Kalabriska maffiaarresteringar, Internationella brottmålsdomstolens åtgärder mot sionistledare signalerar Khazarmaffians undergång

Benjamin Fulford, Veckobrev

23.12.2019
https://benjaminfulford.net/

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Arresteringen av 334 gangsters från den Calabria-baserade Ndrangheta-mobben och Internationella brottmålsdomstolens (ICC) förfaranden mot Israel innebär att nätet dras hårdare åt för den khazariska maffian.

”Rättvisans hjul maler långsamt”. ICC åtalar israeliska krigsförbrytelser i Palestina fem år senare vilket kan leda till arresteringsorder och andra krigsförbrytelser i Syraq (sick), eftersom Israel stöder ISIS (Daesh) och stjäl syrisk och irakisk olja, säger Pentagon-källorna. Amerikanska specialstyrkor kommer snart att jaga sionistiska krigsförbrytare var än de kan försöka gömma sig på denna planet, lovar källorna.

Arresteringarna i Italien är emellertid ett direkt slag mot den italienska / schweiziska fraktionen som genomförde massmordsattackerna mot Fukushima, Japan, uppger japanska militära underrättelsekällor. Detta innebär, att den brottligt valda kriminella regimen för brottsminister Shinzo Abe i Japan slutligen kommer att att möta sin rättvisa, säger källorna.

abe-iran

Shinzo Abe i Iran

Vi kommer att ha mer information om båda dessa utvecklingar nedan, men låt oss först ta en titt på andra stora händelser som sker runt om i världen.

Som den största berättelsen förblir de pågående konkursförhandlingarna från den amerikanska företagsregeringen. ”Den amerikanska företagsregeringen existerar från hand i mun, vecka för vecka, månad för månad. Detta är inte hållbart och måste vid någon tidpunkt återställas, säger brittiska underrättelseskällor.

Image result for davos 2020

Det är därför den amerikanska presidenten Donald Trump kommer att delta i den årliga sammankomsten av världseliten i Davos den 21 januari för att försöka förhandla om finansiering för att hålla hans regering igång inför betalningsfristen den 31 januari, säger europeiska kungafamiljekällor. Kom ihåg att tidigare i år hoppade Trump över Davos innan han kavlade in och anställde neocon-sionister efter ett 35-dagars delvis regeringsstopp. Låt oss se vad Davos-eliten försöker tvinga Trump till att göra i utbyte mot mer skuld den här gången.

Image result for lucis trust

I samband med detta pågår FN:s konkursförhandlingar, säger europeiska kungafamiljekällor. ”FN är ett privat företag som är etablerat i Kalifornien och ägs av Rothschild-familjen via Lucis Trust”, säger källorna.

interests
(Klicka på bilden för att läsa artikeln)

Rothschilds gör allt som står i deras makt för att hålla hela den skrangliga FN / USA / IMF / Världsbanken / BIS-strukturen igång med en jätte cirkelknyck. Det Rothschild-ägda privata centralbanksmonopolets ”kvantitativa lättnad” är ett annat ord för ”återköp”, som konstgjort upprätthåller en kollapsad marknad, förklarar de europeiska kungliga. Ett tecken på att detta är ohållbart är det faktum att bankerna debiterar individer med allt högre räntor även om FRB ger bankerna allt billigare pengar.

wave

Trots sionistiska propagandamedier som cheerleading, förvärras den reala ekonomin, så att fler av dessa dyra lån till riktiga människor går dåligt. Det är kanske därför Rothchild’s World Bank-dotterbolag varnade den 19 december för ”den värsta skuldkrisen på 50 år”.

goldreserve

Samtidigt har deras amerikanska företag avslöjats med att ljuga om guldreserverna, samtidigt som deras flaggskepp Glencore Commodities Corporation står inför flera kriminella utredningar och stämningar.

glencore.jpg

congochild

Relaterat till allt detta förekom en skjutning på FSBs (före detta KGB) huvudkontor i förra veckan, vilken lämnade två FSB-agenter döda. De officiella ryska nyheterna hävdar att attacken genomfördes av en ensam individ. Men våra ryska källor säger att det verkliga målet var Vladimir Putin, och attacken genomfördes av ”nio …

Related image

… militanter från Ukrainas högra sektor. Tre av dem dödades, tre togs till fånga och tre lyckades fly. ”Attacken ägde rum medan Putin befann sig i närheten för ett FSB-dagsfirande. ”Det pågår ett krig inom FSB,” tillade källan. Med andra ord, den sionistiska Rothschild-fraktionen försökte och misslyckades med att döda Putin.

Frågan är nu om Trump kommer att gå med Putin för att göra uppror mot sina Rothschild-mästare. Våra Pentagon-källor tycks tro att det är exakt vad han gör. Här är deras beskrivning om vad Trump verkligen gör:

”Efter att ha önskat den federala arbetskraften och militären en God Jul, kan Trump ha gett ICC grönt ljus som en Hanukkah-present till Bibi [Israels premiärminister Benjamin Netanyahu], med [USAs statssekreterare Mike] Pompeo som låtsades försvara Israel medan amerikanska specialstyrkor arbetade med Ryssland för att kunna gripa de israeliska krigsförbrytarna varhelst de än befinner sig, för att lägga en tyngd för Nürnberg 2.0.

”Det verkar som att FN, EU, Ryssland, Kina, Indien, Brasilien, Tyskland, Frankrike, Storbritannien, Japan, Iran, Turkiet och det internationella samfundet stöder ICC och den Hezbollah-stödda premiärministern i Libanon, eftersom Israel är inblandat i Epstein-pedofilnätverket, 9/11, 3/11, MH370 / MH17, och andra anti-goy brott mot mänskligheten. Den tidigare pakistanska militära härskaren Musharraf som döms till döden för förräderi är en skarp varning till Saudiarabien, Israel, kungligheter, sionister och den djupa staten om hur allvarliga de militära domstolarna är”.

Image result for gangsterledare arresterade i italien

Arresteringarna av 334 maffiosos i Kalabrien var definitivt en del av denna nedbrytning. ”De arresterade är dåliga personer, så folket hatade dem,” sade en frimurarkälla från P2. ”Jag känner dem och de är dumma, hårda människor”, sade han. ”Detta var bara en sanering mot en grupp – den värsta Ndrangheta-gruppen. Andra kalabriska gäng har nu makten, fortsatte han.

Arresteringarna inkluderade en polischef, en före detta parlamentsledamot nära den före detta premiärministern Silvio Berlusconi, samt advokater och revisorer i Schweiz och i norra Italien involverade i stölder till ett värde av 134 miljarder dollar i japanska obligaioner från år 2009, tillägger P2-frimurarkällor.

Dessutom hade en företrädare för den kalabriska fraktionen skrutit över sin maffias engagemang i Fukushima omedelbart efter den attacken.

Image result for shinzo abe xi jinping pooh

Det var efter Fukushima som Abe sattes till makten i Japan genom ett valbedrägeri. Strax efter att ha satts till makten, dök Abe upp i Davos och hotade med det tredje världskriget mot Kina. Samma Abe som en gång hotade Kina suger nu åt sig dem storligen, vilket ni kan se av japanska nyhetsrapporter om hans kommande toppmöte med Kinas president Xi Jinping.

Det här är utan tvekan kopplat till det amerikanska företaget som förväntar sig att Kina ska köpa 200 miljarder dollar per år av extra ”saker” från dem. Detta skulle göra det möjligt för dem att åter skjuta upp en konkurs. Men som vi nämnde i förra veckan, gör den offentliga amerikanska ekonomin inte tillräckligt med verkliga ”grejer” för att kunna tjäna 200 miljarder dollar per år extra – det vill säga om inte några hemliga rymdprogram-grejer sätts in i blocket.

Image result for jared kushner

I vilket fall som helst säger den italienska vita adeln som städade Ndrangheta att de inte kommer att tillåta Trump att få någon finansiering i Davos om han inte avsätter sin svärson Jared Kushner. Kushner symboliserar naturligtvis sionisternas Chabad-fraktion, säger P2. Kushner (Chabad) är ”sionismens dåliga ansikte; för honom är vi inte alla bröder, utan slavar, ”tillägger de.

nordkorea

Vi noterar också att de sionistiska medierna åter publicerar att ”Nordkorea snart kan göra en missil som kan träffa USA”. BS. De har sagt det i årtionden. Faktum är att nordkoreanerna har haft denna förmåga sedan 1990-talet då den amerikanska försvarssekreteraren Donald Rumsfeld gav dem den. Sionisternas försök att använda Nordkorea som en täckmantel för ytterligare en attack i stil med 9/11 eller 3/11 kommer inte att lura någon. Hämnden för en sådan attack kommer att gå till Schweiz och Israel, inte till Nordkorea, varnar Pentagon-källorna.

”Det som verkligen händer är att de internationella makterna sätter tillbaka sionisterna i sin ruta. ”Kriget mot terrorn” – som var totalt skräp – gjorde världen till en mycket obehaglig och obekväm plats under många år. Händelsen 9/11 plågar fortfarande många. Det är en önskan att hela apparaten bryts upp och skrynklas ihop ordentligt, vilket en MI5-källa sammanfattade situationen.

Många kraftfulla krafter kämpar nu för att se till att 2020 blir det år den sionistiska mardrömmen slutligen får ett slut och fred kommer att komma till alla invånare på denna planet, mänskliga eller på annat sätt. Med det vill vi önska våra läsare en god jul, lycklig Hanukkah, eller vilket namn du än använder för att fira det norra halvklotets nya solår.Kategorier:Uncategorized, Världspolitik

Etiketter:, , ,

1 svar

Trackbacks

  1. Kalabriska maffiaarresteringar, Internationella brottmålsdomstolens åtgärder mot sionistledare signalerar Khazarmaffians undergång — Bakom kulisserna – Life, Death and all between
%d bloggare gillar detta: