egna. Vatikanen blev vild och arg av raseri, de hade blivit ledda bakom ljuset. Kommunisterna skulle få betala för sitt brott, oavsett kostnad.

Gud har blockerat Vatikanen under århundradena. Detta mönster kommer att bibehållas tills den förstörs för alltid. Det heliga byrån, som påverkade sina offer med tortyr, död och hämnd, skulle snart fungera på samma sätt som under den spanska inkvisitionen. Bara att offren denna gång, inte bara skulle vara judar och protestanter, utan också inkludera den ortodoxa kyrkan och de ryska kommunisterna. Jesuiterna visste att de kunde göra detta i ännu ett världskrig.

På grund av sin enorma rikedom kan Vatikanen kontrollera världsekonomin. Hon kan tvinga nationerna på knäna genom planerad depression. Detta gäller även för Förenta staterna. Och hon kommer att göra det igen i framtiden.

The Illuminate arbetar nära med Opus Dei, tillsammans med viktiga frimurare och Vatikanens finansavdelning. Genom dem kontrollerar Vatikanen världens rikedom. Rom har skickligt tagit hand om dem som är misstänksamma mot en världsomspännande konspiration, som går i alla riktningar. Det hela är en enorm rök för att hålla Vatikanens uppmärksamhet borta. Därför har så många böcker publicerats som avslöjar rörelser som kommunister, Trilateral Commission, CFR (Council of Foreign Relations), Rockefeller Empire, Illuminate, Opus Dei, Club of Rome och andra.

Mest tragiskt är att de flesta författare och deras följare förbiser att Rom har skapat de flesta av dessa organisationer, medan hon (Vatikanen) organiserar kampen mot dem. Det hela är ett stort spel, säger Bibeln:

”Ty av alla hennes horor har druckit alla, och jordens kungar har begått äktenskapsbrott med henne. Och köpmännen på jorden. Och köpmännen på jorden har blivit rika av hennes välbefinnande”.

Låt oss gå tillbaka till andra världskrigets förberedelser. Strax efter det första kriget gick Tyskland in i en fruktansvärd depression. Vissa utvalda pro-katolska judar beordrades av Vatikanen att göra landköp av hungriga och förstörda tyskar. De fick pengarna från Vatikanen.

De pro-katolska judarna köpte marken till ett vansinnigt lågt pris. Tyskarna var desperata. När tiden var mogen skulle jesuiterna använda detta för att skapa hat för de ortodoxa judarna. Slagordet skulle då vara att judarna visade ingen nåd mot tyskarna när de stal deras land under depressionen, och att det nu var dags att återbetala det.

Allt var väl planerat. När första världskriget slutade och de allierade undertecknade Versaillesavtalet i juli 1919, var de så upprörda över Vatikanen för att de startade kriget att de vägrade att erkänna dem som politisk makt och höll dem från konferensbordet.

Även om Europa var i chock sprängdes varken Frankrike eller den ortodoxa kyrkan i Jugoslavien. Ungdomar i Tyskland och Italien visste inte vart de skulle vända sig. De var upproriska. Inflation förstörde deras land. Kommunisterna organiserade revolutionära grupper. Jesuiterna arbetade på tre fronter.

Väckelsen för Vatikanstaten

1922 dog påven Benedict XV av förgiftning och påven Pius XI tog sin plats. Den första fronten var Italien. Vid den här tiden dök en okänd ung man upp promenerandes runt och sa att han var den nya kejsaren, avsedd att återuppbygga Romarriket. Hans namn var Benito Mussolini. Han var arrogant, hänsynslös och ond. Hans lilla armé av svarta skjortor var inte mer än ett gäng mobbare som slog alla motståndare till underkastelse.

Related imageDen svarta påven (jesuitgeneralen) som vid den tiden var Halke von Ledochowski  (bilden) beställde en överstejesuit att arbeta med Mussolini. Hans präst och skrivare var en jesuit med namnet Venturi. De katolska rösterna, som riktades av Vatikanen, hjälpte Mussolini att komma till makten. Pius XI kallade Mussolini ”mannen som ödet tillät oss att möta”.

I gengäld gav Mussolini sin underskrift på ett uttalande som gjorde romersk-katolisismen till den enda tillåtna religionen i Italien och dess territorier.

Vatikanet hjalp Mussolini å komme til makten. Til gjengjeld gav Mussolini sin underskrift på en erklæring som gjorde romersk-katolisisme til den eneste tillatte religion i Italia og dets territorier.

I gengäld gav Mussolini sin underskrift på ett uttalande som gjorde romersk-katolisismen till den enda tillåtna religionen i Italien och dess territorier.

Mussolini på planen

Mussolini återställde påvens makt och gav prästerskapet både världslig och politisk makt i hela nationen. Italien blev en stormakt under deras katolska fascistdiktator, Mussolini. Han byggde en mäktig modern armé och lekte med musklerna genom att attackera Etiopien. Italien behövde mer land.

Image result for Alfredo Ildefonso SchusterDe fattiga oförutsägbara etiopierna hade ingen chans. De kämpade tappert med sina spjut och sköldar medan Mussolinis flygstyrkor krossade dem helt med sina maskingevär, bomber och giftgas. Påven hade välsignat Mussolinis styrkor och ärkebiskopens kardinal i Milano, Alfredo Ildefonso Schuster, (bilden) som var jesuit, kallade denna massaker av svarta i Etiopien för ett ”katolskt korståg”.

Runt 1923 var Tyskland i fullständigt kaos. Inflationen steg kraftigt och pengarna var värdelösa. Det tyska folket blev illamående av kriget och all dess död och elände. De beskyllde kejsaren för allting och fick honom och hans regering ut ur deras kontor. Kommunister kämpar för att ta över. Den nya regeringen var mycket svag.

Vissa ville att det tyska folket skulle ta över regeringen själva, som de hade gjort i Frankrike, och försökte göra Tyskland till en republik. Påven var rasande. Republiken var dömd till misslyckande.

Image result for Franz von Papen  Image result for pius xii  Image result for adolf hitler
Franz von Papan               Påve Pius XII                   Adolf Hitler

Protestantism och demokrati är två saker som Vatikanen avskyr. Jesuiterna agerade snabbt för att stoppa den nya Weimarrepubliken. Två män förstörde den. Den ena var Franz von Papan, den andra var Pacelli, som senare blev påven Pius XII. Scenen ställdes in för Tysklands nya romersk-katolska stjärna. Hans namn var Adolf Hitler.

Mein Kampf

En präst var upptagen med att skriva en bok som heter ”Mein Kampf”. Författaren hette Staempfle och var en jesuitfader. Denna bok var huvudplanen som jesuiterna följde för Hitlers övertagande av Tyskland.

Boka "Mein Kampf" ble skrevet av jesuitt-presten Bernhard Staempfle, ikke av Adolf Hitler. Boka inneholdt hovedplanen som jesuittene fulgte for Hitlers maktovertagelse i Tyskland.En ny stor inkvisition var på väg att börja. Det var bara en skillnad. De bar inte längre Dominikanska skjortor, utan bruna skjortor. De kallades nationalsocialister, förkortade till nazister. De fick stöd av Vatikanen och använde samma taktik som Mussolini.

De slog oppositionen hjälplöst så att de inte längre vågade motsätta sig och / eller dödade dem. Blodiga gator mellan katoliker som var nazister och katoliker som var kommunister ägde rum. De kämpar för Tyskland.

 

Nazistene banket opposisjonen helseløs slik at de ikke lenger våget å opponere

Nazisterna slog oppositionen hjälplöst så att de inte längre vågade motsätta sig (bilden visar marscherande män som tillhör den nazistiska mobborganisationen SA – Sturm-Abteilung)

Tyskland blev jesuiternas andra front. De byggde det ”tredje riket”. Symbolen för den kommande inkvisitonen var en svastika. Hitler var Vatikanens utvalda, han valdes att segra. Hitler och hans högsta medarbetare hade något gemensamt, de var alla katoliker och alla hade judiskt blod i sina vener. Också Pacelli, mannen som senare blev påven Pius XII.

När det blev känt att påven Pius XI stödde Hitler gav de romersk-katolska rösterna Hitler makten 1933. Nu var världen tvungen att möta den hemska maskinen som kallas ”Det tredje riket”.

Här var det katolikerna som blev herrar. I likhet med Italien undertecknade Tyskland ett avtal med Vatikanen i Rom 1933. Von Papan skröt över världen: ”Det tredje riket är den första makten som inte bara erkänner, utan också praktiserar påvedömets värdefulla principer.”

Spanien

Spanien blev en tredje front. Tre ordföranden för den spanska republiken Niceto Alcala Zamere, Manuel Azana och Juan Negrin (alla tre konstigt utbildade av jesuiterna) hade krävt att man skulle anta fem lagar som skulle förhindra Vatikanens inflytande i den spanska republiken.

 • Alla egenskaper hos katolska kyrkor bör nationaliseras.
 • Alla katolska kyrkor bör beskattas.
 • Inga fler skolor i prästernas händer.
 • Alla skolor och kloster bör kontrolleras av den spanska staten.
 • Erkännande av den protestantiska religionen.

Detta var ett resultat av att babykroppar hittades under några spanska kloster. Detta inledde ett blodigt krig mot Vatikanen.

Påven anlitade flera divisioner av muslimska legooldater för att bekämpa general Franco, för att döda alla katoliker, judar och protestanter som motsatte sig dem. Eftersom en handfull kommunister stödde republiken fick det världen att tro att det var en kommunistisk revolution tack vare Vatikanen som kontrollerade världspressen. Allt detta för att täcka sanningen.

Påven förbjöd ledarna för den spanska republiken och förklarade andligt krig mellan påven och Madrid. General Franco blev så småningom Spaniens romersk-katolska diktator. Francos regering erkändes av Vatikanen den 3 september 1937. Nästan 20 månader innan inbördeskriget avslutades.

Nu hade jesuiterna ledare på sina tre fronter; Tyskland, Italien och Spanien. Dessa män blev ”trons försvarare”. Och så var allt klart för blodet att rinna i det nya heliga världskriget. Inkvisitionen var äntligen på väg.

infiltration

Tyska katoliker började infiltrera protestantiska kyrkor på beställning. Detta var avgörande för den djävulska handlingen som skulle påverka det judiska tankesättet under decennier framöver. Dessa hemliga katoliker arbetade hårt för att bli accepterade och få förtroende för protestantiska kyrkans medlemmar och pastorer.

När anti-judiska handlingar började, skulle dessa katolska agenter, som låtsades vara protestanter, offentligt anklaga judarna och överlämna dem till Gestapo för att skickas till dödsläger.

Till och med idag tror judar att det var protestanterna som angav dem och att sanna kristna är deras fiender. Jesuitterna är mästare av bedrägerier. Vatikanen tog över 1 000 katolska judar och gömde dem under Vatikanens höjder. Så länge kriget varade. Varför? Om Hitler skulle förlora. Vatikanen täcker alltid sig själv om hennes planer skulle få ett bakslag. På detta sätt kunde de säga ”Vi skyddade judarna från Hitler”. Vilket smutsigt ondskefullt spel.

Femte kolonner

Medan Tyskland byggde upp sin krigsmaskin var jesuiterna upptagna med de länder som Hitler beslutat att invadera. Jesuiterna byggde femte kolonner i Frankrike, Belgien och andra.

Den katolska drivkraften i dessa länder var den femte kolonnen. I Belgien utropade jesuiterna ett fascistiskt hitleriserat evangelium för Picard, Arendt och Foucalt. De kallade det ”Andlig förnyelse”. På detta sätt att förberedde de vägen för tyska invasionstyrkor. Detta var ett riktigt religionskrig.

I Frankrike blev katolsk verksamhet den femte kolonnen och arbetade under namnet National Catholic Federation. Jesuiterna berättade för katolikerna att påven stod bakom Hitler, och därför var de villiga att tjäna den katolska nazihären när tiden kom.

När Frankrike invaderades av Tyskland föll det på cirka 30 dagar. Detta är tack vare katolsk aktivitet. I USA nådde jesuitens beskyddare Coughlin över 20 miljoner följare via radio. ”Det tyska kriget är ett allvarligt slag mot kristendomen”. Han övervakade också hemliga kommandoceller i storstadscentran, som kördes i enlighet med Loyolas sons metoder, och utbildades av nazistiska agenter.

Ett mystiskt påvligt dödsfall

Pave Pius XII kom til makten bedende for en nazi-seier... Påven Pius XI dog den 10 februari 1939. Detta var en annan mystisk död. Påven Pius XII kom till makten och bad om en nazistisk seger.

Hitler började sina krossande attacker mot Europa och andra världskriget exploderade. Tyskland, Italien och Japan kämpade mot resten av världen.

Miljoner dödades, skadades och lemlästades. Under sex långa blodiga år fortsatte kriget. En av Hitlers viktigaste militära informationskällor var Vatikanen. Genom de romersk-katolska skrivstolarna.

Den tyska säkerhetspolisen Gestapo grundades av Heinrich Himmler enligt jesuittordningens principer.

Hitler sa till sina vänner: ”Jag kan föreställa mig Heinrich Himmler som vår egen Ignatius Loyola”. Många katolska präster bar de svarta polisuniformerna. Jesuitbeskyddaren Himmler var en av de högsta officerarna. Det var främst genom denna organisation som 6,2 miljoner judar led tortyr och död genom den tyska inkvisitionen !!

Bibeltroende protestanter som bad för judarna och försökte hjälpa dem placerades också i arbets- / koncentrationsläger.

I Jugoslavien slaktades ”De separerade bröderna” medlemmarna i den grekiska ortodoxa kyrkan (läs serber) av den fruktade Ustachis, en katolsk grupp som leddes av jesuiter. Den omänskliga tortyren och massakrerna som de utsatte sina offer för är nästan omöjlig att beskriva med ord.

Image result for Andrija ArtukovicMånga pastorer var medlemmar i Ustachi-grupperna. Efter kriget flydde Andria Artukovic (bilden) till USA efter att ha dödat nästan 1 miljon människor. Jugoslavien fick nästan tillbaka Artukovic så att han kunde hantera sina brott. Men tack vare den romersk-katolska institutionen (kardinal Spellmann), den katolsk-kontrollerade invandringstjänsten i Förenta staterna och den hemliga tjänsten blockerade de hans utlämning till Jugoslavien. ”Godfather” Pius XII var mycket nöjd. Dessa fiender från Vatikanen var tvungna att betala ett mycket högt pris för att inte böja sig för ”Hans helighet”.

I Vatikanen gav kardinal Augustin Bea denna information om vad som hände före, under och efter andra världskriget. När kriget avslutades attackerade den sovjetiska armén från öst när de allierade pressade in i Tyskland från väst och krossade Hitlers armé.

General Franco skickade sin blå armé huvudsakligen bestående av baskiska soldater till Tyskland som svar på en hemlig begäran från Hitler om hjälp. En hel division flyttades med tåg genom de allierade linjerna. Tåget hade Vatikanflaggan och dess allierade fick höra att det var deras uppgift att rädda nunnor, präster och munkar från att dödas.

Jesuiternas plan B

Image result for admiral dönitzDen (spanska) blå armén kämpar med tyskarna för att försvara Berlin. När Adolf Hitler visste att han hade tappat, begick han självmord, och Admiral Dönitz (bilden) (en bra katolik) tog över i nazityskland. Istället för att skicka de blå arméerna tillbaka till Spanien som nazisterna hade lovat, skickade admiral Dönitz Tysklands guldinventar med tåg till Schweiz, där den placerades i en schweizisk bank för Vatikanens räkning.

Den spanska blå armén hade förråtts. De flesta av dem som överlevde hamnade i ryska fängelser. Amerikanerna fick höra att guldtåget som passerade sina linjer var ett ”nådeståg” från påven, med medicinska förnödenheter för de skadade. När de såg påvens flagga passerade den omedelbart utan inspektion.

De mycket få överlevande från den blå armén, som kunde återvända till Spanien, sköts eller placerades på ett sinnesjukhus för att säkerställa att historien om naziguldet inte kom ut. Men några speciella officerare i den blå armén, som ingick i denna konspiration, återvände i heder och belönades rikligt för deras ansträngningar.

Tyskland övergavs den 8 maj 1945. Europa var i ruiner. Skökan hade återigen problem. Hennes verkliga barn, med stöd av påven Pius XII, hade fallit. Hennes andra barn, som hon hatade, hade vunnit.

Jesuiterna, som alltid är beredda på förändring, hade inrättat följande försiktighetsåtgärder ifall att de skulle förlora det andra världskriget:

 • Få alla att tro att Vatikanen inte hade något att göra med kriget, och med tiden övertyga världen om att HOLOCAUST aldrig hände.
 • Se till att rebellpräster, nunnor och munkar också placerades i koncentrationsläger så att de kunde övertyga världen om att katoliker också förföljdes.
 • De beordrade katolska familjer och präster att skydda judar i sina hem så att det i framtiden skulle kunna användas som reklammaterial för filmer och böcker. Judarna i fråga hade redan konverterat till katolisismen.
 • Underlätta skapandet av en europeisk superstat, som skulle ta världshegemoni från Förenta staterna.
 • Ändra sin fasad genom att inrätta andra Vatikankonciliet.
 • Skaffa en kommunistisk påve från ett av länderna bakom järnridån, för att behaga kommunisterna och försöka få dem att konvertera till katolisismen. För att uppfylla profetian om ”Fatima”, där påven Pius XII var så djupt involverad.

”Den katolska kyrkans son”

”Adolf Hitler, son till den katolska kyrkan, dog som försvarare av kristendomen. Det är därför förståeligt att det inte finns några ord som täcker sorgen över hans död när du tänker på mängden människor som upphöjde hans liv. Ovanför hans jordiska rester finns de unika moraliska exemplen. Och Gud ger av martyren Hitler Laurelkransen för seger.

Detta begravningstal för den nazistiska befälhavaren, en utmaning för de allierade, uttrycks av påven själv, under täckning av general Franco. Det är en kommunikation från Vatikanen via Madrid.

Har Skökan (dvs. Vatikanen) någonsin bett världen eller judarna om förlåtelse för denna grymhet? Naturligtvis inte, och hon kommer aldrig heller, eftersom hon fortfarande hatar judarna.

Vatikanen och Israel

Vatikanen erkände aldrig Israel som en nation. Priset för erkännande är att Israel låter Vatikanen ta över Jerusalem. Må Gud vara nådig mot oss. Om Förenta staterna någonsin undertecknar ett fördrag med Vatikanen skulle det göra den romerska katolisismen till den enda erkända religionen i USA och skulle utsätta dig och dina barn för samma terror som judarna har utsatts för i nästan 2000 år. Förhandlingar för att nå en överenskommelse pågår redan.

Dagens religiösa system är mycket gammalt. Det började strax efter översvämningen. Satan använde två personer, Nimrod och Semiramis, för att skapa denna världsomspännande religion i Babylon. Nimrod gifte sig med Semiramis som var hans egen mor, och efter hans död hävdade Semiramis att han hade blivit solguden Baal.

Ett av hans andra namn var Sol. Detta system gjorde henne till en gudinna. Semiramis fick också många namn sedan dess, genom århundradena som hon blev känd som Isis, Venus, Drottningen av himlen och Jungfru Maria.

Obelisken, som er en fire siders søyle som er orientert mot de fire himmelretninger. På toppen er det en pyramide. Den representerer kombinasjonen av såvel politisk som religiøs makt på verdensplan. Den finnes bl.a. i USA (George Washington- monumentet - bildet til v.) og i Vatikanet (på Petersplassen - bildet til h.).

Här är anslutningen idag: Den finns i Obelisken, som är en fyra sidors kolumn orienterad mot fyra himmelsriktningar. På toppen finns en pyramid. Den representerar kombinationen av både politisk och religiös makt över hela världen. Den finns i USA (George Washington Monument), i Egypten och i Vatikanen (Petersplatsen) och i London.

För frimurare, jesuiter och upplysta är det en hemlig symbol för en ”världsregering”. Obelisken är ockult. Den representerar solguden Ba’al och även ”Life by Sex”. Den är en falsk symbol.

For frimurerne, jesuittene og Illuminatet er det et hemmelig symbol på en ”En-Verden-Regjering”. Obelisken er okkult. Den representerer solguden Ba'al og også ”Liv ved Sex”. Den er et Fallossymbol. (Bildene viser obelisker med svært sentral plassering i hovedstedene Paris til v. og Buenos Aires til h.)

När jag var under ed i jesuitorden fick höra att den ekumeniska rörelsen syftade till att utrota protestantismen. När det hände skulle alla jesuiter i världen få ett tecken, som förberedelse för undertecknandet av förbundet med judarna och förberedelsen för att presentera en ny världsordning.

Alberto Riveras berättelse om den verkliga historien är hämtad från Bibelgemenskapens webbplats.
(Vissa språkliga förbättringar har gjorts).

(Efter cirka 13.10 i den här videon säger Rivera att ”Den … romersk-katolska kyrkan är orsaken till allt vårt ont” …

Alberto Riveras vittnesmål sprids nu i tecknat filmformat (nu online)Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , , , , ,

%d bloggare gillar detta: