Artificiell Intelligens: Diskret rapporterat till Vita huset angående kinesiska planer på att mörda president Trump, familj, kabinett och medlemmar av kongressen med mikrobotiska Robo-insektsdrönare, säger AI-organisationen

Detta pressmeddelande offentliggör vår rapport till Vita huset och underrättelsetjänsten våren 2019, vilken innebär Kinas plan på att använda Micro-Bots, cyberetiska förbättrade drakflugor och Robo-insektsdrönare infunderade med gift, styrda av AI-automatiserade drönarsystem, till att döda vissa kongressmedlemmar, världsledare, president Trump och hans familj. Denna teknik extraherades från DARPA, Draper i Boston och Wyss institutet i Harvard, som bygger flygande robotbin för pollinering och myggdrönare. Den inkluderar också våra upptäckter av Kinas användning av AI- och Tech-företag för att bygga drönare, robotik och maskiner för att styra BRI (One Belt, One Road) på 5G Network.

Följande är ett utdrag ur släppet ”Artificial Intelligence, Dangers to Humanity.

https://theaiorganization.com/artificial-intelligence-dangers-to-humanity-book/

Pres. Trump and Family

Förhindra mord på president Trump o hans familj

Diskret rapportering till Vita huset om kinesiska planer på att mörda president Trump, hans kabinett och kongressmedlemmar med mikrobotiska insektsdrönare.

År 2018 bildade jag The AI Organization, efter månader av forskning på Micro-Insect Robotic Drones, Robotics, Chinese and Western AI-företaget. Jag tyckte att kineserna använde cyberetik för att förbättra insekter, manipulera flygfärder och skapa robotbin och utformade experiment med avsikt att sätta giftleveranssystem på dem. De beväpnade AI med data extraherade från deras Google-förhållande och många andra västerlänska AI-, robot- och biometriska företag som tillät tillgång till över 6 miljarder människors biometriska data.

Dessa tekniker som kan göra det möjligt för dem att mörda individer i kongressen eller på presidentnivå, stals alla från Draper och Wyss Institute i Harvard. Jag tänkte ut en hemlig plan för att förmedla till president Trump hotet mot honom, hans familj, världen och hela mänskligheten, från Kina och några stora tekniska AI-företag och robotik med 5G-implementering. Efter morden  på JFK och Abraham Lincoln och mordförsöket mot Reagan, tänkte jag inte ta det lätt.

JFK

Cyrus A. Parsa, Courtesy of Picturemakersllc, Dreamstime

Innan jag fördjupar mig i hur det levererades till Vita huset. Jag kommer att avslöja en sammanfattning av innehållet. Sammanfattningen riktades till president Trump, vice president Pence, statssekreterare Pompeo, chefen för Secret Service Murray och en person som inte längre finns i administrationen.

  1. Kina utvecklar mikro-robotar som har ansiktsigenkänning, rumslig medvetenhet och rörelsesensorer med giftleveranssystem som är beredda att ta bort president Trump, hans familjemedlemmar och vissa kongressmedlemmar. Jag gav exempel på tekniker.
  2. Kina beväpnade robotar, drönare och försökte skapa ett digitalt AI-system och utnyttjade över 6 miljarder människors biometrik och äventyrar världen
  3. Om big tech och AI-företag inte regeras inom 1-2 år kommer de att vara mer kraftfulla än alla regeringar tillsammans och förslavar mänskligheten.
  4. Jag föreslog att efter handelskriget, och efter att de flesta av Amerikas pengar dragits tillbaka in, för att börja avslöja deras koncentrationsläger och organstöld, med nya åtgärder, och Kinas brutala regim skulle därefter falla. Jag föreslog att man inrättar en kommitté för att offentligt utreda, förföljda offer, inklusive organstöld av uyghurs, kristna, Falun Dafa-utövare, tibetaner och demokratiaktivister.
  5. Genom att först ta ut Kinas ekonomi och sedan avslöja dem är de mer benägna att bara vända in det kriminella gänget som har förföljt och dödat det kinesiska folket. XI måste göra ett val, vissa människor runt honom är anslutna till Fmr. Diktator Jiang Zemin, som är skyldig till krigsförbrytelser. Nu till berättelsen nedan.
Image result for jiang zemin 2019

Jiang Zemin

Jag insåg att de kunde döda kongressmedlemmar, deras familjer och världsledare på osynliga sätt via gift som påverkar långsiktigt, vilket gör att döden verkar naturlig. Kineserna har många historiska tekniker med giftleveranssystem, för användning för administrering med AI, robotik och drönare med anslutning av 5G. Jag inledde ett uppdrag för att få detta betänkande om Kinas mycket hemlighetsfulla metoder för att tränga in i Vita huset, kongresshallen, deras familjers hem och säkerhetsdetaljer under transiteringen. Jag var tvungen att vara diskret, så att Kina inte skulle veta, eftersom de skulle ha kommit fram till att det kommande handelskriget inte bara handlade om handel.

Trump Tower, New York

Cyrus A. Parsa, Courtesy of Alan Budman | Dreamstime

Jag var tvungen att se till att det fanns en sårbarhet som kunde tränga in i Vita huset innan jag lade fram uppdraget. I början av våren fick jag ett kodat meddelande skickat till Vita huset, under senare delen av våren 2019, gjorde jag en visuell sårbarhets-bedömning medan jag agerade som turist på Trump Tower, precis samtidigt som president Trump anlände och ställde frågor om Secret Service som gav mig de svar jag behövde.

Sedan gjorde jag en annan bedömning vid Vita husets omgivningar när president Trump gick några dagar senare. Jag såg till att jag pratade med över 15 yttre befäl för Secret Service om grunderna i deras protokoll utan att ge bort varför jag ställde dessa frågor. Jag bedömde om jag hade rätt. Jag upptäckte 100 % klart och nuvarande fara att presidenten befann sig i fara. Jag hittade så många sätt som kineserna med hjälp av vissa tekniker, som jag inte kommer att namnge, lätt kan tränga in i Vita huset, säkerhetsöverföring, medlemmar av kongressen och någon person eller familj på planeten. De tänker och analyserar saker på ett introvert sätt, vilket kan vara mycket vilseledande för det västerländska ögat.

Secret Service White House

Cyrus A. Parsa, Courtesy of Valerio Rosati

Vid någon tidpunkt under sårbarhetsbedömningen bad de om min licens, som jag gav så att de kunde sätta mig in i sitt system för en officiell övervakningslista och för att känna mig mer bekväm. Som positivt skulle de bli rädda, vakta och lägga mig på en förfrågan, och om jag skulle återvända, så skulle de omedelbart veta att det var jag och bli varnade och ta det som något viktigt.

Jag gav dem också ett visitkort som löd Loyal Guardian Security. Detta gjordes, eftersom jag inte visste vem jag skulle lita på, eftersom president Trump hade fiender inom, och jag var tvungen att se till när den lämnades in, att den stannade bara bland toppmedlem-marna inom hemlighetstjänsten och inga andra underrättelsemiljömedlemmar. Om det läckte ut skulle kineserna göra olika drag och USA kunde tappa fördelen gentemot kineserna. Jag hade en magkänsla, väldigt stark, att det fanns en styrka som efter Trump, och som jag förklarar i dessa två böcker, (Artificial Intelligence, Dangers to humanity & AI, Trump, China & The Weaponization of Robotics with 5G) där finns bevis på koder i Google och andra nätverk, skrivna för att byta tankar via människors biometrik med en AI-programvara som penetrerade varje domän.

Därefter meddelade jag någon nära presidenten att jag hade ett dokument och att han befann sig i överhängande fara inom sex månader till högst ett år nu eller när som helst. Jag lägger upp den här personen men gav inte dokumentet ännu. Jag var tvungen att se till att det på något sätt gjorde en tillräckligt stor inverkan att de tar det på allvar, men gör det diskret så att Kina inte får kännedom. Så jag talade kodat, gick runt i huvudstaden på ett sätt som kamerasystemen skulle märka mig, tagga mig, men kineserna och ryssarna som lyssnade skulle bara tro att jag var en turist. Jag tog en hel del bilder och hade chattar för att passa in i publiken.

White House Presidential Palace

Cyrus A. Parsa, Courtesy of Valentin Armianu, Dreamstime

Jag väntade tills natten då Trump flög tillbaka in i landet. Jag dök upp klockan 2 i mörkret iklädd en Armani-kostym med en skotsk slips, ett Made in America-flaggstift och med ingen personinsikt, annat än Secret Service. Jag skulle inte ge eller berätta för Home Security vilken faran var, eftersom de var fast, jag säger det just där. Men jag vägrade att visa dokumentet tills de garanterade att någon från insidan kommer ut. De var också övertygade om att jag talade högt, vilket inte var den bästa idén eftersom hela världen spionerar på Vita huset och lyssnar på. Men det är inte deras protokoll att bara ta något inuti, det behövs stegvis.

Det tog en timme, 2 specialagenter körde ner och tillsammans med de 20 Secret Service-agenterna omkring mig. Jag gav dokumentet och när de läst en del av det blev de oroade, men misslyckades med att förstå. De medgav att de visste en del om det. Jag litade inte på att de skulle hantera det rätt, eftersom vissa verkade oerfarna och inte så förtjusta i presidenten, medan majoriteten av vakterna där verkligen brydde sig om säkerheten för USA:s president och var mycket bekymrade. Men jag var tvungen att se till att detta gjordes på rätt sätt, eftersom jag inte hade tillgång till president Trump personligen. Jag dubbelcheckade och gav den till Trump-personen och meddelade att en separat SS-enhet flög ner till någon som jag känner nära, och frågade den här personen vad jag gjorde klockan 02.00 vid Vita huset och hur länge jag har varit VD för lojala Guardian Security och AI Organization.

Personen var oroad och hade ingen aning om, eller någon kunskap om min AI-organisation, eller vad AI var, annat än att jag är bra på säkerhet och jag var övertygad om att presidenten gjorde saker för att rädda världen. Omedelbart stoppades utredningen av Secret Service efter att jag rapporterade till Trump-personen, eftersom det skulle ha uppmärksammat hotet. Detta förväntas, som i slutet av 2002, på ett flygplan, då jag sade till en passagerardam som satt bredvid mig som ett svar på hennes fråga ”om vi ska gå i krig och vad som kommer att hända”. Jag sade att om vi går i krig med Irak, kommer många amerikanska liv att gå förlorade, miljoner irakier är döda, regioner destabiliserade och bakom Bush fanns ett särskilt intresse och företag som påverkade hans beslut och media, men att det verkliga hotet är Kina. Jag förklarade att vi skulle fastna i Mellanöstern i 20 år.

Cyrus A. Parsa, Courtesy of Paul Brady, Dreamstime, Front facade of the J. Edgar Hoover FBI Building in Washington DC

Genom att bara säga det, kom FBI fram till mig och gjorde en två timmars intervju. Herrarna på FBI var mycket professionella, smarta och trevliga. De frågade: ”Varför befann jag mig i de kinesiska bergen, vilken typ av meditation och kampsport, vad handlar den här boken Better People, Better World, The book to save, change and better our world, som du skrev om”. Jag visade dem boken på 800 sidor och de tittade igenom den. Damen hade rapporterat mig och några passagerare hade gjort samma sak. När allt kommer omkring var det efter 911, även om jag hade på mig en kostym. Att vara född i Iran men ändå vara en amerikan med lojalitet till Amerika har sina förmåner. Därför var det här vid Vita huset nyttigt, att se till att det blir tillräckligt med deras uppmärksamhet, så kommer det till president Trump.

Som en anmärkning, efter att vi åkt till Irak, slängde jag boken jag arbetat med i två år på ett rum. Den hade 100 underkapitel och förde alla studieregler i en samtrafik med en teori för att förklara allt. Jag var lite ambitiös, kan man säga. Sedan gick jag till skolan för att få examen i International Security and Homeland Security. Oavsett hur mycket du vet vänder människor sig alltid till dem som är kända och har gett råd för professionell konsultation, snarare än till dem som inte är alltför välkända.

För att komma tillbaka till den här historien. Jag strimlade min kopia som gavs till Vita huset och Trump-personen, det var handskrivet, eftersom jag inte ville ha ett datorspår. I båda fallen överfördes den till Secret Service. Dokumentet kom från Loyal Guardian Security och AI Organization, med mitt namn som presentatör. Omedelbart såg jag förändringar, handlingar och mildranden av hoten.

Jag vet hur man bygger detta försvarssystem mot AI. Jag kan tänka och analysera många saker i mycket snabb takt på ett sätt som andra inte kan. Jag var tvungen att vänta tills Kina fick reda på att Trump inte bara gjorde ett handelskrig för att få amerikanernas pengar tillbaka, utan snarare ville han eliminera den kommunistiska regimen som har miljoner människor i koncentrationsläger och hotar världen med AI, Robotics och 5G.

När jag såg att tiden var rätt, att vi vann handelskriget till den grad vi kunde och Kina räknade ut att Trump spelade schack med dem och slog dem för att rädda världen från Kinas uppgång, skrev jag AI, Trump, China & The Weaponization of Robotics with 5G. Underrubriken avslutades med ”Varför i hela världen behöver Trump-administrationen stöd mot Kinas regimen?”. Omedelbart förbjöd Facebooks AI-system den för marknadsföring och krävde min hemadress om jag ville överklaga. Facebook accepterar inte vår företagsadress. Twitter förbjöd inte helt, de förbjöd den inte förrän vi tog bort orden om att stödja USA-administrationen mot Kinas regim. Ursprungligen hade de förbjudit det.

Sex månader tidigare gav jag ett kort till en Fmr. högst rankad CIA-direktör, att Kina var beväpnat med AI, drönare, ansiktsigenkänning och byggandet av robotar för militära ändamål och mord. Jag hänvisade inte till president Trump eller Micro-Bots, bara tillät honom att få den stora bilden. Dessa CIA-herrar hade 30 års tjänst med 3-4 president-förvaltningar under sitt bälte, till vilka jag gav en underrättelsesrapport som förklarade min upptäckt av Megviis Face ++ olyckliga AI-aktiviteter via den kinesiska regeringen och deras robotplaner, inklusive 43 fler kinesiska AI-företag med detaljer rapporterade om deras ekonomi, kapacitet och anslutningar som jag vände över från en lista med nästan 500 AI, biometriska och robotföretag jag arbetade med.

Han blev förvånad och googlade och tog den direkt till militären. Jag berättade ingenting för honom om Trump eller vad jag hade gjort tidigare eller om de mikrobotiska hoten. Rapporten var tänkt att handla om ansiktsigenkänning, jag gav honom så många saker att veta att han skulle ge det till militären så att de skulle mobiliseras på ett annat sätt, eftersom den amerikanska administrationen var för upptagen med att bombarderas av attackerna inifrån det amerikanska folket, som tog uppmärksamheten från Kinas hot och skapade en uppdelning inom intelligensgemenskapen mot alla fiender, utländska eller inhemska. Jag frågade senare, varför han inte citerade alla våra resultat med AI-organisationen och Loyal Guardian Security som inte hänför sig till hans begäran om biometrisk data för Megvii Face ++. Han sade, ”för ditt skydd citerade jag inte dina upptäckter eller dina två företag. FBI kan inte skydda dig, men jag kan. ”Han antydde att det var en väldigt stor upptäckt och att den slutliga underrättelsesrapporten var utöver utmärkt.

AI, TRUMP, CHINA & THE WEAPONIZATION OF ROBOTICS WITH 5GI boken AI, Trump, China & The Weaponization of Robotics with 5G, som jag publicerade den 24 augusti 2019, skrev jag en hel del kodat språk som bara någon som är en raketforskare skulle förstå, och Trump-administrationen, medan jag gjorde omslaget på ett sätt som vissa inom media inte skulle ta det på fullt allvar och stänga av det för att se vad som fanns inuti. Även om omslaget var korrekt och innehållsförteckningen tillät mycket smarta människor från underrättelsegemenskapen och Vita huset och att få den stora helheten utan att behöva visa att de köpte den.

Jag inkluderade inte heller företagsnamn eller några känsliga fakta för att skydda källorna. Jag är inte säker på om Trump visste att det var jag som levererade rapporten om hotet mot honom, hans familj, kongressmedlemmar och alla människor via Kina. Det är möjligt att någon tog kredit för mitt arbete i Vita huset och inte berättade för president Trump. Hursomhelst höll jag munnen stängd och väntade nästan i ett halvt år för att inte blanda mig i handelskrigen och låta administrationen mildra hotet mot världen. Jag lägger en bra plan där, precis som det borde ha varit vad gäller säkerhet. Eftersom det var ett säkerhets- och mänskligt rättighetsinitiativ för att rädda folket i Kina och eliminera hotet mot mänskligheten och världsledarna, från 5G, AI och Robotics.

Kina vet att Trump, Amerika och världens goda människor, inte kommer att stå för koncentrationsläger eller ge en AI-hjärna som kontrollerar 5G och robotik till en brutal regim som kan förstöra mänskligheten. Inte heller tillåter de att denna förmåga utnyttjas av ett teknikföretag. Jag gick med i sociala mediesamhället efter 20 år efter att jag inte hade mitt ansikte på nätet och började tweeta strategiskt för att få tankesmedjor och pensionerade generaler att prata bakom kulisserna. Och få intelligensgemenskapen att tänka på det på ett bredare sätt. På detta sätt börjar alla som får det, undersöka detta hot. Min analys var att president Trump inte kan fortsätta göra detta ensam och behöver stöd från det amerikanska folket, eftersom han ständigt blir attackerad från amerikaner och tappar värdefullt fokus på mänsklighetens säkerhet.

Jag önskar spela en viktig roll med Trump-administrationen för att tillhandahålla strategier för att motverka detta AI-hot, och jag hoppas att världen kan stödja hela mänskligheten för att utsätta Kina och eliminera detta hot.

För dig som älskar Trump och USA är du välkommen. För dem som hatar Trump handlade detta inte bara om Trump; det handlade om dig och mänsklighetens säkerhet. Jag gjorde många algoritmer, alla visade, att om Trump blev mördad, skulle Kina styra världen, och alla, inklusive alla teknikingenjörer som hatar honom, och majoriteten av mediefolket, skulle bli förslavade i en orwellisk värld via Kina. Det är värre att dessa teknikingenjörer dödades efter att regimen använt dem.

Jag fick inga pengar, spenderade varje öre jag hade, 18-20 timmar om dagen, tusentals timmar med forskning och utredning, medan några av mina ögonbryn blev vita, med stor drivkraft för att få den intelligenta korta versionen levererad och för att formulera dessa 2 böcker, för att varna hela mänskligheten, om de faror vi står inför.

Jag hoppas att AI-organisationen och mina ansträngningar stöds, och hela mänskligheten går in i en allvarlig diskussion om vad AI egentligen är och de verkliga riskerna som den utgör för oss alla. Jag vill tacka nätverket av människor på vägen och läsaren här. Ju fler människor som känner till om artificiell intelligens, farorna för mänskligheten ”desto bättre.

Relaterat:

https://bakomkulissernabiz.wordpress.com/2020/01/05/arets-bomb-alla-medier-foretag-banker-och-politiker-kan-stammas-och-atalas-enligt-artikel-3-i-folkmordskonventionen-for-medbrottslighet/

https://bakomkulissernabiz.wordpress.com/2020/01/05/pantspel-18-byraer-37-lander-och-1-000-foretag-attackerade-usas-president-med-ai-tech-industry-for-att-dela-varlden/Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , , ,

1 svar

Trackbacks

  1. Artificiell Intelligens: Diskret rapporterat till Vita huset angående kinesiska planer på att mörda president Trump, familj, kabinett och medlemmar av kongressen med mikrobotiska Robo-insektsdrönare, säger AI-organisationen — Bakom kulisserna ̵
%d bloggare gillar detta: