OPERATION TORCH AUSTRALIA: En särskild rapport om geoengingeerade eldstormar och av DEW utlösta mordbränder


http://themillenniumreport.com/2019/12/operation-torch-australia-a-special-report-on-the-geoengineered-firestorms-and-arson-fires/?fbclid=IwAR3hV6nyizEikLIuj5YRqVd4ZRWmZLHyGfq4sLrPMVsSjPFDf4wIE4vwfz4

Ett apokalyptiskt geoingenjörsprojekt av episka proportioner

På grund av dess relativa isolering som ”Land Down Under” har de apokalyptiska australiensiska bränderna under hela 2019 fått liten uppmärksamhet från Mainstream Media (MSM).

Det beror på att den stora ö-kontinenten har blivit ett offer för ett av de största geoingenjörsprojekten i världshistorien.

De mycket brännbara förhållandena som för närvarande finns i hela denna landmassa är verkligen en produkt av flera års  gradvis intensifierad geoingenjörsverksamhet.

Till och med den hårda vetenskapliga informationen stöder den geoingenjörsstödda berättelsen. Det är uppenbart att den stadiga ökningen i år gällande årstemperaturer som når de åtta hörnen i Australien pekar direkt på en mycket uppsåtlig konspiration för att bränna ner hela nationen.

Global Warming bedrägeriet

Det finns flera orsaker till att den globalistiska kabbalen i New World Order beordrade geoingenjörerna och mordbrännarna att bränna ner det resursrika landet.

Först och främst är emellertid det desperata behovet för att den globala uppvärmningens bedragare ska kunna köra med en flammande reklam om deras falska CO2-drivna berättelse om global klimatförändring. Den falska grunden för denna fiktiva fabel, som felaktigt säger att mänsklig aktivitet är den främsta orsaken till klimatförändringar, är att mänskligheten ensam är helt ansvarig för det enastående atmosfäriska flödet.

Geoengineering är den främsta orsaken till globala klimatförändringar, inte CO2

I själva verket finns det flera skäl till varför den nuvarande globala klimatförändringen drabbar planeten Jorden. Bland dessa finns de kemiska geoingenjörsprogrammen och HAARP-liknande frekvensteknologier som används i tandem för att åstadkomma snabba vädermodifieringar och långsam rörelse för klimatteknik.

Eftersom det ursprungliga NWO-bedrägeriet, som kallas Global Warming, upprepade gånger har avslöjats, fördubblar globalisterna Land Down Under för att hålla det högt inför den globala publiken att se … … … och att vara rädd – MYCKET RÄDD för att samma kan hända i deras egen trädgård.

See: Geoengineers Determined to CONvince the World of Global Warming with Aussie Oven Temps

Var rädd för något exakt

Hur verkar det här? Tycker du att de verkar ”normala”?

Slående paralleller till ”Operation Torch California”

Det som verkligen sticker ut med Operation Torch Australia är de många obestridliga och slående parallellerna till ”Operation Torch California”.

En sak är säker: Precis som globalisterna fullständigt tog över den en gång stora staten Kalifornien, har de tagit över kontinenten Australien. Varje på varandra följande regering som väljs antingen eller upplöses baserad på deras blinda lojalitet till eller övergivande av den nya världsordningens agenda. Som ett historiskt faktum konkurrerar Australien nu med Italien när det gäller att välja så många regeringar som möjligt på kortast möjliga tid.

En gammal bubbla brinner från buskbränder i Balmoral, Australien, som ligger 150 kilometer sydväst om Sydney.

Det är inte bara de uppenbara mordbränderna som startats över hela den stora ön, de är ganska lika den pyroterrorism som begicks rätt upp och ner i det förkolnade Golden State [1], bilder som den ovan illustrerar användningen av riktade energivapen. Eller hur kunde man bränna fordonen medan de extremt torra, brännbara träden undkom den så kallade löpeldens vrede.

För att bättre förstå vad som egentligen händer över hela Australien tillhandahålls följande exponering om ”Operation Torch California”.

OPERATION TORCH CALIFORNIA: A Special Report on the Firestorm Terror Operation

Läsaren uppmuntras också till att se de riktigt berättande fotona som publicerats i följande länk eftersom de indikerar på vad som händer över hela Australien, eftersom de förutser vad som kommer att hända i framtiden: Avgörande fotografiska bevis som bevisar att Kalifornien är under attack av DEWs.

Precis som i Kalifornien finns det ett mycket bestämt mönster av mordbränder som bryter ut runt om på den kontinentala ön som är parallellt med det planerade järnvägssystemet med höghastighet (se karta nedan). Denna lilla faktoid ensam måste studeras mycket närmare eftersom den säkert kommer att ge ledtrådarna till deras ultrahemliga invånare som flyttar sig bakom den öppna konspirationen för att mordbränna Australien. Naturligtvis, när avfolkning inträffar, kallas det folkmord.

Varför Australien?

Australien har länge varit en av de lättast kontrollerade nationerna för New World Order kabbalen.

Image result for Port Arthur-massacre

Globalisterna låste helt och hållet hela platsen direkt efter att de arrangerade false flag olyckshändelsen, allmänt känd som Port Arthur-massakern år 1996.

När krafterna som såg hur lätt det var att ta bort vapnen från australiensarna, bestämde de sig för att lägga sin NWO-agenda på steroider där, till exempel som ett experiment för att se hur långt de kunde komma undan med det.

Av skäl som ligger långt utanför räckvidden för denna artikel är det fortfarande viktigt att påpeka att australiensarna i allmänhet alltid är snabba med ”att gå med för att komma överens” … till stor skada för kroppspolitiken. Mycket få  förstår verkligen det som den lysande australiensiska konspirationsrealisten Max Igan säger. Som följer:

Eftersom Australien ofta har upplevt extrema vädermönster som har resulterat i årliga löpeldsäsonger, är det mycket lätt för geoingenjörerna att lura folket till att tro att dessa  utbredda bränder på ön tillhör bara den nya naturliga cykeln.

Med för varje år som går blir dessa brandårstider mycket längre, mer intensiva och betydligt mer skadliga på egendom och människor. Därför har det australiensiska medborgarskapet utvecklats socialt till att acceptera status quo istället för att ställa uppenbara frågor.

Våra autraliensiska vänner har utsatts för Tavistock-ledd programmering med kontroll av tankar praktiskt taget sedan ön koloniserades av de brittiska straffångarna. (Ja, TMR vet att det inte fanns något Tavistock Institute då, men de jävla britterna i City of London har sina sätt).

Detta är anledningen till att geoingenjörerna kan föra väderkrig i full skala genom Down Under och det förekommer inte en klagan från folket.

FN:s agendor

Det finns kanske ingen bättre plats på jorden för NWO-globalisterna att genomföra sina olika öppna och dolda suveränitetsstrippande agendor än i Australien.

Av de stora orsakerna eftertraktas de enorma landmassorna mycket av makteliten. Mot obegränsade stölder av land, vattendrag och kustlinjer har FN:s agenter arbetat hårt för att främja både Agenda 21 och Agenda 2030 för en hållbar utveckling.

Det är verkligen där gummit möter vägen Down Under. Makteliten vill inte mer än gärna förvandla hela ön till ett paradis för den nya världsordningen. Med en relativt liten befolkning med tanke på den stora storleken på Australien, finns det massor av land för NWO-agenterna att hoppa på och / eller att stjäla genom geoengineerade eldstormar.

Det är just därför TPTB har valt det senaste året för att genomföra den värsta landsomfattande mordbranden i Australiens historia – OPERATION TORCH AUSTRALIA. Det finns för närvarande ett överflöd av kaos som genereras över hela världen som ger skydd för de otaliga kriminella konspirationerna som inträffar just nu, allt ifrån Perth till Brisbane och från Darwin till Melbourne. Var och en av dessa korrupta system genomförs genom samverkan mellan den australiensiska regeringen, Corporate Australia, och FN.

De primära rovkapitalisterna, hedgefonderna och naturresursföretagen som är involverade i detta kontinentala röveri är de som har intressen i gruvdrift, olja och gas, jordbruk, vattenförsörjning etc. Brytningen av ädelmetaller, sällsynta jordartsmetaller och andra värdefulla malmer är av särskilt intresse för den internationella bankkartellen mot bakgrunden av den djupa sprickan mellan Kina och USA. Utvecklingen av dessa mineralavlagringar är av en extremt hög prioritet i den utsträckning som de krävs för tillverkningen av västerländska IT-produkter. Nu när de globala leveranskedjorna avbryts av kineserna har Australien blivit nästa leverantör. Canberra har alltid varit en lakej till Washington, DC och har varit villigt att tillmötesgå amerikanska intressen.


NYCKELPUNKT: Det finns ett stort behov av specifika sällsynta jordartsmetaller för att den globala teknokratin ska fortsätta att rulla ut 5G och bygga ut Internet of Things (IoT). På samma sätt finns det många tekniska tillämpningar inom de snabbt växande områdena AI, robotik, skalvågsteknologi, cybernetik, bioengineering osv. Det kräver olika sällsynta jordartselement. Det är inte bara kvarts som Sultanerna i Silicon Valley eftertraktar mycket; nya vetenskapliga framsteg skapar behov för andra ädelmetaller och knappa mineraler. Viktigast är att NWO:s globalistiska kabbal låter ingenting komma i vägen för den pågående militära utplaceringen av 5G och IoT, eftersom båda är integrerade i den framväxande ”Tyrannical Technocracy”.

See: SILICON VALLEY: Cyberspace Headquarters for the Tyrannical Technocracy


NYCKELPUNKT: Nyligen publicerade denna Alt Media-plattform en exponering med titeln Massively Complex and Convoluted Climate Change Conspiracy Blown Wide Open, Real Perps Exposed för första gången.

Denna speciella bit av undersökande journalistik förklarar det sanna djupet och bredden av CLIMATECHANGEgate: The Global Criminal Conspiracy Hatch by the International Banking Cartel to Rule the World

Slutsats

Denna exponering repar endast ytan på OPERATION TORCH AUSTRALIA. Det finns mycket mer som står på spel där än vad som hittills har avslöjats.

Denna Alt Media-plattform kommer att sträva efter att få fram de många komplotterna och bearbetningarna som genomförs i realtid, särskilt i de stora metroområdena. Människor i de stora städerna förblindas av dessa eldstormar precis som de blev det på västkusten i Kalifornien. Många trodde aldrig att det kunde hända med dem eftersom de är helt omedvetna om den ständiga väderkrigföringen som bedrivs i deras egen trädgård.

Först när den verkliga destruktiva styrkan och dödande kraften i vädervapen förstås på rätt sätt kan australiensarna förstå att de befinner sig under direkt attack … som i ett helt krig som bedrivs genom alltför farlig geoterrorism.

Extrema väderhändelser är nu rutinmässigt geoengineerade och beväpnade till vad som i huvudsak är falsk flagg väderattacker. Denna mycket förstörande och dödliga typ av väderkrig används av flera skäl.

Först och främst bland dem är det NWO-tillverkade behovet av att marknadsföra klimatförändringar som ett verkligt hot mot mänskligheten. Vilket bättre sätt finns än att göra detta genom att släppa en pest av våldsamma superstormar, försvagande genom torka och misslyckanden, liksom många andra förödande väderhändelser runt om i världen?

Sedan beskylls Moder Jord för ”meteorologiska förödelser via falska flaggor” som verkligen tillverkas av de globaliststyrda geoingenjörerna. På detta sätt vilseleds nationer överallt i klimatlägrets läger vars fanatiker är desperata för att stoppa väderfenomenet, av vilka några är helt naturliga, men de flesta beroende av människan.

I själva verket är de mest förödande och skadliga av alla falska flaggattacker de konstgjorda handlingarna mot naturen som kan ge mer skada än en kärnvapenbomb. Inte bara det, Moder Natur beskylls sedan när de faktiska katastrofala händelserna antingen tillverkades av geoingenjörerna eller intensifierades enormt efter att de hade kapats av dem.

Snälla du, om du känner någon i Australien som vi, skicka den här länken till dem så att de får veta vad som verkligen drabbar dem just nu – tack!

Source

[1] How did these vehicles burn up in the Cali. fires when trees nearby remain untouched?

Update 1

Why are fire accelerants being used in the skies above the catastrophic firestorms in Australia? (Video + Transcript)

Update 2

UNPRECEDENTED: Major Wildfires Burning Near Major City in Australia and All Are Getting Worse

Update 3

Investigations of various geoengineered wildfires around the world have revealed the role that arsonists systematically play. While the targeted areas for a manmade conflagration are steadily geoengineered with drought conditions, the necessary trigger events are carried out by different types of arsonists. Because of their easy access to the bushfires in Australia, firefighter arsonists can be stealthily inserted into the firefighting teams. The globalists control the entire process so even if their covert arsonists are caught, as just happened in the Sydney, New South Wales area, they can either be protected by the criminal justice system or sacrificed. See: AUSTRALIAN ARSONIST IDENTIFIED: This is how most of the ‘wildfires’ are either started or exacerbated

Update 4

Even in the face of a island-wide biblical inferno, the city of Sydney is going ahead with their New year’s Eve fireworks extravaganza. Despite temperatures reaching 40 °C throughout the greater Sydney area, this decision has been taken undeterred by millions of signatures opposing the money-making event. See: Massive Sydney Firework Display to Proceed Despite Apocalyptic Firestorms Nationwide

Update 5

Here’s a video update with some extraordinary footage of this expanding conflagration. This particular “weather warfare” YouTuber also has a good handle on the various hidden agendas behind these manmade firestorms: “Operation Torch Australia” Update (Video)

Update 6

“OPERATION TORCH AUSTRALIA“ becomes a new and YUUUGE meme after “Operation Torch California” took the same cyber-route. YouTubers in the USA and Aussieland taking it viral. See: YouTubers viralizing “OPERATION TORCH AUSTRALIA” meme (Video)

Update 7

Yes, fire tornados can pop up wherever there are forest fires, bushfires and grassfires; however, they have been occurring with much greater frequency since the geoengineers took center stage. In other words, the more unnatural and manmade the wildfire, the more likely fire tornadoes will appear. The combination of chemtrail-disseminated accelerants such as chemically-mobile aluminum, together with HAARP-like frequency generators, create ideal conditions for these small twisters to form. See: Fire tornado spins among Queensland bushfires (Video)

Update 8

More and more photographic and video evidence is appearing on the Internet which have all the signatures of Directed Energy Weapons (DEW) being used to start the Australian wildfires. Of course, several California wildfire seasons has already shown us what those signatures look like. DEW attacks always leave several different visual proofs, as well as unique energetic signatures, that a trained eye can easily spot. Here’s a quite obvious series of photo illustrations of the DEW-triggered fires in California: California Wildfires Caused By Directed Energy Weapons (Video). Then there is this archival photo-documentary of DEW-started fires in Victoria in 2009: Clear Photographic Evidence of DEW-sparked Wildfires in Victoria, Australia.

Update 9

Some climate change investigators have suggested that these inordinately dramatic Australian wildfires are designed to push humanity into accepting geoengineering as a way to fight the Global Warming. See: Are the Australian wildfires another globalist attempt to compel the masses to accept geoengineering to combat the Global Warming hoax? (Video)

Update 10

A brave and determined Aussie truth-speaker exposes a deliberate plot that involves The Deliberate Burning of Australia (Video).

Update 11

Many Global Warming hoaxsters and Internet trolls and agents of Deep State have been posting comments that state Australia has suffered from these devastating wildfires for decades. Yes, wildfires are a fact of life in the Land Down Under, but not like this: Thousands to sleep at beaches as fires encircle Australian towns

Update 12

Operation Torch Australia: Pyro-terrorism Only Gets Worse—Just how much will the geoengineers burn down? (Video)

Update 13

Some NWO researchers have suggested that the mass annihilation of animal life in Australia was actually a deliberate occult practice known as a ritual fire sacrifice to the globalist god Moloch and/or Baphomet. See OCCULT FIRE SACRIFICE: Globalists Guilty of Mass Killing of Animals via Australian Wildfires

Update 14

The globalists will do anything necessary to advance their fraudulent Global Warming agenda. See: Iconic Australian Wildfire Photo Used by NWO to Sell Global Warming Hoax

Update 15

The worldwide pattern of droughts and deluges, wildfires and floods proves that there is a method to their madness as follows:

Update 16

Many Australians have pointed out that the color of the smoke and amount of ash generated by this year’s arson fires are unlike any they have seen during previous fire seasons. See: Australian Geoengineered Arson Fires Producing Enormous Amounts of Colored Smoke and Ash (Photos) . It’s as though the arsonists are doing things that contribute greatly to the dramatic effect of these [SCARY] conflagrations.

Update 17

This is how the pyro-terrorists get away with starting some of the biggest fires in plain sight—they blame the military. Whether the Australian military intentionally started the first and largest fire near Sydney during the 2013 wildfire season does not even matter. The very fact that the Australian Defence Force was permitted to conduct a military training exercise using explosive ordnance right in the middle of wildfire season smacks of willful negligence at best, pyro-terrorism at worst. In any case, what this particular NWO geo-terrorism strategy provides the real perps with is: PLAUSIBLE DENIABILITY. FLASHBACK: Military blamed for the largest Australian wildfire (Video)

Update 18

Australians BEWARE and BE AWAREJust like the planned genocide in Paradise, CA, towns in Australia are experiencing the same stealthily set firetraps!

Update 19

In order to aggressively promote the fake Global Warming narrative, the globalists are already hyping stories like these in the European press: Australia fires create plume of smoke wider than Europe as humanitarian crisis looms. Remember: These geoengineered and DEW-triggered arson fires are about staging maximum DRAMA that can be used to sell the emerging “Carbon Control Matrix”—the central pillar of the swiftly manifesting One World Government. See: One World Government Initially Emerging As Global CO2 ‘Management’ Regime

Update 20

OPERATION TORCH AUSTRALIA has been recently and rightly memed BUSHFIREgate.  Not only did Prime Minister Scott Morrison take an ill-timed vacation just before Christmas, state governments across the big island have grossly mismanaged and underestimated the entire catastrophe—ON PURPOSE, so it seems.  But there’s more … much more that can be gleaned from the following screenshot of the Wikipedia page dedicated to this unprecedented calamity.  Just take a close look at the numbers and then ask yourself: Why, pray tell, was the government’s response was so criminally negligent?  ANSWER: Because the lack of any meaningful response was by purposeful design—That’s why!

Update 21

BUSHFIREgate: For a cataclysmic bushfire season that began in August 2019, it took the Australian government until January 2020 to declare an emergency!Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , , , ,

5 svar

 1. Bränderna kan ha att göra med att Trump nyligen utrotat nästan alla ca 80 underjordiska baser i USA, tillhörande den djupa staten. Jag skriver inte här hur stora de är . Man kommer inte att tro mig. Se filmen istället.

  Gilla

 2. Bränderna i Australien – globalisternas krig mot familjejordbruket
  … Jordbrukssamhällen som Boerna i Sydafrika och familjejordbruk i Australien är enligt kommunistisk (och därmed globalistisk) lära klassfiender som måste förgöras. Detta är vad som pågår i Australien dold av röken från enorma skogs- och gräsbränder: en gigantisk omstrukturering och centralisering av hur Australien hitills fungerat. När processen är över kommer alla jordbruks- och vattenrättigheter tillhöra utländska multinationella jättar …
  https://www.henrymakow.com/2020/01/the-de-kulakization-of-australa.html

  Gilla

 3. I Sverige användes bl.a blå laser för att starta bränder under 2018. Förmodligen monterade i flygplan och satelliter

  Gilla

 4. Detta är rituella offrande av människor, samhällen och landet – likaså var arrangerade bränder i California, där hus med människor brann till botten och bilmetall rann på gatorna men skog bredvid var orörd och även trädgårdar bredvid var orörda (fråga om precision)- nya vapen system igång…
  Samtidigt enligt reporter mördad Irakiska militär ledare på Trump’s order, men detta är egentligen på hans dotters man – sionist J. Kushner order (Trump har ingen möjlighet att vara överallt och hans medarbetare utgör handlingar hur som helst och Trump har varken möjlighet eller tid vara insatt i allt, samt han vill inte gå mot sin dotters man och hans familjen, vill inte hålla lugn inom familjen som är mycket svart uppgift)

  Gilla

%d bloggare gillar detta: