MSM-medias indoktrinering – Sanningens år 2020

När SANNINGEN kommer att råda
Vikten av vad media betyder för regeringen
Desinformation som avslöjar den nya världsordningen
Det som behövs är överväldigande okontrollerbar massuppvakning
Din frihet börjar med ditt medvetande
 

Deep State Media kommer att vara den sista som faller

2020-01-01
Peter B. Meyer

http://finalwakeupcall.info/en/2020/01/01/mainstream-media-indoctrination/

Mainstream-medierna kan vara mer utbredda eftersom de är bättre finansierade men medan de har makten genom sina pengar, har vi folket kraften. Och vi har fakta på vår sida. Vi måste förena oss i vår kamp mot kabbalens desinformationsapparat. Det finns många sätt som alla kan hjälpa till med.

Allmänheten inser inte det; men chefer och toppjournalister i nästan alla stora medier är medlemmar i inflytelserika råd och hemliga sällskap och formar vår falska värld. Men sanningen kommer till oss alla att höra och se. Om inte människor ignorerar det uppenbara, vilket många har gjort alltför länge.

Var redo, samhällets grundvalar kommer att skakas, även om människor ser åt andra hållet, eftersom alla kommer att möta den nya verkligheten. Över hela planeten finns inte mer utrymme för lögner och bedrägerier eller att fly från sanningen. Mänskligheten kommer snart att lära sig irrelevansen och dumheten i det nuvarande finansiella systemet som har förverkat alla sedan Anunnaki anlände till jorden. I det nya året med ett ljust 2020 finns det inte längre rädsla.

Mästermanipulatörerna är företagets kungar i den moderna världen. De har lärt sig den hemlighet som varje härskare sedan civilisationens gryning har känt till: Den som kontrollerar berättelserna är trodd av ett samhälle och kontrollerar det samhället. Och det är exakt vad president Trump och patrioterna gör.

CFR Media Network

Media är för regeringen och deras kontrollsystem mycket viktigt. Det blir med deras ägande av det finansiella systemet deras mest värdefulla verktyg. De kan driva bort alla tankar eller argument som inte tjänar deras agenda. Det är vad massmedianyheter handlar om. Alla oskyldiga, ärliga positiva nyheter kan borstas åt sidan. – Trump-teamet har sagt från början att Deep State Media kommer att vara det sista som faller. Människor bevittnar nu fallet i mainstream-medierna och det händer i realtid.

Vikten av vad media betyder för regeringen

Lita inte på mainstream-medierna när de förklarar de socia-geo-politiska processerna som formar vår värld med någon verklig noggrannhet. Säkert inte utan att ingjuta den med sin egen förrädiska 2030-agenda. Detta är i ett nötskal essensen för vår ömsesidiga kamp mot desinformationen, och det finns många sätt som alla kan hjälpa till med. Ett första steg är att dela den här artikeln liksom så många andra tidigare, till alla dina vänner, familj, för att få dem att vakna och börja inse vad det är som händer.

Deep State Media hände inte bara över en dag. Den går tillbaka hundratals år tillbaka. Media har alltid varit en del av kabbaltaktiken. Var medveten om att regeringens underrättelseorgan tog kontrollen över media redan år 1948 och antagligen ännu tidigare.

Försök att uppskatta vikten av mediernas betydelse för regeringen och kontrollsystemet och skjut sedan bort alla tankar om orealistiska argument om att massmedianyheterna på något sätt är något tillfälligt och oskyldiga ärliga nyheter. Om du verkligen tror på detta, då får du allvarliga problem och kommer att behöva hjälp när du vaknar.

Sions Äldstes protokoll är planen för Den djupa statens ”One World Government-operation” vilket detta vittnar om: ”I våra officiella uttalanden kommer vi bedrägligt att avnända en motsatt syn alltid göra vårt bästa för att verka ädlaoch samarbetsvilliga. Satsministerns ord behöver inte motsvara hans handlingar”. På samma sätt demontrerade premiärminister Theresa May det med sin Brexit-strävan!

Protokollen förklarar vidare, att målet med världsherraväldet kommer att uppnås genom att man kontrollerar allmänhetens tänkande genom att övervaka vad de hör och genom att skapa nya konflikter eller att återställa gamla relationer genom hunger, fattigdom och spridning av skadedjur och sjukdomar, förföra och avleda ungdomens uppmärksamhet. 

”Med hjälp av dessa metoder, och desto mer kommer vi att försvara länderna så att de tvingas erbjuda oss kontrollen över världen”, åtminstone är det deras sätt att tänka; deras mål.

Pressens roll tjänar själviska mål; ofta är de meningslösa, orättvisa och de ljuger. Majoriteten av allmänheten har ingen aning om detta faktum, på vilken sida pressen står. Vi måste hålla pressen ordentligt under kontroll. Inget meddelande får nå allmänheten utan vårt tillstånd. (Protokoll 12).

Desinformationen som avslöjar den nya världsordningen

Kontrollera berättelserna angående ekonomi och handel och du kontrollerar ekonomin och handeln. Kontrollera berättelserna om politik och regering, och du kontrollerar politiken och regeringen. Denna kontrollmekanism används av kontrollörerna för att tratta ner sin makt och pengar till eliten, vilket på detta sätt effektivt förvandlar samhället till en jätte energifarm för elitklassen.

Det verkliga meddelandet från George Orwells bok ”Big Brother is watching you” från år 1984, men publicerad redan 1948; tar upp när regeringarna en gång för alla har fått ett hårt grepp om maktens tyglar – inklusive rättvisa, brottsbekämpning, militär och media – är de inte längre bara skrämmande korrupta utan superhärdade för någon verklig förändring. Det är viktigt att förstå tron; att ”politisk makt förstör moral och omdöme”.

I hela Europa ses nu hur girighet och korruption förstör samhällsstrukturen. Oavsett om den är politisk, finansiell eller tillhör företagssektorn. Den har till och med tagit in sig i matchningen inom europeisk fotboll. Den privilegierade bliten i Deep State har rövat bort landes rikedom alltför länge. Politiker, bankirer och företagschefer har tappat all trovärdighet och allt förtroende, de är nu så ruttna att det måste ske en total förändring av människor och system. Alla pengar som olagligen har tagits av bankirer och politiker bör återlämnas till befolkningen; deras skattemässiga sköld av amnesti bör avskaffas. Politiker och bankirer som är dömda för bedräger eller olaglig verksamhet måste få fängelsestraff.

Om du vill leva i en värld som är tillräckligt ”sofistikerad” för att vara en ”världsregering” som drivs av en intellektuell elit bestående av globalister och bankirer, fortsätter du för all del att läsa Washington Post, New York Times, Time Magazine, Newsweek och följer allmänna media i allmänhet för att få all din information.

Om dock idén om ett utvalt kotteri bestående av en global intellektuell-finanselit som driver världen inte låter som det ideala samhället för mänsklighetens framtid, då måste vi fortsätta att lysa publicitetens ljus över mäktiga individer och institutioners handlingar. Vara ett kritiskt öga till deras ideologier och handlingar. Målet är enkelt: Bekämpa tidvattnet av felinformation och avslöja den ”nya världsordningen”.

Dagens världsskrutur kan knappas beskrivas som liberal eller demokratisk, öppen eller livlig. I själva verket har systemet förvandlats till fascism. Institutionerna har skadats av oundvikliga pengar, av en påträngande stat och en mängd dåliga privata beslut som tattats av människor och företag under påverkan av för mycket kredit.

Den belgiska staten främjar fascismen öppet varje år genom att ge 400 miljoner euro till två mediamagneter för att köpa upp, med skattebetalarnas pengar, fem nationella väntervridna dagstidningar. Således är innovation och anpassning kvävd av åtaganden om subventioner och onödiga skulder som har uppstått av korrupta regeringar, medier, politiker och slöa väljare.

Det som behövs är en överväldigande okontrollerbar massuppvakning

Det kan ta lite tid och övning att finslipa dina kunskaper i att separera urskiljbara fakta från allmän information som faktiskt kan vara fullständig fiktion – men vinsten med att anta denna inställning kan vara givande.

Förutom att du sparar både tid och oro genom att mestadels ignorera allmän information, kan du lära dig att se skillnaden mellan de två vilket leder till bättre beslutsfattande i din vardag och slutsatser.

När man går tillbaka till det observerbara, är det från historien känt, vad som händer när en kung eller en officiell domstol antar en politik för energisk nedgång av valutor: försämras valutaenheterna och de blir alltmer värdelösa tills dess att de inte är värda något alls. Det finns inget exempel i historien där en försämring av en valuta driver upp köpkraften över tid.

Om du tar dig tid att gå tillbaka och analyserar informationen du fått i denna exponering och analyserar den med den som du vet är sann och baserad på dina egna observartioner. I motsats till vad som populärt accepteras som sant – helt enkelt för att det var tryckt i en nyhetstidning eller sades i en sändning, då kan din inställning till många saker förändras.

Vår överväldigande okontrollerbara massuppvakning är vad världens härskande elit fruktar mest av allt. Eftersom vi överträffar dem och deras skara, visste de inte hur de skulle hantera oss, inte ens med deras avancerade teknik. Så den verkliga frågan är: Hur blir vi medvetna?

Det finns faktiskt bara två slags människor på jorden och inte fler. De som vill kontrollera och förtrycka och de som vill vara oberoende och fria. Livet är verkligen så enkelt! När vi ser enkelheten i allt, kan man vara säker på att vi kommer börja smaka på den ”sanna friheten”; mental frihet – vilken är besläktad med andlig frihet och där börjar den verkliga friheten faktiskt. Kontrollörerna vet att deras arsenal är mycket mer ömtålig, svagare och mer sårbar än vad de har fått oss att tro. De har helt enkelt skapat en falsk verklighet för oss att leva i, byggd på luftslott och falska ord.

Din frihet börjar med ditt medvetande

Kom ihåg, att grunden för fysisk frihet är den frihet vi tenderar att tänka på som den enda formen av frihet. Tvärtom, innan du verkligen kan vara fri, måste du vara mentalt och andligt fri. Tar du dig ett steg mot det senare? Eller är du sårbar för slaveri under varje vaken dag? Du är välkommen att dela dina tankar nedan.

Bli medveten, bara genom att välja den. Genom att agera på dessa synrkoniteter – meningsfulla sammanfall: Att agera på det som anropar, rör sig och inspirerar oss. agera på och vidta åtgärder genom att lyssna till din inre röst som kommer från din inre varelse; var uppmärksam på dessa magkänslor och grundinstinkter.

Medvetandet betyder att det kommer från hjärtat, man kommer i kontakt med det man går in i ett tillstånd av intuitiv kunskap. Därför, som en kontrast till åtkomsten på internet, får medvetenheten tillgång till vårt ”inre nätverk”.

Att välja att bli medveten innebär att man frigör sig själv från programmeringen av sinneskontroll; undgår effekterna av det fysiska, mentala, emotionella och andliga fängelset som orsakats av förtrycket.

Efter att ha slagit sig fri från sinnesprogrammering och pådyvling från andra, med ett flerdimensionellt medvetande, undgår man de dualistiska begränsningarna av materia, energi och fritid, och allt blir möjligt att uppnå.

 

 

 

 

 

 Kategorier:Världspolitik

Etiketter:, , , , ,

1 svar

Trackbackar

  1. MSM-medias indoktrinering – Sanningens år 2020 — Bakom kulisserna – Life, Death and all between
%d bloggare gillar detta: