IMPEACHMENTgate: The Deep State Coup Conspiracy och Demokraternas skandaler kommer för evigt att förstöra deras förrädiska parti

Posted on 
by State of the Nation

http://stateofthenation2012.com/?p=132515

 

Den primära kriminella konspirationen är den pågående statskuppen utförd av Deep State. Den förändras kontinuerligt från en massiv kriminialitet till en annan inom Demokraterna.

Impeachment Fiasco

Nu när demokraterna har gjort den smutsiga gärningen tvingas varje amerikan att fråga sig:

Vad i hela världen händer egentligen?!

Även om det verkar vara väldigt komplicerat, och det är det, är allt egentligen väldigt enkelt.

Det korta svaret finns i undertexten till detta inlägg: ”IMPEACHMENTgate är en transparent Deep State bluff som utförs för att distrahera de otaliga demokratiska skandalerna, kriminella konspirationer och nakna förräderier”.

Det längre svaret är att Demokratiska partiet har blivit så korrupt och kriminellt i sitt kollektiva och individuella beteende att de inte har något annat val än att distrahera kroppspolitiken från deras många skandaler. Det finns nu så många demokratiska skandaler och så mycket brottslighet som vänstern begått att det snurrar till. Därför känner de verkligen att de inte har något annat alternativ än att spränga hela platsen … som att orkestrera en uppenbarligen falsk impeachment (riksrätt) av en oskyldig POTUS.

Vilket bättre sätt att inleda ett andra inbördeskrig – mitt under semestern – som att orättvist ställa en president inför riksrätt, vars enda ”brott” var att LAGENLIGT undersöka demokratiska överträdelser av federal lag …

Egentligen, exakt vem är det som avsiktligt förstör julhelgen med ett fullständigt hänsynslöst och politiskt groteskt impeachment?

See The Hidden Powers Behind the Destruction of America


NYCKELPUNKT: Kom ihåg att demokraterna alltid har varit oerhört skickliga på att anklaga oppositionen för själva brott, skandaler och felaktigheter som de själva har begått. President Trump har upprepade gånger varit ett offer för detta knep. Och det fungerar som en charm … … … men bara upp till en viss punkt.


Vilka upprörande skandaler? Vilka stora kriminella konspirationer? Vilka modiga avslöjanden? Vilken laglöshet och korruption? Vilket institutionellt missbruk?

DESSA:

BIRTHCERTIFICATEgate

FAST&FURIOUSgate

BENGHAZIgate

AWANgate

EMAILgate

SERVERgate

HILLARYgate

WEINERgate

PIZZAgate

PEDOgate

SYRIAgate

LIBYAgate

ISISgate

OBAMAgate

CROWNgate

SOROSgate

BORDERgate

CLINTONFOUNDATIONgate

AOCgate

SPYgate

DOSSIERgate

FISAgate

FBIgate

DOJIGgate

BAGHDADIgate

COUPgate

RUSSIAgate

UKRAINEgate 1 & 2

BIDENgate

WHISTLEBLOWERgate

IMPEACHMENTgate

CROWDSTRIKEgate

CIARAMELLAgate

SCHIFFgate

PELOSIgate

PICAZIOgate

FLVAXgate

5Ggate

SWAMPgate

EPSTEINgate


NYCKELPUNKT: Till och med den ursprungliga Watergate-skandalen handlade verkligen om Pedogate. Hur många människor vet nu om det?! Se DEEP STATE BOMBSHELL: Watergate handlade verkligen om Pedogate. Det är därför demokraterna avskedade Richard Nixon så hårt och så snabbt; de var rädda för hans förvärv av Pedogate-bevis på framstående och / eller mäktiga liberaler inom Beltway.


Av alla ”Gate-skandaler”, är de två som är de mest radioaktiva och farliga för vänstern, EPSTEINgate och Pedogate.

Skandalen som kommer att ta Demokraterna för evigt kommer emellertid sannolikt att leda till en FÖRBÄTTNING. Denna speciella demokratiska brottsvåg, som var nödvändig för vänstern för att framgångsrikt ta med hotet om riksrätt, är så stor och komplex att praktiskt taget alla inom DNC:s och demokratiska kongressledning är på något sätt involverade. Det är en mycket bra sak eftersom det kommer att hjälpa till med att permanent upplösa det Demokratiska partiet inom en inte alltför avlägsen framtid.

IMPEACHMENTgate

Det som gör IMPEACHMENTgate så ENORMT och dödligt för DEMokraterna är att de har lyckats förbjuda hela rätten. Mer betydelsefullt har demokraterna dragit sin korrupta och kriminella MO (modus operandi, red.anm) käpprätt åt helvetet vilket inget politiskt parti någonsin tidigare i historien har gjort.

Hela väljarkåren har lätt sett igenom impeachment charaden. Hälften av dessa människor ser den flagranta orättvisan i allt; den andra hälften har inget samvete.

See: The Most Rabidly Partisan and Unjustifiable POTUS Impeachment in American History

Därför har själva impeachment-processen drivit en insats djupt in i den amerikanska kroppspolitiken. Detta gjordes med mycket målmedveten design som snart kommer att visa sig långt utöver det nya året.

Den globalistiska kabbalen i New World Order planerade för en så bedräglig undersökning för att förarga och reta upp högern, som om det inte fanns en morgondag. Den desperata makteliten vet att när högern äntligen blir arg, så kommer den inte att bli lätt att tas med.

De olika målen för detta NWO-schema för att dela upp och erövra det amerikanska folket är många och olika. I slutändan planerar globalisterna att förvandla denna nation till en totalitär USSA där ”A” står för Amerika. Denna hemliga komplott har inträffat under radarn under årtionden, som en föregångare till bildandet av Nordamerikanska unionens superstat, modellerad efter den imploderande Europeiska unionen. Då kommer den amerikanska republiken inte längre att existera.


BORDERgate: Soros-Funded Border Crashing All About Covert Formation of North American Union


Slutsats

Som tidigare skrivits är den mest radioaktiva av alla dessa demokrat-skandaler den som visas här ovan som den allra sista i raden – EPSTENgate. Inte bara för att Hillary och Bill Clinton är inblandade i Jeffrey Epsteins RICO brottsupptåg, det är också många andra demokratiska VIPs och NWO-globalister vars namn ännu inte har avslöjats.

See: Jeffrey Epstein’s “Little Black Book”: LOTs of VIPs, Powerbrokers and Illuminati Families

När folk har fått rätt förståelse för att Jeffrey Epstein begick inte självmord och att Epstein inte mördades i en fängelsecell, och att ögonvittnen vittnade om att han i hemlighet smugglades ut ur anläggningen, vet du att det här är den STÖRSTA skandalen av alla som bara väntar på att explodera över hela landet.

See: Prison Eye-witness Says Epstein Was Released Alive in a Wheelchair at 4:15 AM on Day of Alleged Suicide

Detta är anledningen till det globala meme: ”Jeffrey Epstein begick inte självmord” är för kritisk för att avslöja EPSTEINgates verkliga djup och bredd. Och, varför…

This Lynchpin MEME Will Take Down the Shadow Government.

Det finns till och med de politiska analytiker och kommentatorer (som SOTN) som har antagit att IMPEACHMENTgate ganska medvetet iscensattes av demokraterna som ett sätt att distrahera från EPSTEINgate och från många andra skandaler. Som följer:


Was This Impeachment Really Started To Distract Us From Jeffrey Epstein’s Murder


I första hand här är att Deep State-operatörer använde demokraternas kommunister för att distrahera, avleda och missleda så många brott och skandaler. De trodde verkligen att Hillary skulle vinna … och när hon förlorade, stod de inför ställadet inför riksrätt som det största avslöjandet i USA:s historia.

Hur Deep State demokraterna eventuellt kommer att fortsätta med att täcka så många verkligt kriminella konspirationer återstår att se. När allt kommer omkring kommer det till en punkt när uppgiften för mångfaldigt skydd blir praktiskt taget omöjlig att utföra på något meningsfullt sätt.

Resultatet av det föregående kompendiet av demokratisk seriebrottslighet och korruption är att de aldrig mer kan tillåtas ha makten, särskilt inom den amerikanska federala regeringens verkställande gren. Och att det nu är absolut nödvändigt att det demokratiska partiet upplöses och förbjuds, allt för republikens bästa.


SÄRSKILT OBS: Det har funnits en påtaglig uppvisning idag – dagen efter den officiella impeachen av Donald Trump – av klentrogenhet och chock, betänklighet och förvirring på grund av detta grova missfall av orättvisa. Huruvida man gillar presidenten eller inte är ganska irrelevant i detta fall. Vad tok-demokraterna gjorde undergrävde i hög grad de ”kontroller och balanser” som var väl avsedda inom ramarna för den amerikanska konstitutionen.

På så sätt har den amerikanska kongressen fastställt ett överdrivet farligt prejudikat där parlamentet kan hota varje framtida POTUS med våldsamhet om oppositionspartiet skulle ta paraply med alla presidentens åtgärder eller uttalanden. Denna nation har verkligen dödats av barbarer som inte bara finns inuti, de har stigit upp till maktpositioner och utgör nu allvarliga hot mot denna republiks kontinuitet.

See: Pelosi’s Impeachment Charade Does Profound Damage to the Republic—IRREPARABLE DAMAGE!

Redaktörens anmärkning

Snälla, lojala läsare, distribuera detta viktiga inlägg överallt. Alla måste ha en omfattande referenslista över demokratiska skandaler och brott som är lättillgängliga för det fullskaliga cyberkriget som ska påbörjas på allvar. Tack!

Uppdaterat 1

Det är nu uppenbart att talman Nancy Pelosi ska behålla artiklarna om förfalskning fram till valdagen om hon kan komma undan med det. Det sista som demokraterna vill ha är att den republikanska senatens majoritet snabbt avfärdar de bedrägliga anklagelserna mot Trump under kampanjsäsongens startsträcka.

På detta sätt håller Pelosi inte bara POTUS på sträckbänken, så att säga, hon kan också fortsätta att använda uppenbarlien falska impeachment anklagelser för att distrahera väljarna från de många riktiga skandalerna som anges ovan.

See Despicable Democrat Refusal to Submit Articles of Impeachment Exposes Their Criminal HoaxKategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , , ,

2 svar

%d bloggare gillar detta: